-
Τι εννοείς λέγοντας με τα σαπουνόνερα;
-
Θέλει να βρέξεις το τζάμι με σαπουνόνερο για να περάσεις μεβράνες...
-
Όλο και κάτι μαθαίνουμε εδώ μέσα!!!
Πάντως μόνο εσύ ξέρεις αν νιώθεις ικανός να το κάνεις. Πάρε για αρχή ένα κομάτι και δοκίμασε με τζάμι που δεν είναι στην πρόσοψη. Αν όλα πάνε καλά θα έχεις πλέον την αυτοπεποίθηση να συνεχίσεις και στα υπόλοιπα.
Όπως και να έχει καλή επιτυχία!!! -
Έτσι σκέφτομαι να το κάνω, θα περιλάβω το πιό μικρό τζάμι και θα του κολλάω μεμβράνες μέχρι να την πετύχω σωστά. Αν δεν την καταφέρνω, ξεκόλλημα και ξανά...
Αλλά από που αγοράζω μεμβράνες με το κιλό (ή μάλλον με το ρολό) ?
-
Ρε παιδιά θέλω να κουβαλήσω 4 πόρτες εσωτερικές (από MDF) από Αθήνα στην επαρχία (Τρίπολη).Μήπως κανένας συμφορουμίτης έχει μεταφορική ή κανέναν δικό του άνθρωπο να με βοηθήσει; (Και κυρίως να τις προσέξει στη μεταφορά ...)
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Ρε παιδιά θέλω να κουβαλήσω 4 πόρτες εσωτερικές (από MDF) από Αθήνα στην επαρχία (Τρίπολη).Μήπως κανένας συμφορουμίτης έχει μεταφορική ή κανέναν δικό του άνθρωπο να με βοηθήσει; (Και κυρίως να τις προσέξει στη μεταφορά ...)Θες τηλεφωνο απο μεταφορικη εταιρια που παραλαμβανω εγω πραγματα στο μαγαζι;
-
χτίσιμο&σοβάντισμα πόσο πάει περίπου το μέτρο με
α)υλικά δικά μου
β)υλικά του μάστορα
χωρίς ΙΚΑ όλα -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
χωρίς ΙΚΑ όλαΓιατί χωρίς ΙΚΑ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γιατί χωρίς ΙΚΑ;
αντέχουν δεν έχουν ανάγκη
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
χωρίς ΙΚΑ όλα
Γιατί χωρίς ΙΚΑ;
Είναι καπνιστές;
-
δεν έχει σημασία, θα πεθάνουν απο μελάνωμα ανιγουει εκτός αν προλάβουν να κερδίσουν μετάλλιο βουτώντας απο καμία σκαλωσιά.
μη μου χαλάτε το ενκουαιρι ρε $@#$@#%
η διαπραγματεύση γίνεται μόνο για το όνομα (το μ2 εδώ) ξεχάστε τις γκρίζες ζώνες του ΙΚΑ. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε παιδιά θέλω να κουβαλήσω 4 πόρτες εσωτερικές (από MDF) από Αθήνα στην επαρχία (Τρίπολη).Μήπως κανένας συμφορουμίτης έχει μεταφορική ή κανέναν δικό του άνθρωπο να με βοηθήσει; (Και κυρίως να τις προσέξει στη μεταφορά ...)
Θες τηλεφωνο απο μεταφορικη εταιρια που παραλαμβανω εγω πραγματα στο μαγαζι;
Για στείλε ρε πατρίδα να δω τι θα κάνω...
Εϊναι προσεχτικοί γενικά;Τι προϊόντα παραλαμβάνεις;
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Θες τηλεφωνο απο μεταφορικη εταιρια που παραλαμβανω εγω πραγματα στο μαγαζι;
Για στείλε ρε πατρίδα να δω τι θα κάνω...
Εϊναι προσεχτικοί γενικά;Τι προϊόντα παραλαμβάνεις;
Ευθραυστα πχ χρηματοκιβωτια!
Σου στελνω πμ -
Thanx!!
-
είδα στο praktiker κάτι φώτα που δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια.
Τα έχει δοκιμάσει κανείς? φωτίζουν έστω και λίγο?
προτείνετε άλλο μαγαζί?
-
Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα φώτα, έχω δει όμως σε γνωστούς μου. Μου φάνηκαν καθαρά διακοσμητικά καθώς το φως που εκπέμπουν από τα ledακια που ενσωματώνουν είναι υπερβολικά αχνό. Τα είχα σκεφτεί και εγώ αρχικά, αλλά τελικά κατέληξα πως δεν αξίζουν. Επίσης επειδή συνήθως αυτά μπαίνουν καρφωτά στο χώμα, είναι αρκετά εύκολο να ξηλωθούν. Νομίζω πως εκτός από το Praktiker, τέτοια φωτιστικά θα βρεις και στα Alex Pack.
Και μια άσχετη ερώτηση. Όταν τοποθετούνται τα εξωτερικά κουφώματα, έχουν πάνω τους αυτοκόλλητες ταινίες για να τα προστατεύουν από χτυπήματα και γρατσουνιές. Σε περίπτωση που δεν αφαιρεθούν τα αυτοκόλλητα αυτά άμεσα, μήπως γνωρίζει κάποιος πως είναι δυνατό να αφαιρεθούν χωρίς να μείνουν σημάδια ή θαμπάδες στα κουφώματα;
-
έτυχε να τα δω σε 2 φίλους αυτό το σκ και τελικά αν δεν αγοράσεις κάτι ακριβό και καλό, τότε το φως δεν κάνει ούτε για διακόσμηση αλλά και σε 5 ώρες το φως είναι ανύπαρκτο
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα φώτα, έχω δει όμως σε γνωστούς μου. Μου φάνηκαν καθαρά διακοσμητικά καθώς το φως που εκπέμπουν από τα ledακια που ενσωματώνουν είναι υπερβολικά αχνό. Τα είχα σκεφτεί και εγώ αρχικά, αλλά τελικά κατέληξα πως δεν αξίζουν. Επίσης επειδή συνήθως αυτά μπαίνουν καρφωτά στο χώμα, είναι αρκετά εύκολο να ξηλωθούν. Νομίζω πως εκτός από το Praktiker, τέτοια φωτιστικά θα βρεις και στα Alex Pack.Πράγματι, δεν αξίζουν τον κόπο (για φωτισμό). Εχουν βγεί και μοντέλα με 4 ή παραπάνω ledaκια, που θεωρητικά κάπως φωτίζουν, αλλά, ακόμα και αν δίνουν κάποιον υποτυπώδη φωτισμό, δεν τα βλέπω να διαρκούν και πολύ...
Και μια άσχετη ερώτηση. Όταν τοποθετούνται τα εξωτερικά κουφώματα, έχουν πάνω τους αυτοκόλλητες ταινίες για να τα προστατεύουν από χτυπήματα και γρατσουνιές. Σε περίπτωση που δεν αφαιρεθούν τα αυτοκόλλητα αυτά άμεσα, μήπως γνωρίζει κάποιος πως είναι δυνατό να αφαιρεθούν χωρίς να μείνουν σημάδια ή θαμπάδες στα κουφώματα;
Οι προστατευτικές ταινίες πρέπει να αφαιρούνται το συντομότερο δυνατό, μετά την τοποθέτησή τους, γιατί η κόλλα τους ξεραίνεται. Αν έχουν μείνει καιρό και η αφαίρεσή τους αφήσει υπολείμματα, ο καλύτερος τρόπος που ξέρω είναι να το τρίψιμο του κουφώματος με κρέμα για αλουμίνια. Είναι σαν γαλάκτωμα και χρησιμεύει στο να τα καθαρίσει και να τα γυαλίσει. Ο καλος μου αλουμινάς είχε την καλοσύνη να μου αφήσει ένα μπουκάλι από αυτην την κρέμα . Περνιέται ή με το χέρι και μαλακό πανί (ή βαμβάκι) ή αλειφαδόρο σε χαμηλές στροφές.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Οι προστατευτικές ταινίες πρέπει να αφαιρούνται το συντομότερο δυνατό, μετά την τοποθέτησή τους, γιατί η κόλλα τους ξεραίνεται. Αν έχουν μείνει καιρό και η αφαίρεσή τους αφήσει υπολείμματα, ο καλύτερος τρόπος που ξέρω είναι να το τρίψιμο του κουφώματος με κρέμα για αλουμίνια. Είναι σαν γαλάκτωμα και χρησιμεύει στο να τα καθαρίσει και να τα γυαλίσει. Ο καλος μου αλουμινάς είχε την καλοσύνη να μου αφήσει ένα μπουκάλι από αυτην την κρέμα . Περνιέται ή με το χέρι και μαλακό πανί (ή βαμβάκι) ή αλειφαδόρο σε χαμηλές στροφές.
Ευχαριστώ πολύ. Θα ψάξω σε κανέναν αλουμινά να βρω αυτή την κρέμα γιατί δε βλέπω να ξεκολλάν με τίποτα!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