-
Ξανά απο σπόντα στο wrc cmr και μάλιστα με κορυφαία ομάδα που του πάει γάντι! Λέτε να καταφέρει τίποτα αξιοσημείωτο; Θα μπορέσει να περάσει τον Solberg? είμαι πολυ περίεργος να δω και πιστεύω πως με το subaru μπορεί να κάνει πολλά!
-
Ξανά απο σπόντα στο wrc cmr και μάλιστα με κορυφαία ομάδα που του πάει γάντι! Λέτε να καταφέρει τίποτα αξιοσημείωτο; Θα μπορέσει να περάσει τον Solberg? είμαι πολυ περίεργος να δω και πιστεύω πως με το subaru μπορεί να κάνει πολλά!
-
-
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ... ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ...
-
AΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ RALLY.GR ΛΕΕΙ ΟΤΙ MCRAE KAI SUBARU, ΤΕΛΙΚΑ 'ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ', ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ WORLDRALLYNEWS ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ Ο LAPWORTH ΘΑ ΖΥΤΗΣΕΙ Ή ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ BUDGET THΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ SUBARU ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΜCRAE ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ WRC. MIA ΘΕΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ -ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ- ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΖΕΖΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΑ.
ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ... -
Σύφωνα με το Μotorsport Νews (εβδομαδιαία εφημερίδα περί του αθλήματος στην Αγγλία) η Prodrive είναι διατεθειμένη να δώσει αρκετά λεφτά λόγω έλλειψης οδηγών που να μπορούν να αντικαταστήσουν τον Richard Burns. Και ο ΜcRae φαίνεται προθυμότατος να πάει και στη subaru και να τρέξει και στο Dakar με τη Nissan όπου μέχρι χτές έκανε δοκιμές στη Νότια Αφρική.
-
Μα είναι σίγουρο πως η Prodrive είχε budget για να πληρώσει τουλάχιστον τον άτυχο Burns. Οπότε αν δίνουν τόσα στο McRae και εκείνος λέει όχι, τότε μάλλον ζει στον κόσμο του.
Αυτό πάντως που κατάλαβα απο την επίσκεψη Lapworth στην Ιαπωνία είναι πως θα προσπαθήσουν να πάνε για το κατασκευαστών, για αυτό θέλουν περισσότερα χρήματα.
-
Θα ηταν πολυ καλο το σεναριο για τον McRae. Δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζος ωστε να μην υποχωρησει στις οικονομικες του απαιτησεις. Ειναι η τελευταια του ευκαιρια αλλιως θα κατακηξει σαν τον αδερφο του να τρεχει με Ν...
-
Φ ιλος απο την Αγγλια μου τηλ.σημερα και ειπε οτι εναι καθολικη απαιτηση ολων στην Αγγλια να υπογραψει ο Colin παρα τα προβληματα που ειχε στο παρελθον με τον Richards,και επισης οτι ακομα δεν εχει τιποτα υπογραφει.Τωρα που οι 4τ.βρηκαν την ειδηση οτι ναυγησε ολη η ιστορια δεν το καταλαβαινω.
-
Μακάρι γιατί είναι κρίμα να απέχει ένας οδήγος όπως ο Colin από το WRC!!!! Οι νέοι είναι ωραίοι μα οι παλιοί είναι πάντα ευτυχώς αλλιώς!!!!!
-
Σπύρο Καλημέρα,
μόνος σου γράφεις πως δεν έχει υπογραφεί τίποτα και δεν έχει τελειώσει η ιστορία. Επέτρεψέ μας να έχουμε καλύτερες πηγές από τους φίλους σου στην Αγγλλία αφού αυτή είναι η δουλειά μας....
Επί της ουσίας.
Ο Κόλιν....
Οδήγησε, δοκίμασε, έστριψε, ενθουσιάστηκε, ενθουσίασε, έκανε τις παρατηρήσεις του. Ολα ήταν έτοιμα, μέχρι που οι Ιάπωνες που έχουν την ευθύνη της τελικής έγγρισης ξανασκέφτηκαν το μπάτζετ
και σήμερα, τώρα, οι υποθέσεις είναι δύο. Η υπογράφει και όσοι λατρεύουν το θεάμα και πιστεύουν στη συνύπαρξη παλαιών με νέους πανηγυρίζουμε ή τα μάγια του Φινλανδού υπερ=μάνατζερ πιάνουν και υπογράφει ο Χίρβονεν (η ανακάλυψη του Χάρη σε ανύποπτη στιγμή!) που στοιχίζει το 10%, οπότε όπως λένε τα χρήματα θα πάνε στην εξέλιξη του Ιμπρέζα.Μακάρι να υπογράψει!
Με την ευκαιρία
Το rally gr είναι ένα site που λειτουργεί όπως οι εφημερίδες. Ενημερώνει με το τι ισχύει, ή πληροφορείται ότι ισχύει, ανά πάσα στιγμή και ανάλογα τοποθετήται.
Σαφέστατα θα κάνει και λάθη η θα αποπροσανατολιστεί από τους πληροφοριοδώτες του. Αμέσως όπως θα προσαρμοστεί ανάλογα...Απλό δεν είναι...???
Στρ
-
Ομως μόνο με τον Petter η Subaru πρωτάθλημα κατασκευαστών δεν παίρνει (ακόμα και η Mitsu με το φοβερό Tommi πήρε κατασκευαστών το '98 που ήταν και ο Burns μαζί). Οπότε αν θέλουν κατασκευαστών (που όπως λένε έχει μεγαλύτερο σημασία για τα εργοστάσια) πρέπει να έχουν 2 εξίσου καλούς οδηγούς.
Και το καλύτερο αυτοκίνητο δεν αρκεί, βλ. Ford φέτος.
-
Όντως οι απανταχού φίλοι των αγώνων θα ενθουσιαστούν με ενδεχόμενη συνεργασία Sub-Colin.
Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στο μυαλό του Σκωτσέζου για ετήσια αμοιβή και να μην ξεσπάσει με το γεγονός ότι κανείς μέχρι πρόσφατα δεν τον ήθελε. Το budget που είχαν οι Ιάπωνες για τον Burns πρέπει να είναι υπεραρκετό. -
Είναι δυνατόν να σκέφτονται τώρα να ρίξουν λεφτά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου απο τη στιγμή που άπο τον Αύγουστο ήθελαν το κατασκευαστών του 2004 και γι'αυτό πλήρωναν δύο κορυφαίους οδηγούς;
Και σίγουρα με τον σημερινό ανταγωνισμό (δεν είναι '97 να έχεις ένα οδηγό-φαινόμενο και ένα καλό Gr.A και να τα σαρώνεις όλα) δέν θα είναι εύκολο να μαζέψουν πόντους απο τον Hirvonen που είναι μεν γρήγορος αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Colin σε καμμία περίπτωση.Υπομονή και βλέπουμε λοιπόν...
και τα λεγόμενα του Σπύρου ισχύουν στο νησί καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι με το χώρο απαιτούν Άγγλο σε Αγγλική ομάδα.
sx δεν νομίζω κανείς να θέλει να αμφισβητήσει το rally.gr, απλά το forum απο τη φύση του είναι ποιο live χωρίς ταυτόχρονα να εννοείται έγκυρο όπως ένα site -
Ο χρήστης sx έγραψε:
... και υπογράφει ο Χίρβονεν (η ανακάλυψη του Χάρη σε ανύποπτη στιγμή!) που στοιχίζει το 10%, οπότε όπως λένε τα χρήματα θα πάνε στην εξέλιξη του Ιμπρέζα.Aν η Subaru ηθελε μικρο μπατζετ για τους οδηγους και εξελιξη στο αυτοκινητο δεν θα επαιρνε απο την αρχη τον Burns.Τωρα θα αλλαξει τακτικη?Η τοσο μεγαλη ειναι η διαφορα οικονομικα των Burns Colin?
-
Ο Colin ξερει οτι έχει άσσο στο μανίκι (το κοινο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Μεγ Βρετανία) και παίζει τα χαρτιά του σωστα!! Θετει προυποθέσεις και δεν παρακαλάει για την θέση όπως θα έκανε πριν 2-3 μήνες. Μακάρι να παέι στην Subaru αν και νομίζω πως δεν θα πάρει ειδική (εταπ οπως λένε και οι παλιοί ) κάτω απο φυσιολογικές συνθήκες απο τον τρελοΣόλμπεργκ
-
Μακάρι να υπογράψει... Τα υπόλοιπα είναι ώστε να κάνουμε κουβέντα.
Τον θέλει, τον χρειάζεται το WRC τον Κόλιν....
Τώρα αν θα πάρει εταπ ή ε.δ. θα δούμε βρε Πάυλε...Στρ
-
Pedia psiles einai i apolaves tou Bratanou kai poli diskola fenete na ipografi o Colin stin Subaru !!! Apoti fenete kapo alou tha apotathi i omada kathos elaxisto xrono exi mprosta tis kai den sikoni poli sizitisi!!!
-
sx.επ'ουδενι δεν ηθελα να αμφισβητησω τις πηγες σας (βλεπε Ζωτος ισως?)απλα ειπα κι εγω την αποψη μου.Αναρωτιεμαι ομως γιατι αργουν να δωσουν μια επισημη ανακοινωση θετικη η αρνητικη.Θελω ευχομαι να ειναι θετικη και να δουμε ξανα τον Colin στο Ακροπολις,ξερει βρε παιδια κανεις τον Ζωτο να τον παρουμε τηλ.ναμαθουμε τιποτα γιατι αυτοι θα μας σκασουν.
-
κανένα πρόβλημα σπυ...
οτι ξλέρει ο μιχάλης το μαθαίνετε αμέσως....
μακάρι να οδηγήσει!Εν αναμονή
Στρ
Colin ΞΑΝΑ!