-
Οι μ@λάκες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ποιος τα πληρωνει αυτα;Aπ όσο ξέρω, είναι δώρα (ή 'δώρα') διάφορων σχετικών καταστημάτων στην ΕΛΛΑΣ. Γιατί τους κάνουν δώρα δεν το ξέρω. Μπορεί να τους συμπαθούν πολύ
-
Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί αποθρασύνονται οι υπόλοιποι, όταν οι μπάτσοι δίνουν το...'καλό' παράδειγμα...
Για να μην μιλήσω για την νομιμότητα αυτού του πράγματος! Εχω δει κι εγώ μια Xsara με φίλτρο-εξάτμιση να βολτάρει στην Καλλιθέα. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάποια καταγγελία, αλλά δεν νομίζω να βρω δίκιο...
Ερωτήματα:
-Ποιος πληρώνει; Αν είναι 'δωράκια', για ποιο λόγο γίνονται;
-Ο ήχος είναι στα όρια νομιμότητας; Πώς θα δώσεις το παράδειγμα στους πιτσιρικάδες και όχι μόνον , με τις ελεύθερες εξατμίσεις και τα de-cat;
-Οι υπόλοιπες μετατροπές, περνάνε κανονικά ΚΤΕΟ;
-Η φτερούγα πίσω, είναι ταιριαστή με την εικόνα ενός περιπολικού; Αν κάποιος μπάτσος θελήσει να βάλει κάνα αυτοκόλλητο 'η παναγιά μαζί σου' ή το ακόμη πιθανότερο 'ζήτω ο βασιλεύς', θα το ανεχτούμε; -
Το γαματο ειναι να βλεπεις περιπολικο με το ασημι (μεγαλο) αυτοκολλητο 'Need for Speed Underground' στο πορτ-μπαγκαζ...
-
Ο χρήστης Giorgos Kollias έγραψε:
Λίγο δύσκολο να πήρε η Χωροφυλακή στρατιωτικά τζιπ. Ειδικά ARO! Είσαι σίγουρος;;;Ηταν βαμμενο στα χρωματα του στρατου παντως.Ολοκληρο ηταν χακι.
-
ποιος τα πληρωνει αυτα;
αυτος που το εχει για την υπηρεσια του ,τα πληρωνη απο την τσεπη του.
-
Γρηγορη καλησπερα!
Και μετά αναρρωτιόμαστε γιατί αποθρασύνονται οι υπόλοιποι, όταν οι μπάτσοι δίνουν το...'καλό' παράδειγμα...
Ρε Γρηγορη ,που ειναι το κακο παραδειγμα σε αυτη την περιτωση?
Για να μην μιλήσω για την νομιμότητα αυτού του πράγματος! Εχω δει κι εγώ μια Xsara με φίλτρο-εξάτμιση να βολτάρει στην Καλλιθέα. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάποια καταγγελία, αλλά δεν νομίζω να βρω δίκιο...
Να κάνης καποια καταγγελια γιατι βρε Γρηγορη?
Επειδη δεν ''σερνετε'' σαν τα ''μαμα'' xara ή και τα άλλα περιπολικα που στελνουν και μπορουν να αντιμετωπήσουν και να πιάσουν τους ''γλήγορους'' που πάνε και σκωτόνοντε ή σκωτόνουν κοσμάκη στους δρομους?Γιατι τα καλα τα ''εργαλεία'' που ΑΥΤΑ πληρώνουμε όλοι μας ,τα εχουν για συνοδία στους πολιτικους να μην μας πάθουν τιποτα ,πχ. octavia RS 5 με προγραμμα vrs motorsport ,audi ,bmw κτλ ,κτλ. δεν χρειαζετε να αναφερω τα βλεπουμε όλοι μας με τα φιμε τα τζαμια και ποιος ξερει τι άλλα.
