-
viewtopic.php?f=5&t=20771&p=895916&hilit=%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82#p895916' target='_blank
viewtopic.php?f=5&t=9280&p=859173&hilit=%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82#p859173' target='_blank
Σ'αυτα τα ποστ συζητηθηκε το θεμα.
Στο δυτερο, τελευταια μιση σελιδα αναλυει καλα ο @koutsan
Ορεξη να'χεις να διαβαζεις (και να βριζεις τους ...απο πανω) -
Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος που ούτε και γω την γνώριζα και την έμαθα προ 2ετίας από ένα φίλο εργολάβο. Όπως λοιπόν μου είπε πράγματι ισχύει αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, αφαιρείται το ποσό αυτό από το εισοδήματα που έχεις κάθε χρόνο συνεπώς σε μια ενδεχόμενη μελλοντική αγορά λ.χ. ακινήτου ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα με το πόθεν έσχες. Όπως μου είπε ρώτησε τρεις λογιστές και γι'αυτό το λόγο έγραψε τζιπ και σκάφος στην μητέρα του.
-
Εγω σκέφτηκα το εξής που θα το γράψω και στο τοπικ για τα φορολογικά...
Το αγοράζεις 100% στο όνομα σου και ετσι τα τεκμαρτα αφορούν μόνο εσένα και αφήνεις τη γυναίκα σου να αποταμιεύει... (εφόσον βγάζει λεφτά). Τερμα το 50-50 γιατί τότε και οι δύο δεν εχουν εισόδημα να περισεύει....
Δηλαδή 2400 κυβικά 40 Κ τεκμαρτό. Εστω ότι βγάζεις 20.... (είσαι 20κ αρνητικός αλλά δεν μπορούν να στα πάρουν)
Αν η γυναίκα σου βγάζει 20Κ τότε αποθηκεύεις 20Κ σαν εισόδημα.
Αλλιως είχαμε 20 εγω και 20 η γυναίκα μου=40 =40 το τεκμαρτό!!! αρα χαμένος -
τί έκανε λέει αφήνεις την γυναίκα σου να αποταμιεύει ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ μην το κάνεις αυτό. Φόρτωσε σ'αυτήν το ιχ ώστε να αποταμιεύεις εσύ να κοιμάσαι ήσυχος
-
Φορολογικά αποταμιεύει... όχι πραγματικά....
Απλώς το αμάξι το βάζεις σε αυτόν που δηλώνει λιγότερα. Οποιος και να είναι αυτός
ωστε να αποταμιεύεις περισσότερα σύμφωνα με την εφορια.
Μπορώ να βάλω Χ5 3000 σε εισόδημα 10Κ ευρώ (αγορά 30Κ μεταχειρισμένη) και το τεκμαρτό να είναι -65Κ !!! -
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
Και φυσικά για πολλούς από μας που το έχουμε ήδη και το χαιρόμαστε (βλέπε 700 πωλήσεις στο Α' τετράμηνο μόνο), τόσο τα μούτρα του όσο κυρίως όλα τα υπόλοιπα (χώροι, κινητήρας, συμπεριφορά, εξοπλισμός) είναι μια χαρά.
Καλά όλα τα άλλα, για την οδική συμπεριφορά όμως θα διαφωνήσω κάθετα. Το καινούριο παραείναι βαρετό και άμπαλο.
Αλλωστε σε αυτόν τον τομέα τα έκανε μαντάρα και η Toyota με το καινούριο RAV4 όπως και η subaru όπως διαβάζω. (Για outlander και RAV4 έχω άποψη από πρώτο χέρι.)
Τα έχω γράψει και παλαιότερα μην επαναλαμβάνομαι και σας χαλάω και το topic... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και φυσικά για πολλούς από μας που το έχουμε ήδη και το χαιρόμαστε (βλέπε 700 πωλήσεις στο Α' τετράμηνο μόνο), τόσο τα μούτρα του όσο κυρίως όλα τα υπόλοιπα (χώροι, κινητήρας, συμπεριφορά, εξοπλισμός) είναι μια χαρά.
Καλά όλα τα άλλα, για την οδική συμπεριφορά όμως θα διαφωνήσω κάθετα. Το καινούριο παραείναι βαρετό και άμπαλο.
Αλλωστε σε αυτόν τον τομέα τα έκανε μαντάρα και η Toyota με το καινούριο RAV4 όπως και η subaru όπως διαβάζω. (Για outlander και RAV4 έχω άποψη από πρώτο χέρι.)
