Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
πιο εντελώς δε γίνεται... όποιος πιστεύει οτι περισσεύουν τα παιδάκια ας σφάξει τα δικά του κι ας αυτοκτονήσει (καλοπροαίρετα πάντα)
το γεγονος οτι καποιος πιστευει οτι περισσευουν τα παιδακια (το οποιο οπως και να ακουγεται παραμενει 100% ΑΛΗΘΕΣ) δε σημαινει οτι θα τα εξολοθρευσει κιολας.
ισα ισα, οποιος δεν πιστευει οτι τα παιδακια οντως περισσευουν μαλλον δεν εχει συνειδητοποιησει οτι στην πραγματικοτητα τα 'παιδακια που πεινανε στην ασια και την αφρικη' ειναι αποτελεσμα του υπερπληθυσμου και της κακης διαχειρισης του ανθρωπινου δυναμικου (και φυσικα πρωτα απ'ολα των παιδιων) στον πλανητη μας.
ειμαι λοιπον μεσα σ'αυτους που πιστευουν οτι τα παιδακια (και οι ανθρωποι αρα) περισσευουν στον πλανητη μας, για τους λογους που εγραψα. αυτο δε σημαινει οτι θα βγω στο δρομο βαμμενος στα χρωματα του πολεμου και θα αρχισω να σφαζω ανθρωπους (παντως για ενα προγραμμα στειρωσης θα εδινα ανετα λεφτα). τα ενεργειακα αποθεματα δεν φτανουν για να καλυψουν τις αναγκες του ανθρωπινου πληθυσμου του πλανητη. μια λυση θα ηταν να στειρωθει μεγαλο μερος του πληθυσμου . οι γεννες στον συγχρονο δυτικο κοσμο ειναι εντελως αχρηστες και καλυπτουν μονο την ματαιοδοξια του ανθρωπου και την υποταγη του σε κοινωνικα συμπλεγματα, ψυχολογικα κομπλεξ για την αναγκη ενος σκοπου, μιας αποστολης κλπ
ειναι παντελως αχρηστες οι γεννες εφοσον υπαρχουν ηδη αρκετα παιδια/μωρα στον πλανητη, που χρειαζονται μονο σωστη διαχειριση, φροντιδα και μια ζεστη αγκαλια.
ειναι ακομα πιο αχρηστες οσο υπαρχει το.. ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
παντως και για τα ζωα -ακομα και για καποια προς εξαφανιση- δεν πολυενδιαφερομαι για να ειμαι ειλικρινης. προσωπικα μου ειναι εντελως αχρηστες οι φαλαινες, δεν με ενδιαφερει να τις σωσω, δεν εχουν να μου προσφερουν κατι ουτε θα εμπαιναν αυτες στη διαδικασια να σωσουν εμενα. μπορουν να ψοφησουν ολες ησυχα σε καποια γωνια και παλι δεν θα με νοιαζει. με ενδιαφερουν ομως τα ζωα που εχω καποιο κερδος απο αυτα, ειτε αυτα που αποτελουν τροφη μου για την καλυψη των ενεργειακων αναγκων μου, ειτε απλως ειναι ζωα συντροφιας οπως ο σκυλος.
και μιας και το εφερε η κουβεντα, και για τα αδεσποτα σκυλια αλλωστε φταιει η ανθρωπινη βλακεια του ζευγαρωματος (με ατακες στυλ 'εγω δεν καταπιεζω την σεξουαλικοτητα του ζωντανου μου' απο δηθεν φιλοζωους ). φυσικα δεν σκεφτονται οτι κανεις σχεδον δεν θελει να παρει (ποσο μαλλον να αγορασει) ενα ημιαιμο σκυλακι καθως ειμαστε κομπλεξαρες και τα θελουμε κ ρατσας. ετσι οσα και να στειρωθουν, παντα θα υπαρχουν ηλιθιοι που δεν ειναι εκτροφεις και ζευγαρωνουν τα σκυλια τους τα οποια καταληγουν στο δρομο. ακομα κ αν στειρωθουν ολα τα αδεσποτα, αδεσποτα θα υπαρχουν για τον λογο αυτο, καθως κ για εναν ακομα: τα σκυλακια δεν ειναι απλως 'χαριτωμενα ζωακια'. ειναι συντροφοι. ετσι οσο υπαρχουν ανοητοι που βλεπουν ενα ζωντανο στη βιτρινα του πετ σοπ κ το αγοραζουν κ το παρατανε σε καποια φαση επειδη δεν εχουν υπολογισει παραγοντες οπως οτι το ζωντανο τους θα κανει ζημιες κλπ, δεν προκειται να αλλαξει κατι. φυσικα το εμποριο ζωων (ΣΟΣ διαβαστε για τα παπι μιλς για να μαθετε γιατι ΔΕΝ πρεπει να αγοραζουμε απο ΠΕΤ ΣΟΠΣ) αποφερει ιδιαιτερα κερδη, επομενως οσο παραγονται ζωα ανα χιλιαδες σε αθλιες συνθηκες με μοναδικο σκοπο να πουληθουν, δεν θα μπορει να βοηθηθει ιδιαιτερα η κατασταση, οπως ειναι λογικο.
ξεφυγα αλλα ζμπτσμ.. κανει κ ζεστη κ δεν την παλευω.. παω να σφαξω κανα παιδακι υπο τις μελωδιες των ΖΝ