-
Εγώ πήγα να το δώ και ίσως να έκλεινα και test drive αλλά επειδή δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου μέσα-έξω αποφάσισα οτι δεν άξιζε καν τον κόπο. Στην κατηγοριά αυτή η επιλογή μου παραμένει Mini έστω και με 35 άλογα λιγότερα, παραπάνω χρήματα κλπ κλπ.
-
Πηγα και γω και το είδα στον παζαροπουλο στην κηφισίας... προσωπικά μου άρεσε πάρα πολυ, αν μείνω ικανοποιημένος και απο το test drive (μου είπαν μετα τις 20 σεπτεμ) μπαίνει στο #1 των επιλογών μου για νεο αμάξι..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Πηγα και γω και το είδα στον παζαροπουλο στην κηφισίας... προσωπικά μου άρεσε πάρα πολυ, αν μείνω ικανοποιημένος και απο το test drive (μου είπαν μετα τις 20 σεπτεμ) μπαίνει στο #1 των επιλογών μου για νεο αμάξι..κοίτα και εσύ τότε το 'group buy' που οργανώνει το alfisti.gr.
Έχουν μαζευτεί γύρω στα 13-14 άτομα και κοιτάζουν να καταφέρουν καλύτερη τιμή ή δωρεάν εξοπλισμό -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πηγα και γω και το είδα στον παζαροπουλο στην κηφισίας... προσωπικά μου άρεσε πάρα πολυ, αν μείνω ικανοποιημένος και απο το test drive (μου είπαν μετα τις 20 σεπτεμ) μπαίνει στο #1 των επιλογών μου για νεο αμάξι..
κοίτα και εσύ τότε το 'group buy' που οργανώνει το alfisti.gr.
Έχουν μαζευτεί γύρω στα 13-14 άτομα και κοιτάζουν να καταφέρουν καλύτερη τιμή ή δωρεάν εξοπλισμόΕυχαριστώ, θα το κοιτάξω..
-
ρε σεις φαινεται απο μπροστα υπερβολικα στενη...
πραγματικα απο μπροστα φαινεται λες και καποιος την εχωσε σε αυτο το μηχανημα που κανει λιωμα τα αυτοκινητα αλλα καποια στιγμη το μετανιωσε και πατησε pause, ποιος ξερει, ισως.. λυπηθηκε το μηχανημα..
επισης εξαιτιας των γραμμων της, φαινεται ψηλη ενω δεν ειναι (δηλαδη 2 στα 2, και ασΚημια και μη-πρακτικοτητα). στις φωτο μου ειχε φανηκε πολυ πιο ομορφη, μπορω να πω οτι μου αρεσε, αλλ'αληθεια, δειτε τη μια απο μπροστα (οταν και αν πατε..) και παρατηρηστε αυτα τα δυο που λεω -
Eδω ρε οδηγεις σμαρτ και ειχες μχ5 και μιλας για ΑΣΚηΜΙΑ; Το θεμα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι αν μια αλφα ρομεο ειναι ασχημη αλλα αν ειναι το ιδιο ομορφη με μια αλλη αλφα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eδω ρε οδηγεις σμαρτ και ειχες μχ5 και μιλας για ΑΣΚηΜΙΑ; Το θεμα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι αν μια αλφα ρομεο ειναι ασχημη αλλα αν ειναι το ιδιο ομορφη με μια αλλη αλφα.Το θέμα είναι ότι έχουμε την πρώτη αλφα εδώ και χρόνια που δεν συμφωνούμε όλοι ότι είναι όμορφη. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι την βρίσκουμε άσχημη. Αν μιλούσαμε για ssangyong δεν θα μας καιγόταν καρφί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eδω ρε οδηγεις σμαρτ και ειχες μχ5 και μιλας για ΑΣΚηΜΙΑ; Το θεμα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι αν μια αλφα ρομεο ειναι ασχημη αλλα αν ειναι το ιδιο ομορφη με μια αλλη αλφα.
Το θέμα είναι ότι έχουμε την πρώτη αλφα εδώ και χρόνια που δεν συμφωνούμε όλοι ότι είναι όμορφη. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι την βρίσκουμε άσχημη. Αν μιλούσαμε για ssangyong δεν θα μας καιγόταν καρφί.
Σαρμαδακο... δεν ειναι κακο να παραδεχτεις πως μερικοι ειστε κακογουστοι εκ γενετης
Ακου εκει, να μην τους αρεσει η Mi.To
-
Περί κατανάλωσης...