Αυτα ειναι κατακριτεα Γρηγορη.Ερωτήματα:
-Ποιος πληρώνει; Αν είναι 'δωράκια', για ποιο λόγο γίνονται;Αυτο το ανεφερα ποιο πανω ,απο την τσεπη του αστυνομικου που ειναι το όχημα της δουλείας του.
Επειδη εχω φίλο ''Ζ'' όπου η υπηρεσία ,τους εβαζε στις μηχανες κινεζικα λάστιχα και το παλικάρι εβαζε χρηματα απο την τσεπη του για να βάλη λάστιχα της προκοπης επάνω στην μηχανη ετσι ώστε μετα την υπηρεσία του να γυρνάει στο σπίτι του και όχι σε κανενα νοσοκομιο.-Ο ήχος είναι στα όρια νομιμότητας; Πώς θα δώσεις το παράδειγμα στους πιτσιρικάδες και όχι μόνον , με τις ελεύθερες εξατμίσεις και τα de-cat;
το xara που λες το εχω δει και ακουση και εγω ,κανει ενα διακριτικο μπασακι.
το να βάλης πράγματα που σου παρεχουν ασφάλεια σε εσενα και στο αμαξι οπου παιζεις την ζωή σου σε δυσκολες καταστάσεις δεν ειναι μετατροπη ,ειναι ασφάλεια ,μην ξεχναμε πως ο συνανθρωπός μας τις περισοτερες ωρες ειναι μεσα εκει και δεν ξερει στο δρομο τι εχει να αντιμετοπήσει ,επειδη εχω οδηγήσει 150αρι octavia ''μαμα'' όπως ειναι ,δεν ειναι και ότι καλύτερο για οχημα καταδίωξης ,ειναι ενα οικογενιακο αμαξι για τον χριστιανο που πάει ήρεμα με την οικογενιά του και όχι για τον αστυνομικο που θα χρειαστη να πιεση το αμαξι και πολλες φορες να περάση και τα ορια σε μια καταδίωξη.
Δυστηχος εχουμε δει και περιπολικα όπου σε καταδίωξη εχουν βγη εξω απο το δρομο ,με δυστηχος τραγικα αποτελεσματα (πχ. xsara)-Η φτερούγα πίσω, είναι ταιριαστή με την εικόνα ενός περιπολικού; Αν κάποιος μπάτσος θελήσει να βάλει κάνα αυτοκόλλητο 'η παναγιά μαζί σου' ή το ακόμη πιθανότερο 'ζήτω ο βασιλεύς', θα το ανεχτούμε;
Υπερβολικος θα ελεγα πως εισαι.
Δηλαδη η εικονα του περιπολικου ειναι να περνανε τα ''γρηγορα απο διπλα του και να επειδη δεν μπωρει να τους πιάσει?
Γιατι τα βλεπουμε και αυτα στο νετ και σε videocd που βάζουν μερικα ''γρηγορα'' περιοδικα. -
Ο χρήστης ABT έγραψε:
Γρηγορη καλησπερα!Καλησπέρα και σε σένα Αντώνη!
Ρε Γρηγορη ,που ειναι το κακο παραδειγμα σε αυτη την περιτωση?
Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής, πως καταλαβαίνω πως γίνομαι υπερβολικός καμιά φορά σε ό,τι αφορά τα 'πειραγμένα' αυτοκίνητα και εξηγώ παρακάτω τους λόγους:
Από την εποχή της ...καταραμένης ταινίας Fast and Furious, μια νέα 'ράτσα' έχει γεμίσει τους δρόμους, όπου η βελτίωση γίνεται για την βελτίωση και πάνω απ' όλα για την εμφάνιση. Εξηγούμαι εκ νέου για να μην παρεξηγούμαι: ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δεν έχω με την βελτίωση ενός αυτοκινήτου στους τομείς που υστερεί! Εγώ ο ίδιος σε προηγούμενο αυτοκίνητό μου, άλλαξα μοτέρ γιατί το παλιό είχε ψοφήσει κι έβαλα 1.3 αντί 1.1. Μετά άλλαξα και το καρμπυρατέρ, για παραπάνω δύναμη. Άλλαξα και το σασμάν γιατί το 4άρι μου έπαιρνε τ'αυτιά. Το χαμήλωσα γιατί ήταν ψηλό σαν ημιφορτηγό. Εβαλα φαρδύτερες σιδερένιες ζάντες γιατί χρειαζόμουν φαρδύτερα λάστιχα (από 165/70/13 σε 175/60/13, άλλες εποχές ). Εβαλα σερβόφρενο και αεριζόμενα δισκόφρενα μπροστά, ενώ το γέμισα ηχομόνωση για να μην κάνει σαν κουδουνίστρα. Ολα αυτά είναι σημαντικές μετατροπές, αλλά εν τέλει εμφανισιακά τίποτε δεν πρόδιδε την βελτίωση. Όλες οι παραπάνω βελτιώσεις είχαν σαν γνώμονα το να κάνουν το αυτοκίνητο καλύτερο και ασφαλέστερο για μένα. Δεν έγινε πιο θορυβώδες (είχε μέσα το μαμά φιλτρόκουτο και φίλτρο), δεν έβαλα ενοχλητικά sub's , δεν άλλαξα το θόρυβο της εξάτμισης ούτε κατά 1 dB. Ολα τα παραπάνω, έφτιαξαν ένα αυτοκίνητο καλύτερο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, στο δρόμο. Τουλάχιστον, αυτός ήταν ο σκοπός.
Γι'αυτό και δεν χωνεύω οποιαδήποτε ΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ μετατροπή σε ένα αυτοκίνητο. Και ακριβώς τέτοιες είναι οι περισσότερες που γίνονται... Τι το ουσιαστικό έχει η φτερούγα στο περιπολικό; Ενιωσε ο μπάτσος πως δεν πατάει καλά ο πίσω άξονας στις καμπές των 200+ ή μήπως απλά τη γούσταρε σαν εμφάνιση; Και πώς θα πάει μετά να γράψει τον πιτσιρικά με την αντίστοιχη φτερούγα και το βόδι-κίτ που σέρνεται στην άσφαλτο (που είναι και παράνομο, αφού υπάρχει ελάχιστη νόμιμη απόσταση για κάθε αυτοκίνητο).
Να το καλό παράδειγμα που δεν δίνεται.
(αντιλαμβάνομαι πως γίνομαι αυστηρός, αλλά σκέψου το λίγο!)Για να μην μιλήσω για την νομιμότητα αυτού του πράγματος! Εχω δει κι εγώ μια Xsara με φίλτρο-εξάτμιση να βολτάρει στην Καλλιθέα. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάποια καταγγελία, αλλά δεν νομίζω να βρω δίκιο...
Να κάνης καποια καταγγελια γιατι βρε Γρηγορη?
Επειδη δεν ''σερνετε'' σαν τα ''μαμα'' xara ή και τα άλλα περιπολικα που στελνουν και μπορουν να αντιμετωπήσουν και να πιάσουν τους ''γλήγορους'' που πάνε και σκωτόνοντε ή σκωτόνουν κοσμάκη στους δρομους?Γιατι τα καλα τα ''εργαλεία'' που ΑΥΤΑ πληρώνουμε όλοι μας ,τα εχουν για συνοδία στους πολιτικους να μην μας πάθουν τιποτα ,πχ. octavia RS 5 με προγραμμα vrs motorsport ,audi ,bmw κτλ ,κτλ. δεν χρειαζετε να αναφερω τα βλεπουμε όλοι μας με τα φιμε τα τζαμια και ποιος ξερει τι άλλα.
Αυτα ειναι κατακριτεα Γρηγορη.Πιστεύεις πως κέρδισε το συγκεκριμένο Xsara κάτι με την παραπάνω μετατροπή; Δηλαδή πριν σερνόταν και τώρα δεν σέρνεται; Επειδή το 1.6 16V Xsara έχει ο πατέρας μου , θεωρώ πως όχι μόνον δεν σέρνεται, αλλά σε δρόμο με στροφές θα προβληματίσει πολύ πιο δυνατά αυτοκίνητα. Στην ευθεία εντάξει δεν πάει και αέρα, αλλά μήπως αυτό διορθώθηκε με την μετατροπή αυτή; Δεν νομίζω...
