-
Αφού δεν έχει παιδία, ας περιμένει μέχρι να έχει
και τότε θα διαλέξει το νέο κέντρο αποφάσεων της οικογένειας -
To Impreza WRX έχει 32Κ...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
To Impreza WRX έχει 32Κ...το νέο με τους 265Hp ?
-
Mε 230.. από 37Κ που είχε.. μπαίνεις σε πειρασμό ε??
Εγώ να δεις -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
To Impreza WRX έχει 32Κ...Ε και; Ουκ εν τω πολλώ (αλόγω) το ευ.
-
το avatar του kovathe τα λέει όλα !!!! τα πολλά άλογα θέλουν και αρκετό σανό ...
-
Να κοιτάξεις ΚΑΙ το passat CC. To ξέχασα προηγουμένως. 30Κ περίπου με το κλειδί στο χέρι και παίρνεις ένα όμορφο αυτοκίνητο που ξεφεύγει λίγο από τη λογική της κούρσας ενώ παράλληλα δείχνει πολύ ακριβό.'
Έχει και πόρτες χωρίς πλαίσιο... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
To Impreza WRX έχει 32Κ...
Ε και; Ουκ εν τω πολλώ (αλόγω) το ευ.
Δε σου αρεσει καθόλου ε?>το avatar του kovathe τα λέει όλα !!!! τα πολλά άλογα θέλουν και αρκετό σανό ...
ε θα καίει, αλλά δε νομίζω πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν (αν δεν πιεστεί)
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
'
Έχει και πόρτες χωρίς πλαίσιο...και τι σημαίνει αυτό και το Subaru έχει πόρτες χωρίς πλαίσιο. είναι κάτι που υποδηλώνει ποιότητα ή τεχνολογική υπεροχή?
-
styling ...
-
ετσι μπράβο φίλε. Αυτό υποψιάστηκα και εγώ. άπλετο styling έχει και το προτινόμενο Passat CC αλλά και πάλι η ομορφιά της MB είναι για μένα περισσότερη...
ειδικά με κάτι ζάντες που έχει ως σαν επιπλέον εξοπλισμό
-
ti les gia to mitsu lancer 1800 ? ama sou lene gia subaru giati den pas sto kalutero...
-
για ψηφίστε γιατί ... δεν βγάζουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση νομίζω !!!
-
Έτυχε σήμερα να δω σε αντιπροσωπεία το Passat CC. Πανέμορφο (η μούρη ειδικά είναι απίθανη), πολύ καλό ποιοτικά με συναρμογή καλύτερη κι απ το κανονικό Passat. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και μιας και στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να αγοράσεις ένα 1.8T με φουλ εξοπλισμό ή ένα βασικό 2.0T νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή.
-
Aστέρι από μένα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aστέρι από μέναTo αυτό.
-
Χμμ για να δουμε
Η καρδια λεει 325 και παρε δανειο,πουλα το σπιτι σου,βαλε τη φαμιλια υποθηκη κτλ Αν την παλευεις με ο,τι θα καιει τοτε δεν υπαρχει ψεγαδι,μονο μικροθεματακια.Αλλα δεν ειναι και μονοδρομος.Μη βιαστεις να την αποκλεισεις & λοξοκοιταξε και μικροτερο κυβισμο.
120i-περιμενε καλυτερα να βγει η κουπε με τον διλιτρο(κι εγω αυτο κανω)
& μετα
το passat CC,το οποιο αν και εχω μονο συνοδηγησει ειναι εκπληκτικο οχημα και θα αφησει το στιγμα του.Μεσα πραγματικα συγκρινεται με Φαεθων ,κι οχι μονο σχεδιαστικα,απεξω ειναι classic head-turner(με μονη παραφωνια τα πισω φωτιστικα),η ποιοτητα κυλισης ειναι μια κατηγορια πανω,και το vfm στην εκδοση με τον 1.8 TSI ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.Κι απο οτι βλεπω πληρει τα κριτηρια σου με τη σειρα που τα εθεσες
Απλα αν βρισκεις τη μερσεντα παπουδoμαφιοζικη,θα σε χαλασει και το CC. -
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
120i-περιμενε καλυτερα να βγει η κουπε με τον διλιτρο(κι εγω αυτο κανω)Θα βγει 120 κουπέ?? Πότε ρε συ?
