-
Ξέχασα : ΒΙΜ 579* - Avensis και κάτι περασμένο αλλά ωραίο ΥΝΜ 49** Lamborghini Gallardo
-
Ωραίο και πολύ σπάνιο φίλε. Gallardo είχα δει και γω πέρσι αλλά φυσικά άλλη πινακίδα. Από μένα ΥΝΜ 9305 επαγγελματικό
-
ΙΚΒ-3509 και ΧΧΕ 52* αμφότερα στην 'πηγή', δηλ. την υπηρεσία του Χολαργού (βλ. παρακάτω).
Επίσης ΙΜΑ-6424 επαγγελματικό, ΒΚΗ 756 δίκυκλο και ΚΧΧ-1237 σε Πόλο με ασφάλεια 26/6 (που σημαίνει
πως ο Πειραιάς εξακολουθεί να δίνει ΚΧΧ...και υποψιάζομαι πως έχει αρκετά ακόμη, βλ. πρώτο ποστ).@D1FF: Καλώς όρισες στην παρέα μας! Ό,τι θέλεις, ρώτα! Όπως είναι φυσικό, το πρώτο που θα σου
ζητήσω εγώ είναι να έχεις το νου σου και για τις κόκκινές σας.@rafi: η Αθήνα είναι σίγουρα μεγαλούπολη (σήμερα που κινήθηκα αρκετά τη σιχάθηκα και θυμήθηκα από τι
έχω γλιτώσει, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου). Απλώς κι εμείς είμαστε πολύ παρατηρητικοί.@ss500: το ΚΧΥ-564* σου μαζί με το ΚΧΥ-560* που είδα το Σάββατο δείχνουν πρόσφατο κλάδο που μάλλον
είναι άλλος απ'αυτόν της Έδεσσας (ΚΧΥ-5701/5800 το λιγότερο).Για τον επόμενο συνδυασμό μετά το ΝΙΗ έλεγα πως μπορεί να γίνει η επιστροφή και να δούμε ΝΗΧ αλλά δεν...
κάτι που ισχυροποιεί την πιθανότητα να έδωσαν πρώτα τα ΝΙΗ κλπ επειδή είναι η τελευταία παρτίδα που
μπήκε στις αποθήκες, άλλως LIFO (last in first out) που λένε και οι κομπιουτεράδες. Για τις δε κόκκινες
της συμπρωτεύουσας μάλλον ισχύει το AIAO (allantallon in allantallon out).Που λέτε σήμερα δεν ήταν καλή μέρα. Πήγα στο Χολαργό, τόσο στη Νομαρχία (απ' όπου 'έκλεψα' τις
παραπάνω παρατηρήσεις), όσο και στο Υπουργείο, να δω επιτέλους ποιος και πότε θα μου δώσει τη λίστα
με τις κόκκινες (αυτή που δεν είναι συμπληρωμένη στο πρώτο ποστ) και ο ένας με στέλνει στον άλλο. Εκεί
λοιπόν βλέπεις συγκεντρωμένα τα χειρότερα ελαττώματά μας ως Ελλήνων, αλλά και πόσο αναποτελεσματικοί είναι οι
ενδιάμεσοι κατ΄αρχήν πρόθυμοι (αλλά ανεύθυνοι) κρίκοι της αλυσίδας. Ο προϊστάμενος με στέλνει στον
υφιστάμενο, ο υφιστάμενος στο συμβασιούχο που είναι μεν πρόθυμος να με βοηθήσει αλλά δεν αναλαμβάνει
την ευθύνη, οπότε ξαναγυρίζω στην αρχιπροϊσταμένη που μου λέει πως δεν είναι δικαιοδοσία τους να μου
δώσουν τα στοιχεία που ζητώ και παραπέμπει (μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ μήνες που έκανα την αρχική αίτηση) το
αίτημα στο υπουργείο...οι οποίοι εξαρχής με είχαν στείλει στη νομαρχία αφού σε αυτήν έδωσαν τις