Μηδενισμός περίπου 2-3χλμ από την εκκίνηση, σε Normal mode με ήρεμη οδήγηση, έδειξε μέση κατανάλωση 9,3lt/100km.
Στη συνέχεια σε απαιτητική στροφοδιαδρομή χωρίς κίνηση (ανοιχτός δρόμος), το DNA στη θέση 'D' και με βαρύ δεξί πόδι, η μέση κατανάλωση ανέβηκε στα 15+ .
Έπειτα σε ανοιχτό δρόμο και αστική διαδρομή με λίγη κίνηση χωρίς ιδιαίτερα σταμάτα ξεκίνα σε φανάρια κτλ, και χαλαρή οδήγηση, η μέση κατανάλωση έπεσε στα 12,3 lt/100km.
Οπότε θεωρώ πως αν δεν το σκίζει κανείς, με χαλαρή οδήγηση μια νορμάλ κατανάλωση του αυτοκινήτου θα είναι γύρω στα 9-10lt/100km.
-
echw diavasei sxedon ola ta sxolia sas gia ti nea Mi.To k apofasisa na grapsw k egw ti dikia mou...
eimai katoxos enos jazz 2002 model 6 xronia tora..to proto mou amaxi..par'oti imoun 22 xronwn tote de pira afto pou arese alla afto pou me voleve sto isxion tote tekmirio (vlepe 1339cc de plirwna foro) k ystera apo psaximo ston tote antagonismo (polo 1.2, micra 1.2, yrv 1.3, yaris 1.3) katelixa sto oikonomico-terastio-ropato-evelicto(kovei apistefta to 4 strofes apo akri se akri timoni) honda!
Hrthe omos i wra na kykloforisw me ena amaxi pou mou ''aresei'' , apo mia etairia pou xerei na ftiaxnei sxedia panw se ena sasi, pou de me enoxlei ean oi pisw mpainoun dyskola i oi aposkeves de tha xoresoun oles!ena amaxi pou na krata k na mi gernei, na tourbizei k na akougete to moter opos oi italoi xeroun na ftiaxnoun..
na aisthanomai oti vriskomai se limo apo plevras exoplismou k as xtypa sta samarakia (elloinikoi dromoi=allagi amortiser sta 30.000khm gia mena oposdipote) akoma k na trizei to esoteriko meta apo 5-6 xronia..exallou k sto honda trizoun!!
vasika pistevw pos ean kapoios apofasisei na tin agorasei tha to kanei giati ti ''goustarei''
k oti an asxolithei me noumera-metriseis k sygkritika to pio logiko einai na tin aporipsei i na ton/tin kanei na to xanaskeftei, pragma pou tha ton/tin kanei na metaniwsei gia tin agora tou...vlepete stis meres mas de ginetai ena modelo na ta echei ola( oute k ta germanika TSI )
opote vazeis katw tis protereotites sou k apofasizeis!
egw tora vazw to ''synaisthima'', to lefko xrwma(me sunroof..alitheia xerete an vgainei me sunroof,den echo dei foto?)tous apisteftous se aisthisi downsising kinitires(elpizw k anthektikous) me ta 120hp giati logo jazz ematha na ekmetallevomai ti ropi enos kinitira me liga aloga (an k diavazw pos ta kivwtia ton Italwn den einai koryfaia)...
kai i Mi.To me ikanopoiei plirws..episis den echw skopo na kanw test drive, o logos fainetai parapanw..
thanks!
Παρακαλώ γράφε με ελληνικά. Τα Greeklish απαγορεύονται. [mod mirage] -
@ Vasgti:
Να πω κατι γενικό που αφορά τα τουρμπιγιον... Οι αρχικες μετρησεις καταναλωσης απο κρυο κινητηρα εμφανιζονται υψηλες.... θέλει καποια ωρα οδήγησης για να στρώσουν οι μετρησεις σε φυσιολογικα επιπεδα. Θελω να πω πως και η Merc μου δειχνει κατι 15αρια, 19αρια... αλλα εν τελη μετα απο 40κ καταγραφει μέση κατανάλωση 9.21 σε μικτες διαδρομες.
