-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το mini παντως χωρους αποσκευων δεν εχει, αλλα πισω καθονται ανετοτατα 2 ατομα.
Εξαρτάται πώς εννοεί ο καθένας το άνετα
Γιατί όταν είχε χρειαστεί να κάτσω πίσω σε ένα Mini με μια κοπέλα δίπλα μου, ήμουν στριμωγμένος όσο δεν πήγαινε άλλο αλλά καθώς είμασταν αναγκασμένοι να κολλήσουμε για να χωράμε ήταν ιδιαίτερα άνετη και ενδιαφέρουσα η μετακίνηση
2 άτομα πίσω σε Mini όχι μόνο δεν κάθονται άνετα αλλά και αν ξεπερνούν το 1.75 δεν χωράνε τα πόδια τους με την καμία! -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
2 άτομα πίσω σε Mini όχι μόνο δεν κάθονται άνετα αλλά και αν ξεπερνούν το 1.75 δεν χωράνε τα πόδια τους με την καμία!
Με μπροστινό κάθισμα ρυθμισμένο για 1.80 -και σχετικά κοντά στο τιμόνι-, απομένει πίσω απλώς οριακός χώρος για παρόμοιο ύψος. Τα πόδια ακουμπούν στο κάθισμα δηλαδή και το κεφάλι αγγίζει σχεδόν την οροφή, ευρύχωρο δεν το λες σε καμία περίπτωση, αλλά την παλεύεις. Για επιβάτες από 1.65-1.70, που δεν είναι τίποτα τετράγωνες χοντρές, δεν υφίσταται στρίμωγμα πίσω, εκτός κι αν οι μπροστινοί είναι 2.00+.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Με μπροστινό κάθισμα ρυθμισμένο για 1.80 -και σχετικά κοντά στο τιμόνι-, απομένει πίσω απλώς οριακός χώρος για παρόμοιο ύψος. Τα πόδια ακουμπούν στο κάθισμα δηλαδή και το κεφάλι αγγίζει σχεδόν την οροφή, ευρύχωρο δεν το λες σε καμία περίπτωση, αλλά την παλεύεις. Για επιβάτες από 1.65-1.70, που δεν είναι τίποτα τετράγωνες χοντρές, δεν υφίσταται στρίμωγμα πίσω, εκτός κι αν οι μπροστινοί είναι 2.00+.Eτσι είναι και με ακόμη ψηλότερους.
Με τερμα πισω το κάθισμα του οδηγού (είμαι 1,90+) είχα κάτσει από πίσω και χώρεσα, με τα πόδια στα πλάγια του καθίσματος βέβαια .
ΟΚ δεν έκανα ταξιδι έτσι αλλά για λίγο την πάλευες. -
Θα πάμε με έναν φίλο να τη δούμε μέσα στην εβδομάδα στον Τόλια που την έχει, γιατί θέλει να δώσει την 147 του.
Περάσαμε μια βόλτα και της ρίξαμε μια ματιά...εντυπώσεις:
-Πίσω είναι πολύ ωραία
-Μπροστά είναι κάπως περίεργη...στενή με μεγάλα 'μάτια'
-Συνολικά το αυτοκίνητο είναι πολύ μικρό και στενό ρε γμτ.Βλέπαμε την 147 δίπλα της και έβλεπες ότι δεν είναι τόσο επιβλητική όσο η 147. Πολύ μικρό, πολύ στενό, πολύ κοντό.
-
Mπα μην το λες... μάλλον προσόν είναι αυτό έτσι όπως έχουν φουσκώσει όλα τα μοντέλα.. μαζεμένο θα το λεγα.
Εμενα η μουρη με ξενερώνει παρα πολύ. Μου φαίνεται πολύ μονοκόμματη, ήθελε κάτι να σπάει την πολύ μεγάλη επιφάνεια.. -
Εμένα μου αρέσουν τα φουσκωμένα φτερά εμπρός και πίσω. Κάνει το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο επιθετικό πιο 'άγριο' και πιο γεμάτο.
Π.χ. δε μου αρέσουν οι εντελώς flat πόρτες του Golf ή τα πίσω φτερά του.
Γιαυτό μου αρέσει η ΜΙΤΟ από πίσω επειδή είναι φουσκωμένη και επιθετική, αλλά δυστυχώς χαλάει την εικόνα η μπροστινή μούρη που μάλλον έχω καταλήξει στο γεγονός ότι έχει πολύ μεγάλα μπροστινά φανάρια και χαλάει τη συμμετρία.
-
Πριν λίγο πέρασα έξω από τον Τόλια στο Γέρακα και έριξα μια ματιά στη Mito που είχε. Η συγγένεια με G Punto και Corsa είναι εμφανής σε θέμα διαστάσεων. Από εκεί και πέρα το αυτοκίνητο δείχνει πολύ ξεχωριστό, καμμία σχέση με τη 'φούσκα' που βλέπαμε στις πρώτες φωτογραφίες. ΙΜΟ δεν δείχνει καθόλου μικρό.
