-
Μου αρέσει που έχω τη δυνατότητα μετά από κάμποσο καιρό, να μυρίσω 'καινουργίλα' στα πλαστικά του αυτοκινήτου μου (και όχι, δεν άλλαξα πλαστικά).
Δε μου αρέσει που δεν είναι πλέον εδώ ο πιο άξιος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου για να το χαρεί μαζί μου.
-
και Νικόλα
Το leon 122 ειναι τελικά;
-
Θα δεις εν ελθέτω χρόνω.
(πώς πάει στην Αλεξ/λη?)
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το leon 122 ειναι τελικά;
Θα δεις εν ελθέτω χρόνω.
-
Προδότη!
-
Έχεις δεχτεί πμ με διαφημιστικό περιεχόμενο? Για στείλε να το δούμε
Μου χει τυχει σε αυτοκινητιστικο φορουμ να παραπονεθω για συνοικιακο συνεργειο(χωρις να πω συγκεκριμενο μαγαζι,μονο περιοχη) κι αμεσω να μου ερθουν 2-3 PM's καλοθελητων,το ενα εκ των οποιων με εστελνε στο ιδιο 'ζημιαρικο' συνεργειο.
Απιστευτο ε?
Κανονικα δε θα πρεπε να ελεγχονται καπως τα PM's απο τους κανονισμους των forums?
Μήπως να βάλουμε και σύστημα Echelon? Τα προσωπικά μηνύματα είναι προσωπικά και άρα δεν ελέγχονται από κανέναν. Αν έχεις θέμα με διαφημιστικά κλπ επικοινώνησε με τους mod. Eπίσης δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα σου επειδή 2-3 χρήστες σου στείλανε ένα μήνυμα για να σε βοηθήσουν στο πρόβλημα σου το οποίο και έθεσες σε δημόσιο χώρο διαλόγου. [mod mirage] -
Μου αρέσει που σήμερα ξεκινούν οι 10ήμερες διακοπές μου!
Πρώτος σταθμός για 2-3 ημέρες το Ρέθυμνο και την Κυριακή αναχώρηση από Χανιά με ιστιοπλοϊκό για Κυκλάδες! -
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Έχεις δεχτεί πμ με διαφημιστικό περιεχόμενο? Για στείλε να το δούμε
Κανονικα δε θα πρεπε να ελεγχονται καπως τα PM's απο τους κανονισμους των forums?
Ναι και μετα να μετονομαστουν σε Public Messages, γιατι μετα δεν θα εχει νοημα το ολο θεμα...
-
Με την ιδια λογικη λοιπον κι εγω δεσμευομαι να στειλω οτιδηποτε προκειμενου να το δει οποιοσδηποτε.
Παντως δε με χαλαει κιολας,δεν ειναι και spamming
-
[off topic] Τα pm πρέπει να είναι προσωπικά. Αν παρόλα αυτά λάβεις κάτι που θεωρείς spam, μπορείς πάντα να παραπονεθείς στους moderators παραθέτοντας το μήνυμα που σε ενόχλησε. [/off topic]
Δεν μου αρέσει που σήμερα έκανα μια τραγική μ@λ@κία στις Πλαταιές. Μόλις απογειώθηκα συνειδητοποίησα ότι είχα δέσει τον αριστερό ιμάντα με περίεργη εμπλοκή ( ) που με ανάγκασε να φύγω κατευθείαν για -αρκετά αγχωμένη- προσγείωση. Και έτσι, μια μέρα που θα μπορούσε να δώσει υπέροχο δυναμικό κατέληξε σε απλή τσουλήθρα...
-
Μ' αρεσει το καινουριο μου μπλιμπλικι!!!
Δεν μου αρεσει που η πισω οψη του γεμιζει αποτυπωματα....
-
Μου αρέσει που εδώ και λίγες ώρες είμαι σε άδεια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει που εδώ και λίγες ώρες είμαι σε άδεια.Kι εγώ!
Επιστρέφω στη δουλειά 1η Σεπτέμβρη! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μου αρέσει που εδώ και λίγες ώρες είμαι σε άδεια.
Kι εγώ!
Επιστρέφω στη δουλειά 1η Σεπτέμβρη!Την ίδια μέρα επιστρέφω κι εγώ.
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
edit [kouk]
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...................
Μ αρεσει που εχω καλυτερο αμαξι απο το δικο σου.
.............Τι έεεεεεεεεεεχεις??????
-
Αμάξι ( εστώ και λαδιέρα ) γιατί ο άλλος έχει Κλιματιστικό
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]