-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@www2000: καλύτερα να αναφέρεις και τα αθηναϊκά που βλέπεις, γιατί δεν έμειναν και πολλοί να
αναφέρουν από Αθήνα πια... Τα ΡΙΥ 46 και ΡΑΕ 79 δεν είναι και τόσο πρόσφατα, ειδικά το ΡΑΕ είναι από
Μάρτη/Απρίλη ταξινομημένο. Το ΚΧΟ-282* είναι ταξινομημένο στον Πειραιά το 96 (δες το εξελάκι που σου
έχω στείλει...ή μήπως δεν έχεις την ενημερωμένη έκδοση; θα στη στείλω σε πρώτη ευκαιρία).Κοίταξα μετά την κόκκινη και είδα πράγματι ότι είναι από τον Πειραιά.
Δεν έχω την τελευταία έκδοση, έχω ότι μου είχες στείλει τον Απρίλιο . Οπότε αν έχεις αλλάγες στείλε το!!
οκ θα σημειώνω και τα αθηναικά, αν και μετά την ανανέωση, δεν έχω να αναφέρω κάτι. Κάποια στιγμή θα κάνω μια βόλτα από το αεροδρόμιο να δω τι παίζει εκεί, από νοικιάρικα.
Σήμερα είδα σε δίκυκλα ένα ΜΤΑ και ένα ΗΗΑ (το ηράκλειο γιατί έχει 'κολλήσει' στο ΗΗΕ στις 18/3? ), σε αυτοκίνητα ΥΝΜ 72**, όχι δηλαδή κάτι αξιόλογο. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα να παρατηρούμε πιο συχνά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την Δευτέρα παρέλαβα και εγώ καινούριο αμάξι και μου είπαν απο την αντιπροσωπία ότι θα μου τηλεφωνήσουν σε 10, 15 μέρες για τις πινακίδες.
Πάντως είμαστε πάρα πολλοί με χαρτιά κολλημένα στα παρμπριζ...Μεγεια! Τι πήρες; Αν θέλεις μας λες και τον αριθμό σου, χωρίς το ένα ή τα δύο τελευταία ψηφία φυσικά...
Κοίταξα μετά την κόκκινη και είδα πράγματι ότι είναι από τον Πειραιά.
Δεν έχω την τελευταία έκδοση, έχω ότι μου είχες στείλει τον Απρίλιο . Οπότε αν έχεις αλλάγες στείλε το!!
οκ θα σημειώνω και τα αθηναικά, αν και μετά την ανανέωση, δεν έχω να αναφέρω κάτι. Κάποια στιγμή θα κάνω μια βόλτα από το αεροδρόμιο να δω τι παίζει εκεί, από νοικιάρικα.
Σήμερα είδα σε δίκυκλα ένα ΜΤΑ και ένα ΗΗΑ (το ηράκλειο γιατί έχει 'κολλήσει' στο ΗΗΕ στις 18/3? ), σε αυτοκίνητα ΥΝΜ 72**, όχι δηλαδή κάτι αξιόλογο. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα να παρατηρούμε συνεχώς!Το Ηράκλειο έχει κολλήσει γιατί κάποιοι από κει δεν έχουν το νου τους να μας στείλουν καμιά παρατήρηση.
Ανυπομονείς να γυρίσεις Αθήνα; Εγώ πάντως όχι, μια χαρά είναι η Σκόπελος, η δε Αλόννησος -
Το Ηράκλειο έχει κολλήσει γιατί κάποιοι από κει δεν έχουν το νου τους να μας στείλουν καμιά παρατήρηση.
Ανυπομονείς να γυρίσεις Αθήνα; Εγώ πάντως όχι, μια χαρά είναι η Σκόπελος, η δε ΑλόννησοςΟπότε ας περιμένουμε να μας στείλουν (πλάκα πλάκα νόμιζα ότι είχες ξεχάσει να το ανανεώσεις την προηγούμενη φορά, αλλά το είδα τώρα και μου έκανε εντύπωση γιατί ο Megane98hp μας ενημερώνει 1-1 τα νούμερα του Ηρακλείου στα αυτοκίνητα )
Για λόγους πινακιδολαγνείας, η Αθήνα είναι το ιδανικό μέρος.
Πάντως και γενικά όταν όλη η ζωή σου είναι στην Αθήνα και την αποχωρίζεσαι (τη ζωή, όχι την Αθήνα ) για 30-40 μέρες, σου τη δίνει κάπως... -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Οπότε ας περιμένουμε να μας στείλουν (πλάκα πλάκα νόμιζα ότι είχες ξεχάσει να το ανανεώσεις την προηγούμενη φορά, αλλά το είδα τώρα και μου έκανε εντύπωση γιατί ο Megane98hp μας ενημερώνει 1-1 τα νούμερα του Ηρακλείου στα αυτοκίνητα )
Για λόγους πινακιδολαγνείας, η Αθήνα είναι το ιδανικό μέρος.