Μ' αρέσει πολύ αυτό τ' αμάξι! -
εμένα πάντως καλός μου φίλος έχει το Passat 3.2 DSG 4MOTION και δεν μπορώ να πώ ότι έχω ακούσει κολακευτικά σχόλια από τον ίδιο αλλά ούτε και εμένα μου άρεσε η ποιότητα κυλισης(ξερό και πολύ σφιχτό), η αντιληπτή ποιότητα εσωτερικά(τριγμοί, μάπα ξύλο κλπ), η λειτουργία του αυτόματου (ενώ έχω μπεί σε Golf GTI και ήταν σχεδόν τέλειο), το σασσί του όσον αφορά το στήσιμό του(πολύ βαρύ και αργό στις αντιδράσεις του)
γενικότερα και από κάτι γνωστούς μου που έχουν εταιρικά αυτοκίνητα 1.4 ή 2.0FSI δεν είναι όσο ευχαριστημένοι ήταν με το προηγούμενο. Το θεωρούν κατώτερο ποιοτικά. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι αλλαγές και βελτιώσεις κάνανε στο CC. Για κάνε κανά TEST!
Επιμένω στη MB... σε αυτή της τη γενειά είναι πολύ καλό auto!
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Χμμ για να δουμεΗ καρδια λεει 325 και παρε δανειο,πουλα το σπιτι σου,βαλε τη φαμιλια υποθηκη κτλ Αν την παλευεις με ο,τι θα καιει τοτε δεν υπαρχει ψεγαδι,μονο μικροθεματακια.Αλλα δεν ειναι και μονοδρομος.Μη βιαστεις να την αποκλεισεις & λοξοκοιταξε και μικροτερο κυβισμο.
120i-περιμενε καλυτερα να βγει η κουπε με τον διλιτρο(κι εγω αυτο κανω)
& μετα
το passat CC,το οποιο αν και εχω μονο συνοδηγησει ειναι εκπληκτικο οχημα και θα αφησει το στιγμα του.Μεσα πραγματικα συγκρινεται με Φαεθων ,κι οχι μονο σχεδιαστικα,απεξω ειναι classic head-turner(με μονη παραφωνια τα πισω φωτιστικα),η ποιοτητα κυλισης ειναι μια κατηγορια πανω,και το vfm στην εκδοση με τον 1.8 TSI ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα.Κι απο οτι βλεπω πληρει τα κριτηρια σου με τη σειρα που τα εθεσες
Απλα αν βρισκεις τη μερσεντα παπουδoμαφιοζικη,θα σε χαλασει και το CC.τι είναι το vfm ?
η 120 coupe θα έχει τον 2.0Τ με τα 240 άλογα ? Αν ναι θα τον βάλουν και στην 320coupe ?
Ps. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερος χρόνος/timing για να αγοράσεις αυτοκίνητο, μιας και περιβαλλοντικοί λογοι ,τιμή καυσίμων, αναγκάζουν τους κατασκευαστές να κάνουν αλλαγές και ίσως είναι κρίμα να πάρεις ένα όχημα τεχνολογικά προηγούμενης γενιάς, ειδικά εγώ που έχω σκοπό να το κρατήσω πάνω από 10χρόνια. Βέβαια όσο περιμένεις η τεχνολογία προχωρά ,άλλατ θέλω να πω ότι ίσως να δούμε ένα τεχνολογικό σκαλοπάτι το 2009/10.
Από το νέο χρόνο ..... +20%Τελη ΦΠΑ 21% .......
velerefontis ...για την VW κι εγώ τις ίδιες εντυπώσεις έχω ..... Τώρα για την απτή αίσθηση
ποιότητας μέχρι ένα λογικό πόσο .... ξεχωρίζω την Lexus και μετά την Bmw.
Μέχρι 35Κ±