Κι αυτά που αναφέρεις κατακριτέα σαφώς, αλλά κι αυτά εδώ δεν είναι και για...ζήτω! Το λάθος πρέπει να επισημαίνεται, είτε μικρό είτε μεγάλο. Κι ένα περιπολικό που κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ θόρυβο από την εξάτμιση, είναι λάθος. Και το χειρότερο είναι πως αυτός που το έκανε έτσι, το έκανε γιατί γουστάρει το συγκεκριμένο θόρυβο και όχι γιατί κέρδισε κάτι σε επιδόσεις.
Ερωτήματα:
-Ποιος πληρώνει; Αν είναι 'δωράκια', για ποιο λόγο γίνονται;Αυτο το ανεφερα ποιο πανω ,απο την τσεπη του αστυνομικου που ειναι το όχημα της δουλείας του.
Επειδη εχω φίλο ''Ζ'' όπου η υπηρεσία ,τους εβαζε στις μηχανες κινεζικα λάστιχα και το παλικάρι εβαζε χρηματα απο την τσεπη του για να βάλη λάστιχα της προκοπης επάνω στην μηχανη ετσι ώστε μετα την υπηρεσία του να γυρνάει στο σπίτι του και όχι σε κανενα νοσοκομιο.Από τη στιγμή που τα πληρώνει μόνος του, εμένα μου περισσεύει. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος έλεγχος. Δηλαδή, αν πληρωνε από την τσέπη του για να βάλει spinners θα το επιτρέπαμε;
Οσο γι'αυτό που αναφέρεις με τα λάστιχα , έχεις χίλια δίκια. Το έχω ακούσει κι εγώ ξανά, για τέτοιου είδους 'οικονομίες' που κάνει η υπηρεσία σε βάρος της ασφάλειας και της ζωής του προσωπικού. Κι αυτά πρέπει να καταγγέλλονται από τους ίδιους τους αστυνομικούς για να βελτιωθούν τα πράγματα.-Ο ήχος είναι στα όρια νομιμότητας; Πώς θα δώσεις το παράδειγμα στους πιτσιρικάδες και όχι μόνον , με τις ελεύθερες εξατμίσεις και τα de-cat;
το xara που λες το εχω δει και ακουση και εγω ,κανει ενα διακριτικο μπασακι.
Ο ήχος από την εξάτμιση είναι αρκετά πιο δυνατός από την μαμά. Κανονικά το αυτοκίνητο δεν ακούγεται καθόλου, ενώ τώρα το αντιλαμβάνεσαι εύκολα (το έχω πετύχει κάμποσες φορές και ξέρω τι λέω). Αν ΟΛΑ τ'αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν έκαναν την ΙΔΙΑ μετατροπή, πώς φαντάζεσαι θα ήταν η ζωή μας και τ'αυτάκια μας στην πόλη; Αυτό το μπασάκι, πολλαπλασιαζόμενο, θα ήταν αφόρητο!
το να βάλης πράγματα που σου παρεχουν ασφάλεια σε εσενα και στο αμαξι οπου παιζεις την ζωή σου σε δυσκολες καταστάσεις δεν ειναι μετατροπη ,ειναι ασφάλεια ,μην ξεχναμε πως ο συνανθρωπός μας τις περισοτερες ωρες ειναι μεσα εκει και δεν ξερει στο δρομο τι εχει να αντιμετοπήσει ,επειδη εχω οδηγήσει 150αρι octavia ''μαμα'' όπως ειναι ,δεν ειναι και ότι καλύτερο για οχημα καταδίωξης ,ειναι ενα οικογενιακο αμαξι για τον χριστιανο που πάει ήρεμα με την οικογενιά του και όχι για τον αστυνομικο που θα χρειαστη να πιεση το αμαξι και πολλες φορες να περάση και τα ορια σε μια καταδίωξη.
