-
Αν είναι σύγχρονες, ειλικρινά δεν έχω ιδέα!
-
cromodora
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Αυτές οι ζάντες απο ποιά εταιρία προέρχονται; Δυστυχώς δεν γνωρίζω κανένα στοιχείο για αυτές, εκτός απο το γεγονός ότι είναι τοποθετημένες σε αυτό το OSCA 1600 GT Zagato. Πανέμορφες, δεν είναι;Κατασκεύαζονταν από την Campagnolo,από κράμα ελαφρών μετάλλων με την ονομασία Electron.Από την Campagnolo κατασκεύαζονταν και για άλλες εταιρίες,ζάντες από το ίδιο υλικό.Πχ για την Alfa Romeo Giulia Ti Super.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
δεν ειναι κλασσικες νομιζω συγχρονες..ειναι..Είναι κλασσικότατες.Από τη φωτό μάλιστα λείπει και το μικρό χρωμιομένο τάσι που καλύπτει τα μπουλόνια
-
ημαρτον ρε παιδια αυτες οι παπαριες ομορφες!!!
οτι σπανιο και απιθανο ωραιο πια -
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες κύριε μονοφάναρε! Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να είναι electron, αν και μου θυμίζουν υπερβολικά τις ζάντες των Tubolare Zagato. Βέβαια τις συγκεκριμένες τις βρίσκω πιο όμορφες!
-
Γιατί ρε Βαγγέλη, τι έχουν οι καημένες στραβές είναι;
-
Ουτε κ εμενα μου αρέσουν, μου φαίνονται πολύ συγχρονες αισθητικά!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ωωωωωωωωωωχχχχ
τωρα να δεις κρομοχαλι κλπ που θα πεσειΕίναι απλό ρε παιδιά.Οταν σχεδιάζουν οι άνθρωποι δημιουργούν για τα επόμενα σαράντα χρόνια.
-
βασιλη μικρε....θα πεσει φαπα, συνελθε!!!
εσυ μεγαλε λεγε οτι θες, εχεις ογκο!!! -
αυτες ειναι ζαντες φανταστικε μονοφαρε! -
-
-
-
και το δικο μας στοκ!!!
12 κομματια 6χ13 ενκει μαγνησιου
4 κομματια 6χ14 ενκει μαγνησιου
4 κομματια 5χ13 ενκει ντατσουν ραλλυ μαγνησιου
4 κομματια 6χ14 ενκει μαγνησιου ολοκαινουργιες με εναν μονο αγωνα
4 κομματια 5χ10 ρεπλικα minilite
4 κομματια 4,5χ10 reverse αλουμινιουσυν αρκετες ακομα που δεν τις εχω σε φωτο τωρα και θα τις κανω edit αγοτερα
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
και το δικο μας στοκ!!!12 κομματια 6χ13 ενκει μαγνησιου
4 κομματια 6χ14 ενκει μαγνησιου
4 κομματια 5χ13 ενκει ντατσουν ραλλυ μαγνησιου
4 κομματια 6χ14 ενκει μαγνησιου ολοκαινουργιες με εναν μονο αγωνα
συν αρκετες ακομα που δεν τις εχω σε φωτο τωρα και θα τις κανω edit αγοτερα
Και ψάχνουν οι άλλοι οι μαύροι οι Γιαπωνεζόφιλοι καμμιά ζάντα για τη γριά τους, αλλά έχει ξεστοκάρει η αγορά για να στοκάρει ο Καπαπής...
Θα βρω Watanabe... δε θα βρώ;
http://addmorehp.com/wp-content/uploads ... e86_04.jpg' -
Συμφωνω με τον καπαπι , ειναι οι ζαντες που αρεσουν σε πολλους ..... αλλα πιστευω λογο αναμνησεων και οχι ιδιαιτερου καλλους ?
Η κατω gotti bimetal ομως εκτος απ'τα renault που τις φοραγαν ..... θυμαστε τα nsu tt , που κυκλοφορουσαν στους ελληνικους δρομους ... και αναστεναζαμε ? το ονειρο καθε νεου της δεκαετιας 70 !
Καλες κι οι delta mics που φοραει το αλπιν εδω .... αλλα εχει κι αλλο σχεδιο , ωραιοτερο .......
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Είχα μια τετράδα από αυτές και τις έδωσα σε κάποιον κύριο από το φόρουμ πέρισυ. Τις ήθελε για ένα Autobianchi, αναρωτιέμαι αν το έχει φτιάξει τελικά.
-
TRX
Gotti
Mad In
Alexis vs Crystallw
(asxeto alla epoxhs) -
Ζαντούλες εποχής...
http://www.gpsclassic.it/eng/auto/auto- ... 2&pagina=1' target='_blank' target='_blank
Κλασσικές ζάντες