-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δύσκολο ΙΜΗΟ να θεωρηθούν αντίστοιχης βαρύτητας. Γνωστά τα κόλπα όσον αφορά την κατανάλωση και τις επιδόσεις. Όμως αντίστοιχα πιθανό να σου τύχει ως όχημα κάτι πολύ καλό (οπότε και να υπερεκτιμούνται οι δυνατότητες) ή κάτι πολύ κακό (οπότε και να το χαντακώνουν). Άντε τώρα να ζητάς 3 τουλάχιστον οχήματα κατά τυχαίο τρόπο και πάει λέγοντας.....
Το θέμα με την επαναληψιμότητα των μετρήσεων σηκώνει άπειρη συζήτηση. Έχω δει τραγικές διαφορές σε μετρήσεις μεταξύ περιοδικών (σε βαθμό που βάσει αυτών να αλλάζει ο νικητής του συγκριτικού) είτε μιλάμε για γκάζια είτε για κατανάλωση είτε για φρένα. Το πρόβλημα ξεκινά όταν στο ίδιο περιοδικό θα βρεις μετρήσεις για το ίδιο μοντέλο με σημαντικές αποκλίσεις από τεύχος σε τεύχος. Βέβαια ποτέ δεν θυμάμαι τι λάστιχα φοράει το κάθε μοντέλο, οπότε μία διαφορετική έκδοση με άλλα λάστιχα μπορεί να έχει σημαντικές αποκλίσεις...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο 1.6Τ με τα 150 άλογα είναι πετρέλαιο,όχι βενζίνη.
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=6541' target='_blank' target='_blank' target='_blankΜια διορθωσούλα εδώ πέρα αφού είναι βενζίνης
Merci
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=256&page_id=6552
οι τροχοί εινα ιτο διαφημιστικό της renault.....???
'Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την έλευσή της στην ελληνική αγορά και η εταιρία PGA Ελλάδα, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault στη χώρα μας, αρχίζει να κάνει τις πρώτες κινήσεις, με στόχο να ξανακερδίσει το αγοραστικό κοινό'
αυτό είναι σχολιασμός είδησης? Δεν αφήνουμε το .....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=256&page_id=6552' target='_blankοι τροχοί εινα ιτο διαφημιστικό της renault.....???
'Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από την έλευσή της στην ελληνική αγορά και η εταιρία PGA Ελλάδα, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault στη χώρα μας, αρχίζει να κάνει τις πρώτες κινήσεις, με στόχο να ξανακερδίσει το αγοραστικό κοινό'
αυτό είναι σχολιασμός είδησης? Δεν αφήνουμε το .....
που ειναι το κακο ?
-
Δεν είναι παρουσίαση είδησης αυτή?
Τι υπονοεί?
Ειναι δηλαδή η ευχάριστη είδηση της ημέρας?Μπράβο που μέσα σε 3 μήνες κάνανε αυτό?
κανονικά έπρεπε να τους έχουν κράξει κιόλας γι αυτά που γίνονται και τα παράπονα των πελατών -
αυτο δεν ειναι ειδηση με την εννοια της δημοσιογραφιας...ειναι προερχομενο απο δελτιο τυπου της pga με τη παρακληση προφανως να δημοσιευθει...
-
ναι ρε φίλε.... τα σχόλια τι τα θέλουν...
Εντυπωσιάστηκε ο συντάκτης? από την προσφορά...
Δηλαδή τι κάνουμε? Κοροιδευόμαστε? Εγω είμαι αντίθετος και στις μεγάλες εκπτώσεις που βάζουν θαυμαστικά στις ειδήσεις....
4000 έκπτωση!!!! κλπ....
Αντι να γράψουν, 4000 εχασε ο προηγούμενος αγοραστής γιατί το αμάξι ήταν υπερκτιμημένο.
Θέλουμε δημοσιογράφους, όχι παπαγαλάκια. ΤΕΛΕΙΑ -
Η επίμαχη παράγραφος, προφανώς εννοεί ότι αρχίζει να ομαλοποιείται ξανά η κατάσταση και λειτουργία της μάρκας στην ελληνική αγορά και γίνονται προσπάθειες ανάκτησης του χαμένου μεριδίου της στην αγορά. Προσωπικά μου φαίνεται απλά σαν μια ενημερωτική παράγραφος. Δεν γνωρίζω αν το σχόλιο προέρχεται από τους 4τροχούς. Το πιθανότερο είναι να προέρχεται από αντιγραφή του δελτίου τύπου που στέλνουν οι ίδιες οι εταιρίες για τέτοια προγράμματα προσφορών κτλ. Πάντως δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό και ότι γράφει ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.
