-
Ανδρέα, διάβασε αυτό:
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πως βαζεις το avatar σου στο αριστερο μερος;
Σπύρο, avatars δυστυχώς δεν υποστηρίζονται από αυτή την έκδοση του φόρουμ. Όταν αποφασίσουν οι τεχνικές εκδόσεις να κάνουν αναβάθμιση θα υποστηρίζονται.
Σπύρο, τώρα με την καινούργια έκδοση υποστηρίζονται τα avatars. Πήγαινε στο προφίλ σου, πάτα το πλήκτρο 'Browse' δίπλα στο πεδίο 'Μεταφορά Άβαταρ από τον υπολογιστή σας', επέλεξε ένα αρχείο εικόνας και πάτα 'Υποβολή'.
Η εικόνα που θα επιλέξεις δεν πρέπει όμως να είναι πολύ μεγάλη.
Το δοκίμασες; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επειδή δέν ξέρω τόν τρόπο νά 'βάλω' αυτό τό ρημάδι τό άβαταρ,μήπως γνωρίζετε άν θά υπάρξουν φωτογραφίες στήν 'φωτοθήκη';H απάντηση είναι οριστική και είναι ...ίσως
-
K καλα μετα απο πολυ προσπαθεια κ επεξεργασια καταφερα κ βρηκα πως πρεπει να μπει το ρημαδιασμενο το avatar κατω απο το username (πολυ ταλαιπωρια κ επεξεργασια μεχρι να φτιαξω την εικονα 80x80 pixels ή κατι αλλο οπως ελεγε).
Αλλο θελω τωρα να μαθω, οι φωτογραφιες στο σημειο προσωπικης υπογραφης πως μπαινουν????
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
K καλα μετα απο πολυ προσπαθεια κ επεξεργασια καταφερα κ βρηκα πως πρεπει να μπει το ρημαδιασμενο το avatar κατω απο το username (πολυ ταλαιπωρια κ επεξεργασια μεχρι να φτιαξω την εικονα 80x80 pixels ή κατι αλλο οπως ελεγε).Αλλο θελω τωρα να μαθω, οι φωτογραφιες στο σημειο προσωπικης υπογραφης πως μπαινουν????
Όπως στο κανονικό κείμενο με
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νίκο λίγη υπομονή. Το φόρουμ έχει ήδη σταθεροποιηθεί. Πιστεύω πως μέχρι αύριο θα είναι εντελώς σταθερό.
κανενα προβλημα.
Ολα ειναι μια χαρα τωρα.
Νικος
Ρε παιδια εχετε αλλαξει email τελευταια; πριν μερικες μερες αλλαξα το δικο μου και εκτοτε δεν μπορω να μπω μεσα. Οποτε εφτιαξα ενα νεο login πουστην πραγματικοτητα ειναι παρανομο. εστειλα και ενα μυνημα στον admin αλλα ακομα τιποτα.
Νικος
-
άσχετο αλλά πλέον δεν υπάρχει ειδοποίηση για τα νέα μυνήματα με ξεχωριστό παραθυράκι...το έχετε παρατηρήσει κι εσείς???
υγ. στο προφιλ μου η ειδοποίηση είναι ενεργοποιημένη... -
Kαλα ρε παιδια, δεν ειπατε πως μπορουμε να βαλουμε φωτο σαν αβαταρ εως 80Χ80? Πως εβαλε ο Vlasis_Highlander εικονα 217Χ114???
Παντως ιδανικο οριο [κατ'εμε ] ειναι το 100Χ80.
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Kαλα ρε παιδια, δεν ειπατε πως μπορουμε να βαλουμε φωτο σαν αβαταρ εως 80Χ80? Πως εβαλε ο Vlasis_Highlander εικονα 217Χ114???Παντως ιδανικο οριο [κατ'εμε ] ειναι το 100Χ80.
Αυτό και εγω δεν το κατάλαβα!! Εκτός αν γίνεται κάτι με το μέγεθος της εικόνας!!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Kαλα ρε παιδια, δεν ειπατε πως μπορουμε να βαλουμε φωτο σαν αβαταρ εως 80Χ80? Πως εβαλε ο Vlasis_Highlander εικονα 217Χ114???Παντως ιδανικο οριο [κατ'εμε ] ειναι το 100Χ80.
Γίνεται!!!
80Χ80 και 6ΚΒ μπορεί να κρατηθεί στον server, αλλά αν είναι από URL μπορεί να είναι....οτιδήποτε
Μόλις έβαλα 1024Χ768 . Πρέπει να φτιαχτεί αυτό.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή δέν ξέρω τόν τρόπο νά 'βάλω' αυτό τό ρημάδι τό άβαταρ,μήπως γνωρίζετε άν θά υπάρξουν φωτογραφίες στήν 'φωτοθήκη';
H απάντηση είναι οριστική και είναι ...ίσως
Κώστααααα!!!
Τί σού λέει τό αβαταράκι μου; -
Ιπτάμενη 037. Ωραίο!