κόκκινες και αυτή αποφασίζει ΠΟΙΑ νούμερα θα πάνε στην κάθε νομαρχία, το πόσα όμως το κανονίζει το
υπουργείο... Και δε φαίνεται να υπάρχει συγκεντρωτική λίστα, κοινώς ξέρουν τι έχουν μόνο αν κοιτάξουν
την αποθήκη, αλλά δεν ξέρουν τι έχουν δώσει που... αν δεν το ψάξουν σε έγγραφα. Έλα Θεέ... Στο δε
υπουργείο ισχυρίζονται (και το δηλώνουν μιλώντας μου με τον πιο περιφρονητικό τρόπο) πως δεν υπάρχουν
πια οι κατανομές των διγράμματων (από το 73 ως το 84), κάτι που φυσικά δεν πιστεύω (αλλά δεν το
είπα/έδειξα) ενώ δε μπήκαν καν στον κόπο να με ενημερώσουν σχετικά όταν έκανα την αίτηση πριν το
Πάσχα, ώστε να μη χρειάζεται να ξαναπάω εκεί. Αυτά... Αλλά δεν το βάζω (ακόμα) κάτω. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@rafi: η Αθήνα είναι σίγουρα μεγαλούπολη (σήμερα που κινήθηκα αρκετά τη σιχάθηκα και θυμήθηκα από τι
έχω γλιτώσει, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου). Απλώς κι εμείς είμαστε πολύ παρατηρητικοί.ακριβώς τα ίδια νοιώθω και γω όποτε ανεβαίνω Αθήνα, και αν δεν αναγκαζόμουν να βγαίνω έξω και να οδηγάω από νωρίς, σίγουρα θα επέλεγα να κάθομαι σπίτι μέχρι τις 11 το βράδυ που σπάει η κίνηση, αλλά και πάλι αργά το βράδυ δεν υπάρχει μεγάλο πινακιδοενδιαφέρον..
-
@rafi Οκ θα έχω υπ όψιν κ τις κόκκινες κατά τα άλλα ΡΙΥ 475* λευκό Fiat 500 / Λιμάνι Χαλκίδας
-
Συγνώμη για πριν @thaliarque : Θα προσέχω τις κόκκινες
Πάντως πριν περίπου 2 εβδομάδες πέτυχα εάν θυμάμαι καλά κάτι σε ΡΑΙ 7**** αλλά εντύπωση μου
έκανε το μοντέλο που τις είχε : Subaru Impreza Sti πολύ 'μπιμπικωτό' η νέα έκδοση εννοείται. Αυτά είναι ! πολύτεκνος , σκυλιά γατιά και τα συναφή αλλά και 300 κάτω από το καπώ. -
ΟΑΚ 207 σε δίκυκλο.
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ακριβώς τα ίδια νοιώθω και γω όποτε ανεβαίνω Αθήνα, και αν δεν αναγκαζόμουν να βγαίνω έξω και να οδηγάω από νωρίς, σίγουρα θα επέλεγα να κάθομαι σπίτι μέχρι τις 11 το βράδυ που σπάει η κίνηση, αλλά και πάλι αργά το βράδυ δεν υπάρχει μεγάλο πινακιδοενδιαφέρον..Εξαρτάται που κινείται κανείς.
...Πάντως πριν περίπου 2 εβδομάδες πέτυχα εάν θυμάμαι καλά κάτι σε ΡΑΙ 7**** αλλά εντύπωση μου
έκανε το μοντέλο που τις είχε : Subaru Impreza Sti πολύ 'μπιμπικωτό' η νέα έκδοση εννοείται. Αυτά είναι ! πολύτεκνος , σκυλιά γατιά και τα συναφή αλλά και 300 κάτω από το καπώ.ΡΑΙ-7301 ως 7800 είναι η τρέχουσα παρτίδα της Εύβοιας, άγνωστο πως έχει μοιραστεί στους τρεις κλάδους.