-
Ο χρήστης Periklis Georgiou έγραψε:
echw diavasei sxedon ola ta sxolia sas gia ti nea Mi.To k apofasisa na grapsw k egw ti dikia mou...
eimai katoxos enos jazz 2002 model 6 xronia tora..to proto mou amaxi..par'oti imoun 22 xronwn tote de pira afto pou arese alla afto pou me voleve sto isxion tote tekmirio (vlepe 1339cc de plirwna foro) k ystera apo psaximo ston tote antagonismo (polo 1.2, micra 1.2, yrv 1.3, yaris 1.3) katelixa sto oikonomico-terastio-ropato-evelicto(kovei apistefta to 4 strofes apo akri se akri timoni) honda!
Hrthe omos i wra na kykloforisw me ena amaxi pou mou ''aresei'' , apo mia etairia pou xerei na ftiaxnei sxedia panw se ena sasi, pou de me enoxlei ean oi pisw mpainoun dyskola i oi aposkeves de tha xoresoun oles!ena amaxi pou na krata k na mi gernei, na tourbizei k na akougete to moter opos oi italoi xeroun na ftiaxnoun..
na aisthanomai oti vriskomai se limo apo plevras exoplismou k as xtypa sta samarakia (elloinikoi dromoi=allagi amortiser sta 30.000khm gia mena oposdipote) akoma k na trizei to esoteriko meta apo 5-6 xronia..exallou k sto honda trizoun!!
vasika pistevw pos ean kapoios apofasisei na tin agorasei tha to kanei giati ti ''goustarei''
k oti an asxolithei me noumera-metriseis k sygkritika to pio logiko einai na tin aporipsei i na ton/tin kanei na to xanaskeftei, pragma pou tha ton/tin kanei na metaniwsei gia tin agora tou...vlepete stis meres mas de ginetai ena modelo na ta echei ola( oute k ta germanika TSI )
opote vazeis katw tis protereotites sou k apofasizeis!
egw tora vazw to ''synaisthima'', to lefko xrwma(me sunroof..alitheia xerete an vgainei me sunroof,den echo dei foto?)tous apisteftous se aisthisi downsising kinitires(elpizw k anthektikous) me ta 120hp giati logo jazz ematha na ekmetallevomai ti ropi enos kinitira me liga aloga (an k diavazw pos ta kivwtia ton Italwn den einai koryfaia)...
kai i Mi.To me ikanopoiei plirws..episis den echw skopo na kanw test drive, o logos fainetai parapanw..
thanks!Από εδώ έκανα την μετατροπή. Την επόμενη φορά κάντην μόνος σου, να μην μας βγαίνουν τα μάτια. Καλώς ήλθες.
έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα σχόλια σας για τι νέα Μη.Το k αποφάσισα να γράψω k εγώ τι δίκια μου...
είμαι κάτοχος ενός jazz 2002 model 6 χρονια τώρα..το πρώτο μου αμάξι..παρότι ήμουν 22 χρονων τότε δε πήρα αυτό που άρεσε αλλα παρότι ήμουν 22 χρονων τότε δε πήρα αυτό που άρεσε αλλα αυτό που με βόλευε στο ισχύον τότε τεκμήριο (βλέπε 1339cc δε πλήρωνα φόρο) k ύστερα από ψάξιμο στον τότε ανταγωνισμό (polo 1.2, μικρά 1.2, ηρώ 1.3, γιάρις 1.3) κατέληξα στο οικονομικό-τεράστιο -ευέλικτο(κόβει απίστευτα το 4 στροφές από άκρη σε άκρη τιμόνι) honda!
Ήρθε όμως η ώρα να κυκλοφορήσω με ένα αμάξι που μου 'αρέσει' , από μια εταιρία που ξέρει να φτιάχνει σχέδια πάνω σε ένα σασί, που δε με ενοχλεί εάν οι πίσω μπαίνουν δύσκολα η οι αποσκευές δε θα χωρέσουν όλες!ένα αμάξι που να κρατα k να μη γέρνει, να tourbizei k να ακούγεται το μοτέρ όπως οι ιταλοί ξέρουν να φτιάχνουν..
να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε limo από πλευράς εξοπλισμού k ας χτυπα στα σαμαράκια (ελληνικοί δρόμοι=αλλαγή αμορτισέρ στα 30.000khm για μένα οπωσδήποτε) ακόμα k να τρίζει το εσωτερικό μετά από 5-6 χρονια..εξάλλου k στο honda τρίζουν!!
