-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το 6220 classic πότε έρχεται ελλάδα;
δεν ξέρουμε/δεν μας ενδιαφέρει
-
Καλα θα περιμενω....
Και για το 8800 υπηρχαν καπακια απο ανθρακονιματα... -
elteo , το 6220c ειναι καθοδον και αναμενεται η διαθεσιμοτητα του σε ολα τα καταστηματα .
Σιγουρα δε θα χρειαστει πολυ ..Τιμη για αρχη ποικιλει οποτε ας περιμενουμε να το δουμε απο κανα σοβαρο καταστημα ..
Σε λιγοτερο διαστημα των 3 εβδομαδων θα πεσει η τιμη του οποτε μη βιαζεσαιΑληθεια , αν πεσει η τιμη περιπου στα 320 ευρω , ποσο πολυ θα πουλησει
Rival , please
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η Nokia αγόρασε το symbian και θα το κάνει open-source.. Άααααντε μπας και κάνει -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Αναρωτιέμαι άραγε τους λόγους για τους οποίους το έκανε Open-Source?Μήπως λέω εγώ τώρα
δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών?Αρκετες αναγκες των χρηστων ικανοποιουνταν/ε ..
Εχεις στο μυαλο σου κατι συγκεκριμενο ?Ισως ο ανταγωνισμος ηταν η αιτια ..
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αναρωτιέμαι άραγε τους λόγους για τους οποίους το έκανε Open-Source?Μήπως λέω εγώ τώρα
δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών?Αρκετες αναγκες των χρηστων ικανοποιουνταν/ε ..
Εχεις στο μυαλο σου κατι συγκεκριμενο ?Ισως ο ανταγωνισμος ηταν η αιτια ..
όχι ,έτσι το είπα.
-
Η αδυναμία εξέλιξης ήταν ο λόγος imo. Η Google είναι ένας προγραμματιστικός κολοσσός, η Apple έχει το έτοιμο Leopard και απλά το παραμετροποιεί για το iPhone, η Nokia ούτε την μία μπορεί να φτάσει, ούτε την άλλη, οπότε επέλεξε τον δρόμο του ανοιχτού λογισμικού. Πανέξυπνη κίνηση με μηδαμινό κόστος.
-
δεν ειμαι σιγουρος οτι η Nokia που εξελισσει & εξειδικευει τοσα χρονια το Symbian υπολειπεται σε προγραμματιστικη δεινοτητα.Απο την αλλη ο κολοσσος Apple καθυστερησε προκλητικα να βγαλει ενα SDK της προκοπης...Δεν ειχε τις τεχνικες δυνατοτητες αραγε?
Ολα αποτελουν ξεκαθαρα κινησεις στρατηγικης και προωθησης,σε μια αγορα που ακομα εξελισσεται.
Και δε θα απεκλεια δυσαρεστες επιπλοκες απο τη στιγμη που θα ξεφυγουν τα πραγματα απο τον απολυτο ελεγχο της Nokia,οσον αφορα σταθεροτητα και λειτουργικοτητα.Τα smartphones,εξαλλου εχουν τις δικες τους ιδιαιτεροτητες
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
δεν ειμαι σιγουρος οτι η Nokia που εξελισσει & εξειδικευει τοσα χρονια το Symbian υπολειπεται σε προγραμματιστικη δεινοτητα.Απο την αλλη ο κολοσσος Apple καθυστερησε προκλητικα να βγαλει ενα SDK της προκοπης...Δεν ειχε τις τεχνικες δυνατοτητες αραγε?Ολα αποτελουν ξεκαθαρα κινησεις στρατηγικης και προωθησης,σε μια αγορα που ακομα εξελισσεται.
Και δε θα απεκλεια δυσαρεστες επιπλοκες απο τη στιγμη που θα ξεφυγουν τα πραγματα απο τον απολυτο ελεγχο της Nokia,οσον αφορα σταθεροτητα και λειτουργικοτητα.Τα smartphones,εξαλλου εχουν τις δικες τους ιδιαιτεροτητες
Απέδειξε η Nokia μόνη της ότι υπολείπεται σε προγραμματιστική δεινότητα, το symbian είναι ένα μάτσο χάλια.
Η Apple έβγαλε το SDK 7 μήνες μετά το iPhone, δεν άργησε και τόόόόσο πολύ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για τόσα διαφορετικά APIs. Μην ξεχνάμε επίσης ότι μιλάμε για ένα κορυφαίο -αν όχι το κορυφαίο- SDK.
Γενικά το open-source software είναι πολύ καλό, και αν κρίνουμε από το τι συμβαίνει στα pc, δεν τα βλέπω καλά τα windows mobile..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δεν ειμαι σιγουρος οτι η Nokia που εξελισσει & εξειδικευει τοσα χρονια το Symbian υπολειπεται σε προγραμματιστικη δεινοτητα.Απο την αλλη ο κολοσσος Apple καθυστερησε προκλητικα να βγαλει ενα SDK της προκοπης...Δεν ειχε τις τεχνικες δυνατοτητες αραγε?
Ολα αποτελουν ξεκαθαρα κινησεις στρατηγικης και προωθησης,σε μια αγορα που ακομα εξελισσεται.
