-
Α ρε Υπερηχητικέ, τι σου λένε οι άσχετοι! Cruise Diamond και ξερό ψωμί ρε!
-
Το ζήτημα είναι αν το γαλάζιο είναι καλά...
-
μακαρι να πηγαν ολα καλα στην επιχειρηση διασωσης..
-
Τα παράτησε όλα και έφυγε για το θερινό θέρετρο της Θεσσαλονίκης...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το ζήτημα είναι αν το γαλάζιο είναι καλά...μακαρι να πηγαν ολα καλα στην επιχειρηση διασωσης..
Νομιζω οτι αυτο ΔΕΝ ηταν το ζητουμενο...
-
Πάντως ζεί....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το ζήτημα είναι αν το γαλάζιο είναι καλά...
μακαρι να πηγαν ολα καλα στην επιχειρηση διασωσης..
Νομιζω οτι αυτο ΔΕΝ ηταν το ζητουμενο...
χρησιμοποιουμε διπλωματικη γλωσσα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως ζεί....Το γαλάζιο ή ο συνφορουμίτης;;;;
Μηχανές του σατανά!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κρήνη... Δεν ξέρω, κάθε μέρα περνάει από κει και την βλέπουμε που καθόμαστε στο brown.Πώς και δεν έχεις ανεβάσει το πορτοκαλί Celicοειδές με ιταλικές πινακίδες που είναι μόνιμα παρκαρισμένο πιο πέρα;
-
Το οτι το περιπολικο ειναι εντελως παρανομα σταθμευμενο εκει προφανως δεν το νοιαζει. Ευτυχως που δεν εχει και κανενα δεντρακι εκει να κρυφτει απο πισω.
-
Στήνονται συχνά εκεί αλλά και απέναντι, έχω δει αρκετά Octavia SW!
-
Ώραίο οδόστωμα για αριστερο κατήφορο!
Θα γίνεται χαμός εκεί φαντάζομαι με βρόχα! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ώραίο οδόστωμα για αριστερο κατήφορο!
Θα γίνεται χαμός εκεί φαντάζομαι με βρόχα!όχι, αυτό είναι απο τα καλά σημεία
-
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
προ ολίγου φωτογραφικό ραντάρ στην έξοδο Αγίου Παύλου κατεύθυνση για αεροδρόμιο.
http://img205.imageshack.us/img205/9813 ... 950qn9.jpgΠολύ ωραίο μπλόκο θανάτου...Που να τους περάσει Ferrari με 200 απο δεξιά και να μην πάρουν μυρωδιά
να δω ferrari να βγαίνει με 200 απο αυτή την έξοδο κ τι στον κοσμο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
προ ολίγου φωτογραφικό ραντάρ στην έξοδο Αγίου Παύλου κατεύθυνση για αεροδρόμιο.
http://img205.imageshack.us/img205/9813 ... 950qn9.jpg' target='_blankΠολύ ωραίο μπλόκο θανάτου...Που να τους περάσει Ferrari με 200 απο δεξιά και να μην πάρουν μυρωδιά
να δω ferrari να βγαίνει με 200 απο αυτή την έξοδο κ τι στον κοσμο
Eδω βγαινει το πολο με 200 απο εκει...
-
Την ίδια στιγμή η Κασσάνδρου ήταν μποτιλιαρισμένη στο φουλ, μια και που ΠΑΛΙ στην γαμ%^$^*& Ολυμπιάδος κάνανε ΝΕΕΣ ασφαλτοστρώσεις και είχανε βάλει πινακίδα στην διαστάυρωση με Αγ. Σοφίας ακριβώς όταν έφτανες εκεί και σε γυρνούσαν πάλι στην Κασανδρου.Από το φανάρι του Τούρκικου προξενείου ξεκινόύσε το σταμάτα ξεκίνα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Την ίδια στιγμή η Κασσάνδρου ήταν μποτιλιαρισμένη στο φουλ, μια και που ΠΑΛΙ στην γαμ%^$^*& Ολυμπιάδος κάνανε ΝΕΕΣ ασφαλτοστρώσεις και είχανε βάλει πινακίδα στην διαστάυρωση με Αγ. Σοφίας ακριβώς όταν έφτανες εκεί και σε γυρνούσαν πάλι στην Κασανδρου.Από το φανάρι του Τούρκικου προξενείου ξεκινόύσε το σταμάτα ξεκίνα.κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ!!
-
Και εγώ που αναρωτιόμουν τι έκανε το περιπολικό παρκαρισμένο εκεί! Υπάρχει πιθανότητα να γράψει κανέναν εκεί; Έκανε μπαμ από πολύ μεγάλη απόσταση. Είναι καιρός να αλλάξουν αυτοκίνητα στην αστυνομία νομίζω.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και εγώ που αναρωτιόμουν τι έκανε το περιπολικό παρκαρισμένο εκεί! Υπάρχει πιθανότητα να γράψει κανέναν εκεί; Έκανε μπαμ από πολύ μεγάλη απόσταση.** Είναι καιρός να αλλάξουν αυτοκίνητα στην αστυνομία νομίζω.**Μην τους δίνεις ιδέες. Καλά είναι κι έτσι.
Posts προς Θεσσαλονικείς