-
Έχει κανείς ιδέα γιατί από χτες το μεσημέρι 'σέρνεται' το Forum;
-
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, το περιεχόμενο της οποίας θεωρώ ότι έχει γίνει αντιληπτό και από πολλούς άλλους χρήστες.
Αυτή είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις το forum έχει εκφυλιστεί σε chat. Μιλάμε για σελίδες ολόκληρες με posts που έχουν μέσα μόνο φατσούλες, μια γραμμή κειμένου, κάτι άσχετο, κλπ.
Το πρόβλημα του εκφυλισμού υφίσταται ως προοπτική για **όλα **τα fora, και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής του είναι... η δημιουργία ενός chat!!!
To forum (πιστεύω) είναι για ανταλλαγή απόψεων, όχι για κουβεντούλα. Αν θέλουμε κάτι τέτοιο ας σκεφτούμε τη δυνατότητα (τεχνικά ή άλλως) να το αποκτήσουμε.
-
Νομίζω φίλε Vasilios είσαι λίγο υπερβολικός.
Αν εξαιρέσεις κάποια θέματα που ευνοούν τέτοιες δημοσιεύσεις οι πλειοψηφία δεν είναι όπως την περιγράφεις. Θέματα που φέρνουν στην επιφάνεια τον οπαδισμό μας καταντούν κουβεντούλες.
Ίσως σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε οι διαχειριστές να επεμβαίνουν και να προτείνουν pm. -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, το περιεχόμενο της οποίας θεωρώ ότι έχει γίνει αντιληπτό και από πολλούς άλλους χρήστες.Αυτή είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις το forum έχει εκφυλιστεί σε chat. Μιλάμε για σελίδες ολόκληρες με posts που έχουν μέσα μόνο φατσούλες, μια γραμμή κειμένου, κάτι άσχετο, κλπ.
Το πρόβλημα του εκφυλισμού υφίσταται ως προοπτική για **όλα **τα fora, και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής του είναι... η δημιουργία ενός chat!!!
To forum (πιστεύω) είναι για ανταλλαγή απόψεων, όχι για κουβεντούλα. Αν θέλουμε κάτι τέτοιο ας σκεφτούμε τη δυνατότητα (τεχνικά ή άλλως) να το αποκτήσουμε.
Είναι πολύ απλό να έχουμε ένα κανάλι ώστε αν κάποιος θέλει να πετύχει κάποιον να ξέρει που να ψάξει
GRNET
#4troxoi -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση, το περιεχόμενο της οποίας θεωρώ ότι έχει γίνει αντιληπτό και από πολλούς άλλους χρήστες.
Αυτή είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις το forum έχει εκφυλιστεί σε chat. Μιλάμε για σελίδες ολόκληρες με posts που έχουν μέσα μόνο φατσούλες, μια γραμμή κειμένου, κάτι άσχετο, κλπ.
Είναι πολύ απλό να έχουμε ένα κανάλι ώστε αν κάποιος θέλει να πετύχει κάποιον να ξέρει που να ψάξει
GRNET
#4troxoiΚαλα, τόσο κακή ιδέα είχα?
-
Ο χρήστης titsataki1 έγραψε:
...
Ρε παιδια εχετε αλλαξει email τελευταια; πριν μερικες μερες αλλαξα το δικο μου και εκτοτε δεν μπορω να μπω μεσα. Οποτε εφτιαξα ενα νεο login πουστην πραγματικοτητα ειναι παρανομο. εστειλα και ενα μυνημα στον admin αλλα ακομα τιποτα.Νικος
Μου συνέβη το ίδιο όταν είχα το username trexa_gyreve και αναγκάστηκα να φτιάξω το geronimo.
-
Ο χρήστης geronimo έγραψε:
...
Ρε παιδια εχετε αλλαξει email τελευταια; πριν μερικες μερες αλλαξα το δικο μου και εκτοτε δεν μπορω να μπω μεσα. Οποτε εφτιαξα ενα νεο login πουστην πραγματικοτητα ειναι παρανομο. εστειλα και ενα μυνημα στον admin αλλα ακομα τιποτα.Νικος
Μου συνέβη το ίδιο όταν είχα το username trexa_gyreve και αναγκάστηκα να φτιάξω το geronimo.Όταν το ανέφερα σε κάποιο θέμα,μου είπαν κάποιοι πως δεν έχω θέση εδώ μέσα,γιατί είμαι.. δεν ξέρω και 'γω τι..
Νομίζω πως δόθηκε απάντηση στα ακόλουθα σχόλια,που αφορούν στο άτομό μου.Και τα αναφέρω,όχι επειδή δήθεν έχω μνήμη καμήλας και θέλω να δημιουργώ προβλήματα σε όσουν με κριτικάρουν αρνητικά,αλλά επειδή καλό είναι πριν εκφέρουμε ιδία γνώμη για κάποιον,να γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει..
