-
Μετά από αρκετές άγονες μέρες : ΧΑΑ 554* Vitara και ΡΑΙ 770* σε μτχ Mercedes
-
ΡΜΤ - 174*
-
ΕΕΝ-433* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε Civic
-
ΑΡΜ-4562
-
ΝΙΙ 180*
-
ΡΑΥ 217* σε Toyota Rav4,ΜΟΥ 458* σε 200αρα Mercedes με πλαίσιο ''AUTO MICHOS'' (στο Περιστέρι δεν είναι αυτός,αν θυμάμαι καλά;) ΑΚΗ 337* σε Ford Mondeo και από δίκυκλα ΗΑΙ 39* σε μηχανή.
-
2 (!) YNM 84.. Το ένα Mazda RX8 και το άλλο audi
-
@thaliarque Ουσιαστικά δηλαδή προτείνεις να αντικατασταθεί το τελευταίο ψηφίο με γράμμα?
επίσης η κόκκινη ήταν ή RAV4 ή Qasqai.Κατά τα άλλα 2 ΡΟΤ 168* . Ένα στην αρχή και ένα στο τέλος της δεκάδας.
-
HKP 573* Panda
-
IMB-382*
KXY-806*
KXX-127* -
(από την Πέμπτη)
ΙΚΜ-435*
ΙΗΧ-468*
ΥΡΥ-694*
ΙΖΧ-852* (επαγγ.)ΖΤΧ 96*
ΟΒΑ 98*Καλό Σαββατοκύριακο!
Υ.Γ.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
σε δίκυκλο** ΟΡΗ** 110 . Ακόμα πιο περίεργο ότι ήταν 125 κυβικά, όχι μεγάλη μηχανή
Μόνο τα πενηνταράκια (50 cm^3) παίρνουν διαφορετικές πινακίδες, από την αστυνομία και όχι από τις νομαρχιακές υπηρεσίες Μεταφορών.
-
ΑΡΜ-4606, κι άλλα ΜΟΥ-98** και ΚΧΥ-770*.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@thaliarque Ουσιαστικά δηλαδή προτείνεις να αντικατασταθεί το τελευταίο ψηφίο με γράμμα?...Ακριβώς! Αν και δεν είμαι ειδικός σε αυτά, πιστεύω πως θα είχε σαν πλεονέκτημα πως δε θα γίνει καμία
δραματική αλλαγή στο σύστημα ονλάιν του υπουργείου....και από δίκυκλα ΗΑΙ 39* σε μηχανή.
Προφανώς έχουμε να κάνουμε με τον κλάδο της Αμαλιάδας, όχι;
-
Μάλλον τα ΡΑΟ απο 5901 ως 6000 είναι απο Χαλκιδική,είδα πολλά απο αυτά να κυκλοφορούν εκεί και η Θεσσαλονίκη ξεκινάει απο 6001.Τώρα δίνει τα υπόλοιπα ΜΟΟ το ανώτερο που είδα ήταν ΜΟΟ-883*.Στις κανονικές ενα ΧΚΜ-666*.
-
Σου το εχω πει αρκετες φορες thaliarque οτι το συστημα μας ειναι ενιαιο εθνικα. Τι διαφερει απο της Ισπανιας; ας πουμε. Αυτο που διαφερει ειναι η κατανομη του. Οτι συστημα ντεμεκ εθνικο βγει, η κατανομη θα γινεται κατα νομο εκ των υστερων. Παραδειγμα; Οι κοκκινες. Τα ταξια. Εδω δεν μπορουν να δωσουν συνεχομενους αριθμους σε Ηρακλειο και Αρκαλοχωρι!
Τα προβληματα που δημιουργουνται απο την 'αναγνωριση' της καταγωγης των αυτοκινητων απο την πινακιδα ειναι αμελητεα και στη σφαιρα του γραφικου.Εδω οι πρωτοι διδαξαντες και αυτοι που ειχαν ουσιαστικα προβληματα, ακυρωσαν την ολη προσπαθεια με το να βαλουν το νομό στο περιθωριο
-
HKP 586* SUV
XNX 564* Porsche -
Από Σέρρες ΕΡΝ 6202 σε φορτηγό
-
Ο χρήστης guru έγραψε:
Υ.Γ.σε δίκυκλο** ΟΡΗ** 110 . Ακόμα πιο περίεργο ότι ήταν 125 κυβικά, όχι μεγάλη μηχανή
Μόνο τα πενηνταράκια (50 cm^3) παίρνουν διαφορετικές πινακίδες, από την αστυνομία και όχι από τις νομαρχιακές υπηρεσίες Μεταφορών.
Το γνωρίζω αλλά αυτές τις μέρες βρίσκομαι στη Ρόδο οπότε φαντάστηκα ότι έφτασε μέχρι την Αθήνα με το 125άρι για να έρθει εδώ (για αυτό είναι περίεργο, είναι τόσο μικρού κυβισμού και διένυσε τόση απόσταση). Προχθές έμαθα όμως ότι η ΛΑΝΕ έχει δρομολογήσει πλοίο, Ρόδο - Αλεξανδρούπολη (με ενδιάμεσες στάσεις), οπότε προφανώς ήρθε έτσι και όχι μέσω Πειραιά, αφού δίπλα του είχε παρκάρει δίκυκλο με αριθμούς ΜΥΥ (λογικά και αυτό ήρθε με τον ίδιο τρόπο).
@thaliarque θα μπορούσαμε να προτείνουμε να παιρνουν χιλιάδες από τα τρέχοντα νούμερα στα αυτοκίνητα κάθε πόλης ώστε να τελειώσουν όλα μαζί (αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) και να πάμε σε ένα τελειώς νέο σύστημα.
Απορία: γιατί στην Ελλάδα τα μονοψήφια, διψήφια, τριψήφια δε δίνονται και στα αυτοκίνητα, όπως συμβαίνει π.χ. στη Γερμανία?κατά τα άλλα ΡΥΑ 22*
ΥΓ μπήκαμε στην 100στη σελίδα και έχουν περάσει 7μήνες από την αρχή της χρονιάς. Αν δεν κάνω λάθος πέρσι χρειαστήκαμε ένα έτος για 100 σελίδες. Αυξανόμαστε
-
ΡΑΙ 268* σε Renault μάλλον Scenic,ΑΙΜ 861* σε Renault Clio και ΑΙΜ 877* σε Audi TT cabrio.
-
ΜΟΥ-456* σε νέα Μερσεντές C με πλαίσιο από Αθήνα, το νούμερο αντιστοιχεί σε παλιότερη παρτίδα
ΜΟΥ-2900/5900 που θα δινόταν στη δυτική Αττική/Αθήνα, πλην όμως τα νούμερα
ΜΟΥ-4001 ως και 5900 δεν είχαν φανεί μέχρι τώρα...Στο Ναύπλιο ΜΟΥ-978*.
Ο χρήστης greo έγραψε:
...Οτι συστημα ντεμεκ εθνικο βγει, η κατανομη θα γινεται κατα νομο εκ των υστερων. Παραδειγμα; Οι κοκκινες. Τα ταξια....Το ξέρω, συμφωνώ μαζί σου και γι'αυτό πρότεινα αυτό που πρότεινα. Απλώς θα προτιμούσα ενιαίο σύστημα
για να μην έχουμε πια να ψάχνουμε...Περισσότερα επί του συστήματος και απάντηση στον www2000 αύριο!
-
ΥΝΜ-723*
ΙΚΒ-511*
ΙΗΧ-451*
ΙΚΜ-440*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008