Τα έχω γράψει και παλαιότερα μην επαναλαμβάνομαι και σας χαλάω και το topic...- Δεν χαλάς το topic. Απλά καταλαβαίνω ότι αν έχεις οδηγήσει τα προηγούμενα μοντέλα μπορεί να έχεις παράπονα ότι τώρα χειροτέρεψαν. Για μένα όμως που ούτε τα προηγούμενα έχω οδηγήσει και προέρχομαι από corolla και avensis, το outlander μου φαίνεται μεγάλο βήμα προς τα μπρος, έχω δε ερωτευθεί το cvt κιβώτιο.
- Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους στο topic, μετά τις επισημάνσεις σας το έψαξα και εγώ και έχετε δίκιο για την απώλεια κεφαλαίων προηγούμενων χρόνων για ανάλωση (τεκμήριο από την πίσω πόρτα δηλαδή). Κατά βάθος, ευτυχώς που δεν το ήξερα γιατί μάλλον θα είχα διστάσει να πάρω το αυτοκίνητο. Βέβαια αν έχεις τα λεφτά υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις π.χ. τοκίζεις τα χρήματα και παίρνεις ισόποσο δάνειο οπότε πληρώνεις διαφορά επιτοκίων και όχι φορολογικό συντελεστή κλπ.
- Θα δοκιμάσω χρησιμοποιώντας CD-RW να μετατρέψω MP3 σε μουσικό CD για να τα αναγνωρίσει το MMCS (πολλή δουλειά αλλά για μικρό αριθμό CD -τα favorites δηλαδή - ίσως αξίζει τον κόπο).
-
Ο χρήστης ΑΜΤ έγραψε:
3. Θα δοκιμάσω χρησιμοποιώντας CD-RW να μετατρέψω MP3 σε μουσικό CD για να τα αναγνωρίσει το MMCS (πολλή δουλειά αλλά για μικρό αριθμό CD -τα favorites δηλαδή - ίσως αξίζει τον κόπο).Tι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να μετατρέψεις τα ΜΡ3 σε αρχεία .Wave; Αυτό γίνεται απλούστατα και ταχύτατα πάντως! Εγώ παλια το έκανα χρησιμοποιώντας το Winamp που είχε ένα plugin που λεγόταν disk writer : έφτιαχνες το playlist από ΜΡ3 και ουσιαστικά αυτό σου έφτιαχνε τα ΜΡ3 σε .Wav. Μετά, απλούστατα έγραφες τα αρχεία αυτά σε ένα CD και τέρμα. Εσύ λογικά θέλεις να γράψεις DVD ή όχι;
-
kai egv me cd rw γραφω με το nero επιλεγωντας audio cd kai κανω add album mp3 και απλα τα περναω μεσα και τα βλεπει κανονικα και μια και ειναι απο mp3 κατεβασμενα εχουν και τιτλους καλλιτεχνες και ολες τις πληροφοριες τις οποιες η βαση δεδομενων δεν περιεχει για τα 2008 τραγουδια
εχει ακουσει κανεις για το update στους χαρτες?
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
kai egv me cd rw γραφω με το nero επιλεγωντας audio cd kai κανω add album mp3 και απλα τα περναω μεσα και τα βλεπει κανονικα και μια και ειναι απο mp3 κατεβασμενα εχουν και τιτλους καλλιτεχνες και ολες τις πληροφοριες τις οποιες η βαση δεδομενων δεν περιεχει για τα 2008 τραγουδιαεχει ακουσει κανεις για το update στους χαρτες?
- Για τα mp3 έκανα το ίδιο και δούλεψε φυσικά.
- Χάρτης όχι ακόμα αλλά μου είπαν οτι ο υπέυθυνος που θα ξέρει είναι ο κ. Ρεμπούσκας στο Σαρακάκη (Τ/Φ 3483500).
-
Λοιπον εχετε dvd και θελετε να βλεπετε και εν κινησει at your own risk????