ΡΑΙ-748* είναι η τελευταία και αρκετά παλιά παρατήρηση (σχεδόν χρόνος). -
ΚΧΥ 234* σε Opel Zafira 1.8 με πλαίσιο ''ΚΟΥΒΕΛΗΣ Α.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟ''.
Υποθέτω ότι είναι παλιά.
-
ΝΙΗ-949* (χάρτινο)σε ford focus
KXY-959* σε outander
KXO-345* σε παλιο renault που είναι επι χρόνια στην περιοχή μου,αλλά τώρα του έδωσα σημασία.
KXO-706* γείτονας του αδερφού μου σε hyundai accent. -
ΗΚΡ-526* σε Fiat Panda
-
EMK-7357 σε 500αράκι χωρίς πλαίσιο
-
PEK 886* 4X4 αγροτης το μεσημερι στο Ρέθυμνο.
-
ΡΑΙ 758* Μαύρο Freelander 2 αρκετά καινούργιο
-
KTE - 660* σε Πόρσε στην Καστοριά χθες βράδυ.
-
HKP 532* Mazda παλιός αγρότης μονό διαφορικό και,
ΜΕΧ - αν θυμαμαι καλα - σε τεραστίων διαστάσεων μηχανη που οδηγουσε 50αρης (ισως και παραπάνω) του οποιου το μπλουζάκι έγραφε πίσω 'HARLEY IRAKLIO CLUB' ή κατι παρομοιο. Να πώ τί μάρκα ήταν η μηχανη;
-
ΖΧΗ-3372, ΥΝΜ-7605 στο δρόμο, ΙΚΒ-369*, ΙΚΜ-2585, ΙΜΒ-15 έτοιμα για παράδοση.
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...ΜΕΧ - αν θυμαμαι καλα - σε τεραστίων διαστάσεων μηχανη που οδηγουσε 50αρης (ισως και παραπάνω) του οποιου το μπλουζάκι έγραφε πίσω 'HARLEY IRAKLIO CLUB' ή κατι παρομοιο. Να πώ τί μάρκα ήταν η μηχανη;KYMCO?
MEX δεν έχουν τυπωθεί, ΜΕΚ ή ΡΕΧ ή ΝΕΧ μήπως; -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΖΧΗ-3372, ΥΝΜ-7605 στο δρόμο, ΙΚΒ-369*, ΙΚΜ-2585, ΙΜΒ-15 έτοιμα για παράδοση....ΜΕΧ - αν θυμαμαι καλα - σε τεραστίων διαστάσεων μηχανη που οδηγουσε 50αρης (ισως και παραπάνω) του οποιου το μπλουζάκι έγραφε πίσω 'HARLEY IRAKLIO CLUB' ή κατι παρομοιο. Να πώ τί μάρκα ήταν η μηχανη;
KYMCO?
MEX δεν έχουν τυπωθεί, ΜΕΚ ή ΡΕΧ ή ΝΕΧ μήπως;Για τα δυο πρωτα ψηφια ειμαι σιγουρος ΜΕ, αλλά με παραξενεψε το χρώμα. Βγαινουν κοκκινες σε μηχανες;
ΑΝΚ 692* Μαζντα 3
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για τα δυο πρωτα ψηφια ειμαι σιγουρος ΜΕ, αλλά με παραξενεψε το χρώμα. Βγαινουν κοκκινες σε μηχανες;...Όχι βέβαια! Μήπως τότε ήταν από άλλη χώρα;
-
Από δίκυκλα ΗΑΑ 55* και είδα και ένα ΖΑΡ αλλά δεν θυμάμαι ρε γμτ τι ήταν.
Επίσης ΡΑΥ 201* σε Ford Galaxy και ΚΜΝ 679* σε Daihatsu Terios. -
XAA-736* lancia y
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008