Πάντως και γενικά όταν όλη η ζωή σου είναι στην Αθήνα και την αποχωρίζεσαι (τη ζωή, όχι την Αθήνα ) για 30-40 μέρες, σου τη δίνει κάπως......ε όχι και 1-1, θα το δει, θα παρεξηγηθεί και να δω ποιος θα μας στέλνει τόσο καλές παρατshηρήηηηshεις...
Εμένα όλη η ζωή μου ήταν στην Αθήνα και την αποχωρίστηκα. Δε νομίζω πως θα ξαναγυρίσω προς το παρόν,
δε μπορώ πια να υποφέρω τους ρυθμούς της. Όσο για την πινακιδολαγνεία, χάρις στην παρέα μας ήρθε στα
ίσα της: όλοι σας κάνετε πολύ περισσότερες παρατηρήσεις απ'αυτές που θα έκανα μόνος μου και αυτό με
ικανοποιεί πολύ. Ένα κολληματάκι έχω φάει τελευταία με τις κόκκινες (δε φαίνεται όμως, ε;...) αλλά, που θα
πάει, μόλις έρθουν οι κατανομές στα χέρια μου θα περάσει κι αυτό. Και πάμε γι'άλλα: έμαθα σήμερα πως
εξαιτίας των δικύκλων, όπου οι συνδυασμοί δε θ'αργήσουν να εξαντληθούν, θα αλλάξει το σύστημα
αριθμοδότησης. Ταυτόχρονα είναι ευκαιρία να αλλάξει και η απαράδεκτη γραμματοσειρά. Περισσότερα
εν καιρώ. -
ρε σεις αφηστε το θάψιμο σα δε ντρεπεστε λίγο κοτζαμ άντρες!!!!
Λοιπον, για το ΗΗΕ θα πρεπει να ζητησω μια συγνωμη. Το συγκεκριμένο ήταν σε μια μηχανή που ειχα δει στο πανεπιστημιο αλλά η πινακιδα της ήταν εμπορίου απο αυτες που 'σκάβονται' - σορρυ δεν ξερω πως τις λενε, κάτι σαν ανάγλυφη σε βάθος. Οποτε μάλλον καποιο λάθος θα ειχε κανει καταλαθος ή επιτηδες για διαφορους λόγους. Το λεω αυτο γιατι την εποχη εκεινη δεν ειχα δει ακόμα ΗΗΒ οποτε δεν 'κολλουσε' το ΗΗΕ το οποιο εδω και 1-2 μηνες βλέπω παρα πολυ συχνα αρα εν αναμονη του ΗΗΖ.
Αυτα!!!!
Ξεχασα, ειδα κι αλλο ΗΚΡ 555*
-
-
Τελευταία παρατήρηση ΕΡΝ 6086.
Εγώ πήρα 207 RC. -
... Μεγεια! Τι πήρες; Αν θέλεις μας λες και τον αριθμό σου, χωρίς το ένα ή τα δύο τελευταία ψηφία φυσικά...Ευχαριστώ.
Τρία μικρά Suzuki (Swift και Splash) με ΝΙΗ 96**
Το ένα είναι δικό μου ... -
IKB 457* σε Suzuki Swift μαυρο
-
Και πάμε γι'άλλα: έμαθα σήμερα πως
εξαιτίας των δικύκλων, όπου οι συνδυασμοί δε θ'αργήσουν να εξαντληθούν, θα αλλάξει το σύστημα
αριθμοδότησης. Ταυτόχρονα είναι ευκαιρία να αλλάξει και η απαράδεκτη γραμματοσειρά. Περισσότερα
εν καιρώ.Να τους προτείνουμε εμείς κάτι?
ΡΟΤ 154*
ΤΚΝ 825* (νομίζω αυτός ήρθε αμέσως διακοπές όμως. Πρόσφατος δεν είναι; )
Δίκυκλα
ΡΥΑ 121 -
NII-113* σε mini cooper(χάρτινο)
ΝΙΙ-144* σε Bmw 5 series καινούργια(χάρτινο)
ΝΜΗ-12* χάρτινο σε δίκυκλο.
KXO-942* σε τζιποειδές με πλαίσιο Αθήνας. -
ΚΧΥ-600* σε πρόσφατο Ζαφίρα και πλαίσιο από Θεσσαλία (μάλλον από Λάρισα το κόβω),
ΜΗΟ-5895 αυτό δείχνει νέο κλάδο που δεν ξέραμε...και που ήδη έχει τελειώσει αφού από 5901
ξεκινά ο τρέχων κλάδος των Σερρών.edit βράδυ: το ΜΗΟ-5895 ήταν σε πρόσφατο ραβ4 και είχε πλαίσιο από τον γνωστό Φλαμιάτο (Γουδή)
ο οποίος έχει μαγαζί και στην Κέρκυρα... (το συγκεκριμένο όμως είχε αθηναϊκό τηλέφωνο).Μάνο ΟΚ, περιμένουμε...το ΗΚΡ-556*
@cosneo,GIANNIS206: να τα χαίρεστε!