Δυστηχος εχουμε δει και περιπολικα όπου σε καταδίωξη εχουν βγη εξω απο το δρομο ,με δυστηχος τραγικα αποτελεσματα (πχ. xsara)Σύμφωνοι, να κάνεις βελτιώσεις για την ασφάλειά σου. Να βάλεις μια καλή ανάρτηση ή ακόμη και καλύτερα φρένα. Αλλά η εξάτμιση και η φτερούγα είναι τέτοιες βελτιώσεις;
Κι όσο για την καταδίωξη που έστειλε εκτός δρόμου την Xsara, από ιδία πείρα σου λέω, πως το κράτημα της Xsara είναι κορυφαίο, χωρίς να χρειάζεται καμία αλλαγή. Απλά μια καταδίωξη μπορεί να καταλήξει καμιά φορά άσχημα.-Η φτερούγα πίσω, είναι ταιριαστή με την εικόνα ενός περιπολικού; Αν κάποιος μπάτσος θελήσει να βάλει κάνα αυτοκόλλητο 'η παναγιά μαζί σου' ή το ακόμη πιθανότερο 'ζήτω ο βασιλεύς', θα το ανεχτούμε;
Υπερβολικος θα ελεγα πως εισαι.
Δηλαδη η εικονα του περιπολικου ειναι να περνανε τα ''γρηγορα απο διπλα του και να επειδη δεν μπωρει να τους πιάσει?
Γιατι τα βλεπουμε και αυτα στο νετ και σε videocd που βάζουν μερικα ''γρηγορα'' περιοδικα.Να τους καταδιώξει, όταν υπάρχει λόγος. Να καταδιώξει τον 'γρήγορο' , επειδή είναι κι αυτός 'γρήγορος' το βρίσκω επικίνδυνο. Το πράγμα λύνεται πιο εύκολα με ένα μπλόκο, παρά με καταδίωξη. Στην τελευταία ρισκάρεις και την ασφάλεια των άλλων που δεν φταίνε και σε τίποτε...
Όσο για τα γρήγορα περιοδικά, είναι μια ανοιχτή πληγή, που έχουν φέρει πολλά μα πάρα πολλά δεινά στους δρόμους μας και ευτυχώς πια φαίνεται πως πέρασε η μπογιά τους και πάνε για κλείσιμο. Θα έπρεπε πολλούς από τους διευθυντές να τους έχουν στείλει μέσα, μ'αυτά που έχουν γράψει και 'μοιράσει' κατά καιρούς (στο στρατό όλο τέτοια έβρισκα να διαβάσω! ).Αυτά και χαίρομαι που συμμετέχεις στην κουβέντα Αντώνη!
-
Ο χρήστης ABT έγραψε:
ποιος τα πληρωνει αυτα;
αυτος που το εχει για την υπηρεσια του ,τα πληρωνη απο την τσεπη του.
Αν ισχύει αυτό καλά κάνει.