βασικά πιστεύω πως εάν κάποιος αποφασίσει να την αγοράσει θα το κάνει γιατί τι ''γουστάρει'
k ότι αν ασχοληθεί με νούμερα -μετρήσεις k συγκριτικά το πιο λογικό είναι να την απορρίψει η να τον/την κάνει να το ξανασκεφτεί, πράγμα που θα τον/την κάνει να μετανιώσει για την αγορά του...βλέπετε στις μέρες μας δε γίνεται ένα μοντέλο να τα έχει όλα( ούτε k τα γερμανικά ΤΣΙ )
οποτε βάζεις κάτω τις προτεραιότητες σου k αποφασίζεις!
εγώ τώρα βάζω το ''συναίσθημα', το λευκό χρώμα(με sunroof..αλήθεια ξέρετε αν βγαίνει με sunroof,δεν έχω δει φωτό?)τους απίστευτους σε αίσθηση downsising κινητήρες(ελπίζω k ανθεκτικούς) με τα 120hp γιατί λόγο jazz έμαθα να εκμεταλλεύομαι τι ροπή ενός κινητήρα με λίγα άλογα (αν k διαβάζω πως τα κιβώτια τον Ιταλών δεν είναι κορυφαία)...
και η Μη.Το με ικανοποιεί πλήρως..
επίσης δεν έχω σκοπό να κάνω test drive, ο λόγος φαίνεται παραπάνω..
thanks! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ Vasgti:Να πω κατι γενικό που αφορά τα τουρμπιγιον... Οι αρχικες μετρησεις καταναλωσης απο κρυο κινητηρα εμφανιζονται υψηλες.... θέλει καποια ωρα οδήγησης για να στρώσουν οι μετρησεις σε φυσιολογικα επιπεδα. Θελω να πω πως και η Merc μου δειχνει κατι 15αρια, 19αρια... αλλα εν τελη μετα απο 40κ καταγραφει μέση κατανάλωση 9.21 σε μικτες διαδρομες.
Εντάξει τότε, ίδιο μέγεθος έχουν θα καίνε αντίστοιχα.
-
συγμώμη κύριοι..δε θα ξαναεπαναληφθεί!!
καλώς σας βρήκα!
Καλως όρισες και ευχαριστώ [mod mirage] -
Ο χρήστης Periklis Georgiou έγραψε:
akoma k na trizei to esoteriko meta apo 5-6 xronia..exallou k sto honda trizoun!!Jazz έχεις,λογικό είναι.Μικρό αμάξι είναι,παρά το οτι είναι Honda,είναι το μικρότερο της άρα δεν μπορείς να περιμένεις και την ποιότητα στα πλαστικά και στην συναρμογή όπως στο Legend για παράδειγμα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
@ Vasgti:Να πω κατι γενικό που αφορά τα τουρμπιγιον... Οι αρχικες μετρησεις καταναλωσης απο κρυο κινητηρα εμφανιζονται υψηλες.... θέλει καποια ωρα οδήγησης για να στρώσουν οι μετρησεις σε φυσιολογικα επιπεδα. Θελω να πω πως και η Merc μου δειχνει κατι 15αρια, 19αρια... αλλα εν τελη μετα απο 40κ καταγραφει μέση κατανάλωση 9.21 σε μικτες διαδρομες.
Λες να μην ξέρω από τουρμπιγιον;
Γράφω πως αρχικά και μετά από μηδενισμό η μέση κατανάλωση ήταν στα 9.3 lt/100km. Σε λογικά επίπεδα. Στη συνέχεια όμως και σε οδήγηση με το γκάζι στο πάτωμα ανέβηκε η μέση κατανάλωση στα 15+, πράγμα που μου φάνηκε 'κάπως' καθώς σε τόσο υψηλά επίπεδα δεν με έχει συνηθίσει ούτε το gti που είναι δίλιτρο.
-
Δε μιλαμε για μουφες γτπ και τετοια εδω ρε... Τι μας νοιαζει τι κανει το κατσαρολικο σου; Η καταναλωση μου φαινεται ικανοποιητικοτατη.
-
Vasgti πόσο σου καίει το gti?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Vasgti πόσο σου καίει το gti?λάδι;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Vasgti πόσο σου καίει το gti?
λάδι;;
Καλά λες.. μπερδεύτηκες απ' το τόπικ..
σορυ για το οφφ-τοπικ, αλλά εννοούσα βενζίνη!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008