Ο χρήστης Njo έγραψε:
NII-113* σε mini cooper(χάρτινο)
ΝΙΙ-144* σε Bmw 5 series καινούργια(χάρτινο)
ΝΜΗ-12* χάρτινο σε δίκυκλο.
KXO-942* σε τζιποειδές με πλαίσιο Αθήνας.Πολύ ωραία! Προτείνω να συνεχίσουμε να γράφουμε με bold τους πρωτοεμφανιζόμενους συνδυασμούς
για να ξεχωρίζουν. Το ΚΧΟ μου κάνει εντύπωση, ήταν πρόσφατο; Υποτίθεται πως τα ΚΧΟ-9001/9500
δόθηκαν εδώ και μερικά χρόνια στις Σέρρες, ενώ από 9501 δίνει τώρα κάποιος κλάδος στην Αττική.Να τους προτείνουμε εμείς κάτι? ...
Βεβαίως! Γι'αυτό μου το μετέφεραν, γι'αυτό σας το μεταφέρω. Θα γίνει συνάντηση προς το τέλος
του μήνα, όποιος είναι Αθήνα ας μου πει....ΤΚΝ 825* (νομίζω αυτός ήρθε αμέσως διακοπές όμως. Πρόσφατος δεν είναι; )...
Ω! ναι... και δεν προτίμησε τη γειτονική του Σκόπελο;
-
http://img329.imageshack.us/img329/714/003sj1.jpg' target='_blank
Αν την ανέβασα σωστά είναι μία έκπληξη που σας την είχα υποσχεθεί εδώ και καιρό. Παλιά πινακίδα διγράμματη με νέες πινακίδες κυκλοφορίας. Η εικόνα είναι 100% αληθινή και αν δεν με πιστεύετε κατεβείτε πειραιά όπου υπάρχει το εν λόγω βαν να το δείτε -
Να φανταστώ όμως οτι την παρήγγηλε ο ιδιοκτήτης σε έναν ιδιωτικό κατασκευαστή που χρησιμοποιεί την γραματοσειρά των κρατικών;Γιατί απ' οτι βλέπω απουσιάζει η σφραγίδα του υπουργείου απο τη μέση(πάνω απο την παύλα που χωρίζει γράμματα απο αριθμούς).
Κατα καιρούς,όπως και χθές,έχω δει τέτοιες πινακίδες με πρόσφατα νούμερα.Μάλιστα το χθεσινό ηταν ΝΗΗ και έλειπε η εν λόγω σφραγίδα(μάλλον είχε διαλυθεί η πινακίδα ή του την είχε πάρει η τροχαία).Επίσης αν την προσέξεις καλύτερα μοιάζει πιο 'άσπρη' απο τις κανόνικές επειδή λείπει το εθνόσημο που υπάρχει διακριτικά κατα μήκος της πινακίδας.
@Τhaliarque:το τζιπ πρέπει να ήταν γύρω στο 1990-95,μάλλον isuzu η frontera. -
Μήπως είναι μαϊμουδιά του κατόχου;
-
ΚΧΕ 51** ενοικιαζομενο i 10 στη Κω.
-
ΗΑΜ 892* σε Citroen C4,ΑΚΗ 315* σε Mazda 6,ΙΜΒ 211* σε Toyota Corolla και ένα ΚΧΥ 895* σε παλιό Mitsubishi Pajero,με πλαίσιο από Ρόδο.
-
ΚΟΜ-116*, ΚΑΚ-843*, ΙΜΒ-22**.
Για τις διγράμματες θυμίζω πως η μπροστινή (μικρή) πινακίδα δεν είχε ποτέ εθνόσημο. Αυτό δεν έχει βέβαια
να κάνει με την παρατήρησή σας γιατί εθνόσημο μπορούν να έχουν νόμιμα μόνο οι πινακίδες που τυπώνονται
κατά παραγγελία του υπουργείου, είτε πρόκειται για τις πινακίδες κανονικής σειράς, είτε για τις λεγόμενες
ανταλλακτικές που αφορούν επανεκτύπωση παλιότερου αριθμού σε νέο μέταλλο, λόγω απώλειας ή
καταστροφής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, δεν τυπώνονται πλέον ανταλλακτικές
πινακίδες: όποιος ζητήσει πινακίδες για παλιό όχημα λόγω φθοράς ή απώλειας πινακίδων απλώς παίρνει
καινούργιο νούμερο.Μπορεί λοιπόν κανείς να πάει όπου θέλει και να τυπώσει πινακίδες, οι οποίες όμως ΔΕΝ είναι νόμιμες.
@njo: ευχαριστώ, μάλλον τότε πρόκειται για παλιά ταξινόμηση από Σέρρες.
-
Πάντως τις πινακίδες του τις αρχικές επίσης τις είχα δει αλλά ηταν σε άθλια κατάσταση, γι' αυτό ίσως να τις άλλαξε
-
BIM 597* Merc C-Class μαύρη.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008