Ο χρήστης kantoniou στη σελ.179 έγραψε:
Δεν απαιτω να το σεβαστει κανεις (δεν μπορω να το επιβαλλω, αλλωστε, αρα το 'απαιτω' δεν παιζει εκ των πραγματων).
Μιας και πολύ λόγος έγινε, έτσι για την ιστορία, ξερουμε όλοι ποιός ήταν ο μόνος που απαίτησε σεβασμό εδώ, έτσι δεν είναι ? (τώρα πως 'απαιτεί' κάποιος χωρίς να μπορεί να επιβάλλει τίποτα θα είναι το επόμενο quiz γενικών γνώσεων )
Ε, δεν το γραφεις κιολας, για μας τους 95αρηδες, αφου το ξερετε ολοι;
Αναφέρεσαι σε μένα αίλουρε;;;; Χμμμμ....Ρε άνθρωπε, ρωτάει κάποιος σε τί μπορεί να εξυπηρετεί το χειρόφρενο, και του απαντάς εσυ οτι φρενάρει το αυτοκίνητο οταν είναι παρκαρισμένο σε δρόμους με έντονη κλίση και οχι μόνο και σε συνδυασμό με την ταχύτητα 'δένει' πιο καλά και μάλιστα το έχεις δοκιμάσει και όντως το είδες οτι ισχύει. Ερχομαι εγω και σου λέω 'σώπα ρε μεγάλε.....' , υπονοώντας οτι 'τί χεράς που είσαι ρε καβλιάρη....,' , δεν θα είμαι τουλάχιστο μ@λ@κ@ς....;;;; Αν του εξηγήσεις κάποιου πώς χρησιμοποιησες το χειρόφρενο θα εχεις περιαυτολογήσει....;;;;;;;;;; Αν ναι, δείξε μου πού το έκανα εγω...!!!
Παρακαλω κι εγω θερμα τον αγαπητο koutsan να υποδειξει, με το θαρρος της γνωμης που τον διακρινει και με quote, αν εχει την καλοσυνη, τη δημοσιευση του 'μονου που απαιτησε σεβασμο εδω', κατι που απαξιωσε να κανει οταν το ζητησα την πρωτη φορα. Αφου αλλωστε το 'ξερουμε ολοι', δεν θα ειναι και πολυ δυσκολο, φανταζομαι...
(εβαλα τα διπλασια, λες να αρκουν ρε γμτ;;;)