κατεβαστε αυτο το φακελο απο το παρακατω λινκ
ειναι rar συμπιεσμενο αφου το αποσυμπιεσεται ειναι τυπου iso με το nero καψτε το σε ενα cd και μετα αναψτε μηχανη και βαλτε το μεσα.Θα σας ρωτησει αν θελετε να κανετε το update πατηστε yes (μην κλεισετε μηχανη μεχρι να τελειωσει η διαδικασια update στο τελος επειδη κανει reboot θα σας ξαναρωτησει αν θελετε να κανετε update εκει θα πειτε οχι και θα βγαλετε το cd.Τελος το dvd δουλευει παντοτε...\thanks to rcostin and brian 360
-
το λινκ
http://www.deltainfo.ro/manuals/mitsu/outlander/
θα επιλεξετε το
Outlander Update CD, NR261-EM, Software version Version E, DVD in motion allowed
για ευρωπη και 2008 μοντελα -
Επισης στο ιδιο site μπορειτε να κατεβασετε και να εγκαταστησετε σε xp το service book που εχουν στα συνεργεια παλι σε iso που το κανουμε εγκατασταση ειτε με cd ειτε με power iso
ειναι τεραστιο και εχει τα παντα
τελος υπαρχουν και τα manual -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Λοιπον εχετε dvd και θελετε να βλεπετε και εν κινησει at your own risk????κατεβαστε αυτο το φακελο απο το παρακατω λινκ
ειναι rar συμπιεσμενο αφου το αποσυμπιεσεται ειναι τυπου iso με το nero καψτε το σε ενα cd και μετα αναψτε μηχανη και βαλτε το μεσα.Θα σας ρωτησει αν θελετε να κανετε το update πατηστε yes (μην κλεισετε μηχανη μεχρι να τελειωσει η διαδικασια update στο τελος επειδη κανει reboot θα σας ξαναρωτησει αν θελετε να κανετε update εκει θα πειτε οχι και θα βγαλετε το cd.Τελος το dvd δουλευει παντοτε...\thanks to rcostin and brian 360
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας ή θα κάνουμε ζημιά στο MMCS και θα τρέχουμε (χωρίς κάλυψη εγγύησης βεβαίως)?
-
εγω και παιζει τελεια και μια ντουζινα κοσμος απο το αμερικανικο forum μην αγχωνεσαι ειναι πολυ απλο
-
Παιδια καλησπέρα
Αύριο (κατά 90%) παραλαμβάνω το νεό μου InStyle CVT, μπεζ μεταλλικό με μπεζ δέρμα.
Οι απόψεις άλλων κατόχων που διάβασα σε προηγούμενα posts χρησιμότατες αλλά μου έκαναν και μεγάλη ζημιά αφού δε βλέπω την ώρα να το ... καβαλήσω.Ο πωλητής επέμενε ότι το αυτοκίνητο δε χρειάζεται στρώσιμο αλλά διαβάζοντας το φόρουμ, μάλλον είχε άδικο. Υπάρχουν 2-3 κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσω για να μη 'τρέχω' αργότερα ; (και να μη κάνω τον Σαρακάκη ακόμα πλουσιότερο... )
Υπενθυμίζω ότι έχω την έκδοση με αυτόματο κιβώτιο
Ευχαριστώ προκαταβολικά και ... καλώς σας βρήκα!
-
Καταρχήν καλορίζικο φίλε και καλά χιλιόμετρα να έχεις! Και καλώς όρισες! Εξαιρετικό αυτοκίνητο και κουκλί
Διάβασε το manual σου και κάνε ότι λέει εκεί. Σίγουρα θα αναφέρει κάτι. Γενικά θα έλεγα να μην το σκίζεις στην αρχή δλδ μέχρι 3500 - 4000 σαλ. Τώρα το κιβώτιο τι στρώσιμο θέλει δεν ξέρω μιας που είναι cvt. -
Καλοτάξιδο και από εμένα.
Εγώ τα πρώτα 4.000 Km τα έκανα με ήρεμους ρυθμούς, έως 4.000 σαλ, όχι απότομα γκάζια στο πάτωμα και
γενικά ήρεμη οδήγηση. Αυτό με συμβούλεψε φίλος μηχανικός της Mitsubishi που θα κάνω service κ.λ. -
και γιατί τα κάνετε αυτά? τα τόσο ήρεμα... 10 χρόνια δεν σας έδωσαν?
-
sto cvt leei to manual mexri 130km gia ta prota 1000xlm pragma που ακολουθησα πιστα απο εκει και περα απο 1000χλμ και μεχρι 2000 κανουμε και κανα πατημα στο γκαζι 140-180 και ξανα πισω δεν ξερω παντως το cruise EINAI MAGEIA πολυ καλυτερο απο mercedes που εχει αυτη την μαλακια με τον λεβιε.file lager διαβασε το manual απο σημερα κατεβασε το και διαβασε το και τα λεμε
Mitsubishi Outlander 2007