-
Basika oti kai na lete sthn Ellada einai paradeisos.
Apo ex8es eimai India kai den mporeite na fantasteite ti exoyn dei ta matia moy.....
Agelades adespotes sthn mesh toy dromoy, aytokinhta apo pantoy na erxonte kata panw soy kai alla tragika....
Ataka toy odhgoy moy.....
Edw o ka8enas exei dikoys toy kanones kai ama akoloy8hseis ton KOK eisai teleiwmenos afoy to atyxhma to exeis sto tsepaki soy......Mporeis na deis ka8e hdoys sapaki sto dromo... Na kremonte profylakthres, na exoyn kammena fwta, alla to mono sigoyro einai ena.... se ola, ma ola doyleyei h KORNA......
-
Με εξαίρεση τις αγελάδες, όλα αυτά υπήρχαν και στο Ναύπλιο τώρα που είχα κατέβει για 4ήμερο! Ο απόλυτος χαμός!
-
India Driving!
Youtube Video -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
India Driving!
Youtube VideoΘεέ και Κύριε!
Δείτε το.... -
Έχει ξαναμπεί, αρκετές φορές. Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ήταν και πολύ καλύτερη η εικόνα μιας κάμερας που θα δείχνει Ελληνική διασταύρωση με 10 αυτοκίνητα να έχουν χωθεί από το πλάι της ουράς και άλλα τόσα μηχανάκια πάνω και μπροστά από την διάβαση.
Θεωρώ ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στις συνθήκες του Καΐρου και της Βομβάης, από αυτές του Λονδίνου και του Βερολίνου.
-
.... οι υπέυθυνοι των ΚΤΕΛ σε Πάρο και Μύκονο.
μόλις γίνει το πρώτο ατύχημα με 'λεωφορείο' με 200 επιβάτες θα γελάει όλος ο πλανήτης!Όσο για τους δόκιμους αστυνομικούς που ξεκινάνε την καριέρα τους κάνοντας τα στραβά μάτια, πάλι μια από τα ίδια, πάνω που έλεγα ότι μέσω των Πανελληνίων θα ανέβει ο πύχης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει ξαναμπεί, αρκετές φορές. Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ήταν και πολύ καλύτερη η εικόνα μιας κάμερας που θα δείχνει Ελληνική διασταύρωση με 10 αυτοκίνητα να έχουν χωθεί από το πλάι της ουράς και άλλα τόσα μηχανάκια πάνω και μπροστά από την διάβαση.Θεωρώ ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στις συνθήκες του Καΐρου και της Βομβάης, από αυτές του Λονδίνου και του Βερολίνου.
Christo trust me. In the video u havent seen anuthing.
Compering what I 've seen in the last 24 hour even Greece seems like paradise.....P.S. Mhn me rwthsete giati egrapsa sta agglika. Apla o Xrhstos ama blepei greeklish kai eidika apo emena apaksiei na apanthsei.....
-
Τελικά το Audi R8 ΔΕΝ κολυμπάει...:
http://www.rs6.com/forum/showthread.php ... post139077' target='_blank -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Τελικά το Audi R8 ΔΕΝ κολυμπάει...:
http://www.rs6.com/forum/showthread.php ... post139077' target='_blank' target='_blankΑφού σχεδόν τα κατάφερε να φτάσει στην απέναντι όχθη!
Πώς το έχασε με 130?
-
μετά από αυτό, μπορώ να πω ότι τα έχω δει όλα:
κορυφαίο ζώο, ο οδηγός - παΤΕΡΑΣ που είχε το παιδί στην αγκαλιά ενώ οδηγούσε
-
Καλά ότι και να γράφετε εδώ μέσα, σήμερα σας έχω όλους.
Επέστρεψα μέσω του οδικού άξονος Άρτης, Αμφιλοχίας, Αντιρίου, Πατρών, Κορίνθου. Να γράψω το τι είδα μάλλον περιττεύει. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά ότι και να γράφετε εδώ μέσα, σήμερα σας έχω όλους.
Επέστρεψα μέσω του οδικού άξονος Άρτης, Αμφιλοχίας, Αντιρίου, Πατρών, Κορίνθου. Να γράψω το τι είδα μάλλον περιττεύει.Σε εχω ανετα, πριν 1-2 χρονια γυρισα ακριβως απο αυτων τον δρομο, και το μισο ταξιδι το εκανα με καταρακτωδη βροχη....απλα δεν φανταζεσαι τι ειδα
-
Κάνω αυτή τη διαδρομή δέκα χρόνια, αλλά κάθε φορά η σκηνές που βλέπω είναι και καλύτερες.
-
Δειτε τι κατεγραψα σημερα με το κινητο:
Youtube Video -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=QWMLfuFSS4I' target='_blank' target='_blankKala ase to trikabalo.....
Alla to na krataei to paidaki san tsampi me stafyllia sto plai....
Meta ama ginei katio 8a ftaiei aytos poy pernage apo to anti8to......
Aney8ynoi goneis re poysth moy...... Kati tetoioys 8a eprepe na toys pernei ta paideia h pronoia (bebaia sthn xwra poy zoyme oikos anoxhs einai kai ayth) kai meta na toys styrwnoyn..... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ζώων συνέχεια:
Θα με αφήσει κανείς να παρκάρω με όπισθεν σε πάρκινγκ παράλληλο προς το ρεύμα κυκλοφορίας??? Γιατί κόλλησαν 3 διαφορετικοί σήμερα στο μισό μέτρο από πίσω μου, ενώ βλέπουν ότι άναψα το φλας και τα αλάρμ???
3 ΧΑΜΕΝΑ παρκινγκΝα βάζεις όπισθεν, ακόμα και αν δεν αφήνεις το πόδι σου από τον συμπλέκτη μέχρι να υπάρξει κενό για να κάνεις την μανούβρα σου. Το λευκό φως πίσω προειδοποιεί όσους ακολουθούν ότι προσπαθείς να παρκάρεις και ότι δεν σκοπεύεις να το παρατήσεις σε διπλή σειρά εμποδίζοντας την κίνηση.
Εν κινήσει ;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Χμμμ, τότε μάλλον δεν ισχύει για αυτοκίνητα που δεν έχουν δαχτυλίδι να σηκώσεις στο λεβιέ.Και στο Astra πάντως πατώντας το κουμπί και κινώντας τον λεβιέ τέρμα αριστερά και εμπρός δεν ανάβει το λαμπάκι. Πρέπει να μπει η ταχύτητα για να ανάψει.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=QWMLfuFSS4I' target='_blankΣταματάω το μεσημέρι στο φανάρι Εγνατία-3ης Σεπτεμβρίου (κόμβος με αρκετή κίνηση, γίνονται τώρα και έργα του μετρό εκεί). 4-5 δευτερόλεπτα αφότου άναψε το κόκκινο, περνάει από αριστερά μου ξεκράνωτος με χάρχαλο παπί δίχως να φρενάρει καθόλου. Ως εκ θαύματος δεν περνούσε κανείς. Έπρεπε να πάρω το κράνος που είχε κρεμασμένο στο κουτί του άλλος παπάκιας-ντελιβεράς και λίγο πιο κάτω που τον έφτασα να του δώσω μια ωραιότατη καρπαζιά...
Λίγη ώρα πιο πριν, πλησιάζω σε κόκκινο φανάρι και ρολλάρω αργά μέχρι την οριζόντια γραμμή. 2 πεζοί περίμεναν να περάσουν απέναντι (μάλλον τουρίστες) ενώ ήδη ήταν πράσινο γι αυτούς, μου έκαναν νόημα 'ευχαριστώ' που σταμάτησα κανονικά! Που έχουμε καταντήσει ρε γμτ...
-
-
Κοίτα για να οδηγεί Hyundai excel και να σταθμεύει με τέτοιο τρόπο (φυσιολογικό για κάτοχο Hyundai) πιθανόν να έχει εγκεφαλική αναπηρία.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............