Για σιγά , κάτι δεν πήγε καλά
Ο trexa_gyreve , που συνάντησε ... επιθετική τακτική (!! ,??) , και ο
geronimo , που δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΑΤΟΜΟ , ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΗ
Δηλαδή , τι είναι το forum για σένα φίλε , όπως κι' αν θέλεις να ονοματίζεσαι ? Παιχνιδάκι , όπου αλλάζουμε την κάπα και την φοράμε
αλλιώς ? ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΣ :'Λοιπόν,το forum ανήκει σε όλους και σε κανέναν.Αν δεν το προστατεύσουμε,θα καταντήσει reality show.'Θα σου απαντήσω λοιπόν , το forum ανήκει σε όλους όσους το ΣΕΒΟΝΤΑΙ,
και δεν κινδυνεύει να καταντήσει reality-show , επειδή τα άτομα που συμπεριφέρονται όπως εσύ , είναι ελάχιστα και λίγα .Μετά απο όσα εσύ ίδιος αποκάλυψες , για τα δύο usernames που έχεις,
τα περί ανωνυμίας στο διαδίκτυο και τα υπόλοιπα καλοβαλμένα , αλλά με ποιά βούληση βαλμένα,αποτελούν μνημείο ... ήθουςΚαι αναρωτιέσαι , σε πρώτο πληθυντικό κιόλας , 'Μήπως θα πρέπει να το
κλείσουμε το μαγαζάκι ?'Έπαιξες και έχασες.
Έβαλες το αυτογκόλ του forum .
Ας πρόσεχες..............-Μήπως άλλαξες nickname επειδή όπως είπες (κάτι που δεν ισχύει) '...ο 'trexa_gyreve' συνάντησε επιθετική τακτική από κάποιους' και όχι λόγω τεχνικού προβλήματος?
-Και γιατί αφού είχες τεχνικό πρόβλημα γιατί δεν έστειλες εσύ ένα e-mail σε κάποιο υπευθυνο?
Δηλαδή με κάθε τεχνικό πρόβλημα αλλάζουμε και nickname??
Και δεν μου λες...τώρα που έλυσες το πρόβλημα σου ... το account@mail.gr είναι το κανονικό σου e-mail??? Το σωστό?
-Ή μήπως νομίζεις ότι το πως γράφουμε δεν μας χαρακτηρίζει?
Δηλαδή είχες την εντύπωση ότι κανείς δεν σε κατάλαβε??-Και αφού άλλαξες όνομα μόνο λόγω του τεχνικού προβλήματος γιατί δεν έβαλες trexa_gyreve2 ???????
-Και αφού άλλαξες όνομα μόνο λόγω του τεχνικού προβλήματος γιατί δεν είπες κάπου ότι είσαι ο trexa_gyreve ?
-Και αφού προσπαθείς ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να προστατέψεις το forum γιατί ο trexa_gyreve λέγεται Γιώργος Πολυχρονίου ενώ ο geronimo Χρίστος Καρτάλης ??? Επειδή δεν μπορούσες να αλλάξεις το e-mail ε?
Ατιμούλικο μας ξεγέλασες!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
Αυτό το μαγαζάκι που λες λοιπόν...δεν έχει ανάγκη από άτομα σαν εσένα
Ελπίζω οι απαντήσεις σου να πείσουν όχι εμένα αλλά όλο το forum που έχει άτομα-περιπτώσεις σαν εσένα...
Λες ότι δόθηκε απάντηση στα σχόλια
Μήπως μπορείς να διατυπώσεις ο ίδιος την απάντηση πάλι για τις ερωτήσεις που είχα κάνει και τότε γιατί δεν τις διακρίνω?? (Τις βλέπεις με bold). Ψάχνω αλλά απάντηση ΣΟΥ δεν βλέπω
-**Και αφού άλλαξες όνομα μόνο λόγω του τεχνικού προβλήματος γιατί δεν έβαλες trexa_gyreve2 ???????
-Και αφού άλλαξες όνομα μόνο λόγω του τεχνικού προβλήματος γιατί δεν είπες κάπου ότι είσαι ο trexa_gyreve ?
-Και αφού προσπαθείς ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να προστατέψεις το forum γιατί ο trexa_gyreve λέγεται Γιώργος Πολυχρονίου ενώ ο geronimo Χρίστος Καρτάλης ???**
Χρησιμοποιείς το post του tsitsaki για δικιά σου απάντηση?!?!?!?
Μήπως λέγεται tsitsaki1 αντί tsitsaki και όχι κάποιο ξεκάρφωτο nick όπως εσύ?
Μήπως το δήλωσε όπως έπρεπε ότι είναι ο ίδιος ενώ εσύ δεν το έκανες?Βγάλε συμπέρασμα μόνος σου...
Και για όποιον δε θυμάται http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=5341
Σε παρακαλώ...μην κάνεις ότι μπορείς για να προκαλέσεις και να δημιουργήσεις θέμα στο forum
Σε παρακαλώ ειλικρινά...Φιλικά,
Κώστας
-
Στη σύνταξη νέου μηνύματος, ένα από τα κουμπιά χρειάζεται διόρθωση (ορθογραφική). Γράφει 'Προεπισκόπιση', ενώ θα έπρεπε να γράφει 'Προεπισκόπηση'.
-
Μου ήρθε e-mail για pm και δεν βλέπω τίποτα!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM