-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol: Έστω ότι του βάζω 10 ευρώ, λέει τπτ; Ο ξάδερφος θέλει κινητό μέχρι 150 ευρώ.Μια χαρά κινητό είναι.
και το σημαντικότερο: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΚΙΑ! -
Σώθηκες τώρα, μιλάς σε SE-fan.
Τέσπα, τι να κοιτάξουμε για 150;
-
Δεν ειναι κακο....
Το Nokia 6300 πως σας φαινεται;;;
Το Sony Ericsson G502 ;;;
Πατα εδω.
Εκτος απο το Ε51 τα αλλα ειναι μια χαρα -
Kαλά φαίνονται τα 2 αυτά... Το G502 δεν έχει έρθει λέει ακόμα.
-
Ρε παιδια στο applestore δεν γραφει πια '11 Ιουλιου'. Τι γινεται? Θα βγει νωριτερα, αργοτερα, καθολου???
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν ειναι κακο....
Το Nokia 6300 πως σας φαινεται;;;
Το Sony Ericsson G502 ;;;
Πατα εδω.
Εκτος απο το Ε51 τα αλλα ειναι μια χαρατο 6300 το έχουν 2 κολλητοί.
πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,πολύ όμορφο(+λεπτό),αρκετά καλή οθόνη.με λίγα λόγια έχει ότι χρειάζεσαι....αλλά έχει μικρή μπαταρία.~2 μέρες με αρκετή ομιλίααντικειμενικά -> Νοκια=ΓΤΠ
edit
το G502 φαίνεται εξαιρετική επιλογή αλλά δεν το έχω δει απο κοντά για να κρίνω
-
g502 καινουριο και οι πιθανοτητες να ασχολειται με αναβαθμισεις και service ειναι παρουσες .
Κ550 , w810 , 6300 .
Ενδιαφεροντα ? Καμερα , μπαταρια , ποιοτητα κατασκευης ?
-
Μπαταρία περισσότερο, κάμερα εντελώς basic... Ποιότητα κατασκευής τον ενδιαφέρει από την άποψη ότι θα το κρατήσει για αρκετό καιρό.
-
Ας τσιμπισει ενα κ550 ..
Ελπιζω να μην εχει μεγαλα δαχτυλα
-
Όχι ιδιαίτερα. Από SAR τι λέει δαύτο;
-
Ειναι SE
Πρεπει να εχει 1.25 w/kg
-
Wow. Και δεν του δίνω το Τ68i μου;
-
Γι΄αυτό πήρα το Nokia 6300
Καλή ποιότητα κατασκευής, τα υπόλοιπα σκ@τ@
Ευελπιστώ, αλλα δεν βλέπω όμως να το κρατώ 2+ χρόνια σαν το w800 ( ) -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ειναι SEΠρεπει να εχει 1.25 w/kg
καλά και μερικά Νοκια δεν πάνε πίσω... (τα περισσότερα όμως είναι ΟΚ όπως το Ν95)
Nokia N82 (Type RM-313) 1.35 W/kg
Nokia N76 (Type RM-135) 1.04 W/kg
Nokia E51 (Type RM-244) 1.40 W/kg
Nokia 6500 slide (Type RM-240) 1.10 W/kg
Nokia 6120 symbian (Type RM-243) 1.18 W/kgτα περισσότερα πάντως είναι μια χαρά...
-
Αφου υπαρχει η SE δεν μπορει καποιος να την ξεπερασει οσο και να προσπαθει
Οτι και να κανουν οι αντιπαλοι αυτη θα μας εκπλησει καθε φορα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορείς να βάλεις Ελληνικά στο iPhone-1 και ότι θα υπάρξει τρόπος για το 3G όταν το φέρει η Vodafone. Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όμως να τολμήσει να το πουλήσει ΕΠΙΣΗΜΑ η εταιρία στην Ελληνική αγορά χωρίς η συσκευή να μπορεί να στείλει Ελληνικά SMS από την πρώτη μέρα που θα το αγοράζει ο κόσμος. Και έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι τι νομική κίνηση μπορεί γίνει ώστε να τους στερήσουμε την δυνατότητα να το εισάγουν χωρίς υποστήριξη για την χώρα μας.Το ξαναλέω, εδώ ΔΕΝ είναι Μπανανία. Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα παλικάρια της Voda, να στρωθείτε να φτιάξετε υποστήριξη για τα Ελληνικά. Διαφορετικά μην σώσετε να το φέρετε ποτέ.
ιδιωτική εταιρία είναι, αν θέλεις το παίρνεις, αν θέλεις όχι...
κανείς δε σε αναγκάζει να το πάρεις με το ζόρι...
δεν ιδρώνει το αυτάκι τους με τίποτα...φίλε Χρήστο είναι σαν τα λιφτ των ελληνικών χιονοδρομικών.
ξέρεις ότι είναι για τον π@#ο, ότι είναι αυτά που περίσσεψαν από το εξωτερικό, αλλά και εσύ και εγώ και όλοι μας τα χρησιμοποιούμε. Βέβαια εκεί αν πάθει κανείς κάτι θα τρέχουν μετά. Φαντάσου αδιαφορία εκεί που αφορά και την ακεραιότητά μας. Εδώ με το κινητό τί να τρέχουν?Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω καμία διαφημιστική βλακεία όπως το iphone. Αυτά τα τερτίπια με τις γλώσσες και τα νταηλίκια τα κάνουν οι εταιρίες επειδή βρίσκουν πάτημα στο υποσυνείδητό μας.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αφου υπαρχει η SE δεν μπορει καποιος να την ξεπερασει οσο και να προσπαθειΟτι και να κανουν οι αντιπαλοι αυτη θα μας εκπλησει καθε φορα
+άπειρο
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αφου υπαρχει η SE δεν μπορει καποιος να την ξεπερασει οσο και να προσπαθει
Οτι και να κανουν οι αντιπαλοι αυτη θα μας εκπλησει καθε φορα
+άπειρο
Ναι, μόνο που ο egobrain δεν το έλεγε με την καλή έννοια απαραίτητα
-
Μόλις παρέλαβα το νέο μου εταιρικό κινητό:
-
Με 'γειά σου!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]