Απέδειξε η Nokia μόνη της ότι υπολείπεται σε προγραμματιστική δεινότητα, το symbian είναι ένα μάτσο χάλια.
Η Apple έβγαλε το SDK 7 μήνες μετά το iPhone, δεν άργησε και τόόόόσο πολύ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για τόσα διαφορετικά APIs. Μην ξεχνάμε επίσης ότι μιλάμε για ένα κορυφαίο -αν όχι το κορυφαίο- SDK.
Γενικά το open-source software είναι πολύ καλό, και αν κρίνουμε από το τι συμβαίνει στα pc, δεν τα βλέπω καλά τα windows mobile..
γιατί το Symbian είναι ένα μάτσο χάλια; (δεν είναι wm αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας)
-
Γενικά η φάση με τα Mobile OS είναι βάρα το ένα και χτύπα και το άλλο από άποψη ταχύτητας.. Η μόνη μου ελπίδα για ένα ΚΑΛΟ mobile OS είναι η apple, η google και (μετά από κάποια χρόνια) το open-symbian.
-
Ειναι δυνατον να τα εφτυσε μια μπαταρια σε 6 μηνες?
-
αν την φορτιζεις 2 φορες την ημερα ναι....
και αν την φορτιζεις οποτε θελεις χωρις να κανεις καμμια αποφορτιση και δεν ειναι ιοντων λιθιου...
οσον αφορα το θεμα iPhone εγω 10 μηνες το εχω περιπου...δεν εχει κολλησει μια φορα....
ετσι και το Μακ...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν την φορτιζεις 2 φορες την ημερα ναι....και αν την φορτιζεις οποτε θελεις χωρις να κανεις καμμια αποφορτιση και δεν ειναι ιοντων λιθιου...
οσον αφορα το θεμα iPhone εγω 10 μηνες το εχω περιπου...δεν εχει κολλησει μια φορα....
ετσι και το Μακ...
Κ εγω απο τοτε που πηρα το iPod ψηνομαι για το iPhone 3G...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν την φορτιζεις 2 φορες την ημερα ναι....και αν την φορτιζεις οποτε θελεις χωρις να κανεις καμμια αποφορτιση και δεν ειναι ιοντων λιθιου...
ετσι και το Μακ...
eχω το mio a701 και το φορτιζα οποτε εμενα μια γραμουλα μερα παρα μερα δηλαδη...
Τωρα σε μιση μερα τα εχει φτυσει η μπαταρια δεν την παλευει καθολου... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί το Symbian είναι ένα μάτσο χάλια; (δεν είναι wm αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας)
Δε θα έλεγα οτι το Symbian ειναι ενα μάτσο χάλια, μάλλον το αντίθετο.
Τουλάχιστον έχοντας δουλέψει δίπλα-διπλα Symbian S60 3rd Edition και WM 6 τα πάντα γίνονται στο Symbian δύο φορές πιο γρήγορα και απλά. Ειδικά το Wireless στα WM ειναι τόσο obfuscated που δε βγαίνει άκρη... Αν δουλέψει δούλεψε.
Και απο κολλήματα με το Ε61 που είχα παλιότερα ηταν 2-3 νομίζω σε 1 χρόνο συνεχούς λειτουργίας, με το Ε61i που έχω απ το Φλεβάρη δεν έχει κολλήσει ποτέ (για την ακρίβεια δεν το έχω κλείσει ποτέ ούτε έχω βγάλει τη μπαταρία του απ' όταν το πήρα).
Αυτά.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και απο κολλήματα με το Ε61 που είχα παλιότερα ηταν 2-3 νομίζω σε 1 χρόνο συνεχούς λειτουργίας, με το Ε61i που έχω απ το Φλεβάρη δεν έχει κολλήσει ποτέ (για την ακρίβεια δεν το έχω κλείσει ποτέ ούτε έχω βγάλει τη μπαταρία του απ' όταν το πήρα).Mε το καλο και ενα καινουριο Ε71
Διαβαζοντας ενα review εμεινα σε ενα κομματι του και ειπα να το παραθεσω :
(το εχει γραψει ο Eldar , γνωστος στην κινητη τηλεφωνια για οσους παρακολουθουν )By the time Apple’s third phone arrives, the Nokia E77 will already be up for grabs and the truth is, it will simply destroy that new iPhone
-
κάτσε να το δει ο corsair
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κάτσε να το δει ο corsairΔεν με απασχολει αγαπητε... Οσο επαιξα επαιξα με το Symbian... είπαμε... παμε γι αλλα τώρα (αναμεινατε review την επόμενη βδομάδα και πολλές φωτο) για ποιο power techniques
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
κάτσε να το δει ο corsair
Δεν με απασχολει αγαπητε... Οσο επαιξα επαιξα με το Symbian... είπαμε... παμε γι αλλα τώρα (αναμεινατε review την επόμενη βδομάδα και πολλές φωτο) για ποιο power techniques
είπαμε....
κάποιοι αναζητάν επαγγελματικό εργαλείο να κάνουν γρήγορα κ εύκολα τη δουλειά τους και άλλοι αναζητούν παιχνιδάκια!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]