-
Ας γράφουν από κατω τότε ότι ειναι κείμενο της renault αυτούσιο?
-
Μα ότι ενημερωτικό βλέπεις περί προσφορών, νέων προγραμμάτων των αντιπροσωπειών κτλ στις ειδήσεις, είναι όλα copy paste από δελτία τύπου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα ότι ενημερωτικό βλέπεις περί προσφορών, νέων προγραμμάτων των αντιπροσωπειών κτλ στις ειδήσεις, είναι όλα copy paste από δελτία τύπου.Προφανώς. Ούτε από το μυαλό μας τα βγάζουμε, ούτε μπορούμε να κρίνουμε τι κάνει η κάθε επιχείρηση για να βγάλει κέρδος. Πήρες αμάξι και μετά από 1 χρόνο κοστίζει 4κ φθηνότερα; Bad luck. Το αυτό ισχύει για κάθε προϊόν τεχνολογίας. Πάρε κινητό, κάμερα, φωτογραφική ή οτιδήποτε τέτοιο και έλα πες μας πόσο θα κοστίζει του χρόνου.
-
οι φίλοι μου με φωνάζουν ctrl+C
-
Ας ρωτήσω και κάτι άσχετο...
Γιατί τα περιοδικά σας (εκδόσεις λυμπέρη) δίνουν το tiguan στα 505 λίτρα χώρο αποσκευών? Αφου δεν πουλιέται έτσι στην Ελλάδα και δεν υπάρχει και κανένα χωρίς ρεζέρβα.
Δημιουργείται μία εντύπωση στον αγοράστή που είναι εσφαλμένη
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ας ρωτήσω και κάτι άσχετο...Γιατί τα περιοδικά σας (εκδόσεις λυμπέρη) δίνουν το tiguan στα 505 λίτρα χώρο αποσκευών? Αφου δεν πουλιέται έτσι στην Ελλάδα και δεν υπάρχει και κανένα χωρίς ρεζέρβα.
Θα το κοιτάξουμε για το Tiguan.
Όσο για τα υπόλοιπα ποστ (ctrl+c) σου, κυμαίνονται στα όρια του ανεκτού (χωρίς εξηγήσεις και συνέχεια αυτό παρακαλώ). -
Σε κάποια σελίδα του τεύχους που κυκλοφορεί (ναι, ναι, το αγόρασα) γράφει:
Γιατί γράφουμε την Αθήνα 'Άθενς'; Να πούμε και τη Ραφήνα 'Ράφενς';
Η Αθήνα δεν ήταν 'Αθήνα' αλλά 'Αθήνες' (αι Αθήναι). Έτσι το έμαθαν οι ξένοι (σωστά) κι έτσι το λένε (Athens, Athènes). Αι Αθήναι ονομάζονταν έτσι διότι ήταν στην κυριολεξία ένα σκορποχώρι, τουλάχιστον μέχρι που τις έκλεισαν εντός των Μακρών Τειχών. Αποτελούνταν από τις Φυλές, οι οποίες ήταν κάτι σαν τους σημερινούς δήμους, αλλά με έντονη την αυτοδιοικητική τάση. Αυτά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ας ρωτήσω και κάτι άσχετο...
Γιατί τα περιοδικά σας (εκδόσεις λυμπέρη) δίνουν το tiguan στα 505 λίτρα χώρο αποσκευών? Αφου δεν πουλιέται έτσι στην Ελλάδα και δεν υπάρχει και κανένα χωρίς ρεζέρβα.
Θα το κοιτάξουμε για το Tiguan.
Όσο για τα υπόλοιπα ποστ (ctrl+c) σου, κυμαίνονται στα όρια του ανεκτού (χωρίς εξηγήσεις και συνέχεια αυτό παρακαλώ).Ξέρεις ότι πρέπει να απαντήσω έτσι?