Καλά τα 'καλούδια' στα μηχανικά μέρη, αλλά αυτή τη 'ξαπλώστρα' πίσω τι την ήθελε; Για να τρομάζει τους γρήγορους να μη προσπαθούν να του ξεφύγουν; Μάλλον περισσότερο αποτελεσματικός θα ήταν αν ήταν πιο διακριτικό το αυτοκίνητο. -
@ABT:
Ξερεις τι κλησεις κοβονται και τι πινακιδες ξηλωνονται για ενα...'διακριτικο μπασακι' φιλε μου; Το 'διμπουκο' Xsara που κυκλοφορει στο Μπουρναζι (το προπυργιο του...'μπασακιου') ειναι και αυτο διακριτικο;
Να κατανοησω τη δυνατοτητα (απο την ωρα που 'χρεωνεσαι' ενα οχημα) να θες να πληρωσεις για κατι που βλεπεις οτι δεν ειναι σωστο πανω του. Και εγω θα το εκανα αν το οχημα 'μου' δεν ειχε φρενα/λαστιχα/αμορτισερ. Αλλο ομως η συντηρηση και αλλο η αλλαγη των stock χαρακτηριστικων, γιατι μετα δεν νομιμοποιησαι να γραφεις καποιον επειδη εχει εξατμιση πχ. Εμενα αν με σταματαγε καποιος με τετοιο περιπολικο (αυτη τη στιγμη εχω ξεμεινει απο ΙΧ αλλα θα το διορθωσω καλα το θεμα συντομα ) και μου εκανε τον εξυπνο ενω αυτος ηταν 'πειραγμενος' θα το εψαχνα καλα να του βγαλω ξινη τη...μερακλοσυνη του σε ενα οχημα το οποιο ειναι πληρωμενο απο φορολογουμενους.
Οσο για τις καταδιωξεις 'εγκληματιων με 4τροχο' εδω γελαμε. Αυτο τους μαρανε. Μια χαρα βγαινει το μεροκαματο απο τα μπλοκα και οσο επικινδυνοι/ικανοι ειναι οι 'γρηγοροι' αλλο τοσο επικινδυνοι/ικανοι ειναι και οι αστυνομικοι, ειδικα αν σκεφτουμε το ποσο πιο κουρασμενο και ασυντηρητο ειναι ενα περιπολικο σε σχεση με ενα ΙΧ. Απλα οι 2οι νομιμοποιουνται να κανουν τις ιδιες με τους πρωτους.
Πριν απο 2 χρονια αν δεν κανω λαθος ειχα κανει το (απιστευτο) εγκλημα να περασω ενα φορτηγο σε φωτισμενη ευθεια στον περιφεριακο Χαλκιδας 2 τη νυχτα με μηδεν κινηση. 3 αμαξια πιο πισω περιπολικο με ειδε. Αντι να αναψει φαρο αμεσως, μου την επεσε 2 km μετα. Ξερεις κατι; Καλα εκανε. Μπορει να μην επεδειξε 'fair play', αλλα γλιτωσε η περιοχη απο πολλους μπελαδες γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω αμαχητι τις πινακιδες μου και να πληρωσω το προστιμο για κατι τετοιο. Χωρια που απο τη συζητηση εγινε και η σχετικη 'εκπτωση'. Του το ειπα κιολας. 'Αν ανοιγες αμεσως φαρο, απλα δεν θα με ξαναεβλεπες γιατι αυτο που εκανα (προσπερασμα με τις συγκεκριμενες συνθηκες) δεν δικαιολογει τετοια αυστηροτητα'. Παραδοξως, συμφωνησε. Καταδιωξεις λοιπον, εκει που αξιζει (πραγματικοι εγκληματιες) και εκει εχουμε ζησει φοβερες στιγμες απειρου καλους δυστυχως γιατι εκει υπαρχει κινδυνος και δεν σταματαμε απλα τον οδηγο, του λεμε τις σχετικες εξυπναδουλες για κανα μισαωρο (ειδικα αμα ειναι πιτσιρικας) μεχρι να κοψουμε το κουστουμακι και να ξεβιδωσουμε πινακιδες... -
...και χαίρομαι που συμμετέχεις στην κουβέντα Αντώνη!
Ρε παιδια ,διαβαζωντας και βλέπωντας ποιο πισω τις φωτο που εχετε βάλη βλέπω πως με θαυμασμό γράφετε για τα γρηγορα και ''ξεχωριστα'' περιπολικα απο άλλες χωρες ,κατι evo,lotus ,lambro κτλ.και υπαρχουν και άλλα ακομη σε αλλες χωρες τετοιου ειδους αμαξια που κανουν την ''διαφορα'' απο το κλασικο περιπολικο.
Εμενα πάντος μου αρεση που βλέπω κατι διαφορετικο σε περιπολικο ''δικο μας''.
Ο καθενας εχει την γνωμη του οπου ειναι σεβαστη οποια να ειναι αυτη.
Απλα εβαλα την φωτο γιατι δεν υπηρχε ενα δικο μας ''ξεχωριστο περιπολικο'' μεσα εδω σε σχεση με τα παραπάνω που εγραψα (evo,lotus κτλ) και ανεφερα και μερικα πράγματα που γνωριζα οτι εχει το αμαξι απλά για ενημερωση ,γιατι με θεματα αυτοκινήτων ασχολουμαστε και οχι με τον ''καλο και τον κακο μπάτσο''.
Αυτα υπάρχουν παντου και πάντα σε όλες της κατηγορίες τον ανθρώπων.Τωρα κλησεις να κοβονται για ''διακριτικο μπασακι'' δεν το εχω ξανα ακουση αν και ασχολουμε αρκετα με τετοια θεματα ,γιατι κακα τα ψεμματα και πολλα αυτ/τα παραγωγης ''γρηγορα'' βγαζουν το ''διακριτικο μπασακι'' ,για το xsara που λες το ''δικανο'' φανταζωμε τι θα κανει και καμια σχεση με τα παραπάνω.
Τεςπα...
-
Tα λάστιχα η ανάρτηση κτλπ να πω ότι είναι εντάξει...Ας κάνω τα στραβά μάτια.
Αυτό το τιμόνι σε συνδυασμό με την εξάτμιση burnazi edition zapatinas racing , τι προσφέρει; Ασφάλεια και στυλ;
Απλά ο καθένας κάνει ΟΤΙ γουστάρει... -
To τιμόνι το είδες από την φωτό του ABT; Μιλάμε, μάτι ακτινογραφία!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
To τιμόνι το είδες από την φωτό του ABT; Μιλάμε, μάτι ακτινογραφία!Όχι φίλε μου. Απλά έχω δει 2 xsara με παρόμοια τιμόνια. Το ένα είχε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όχι φίλε μου. Απλά έχω δει 2 xsara με παρόμοια τιμόνια. Το ένα είχε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...
Εντάξει πλάκα έκανα!
Πάντως , είναι αστείο να ...ανησυχείς ΜΟΝΟΝ για την ενεργητική ασφάλεια (οπότε βάζεις ΦΠΕ, φτερούγες κλπ κλπ) και όχι την παθητική (οπότε αφαιρείς το τιμόνι με τον αερόσακο...). Αναρρωτιέμαι, η υπηρεσία δεν έχει λόγο σε κάτι τέτοια;
Αν σε μια καταδίωξη, ο μπάτσος με το 'αγωνιάρικο' τιμόνι, χάσει τον έλεγχο και σκοτωθεί εξαιτίας αυτού, πως θα σας φαινόταν αν ο...κυνηγημένος το χρησιμοποιούσε στο δικαστήριο σαν τεκμήριο αθωότητας; Οτι απλούστατα, φταίει ο μπάτσος που έφαγε το κεφάλι του , επειδή έβγαλε τον αερόσακο και όχι η καταδίωξη; -
Απλά ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.
Με την ίδια λογική ο αστυνομικός να μην κυκλοφορεί με το υπηρεσιακό του περίστροφο.
Ας κουβαλάει ένα mangum ή ένα desert eagle που είναι καλύτερο... -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όχι φίλε μου. Απλά έχω δει 2 xsara με παρόμοια τιμόνια. Το ένα είχε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...
Και εσενα τι σε ενοχλη καλε μου συνμφουριτη??
Δανεικα σου ζητησανε να τα βάλουν ή στα τοποθετησανε στο δικο σου αμαξι χωρις να σε ρωτησουν?Εγω δεν τρελενομαι με το αξεσουαρ που στοιχίζη 120 ευρω και τα βαζει ο πολιτσμανος απο την τσεπη του.
