-
Μμμμμ....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μμμμμ....ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!!
ελα μσν να στα χωσω πριβε
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
ηταν στους θρακομακεδονες? αν ναι ειναι εδω μεσα ο ιδιοκτητης της.
Εαν δε με απατά η μνήμη μου,φαινόμενο σύνηθες τώρα τελευταία,μια ίδια υπάρχει στο Μενίδι,με μηχανικά μέρη 1750
Ναι μωρέ είναι τόσο σπάνια η Nuova που μου ξέρεις και την άλλη στο Μενίδι
Η ζαντούλα είναι από Volvo ή μου φαίνεται;Με ζάντα Volvo δεν είναι πολλές, γκρινίαρα σενιόρα Alba
-
Αν λέμε για την Nuova 1600 έχει ανακατασκευαστεί πρόσφατα έχει βαφτεί στο χρώμα που βγήκε από τη μαμά και ο νεαρός που την έχει την προσέχει υπερβολικά.
Όσο για τις ζάντες με αυτές την αγόρασε πέρσυ αλλά βρήκε άλλες ζάντες της άλφα που της βάφει, ζυγίζει για να φορεθουν. -
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε κάτι τέτοιο;
Ποιό τσακάλι ξέρει τι είναι;

-
Ο χρήστης P6B έγραψε:

Έμενα μου μοιάζει για Land Rover Series I. Δεν Ξέρω...
-
Toyota ΄μήπως είναι?
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:

Έμενα μου μοιάζει για Land Rover Series I. Δεν Ξέρω...
Άντε να το πάρει το ποτάμι. Είναι ένα Austin Gipsy. Η απόπειρα της BMC να βγάλει ένα όχημα 4χ4 αλλά σκόνταψε στην ήδη εδραιωμένη επιτυχία της Land Rover. Προσπάθησαν και με κάτι μικρότερο, το Austin Ant, το οποίο βασιζόταν στο Mini Moke, και το οποίο είχε σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας αλλά μετά το ένδοξο βρετανικό management έκανε το θαύμα του, άρχισαν τις συγχωνεύσεις και χάσανε τη μπάλα, τσακωνόντουσαν μέσα στη Leyland για ποιανού θα περάσει το δικό του και ... η συνέχεια είναι γνωστή.
Παρόλη την εμφάνιση το όχημα είναι σε κυκλοφορία, και ο τύπος που το έχει, έχει και ένα Land Rover Series Ι 109 παρατημένο, χωρίς κινητήρα, μετάδοση.
-
-
Για βρείτε τώρα, τσακάλια Νο2, τί είναι αυτό που έβαλε πιο πάνω ο sv2...
-
Nissan Patrol G60
Με την πρωτη ματια πηγα να πω Land Cruiser, αλλα μετα προσεξα τις διαφορες.
Δυο σημερινα ψαρια. Σκαραβαιος του `56 στην Φιλοθεη

Lancia Beta Trevi σε εξαιρετικη κατασταση στην Β. Σοφιας.

-
Σωστόος...
Αυτός ο σκαραβαίος έχει γίνει ο σταρ του σαφάρι!
-

-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Για βρείτε τώρα, τσακάλια Νο2, τί είναι αυτό που έβαλε πιο πάνω ο sv2...NISSAN PATROL (G60) δεν ειναι??
-
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Για βρείτε τώρα, τσακάλια Νο2, τί είναι αυτό που έβαλε πιο πάνω ο sv2...
NISSAN PATROL (G60) δεν ειναι??
Ναι, πέρασα κι εγώ από μπροστά του την περασμένη Κυριακή.
-
Τετοια PATROL ειχαμε και στη ΜΟΜΑ (οι Διοικητες )73-75. Μετα το ειχα σε οδοποιια στη Σαουδικη Αραβια 76-77 για μετακινησεις στο εργοταξιο... πολυ αξιοπιστο και πρακτικο οχημα... αν και μια φορα το κολλησα μεχρι την κοιλια του στην αμμο μεσα σε τρεχουμενο ποταμι.... Το ξεκολλησαμε με την βοηθεια του ανθρωπινου παραγοντα και μονο... αλλο οχημα δεν πλησιαζε για να μην κολλησει και αυτο...
-

FORD TAUNUS 17M
-
Ford Taunus 17Μ μάλλον????
Μάριος -
Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
Ford Taunus 17Μ μάλλον????
ΜάριοςΕκ παραδρομης.Διορθωθηκε
Classic Safari