Το εχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Τα δελτία τύπου Επεξεργαστείτε τα λίγο, και οι υπόλοιποι χρήστες έχουν την εντύπωση ότι είναι αντιγραφή. Αν θέλετε να είναι έτσι τότε θα γραφετε από πάνω, Η εταιρία ΧΧΧΧ ανακοινώνει τον καλοκαιρινό έλεγχο και όχιΑν και είναι μόνο 3 μήνες εταιρία κατάφερε να ετοιμάσει πρόγραμμα καλοκαιρινού ελέγχου
Εδω είναι καλύτερα γραμμένο
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=1790 -
Από περιέργεια ρωτάω, θα είναι κανείς από το περιοδικό στην Automechanika το Σεπτέμβρη στη Φρανφούρτη;
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=189&page_id=6579' target='_blank
τωρα θα ακολουθήσει και το δελτίο τύπου της mitsou και της μερσεντες... γιατί αν τα δωρίζουν κάποιοι μάλλον, θα έχουν πάρει έγγριση τύπου.
Είναι τόσο σημαντικό να έχει πάρει κάποιο εγγριση τύπου εκτός από το να κατέβει σε διαγωνισμό?
Το λέω γιατί πρώτη φορά νομίζω διαβάζω είδηση για έγγριση τύπου? -
Ερώτηση,
τι ήταν αυτές οι αηδίες με το Hellenic Quest στον αντίλογο;;;;;;;;;;; Και από κάτω με επιδοκιμαστικό σχόλιο από τον ΚΚ;;;;
Τόσες και τόσες φορές έχει συζητηθεί το θέμα εδώ, τόσες και τόσες σελίδες υπάρχουν παντού στο internet για αυτή την αηδία, δεν μπόρεσε κάποιος να μπει στον κόπο να ψάξει 1 λεπτά στο google για να δει το μέγεθος της βλακείας;;;;;;; Είναι μια ιστορία που κυκλοφορεί στο internet εδώ και πόσα χρόνια (εγώ το έχω δει τουλάχιστον εδώ και 3 χρόνια). Τώρα το πήραν χαμπάρι οι 4Τ;;; (κι εμείς εδώ που γράφουμε - και μεταξύ μας είναι και δημοσιογράφοι του περιοδικού - και λέμε πόσο άσχετα με την πραγματικότητα είναι τα όσα λέει το σχετικό άρθρο;;; ) Και όχι μόνο το πήραν χαμπάρι τώρα, αλλά το σχολιάζουν και θετικά θεωρώντας το γεγονός!!!!!!!!!!
Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω το άρθρο εδώ και 2-3 μέρες και δεν βρίσκω κάτι που να λέει ότι 'εντάξει βρε παιδιά, πλάκα σας κάναμε...'
Πραγματικά τεράστια απογοήτευση όταν το είδα στο περιοδικό... Αν και τα υπόλοιπα που δημοσιεύετε έχουν την ίδια τεκμηρίωση με αυτό, τι να πω...
Συγνώμη για τη σκληρή γλώσσα, αλλά πραγματικά απογοητεύτηκα. Είμαι αναγνώστης από τον Δεκέμβριο του 1995 και δεν έχω χάσει ούτε ένα τεύχος από τότε, αλλά παρα-προχθές που διάβασα αυτό το άρθρο ήταν η πρώτη φορά που μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα... Αισθάνθηκα σαν να διαβάζω Λιακόπουλο...
Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι θα βγει κάποιος και θα μου πει 'δες βρε βλάκα ότι από κάτω το λέει. σαν να μην το διάβασες...' Πραγματικά θέλω να έχω κάνει τέτοιο λάθος... και ξανά συγνώμη για τη σκληρή γλώσσα...
-
Πλέον δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν σε επόμενο τεύχος ο ΚΚ γράψει 'άρθρο' για την ομιλία του Κίσινγκερ 'πρπεπει να χρυπήσουμε τους Έλληνες κλπ'..
Το κακό είναι πως δεν είναι το μόνο φάουλ στο περιοδικό και όλα αυτά υποβαθμίζουν τα καλά του στοιχεία.
Η βλακεία αυτή με το hellenic quest είναι τόσο αρεστή που πολλοί δεν πείθονται με ΤΙΠΟΤΑ και είναι απόλυτα σίγουροι πως ισχύει ακόμα και αν δεν βρίσκουν απολύτως κανένα στοιχείο για την ύπαρξή του. Ομοίως και για τον Κίσινγκερ, ομοίως και για το ότι 'τα αρχαία ελληνικά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο υπολογιστής' κλπ.
Αν μία ιστορία ταιριάζει στα κόμπλεξ μας τελικά είναι δύσκολο να μην την κατεβάσουμε αμάσητη.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό