-
Διάβασα στους 4Τ στο άρθρο για τα οδικά έργα υποδομής της ολυμπιάδας ότι θα οριοθετηθεί ο 'ολυμπιακός δακτύλιος' από τους δρόμους: Ποσειδώνος, Κηφισσού, Αττική Οδός, Κηφισίας, Βασ.Σοφίας και Συγγρού. Σε αυτόν τα αυτοκίνητα θα κυκλοφορύν εκ περιτροπής (μονά ζυγά) [b]από την άνοιξη του 2004[b] για να γίνει όπως λέει το άρθρο 'κοινή συνείδηση' στους οδηγούς!
Και ερωτώ εγώ: Το σπίτι μου βρίσκεται στην Καλλιθέα, μέσα στον 'ολυμπιακό δακτύλιο' και η δουλειά μου στον Άγιο Στέφανο. Βολική συγκοινωνία (που να χρειάζεται δηλαδή έως μια ώρα) για να πάω στη δουλειά μου δεν υπάρχει. Όλες οι πιθανές λύσεις απαιτούν τη χρήση τριών συγκοινωνιών, εκ των οποίων η μία είναι πολύ αραιή (περίπου κάθε ώρα). Αν ο 'ολυμπιακός δακτύλιος' ίσχυε μόνο κατά τη διάρκεια της ολυμπιάδας δε θα με πολυένοιαζε αφού έχω προγραμματίσει να πάρω άδεια εκείνες τις μέρες (όπως όλος ο κόσμος φαντάζομαι) αλλά ρε γαμώτο από την άνοιξη;!!!!
Α, και κάτι (ανεπιβεβαίωτο) που άκουσα: Δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο δρόμο πάνω από πέντε άτομα γιατί θα θεωρείται αυτόματα 'σύσταση συμμορίας' και η 'συμμορία' θα πηγαίνει αυτόφωρο! Ρε παιδιά μήπως το παρακάνουν λιγάααακι με την ασφάλεια της ολυμπιάδας;
-
Διάβασα στους 4Τ στο άρθρο για τα οδικά έργα υποδομής της ολυμπιάδας ότι θα οριοθετηθεί ο 'ολυμπιακός δακτύλιος' από τους δρόμους: Ποσειδώνος, Κηφισσού, Αττική Οδός, Κηφισίας, Βασ.Σοφίας και Συγγρού. Σε αυτόν τα αυτοκίνητα θα κυκλοφορύν εκ περιτροπής (μονά ζυγά) [b]από την άνοιξη του 2004[b] για να γίνει όπως λέει το άρθρο 'κοινή συνείδηση' στους οδηγούς!
Και ερωτώ εγώ: Το σπίτι μου βρίσκεται στην Καλλιθέα, μέσα στον 'ολυμπιακό δακτύλιο' και η δουλειά μου στον Άγιο Στέφανο. Βολική συγκοινωνία (που να χρειάζεται δηλαδή έως μια ώρα) για να πάω στη δουλειά μου δεν υπάρχει. Όλες οι πιθανές λύσεις απαιτούν τη χρήση τριών συγκοινωνιών, εκ των οποίων η μία είναι πολύ αραιή (περίπου κάθε ώρα). Αν ο 'ολυμπιακός δακτύλιος' ίσχυε μόνο κατά τη διάρκεια της ολυμπιάδας δε θα με πολυένοιαζε αφού έχω προγραμματίσει να πάρω άδεια εκείνες τις μέρες (όπως όλος ο κόσμος φαντάζομαι) αλλά ρε γαμώτο από την άνοιξη;!!!!
Α, και κάτι (ανεπιβεβαίωτο) που άκουσα: Δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο δρόμο πάνω από πέντε άτομα γιατί θα θεωρείται αυτόματα 'σύσταση συμμορίας' και η 'συμμορία' θα πηγαίνει αυτόφωρο! Ρε παιδιά μήπως το παρακάνουν λιγάααακι με την ασφάλεια της ολυμπιάδας;
-
-
Νομίζω πως θα μπορείς να παίρνεις τον Κηφισό και όλο ευθεία να φτάνεις στον Αγ.Στέφανο
-
Ε καλά, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι εσύ? ....πάρε δεύτερο αυτοκίνητο για να πληρώσεις και λίγο φόρο για να βγούνε τα σπασμένα της Ολυμπιάδας....ή έστω μοροσυκλέτα!
Ελλάς το μεγαλείο σου!
Εκτός κι αν μέχρι την άνοιξη τα ΜΜΜ έχουν βελτιωθεί τόσο....Έχω κι άλλη θεωρία που είναι πιο οικολογική. Πάρε ποδήλατο για τις μετακινήσεις προς και από τους σταθμούς! (αλήθεια επιτρέπεται να κουβαλάς ποδήλατο στο μετρό?)
Τα περί σύστασης συμμορίας που πιθανώς υποκρύπτει συνομωσία...! ίσχυσαν και κατά την επίσκεψη του Bush. Στην πραγματικότητα δεν νομίζω να αισθάνθηκε απειλημένος κανείς.
Ειδικά στην Ελλάδα όπου οι Έλληνες είναι κοινωνικός λαός και συχνότατα μαζεύονται και πάνε βόλτες, περιπάτους, εκδρομές και σε φαγοπότια είναι πρακτικά αδύνατο να μας μαζέψουν όλους, δεν θα έχουν πού να μας βάλουν! -
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Νομίζω πως θα μπορείς να παίρνεις τον Κηφισό και όλο ευθεία να φτάνεις στον Αγ.ΣτέφανοΑυτό κάνω και τώρα, το θέμα είναι πώς θα βγαίνω από το δακτύλιο για να πάρω τον Κηφισσό.
Και δεν είμαι ο μόνος που αναγκαστικά χρησιμοποιώ αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά μου. Παρόμοιο πρόβλημα έχουν πολλοί συνάδελφοί μου.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
αλήθεια επιτρέπεται να κουβαλάς ποδήλατο στο μετρό?Όχι.
-
Επιμένω ημι-οικολογικά!
Παρκάρεις εκτός δακτυλίου και πας μέχρι το αυτοκίνητό σου με το ποδήλατο. Βάλε σχάρα για ποδήλατο στο αυτοκίνητο! -
Συσταση συμμοριας???
Η χουντα επεστρεψε... Αληθεια το ΟΑΚΑ γυρω γυρω θα εχει τανκς για προστασια???
Περι δακτυλιου ουδεν σχολιον...
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Αληθεια το ΟΑΚΑ γυρω γυρω θα εχει τανκς για προστασια?Σίγουρα θα έχει τσιμεντότοιχο με ύψος 3 μέτρα.
Αναρωτιέμαι αν θα φτιάξουν τοίχο και γύρω από τη Βουλιαγμένη για να 'προστατέυσουν' το τρίαθλο...
-
Λυσεις υπαρχουν,λεφτα που θα βρεις!!!
Λοιπον,νοικιαζεις μια θεση παρκινκ σε καποια πιλωτη κοντα σε σταθμο του ηλεκτρικου.(Υποθετω οτι λογω Καλλιθεας εχεις μεσο μετακινησης τον ΗΣΑΠ.)Παρε τον ηλεκτρικο, στη Νεα Ιωνια ελα που λεει και το λαικον ασμα. Η Μαρουσι η ΚΑΤ η Κηφισια.Πας Αγιο Στεφανο,δουλευεις,δουλευεις,επιστρεφεις στην πιλωτη,αποχαιρετα την Αλφα που χανεις και ξανα ηλεκτρικο.
Και αν μπορουσες να μοιραστεις το εξοδο της πιλωτης με αλλους συναδελφους σου,θα εβλεπες και την Αλφα πιο συχνα.
Ιδεες υπαρχουν,λεφτα που θα βρεις. -
Basika h lush einai aplh. Bgazeis ena zeugari pinakides pou na lhgoun se mono h' zugo ari8mo kai kukloforeis eleu8era oles tis meres.
Ligo apisteuto na katalaboun oti oi pinakides einai plastes. Mhn 3exnas, zoume sthn Ellada
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Διάβασα στους 4Τ στο άρθρο για τα οδικά έργα υποδομής της ολυμπιάδας ότι θα οριοθετηθεί ο 'ολυμπιακός δακτύλιος' από τους δρόμους: Ποσειδώνος, Κηφισσού, Αττική Οδός, Κηφισίας, Βασ.Σοφίας και Συγγρού. Σε αυτόν τα αυτοκίνητα θα κυκλοφορύν εκ περιτροπής (μονά ζυγά) [b]από την άνοιξη του 2004[b] για να γίνει όπως λέει το άρθρο 'κοινή συνείδηση' στους οδηγούς!Και ερωτώ εγώ: Το σπίτι μου βρίσκεται στην Καλλιθέα, μέσα στον 'ολυμπιακό δακτύλιο' και η δουλειά μου στον Άγιο Στέφανο. Βολική συγκοινωνία (που να χρειάζεται δηλαδή έως μια ώρα) για να πάω στη δουλειά μου δεν υπάρχει. Όλες οι πιθανές λύσεις απαιτούν τη χρήση τριών συγκοινωνιών, εκ των οποίων η μία είναι πολύ αραιή (περίπου κάθε ώρα). Αν ο 'ολυμπιακός δακτύλιος' ίσχυε μόνο κατά τη διάρκεια της ολυμπιάδας δε θα με πολυένοιαζε αφού έχω προγραμματίσει να πάρω άδεια εκείνες τις μέρες (όπως όλος ο κόσμος φαντάζομαι) αλλά ρε γαμώτο από την άνοιξη;!!!!
κωσταντινε εσυ θα μπορουσες να κατσεις κ να δουλεψεις απο το σπιτι
remote login στα μηχανακια που θελεις και τελειωσες -
Ο χρήστης barout έγραψε:
Basika h lush einai aplh. Bgazeis ena zeugari pinakides pou na lhgoun se mono h' zugo ari8mo kai kukloforeis eleu8era oles tis meres.
Ligo apisteuto na katalaboun oti oi pinakides einai plastes. Mhn 3exnas, zoume sthn ElladaΠράγματι πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα!
Mόνο μην ξεχάσεις να τις αλλάζεις κάθε μέρα! Βέβαια ο James Bond ως πρωτοπόρος έδειξε την λύση στην παλιά Aston Martin αλλά υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες!
Μήπως υπάρχει κανένα κόλπο οι πινακίδες (έστω μόνο το τελευταίο νούμερο) να έχουν πολλά στρώματα αυτοκόλλητα και κάθε μέρα να πετάς κι ένα στρώμα όπως κάνουν στή ζελατίνα στα κράνη στη formula 1?
Αλλιώς velcro! -
Η λύση είναι πολύ απλή: Πάρε το Prius που δε χρειάζεται να υπακούει στο δακτύλιο...
-
Παιδιά, χάσατε το νόημα εδώ. Τι θέμα δεν είναι τι θα κάνω εγώ αλλά κατά πόσον κάποιοι τους οποίους δεν αγγίζει κανένας 'δακτύλιος' δικαιούνται να κάνουν τη ζωή μας άνω-κάτω χωρίς να υπολογίζουν το κόστος μας σε χρόνο και σπασμένα νεύρα. Αλήθεια, εσάς δε σας αγγίζει καθόλου;
Ανδρέα (mkiii) η τηλεεργασία είναι το αυγό του Κολόμβου στην περίπτωσή μου αλλά δυστυχώς ξέρεις ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει στην Ελλάδα γιατί πολύ απλά οι εταιρείες δεν έχουν την απαραίτητη υποδομή σε διαδικασίες για να ελέγχουν τη δουλειά των εργαζομένων τους, οπότε στηρίζονται στο γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί ο προϊστάμενός σου να έρθει από πίσω σου και να δει την οθόνη σου. Project management δια του εκφοβισμού δηλαδή.
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Η λύση είναι πολύ απλή: Πάρε το Prius που δε χρειάζεται να υπακούει στο δακτύλιο...Και μετά την ολυμπιάδα να το πουλήσω, έτσι; Πόσα βγάζεις εσύ το μήνα είπαμε;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ανδρέα (mkiii) η τηλεεργασία είναι το αυγό του Κολόμβου στην περίπτωσή μου αλλά δυστυχώς ξέρεις ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει στην Ελλάδα γιατί πολύ απλά οι εταιρείες δεν έχουν την απαραίτητη υποδομή σε διαδικασίες για να ελέγχουν τη δουλειά των εργαζομένων τους, οπότε στηρίζονται στο γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί ο προϊστάμενός σου να έρθει από πίσω σου και να δει την οθόνη σου. Project management δια του εκφοβισμού δηλαδή.
μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο που μου λες. Αν εχω καταλαβει καλα η θεση σου ειναι τετοια που δε χρειαζεται ελεγχο του στυλ 'εισερχομενα/εξερχομενα'. Δηλαδη σου εμπιστευονται να εχεις control σε τετοια μηχανηματα και κολλανε στο 'μεροκαματο'??
Τι να πω..... -
κωνσταντίνε τι να λέμε τώρα...να ήταν ο δακτύλιος μονο για εμάς? εδώ επαγγελματικά αυτοκίνητα και τον αύγουστο δεν θα επιτρέπετε να κυκλοφορούν μέσα στον ολυμπιακό δακτύλιο...άσε θα είναι πολύ δύσκολη η χρονιά που μας έρχετε και ο αύγουστος καταραμένος μήνας
εγώ βέβαια θα κάνω και γυμναστική μιας και το σπίτι μου είναι σχετικά κοντά με την δουλειά και λέω να το κόβω ποδαράτο -
...πάω να δηλώσω άδεια για όλον το Αύγουστο από τώρα...
Ολυμπιακός Δακτύλιος (σικ)