Εγω τρελενωμε οπως τα ειπαμε με τον φιλο μου τον Γρηγορη με τα ''εργαλεια'' που πληρωνουμε εμεις οπου ξεκινάνε απο 33.000 ευρω και επάνω για να συνοδευουν τον κάθε ''μακακα'' απο τον πρώτο μεχρι τον τελευταιο με RS5 Motorsport,A6 ,A4 DTM,BMW,M5,VOLVO C60 R ,Chrysler Jeep ,και κάτι άλλα ''παλιοάμαξα'' μωρε που δεν γυρνας ουτε καν να τα κοιταξεις.
Eκει τρελενωμε εγω οταν σε σταματανε και σε γραφουν για φιμε ,απο την στιγμη που όλα αυτα και των επισήμων φορανε ''ΚΑΤΡΑΜΙΑ'' ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΩ.
Εκει τρελενομαι εγω.
Αντε...πάρτε άλλο ενα octavia 1.8T ABT greek police να ''γουσταρετε'' ...
και εδω τa RS Mk1...
-
Ο χρήστης ABT έγραψε:
Και εσενα τι σε ενοχλη καλε μου συνμφουριτη??
Δανεικα σου ζητησανε να τα βάλουν ή στα τοποθετησανε στο δικο σου αμαξι χωρις να σε ρωτησουν?Εγω δεν τρελενομαι με το αξεσουαρ που στοιχίζη 120 ευρω και τα βαζει ο πολιτσμανος απο την τσεπη του.
Εγω τρελενωμε οπως τα ειπαμε με τον φιλο μου τον Γρηγορη με τα ''εργαλεια'' που πληρωνουμε εμεις οπου ξεκινάνε απο 33.000 ευρω και επάνω για να συνοδευουν τον κάθε ''μακακα'' απο τον πρώτο μεχρι τον τελευταιο με RS5 Motorsport,A6 ,A4 DTM,BMW,M5,VOLVO C60 R ,Chrysler Jeep ,και κάτι άλλα ''παλιοάμαξα'' μωρε που δεν γυρνας ουτε καν να τα κοιταξεις.
Eκει τρελενωμε εγω οταν σε σταματανε και σε γραφουν για φιμε ,απο την στιγμη που όλα αυτα και των επισήμων φορανε ''ΚΑΤΡΑΜΙΑ'' ΜΑΥΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΩ.
Εκει τρελενομαι εγω.
Αντε...πάρτε άλλο ενα octavia 1.8T ABT greek police να ''γουσταρετε'' ...
Με ενοχλέι που ο καθένας κάτι ότι του έρθει στο κεφάλι χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά. Με ενοχλεί που μπορεί να κάνει μετατροπές στον κάθε μαστρομήτσο χωρίς να είναι με προδιαγραφές ασφαλείας, πιστοποιήσεις Tuv κτλπ.
-
εδω κανουν σταχτη τοσα δαση και αντι να βαζουν δεντρα να τα ξαναφτειαξουν ,ξεφυτρονουν βιλες αφθερετες σαν τα μανηταρια.
Υπαρχουν ποιο σοβαρα πραγματα για να τρελενωμαστε σαν Ελληνες και να παει προς το καλυτερο αυτος ο τοπος.
Εδω απλος βαζουμε τις φωτο οπου σε αλλους αρεσουν και σε αλλους οχι (ειπαμε γουστα ειναι αυτα ) ετσι να χαζευουμε και να κανουμε το κεφι μας.
-
Σίγουρα όμως δεν είναι σωστό να βγάζεις τον αερόσακο έτσι δεν είναι; Για την ΙΔΙΑ του την ΑΣΦΑΛΕΙΑ συζητάμε. Ακόμη και να δεχτούμε πως δεν μας πειράζει η φτερούγα ή οποιαδήποτε άλλη μετατροπή, το τιμονι, είναι μετατροπή προς το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, γι' αυτό και είναι ΛΑΘΟΣ!
Αυτοκίνητα Αστυνομίας