-
Kαλά βρήκες και συ αμάξι για παράδειγμα, το Golf που είναι από τα πιο αδιάφορα αισθητικά. Και μενα μου αρέσει η επιθετική σχεδίαση, φουσκωμένα εννοούσα σε διαστάσεις, ογκώδη δλδ.
Από τη μούρη εμένα μάλλον με χαλάει ο προφυλακτήρας, είναι τόσο μεγάλος σε επιφάνεια που φαίνεται σα να μην έχει προφυλακτήρα.
Bέβαια εγώ δεν την είδα από κοντά ακόμη. -
Ξερουμε ποσα χρονια εγγυηση εχει?
Α πειτε και καμια αντιπροσωπεια κοντα στο Μαρουσι να παω να τη δω.... -
Απορω που βλεπετε τοσες ομοιοτητες με το GPunto ... Εγω πηγα και την ειδα σημερα και δυο πραγματα εχω να πω:
1Παιρνω πισω οτι ασχημο εχω πει γι'αυτην
2Το αμαξι τα σπαειΠρωτα απο ολα εμενα μου φανηκε πιο μικρο απο το GPunto ισως γιατι ειναι πιο χαμηλο.
Μετα το εσωτερικο ειναι πανεμορφο και το μονο που μου θυμιζει GPunto ειναι το χειροφρενο και κατι διακοπτες στα αριστερα.
Εχει κατι φρεναρες η πο@τ@ν@ και κατι ζανταρες ολα τα λεφτα.Συνολικα το αμαξι ειναι πανεμορφο.Δεν υπαρχει τπτ παρομοιο σε αυτη την κατηγορια που μπορεις να αγορασεις.Και η τιμη του ειναι πολυ καλη.Με 21000 εισαι κομπλε και με τις 17αρες ζαντες μαλιστα.Η μουρη μπροστα δεν μοιαζει σε τπτ με αυτη στις φωτο.Ειναι πολυ πιο ομορφη.Καλα για τον κωλο τι να πω τελειος
ΥΓ.Το ιδιο ισχυει και για την Delta .Καμια σχεση με τις φωτο.Το αμαξι ειναι παρα πολυ πιο ομορφο οταν το βλεπεις Live.Ουτε μακροστενο ειναι ουτε μικρους θολους εχει.
-
Μετά από μια καλή ματιά στο αυτοκίνητο, είμαι κι εγώ εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση μέσα έξω. Οι μικροί χώροι δε με ενοχλούν (μόνο το κατώφλι στο πορτ-μπαγκάζ). Όλα δείχνουν ότι στέκεται άριστα και στο δρόμο, άρα ....... αποφασίσαμε!
Ωστόσο, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να την πάρω από τον Τόλια. Σπάστηκα πολύ με το στυλάκι του πωλητή όταν τόλμησα να ρωτήσω μια νομίζω προφανή ερώτηση: 'υπάρχει κάποια έκπτωση για αγορά μετρητοίς'; Η απάντηση ήταν με πολύ ύφος και τουπέ: 'Τι έκπτωση κύριε μου; Το αυτοκίνητο πουλάει από μόνο του'
-
Καλοταξιδο...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μετά από μια καλή ματιά στο αυτοκίνητο, είμαι κι εγώ εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση μέσα έξω. Οι μικροί χώροι δε με ενοχλούν (μόνο το κατώφλι στο πορτ-μπαγκάζ). Όλα δείχνουν ότι στέκεται άριστα και στο δρόμο, άρα ....... αποφασίσαμε!Ωστόσο, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να την πάρω από τον Τόλια. Σπάστηκα πολύ με το στυλάκι του πωλητή όταν τόλμησα να ρωτήσω μια νομίζω προφανή ερώτηση: 'υπάρχει κάποια έκπτωση για αγορά μετρητοίς'; Η απάντηση ήταν με πολύ ύφος και τουπέ: 'Τι έκπτωση κύριε μου; Το αυτοκίνητο πουλάει από μόνο του'
Καλοτάξιδο Xρώμα;;
Ρίξε κανά π.μ ρε να πω καμια καλή κουβέντα,έχω κονέ εκεί. Είναι οι μόνοι που με αντιμετώπισαν σοβαρά και ενδιαφέρθηκαν πραγματικά και να πουλήσουν AR και να μου αγοράσουν τον Βολβό. Αυτός , με τον οποίον άνοιξα τελικά παρτίδες, με παίρνει ακόμα αραιά και πού βέβαια, και με ρωτάει για τη δικιά μου.
Αλλά είναι γάτος, 20 χρόνια + στο κουρμπέτι ξέρει να πουλήσει ο άνθρωπος, εσύ θα έπεσες σε κανέναν απαράδεκτο.Αρχίζουν και μου τρέχουν τα σάλια με το μικρό , είδα και τη Delta σήμερα , δεν το βλέπω καθόλου καλά το φουκαριάρικο το GPunto
-
Μετά από μια καλή ματιά στο αυτοκίνητο, είμαι κι εγώ εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση μέσα έξω. Οι μικροί χώροι δε με ενοχλούν (μόνο το κατώφλι στο πορτ-μπαγκάζ). Όλα δείχνουν ότι στέκεται άριστα και στο δρόμο, άρα ....... αποφασίσαμε!Ωστόσο, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να την πάρω από τον Τόλια. Σπάστηκα πολύ με το στυλάκι του πωλητή όταν τόλμησα να ρωτήσω μια νομίζω προφανή ερώτηση: 'υπάρχει κάποια έκπτωση για αγορά μετρητοίς'; Η απάντηση ήταν με πολύ ύφος και τουπέ: 'Τι έκπτωση κύριε μου; Το αυτοκίνητο πουλάει από μόνο του'
Ρίξε και μιά ματια στο Alfisti.gr που έχουν κανονίζουν 'group buy' αυτή την στιγμή με 14 (!!!!) συμμετοχές.
-
Ειδα σημερα την Mito απο κοντα
Συμπερασμα: ΠΑΡΤΕ BRAVO
δηλαδη OMG & 3xLOL για τα λεφτα που την ζητανε...
Οταν θα εχω ορεξη θα θαψ εεε θα γραψω αναλυτικα...
-
αν το παραγγειλεις μεχρι τελος Σεπτεμβρη σου κανουν δωρο καποιο pack, δε θυμαμαι ποιο, αξιας 600€
-
Καμμιά αντίρρηση, απλώς εγώ εκνευρίστηκα πολύ με το στυλ.
Δεν είμαι τύπος που απαιτώ σαν πελάτης να μου κάνουν π*πες, και τη συμπεριφορά 'με τον παρά μου μ@μώ και την κυρά μου' τη ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Ωστόσο, επειδή το 70% της δουλειάς μου έχει να κάνει με πελάτες, μπορώ να καταλαβαίνω πότε ο απέναντι μου μου μιλάει με υφάκι, και στην προκειμένη περίπτωση εντελώς αδικαιολόγητο.
-
Το δίκτυο πάντως πάσχει από πωλητές και παλιότερα σε Αθηναϊκή αντιπροσωπία είχα απογοητευτεί με την αντιμετόπιση... δεν ξέρω εαν δεν πληρώνουν καλά και παίρνουν ότι βρουν με €700 ή δεν γίνεται η σωστή αξιολόγηση και εκπαιδευση.
Επίσης όμως (για να λέμε και τα σωστά) να προσθέσω οτι εδώ στην Πάτρα έιχα άψογη και επαγγελματική αντιμετοπιση και πραγματικά αυτό έκανε την διαφορα.
-
Καμμιά αντίρρηση, απλώς εγώ εκνευρίστηκα πολύ με το στυλ.Δεν είμαι τύπος που απαιτώ σαν πελάτης να μου κάνουν π*πες, και τη συμπεριφορά 'με τον παρά μου μ@μώ και την κυρά μου' τη ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Ωστόσο, επειδή το 70% της δουλειάς μου έχει να κάνει με πελάτες, μπορώ να καταλαβαίνω πότε ο απέναντι μου μου μιλάει με υφάκι, και στην προκειμένη περίπτωση εντελώς αδικαιολόγητο.
ναι ρε φιλε και στη karenta ετσι ειναι,και κει τα ιδια μου ελεγαν...εμενα μαλιστα αντι για εκπτωση μου ανεβασαν τη τιμη γιατι εγινε αυξηση τιμης εκεινη την εποχη ασχετα αν το ειχαμε ηδη κλεισει το αυτοκινητο...νταβατζιλικι...και αντιπαθεστατοι γενικως και υφακι λες και πουλαμε ferrari και πανω..
εχε χαρη που ειχαν ετοιμοπαραδοτο αυτοκινητο οπως το θελαμε και δε θελαμε να περιμενουμε...ασε που ενα συγκεκριμενο που θελαμε αρχικα το εδωσαν τελικα σε φιλο του αφεντικου(λεγοντας μας το στη μαπα κιολας!) και παραλιγο το πακετο να γινει γιγαντιο.... -
Hellenic tifosi έγραψε:
Ολα τα λεφτα ο υπαλληλος!!! Πως δε σου πε και κανα 'πουλαει σα ζεστο ψωμι' ή 'σηκω και φυγε!-δε την χαραμιζω για παρτη σου'
Εντελως αντι-επαγγελματικη συμπεριφορα
Γραφικοτητες...
Ειδα σημερα την Mito απο κοντα
Συμπερασμα: ΠΑΡΤΕ BRAVO
Μηπως να παρουμε και HTC Diamond?
Μηπως την οδηγησες κι απο κοντα για ενα πιο αντικειμενικο review?
Mηπως να παμε,ολοι μαζι σε καμμια παραλια?(για κοψιδια)
sorry-sorry,ξεφυγα παλι και θα βλεπεις τον OMIKRONE3 στον υπνο σου
Alfa Romeo Mi.Τo 2008