-
Νόμιζα πως το Υαhοο ήταν αξιόπιστος παροχέας όσον αφορά τα σπάμ μέιλ. Αλλά διαψεύτηκα οικτρά εδώ και 3-4 μηνες (από τα 5 χρόνια που έχω τη διεύθυνσή μου εκεί!), διότι αυτούς τους τελευταίους μήνες έχω λάβει το σπαμ της ζωής μου. Δεν ξέρω τί έκανα λάθος και άρχισε αυτή η μόδα. Πάντως μου φαίνεται πως αν δε γλυτώσω γρήγορα από αυτό το φαινόμενο (να έχω κάθε μέρα 10/20 σπαμ μέιλς), σύντομα θα σβήσω τη διεύθυνσή μου αυτή...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
o Οταν δίνουμε τη διεύθυνσή μας σε ένα δικτυακο τόπο (πχ. το 4T Forum) πρέπει να είναι σε τέτοια μορφή που μόνο άνθρωπος και όχι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία να μπορεί να την χρησιμοποιήσει (δηλ. να πρέπει να σβήσει κάτι ένας άνθρωπος και όχι ένα Webbot)Να συμπληρώσω ότι καλό είναι να χρησιμοποιείτε κάτι πιο έξυπνο από το 'NOSPAM'. Ένα webbot μπορεί να γίνει αρκετά έξυπνο ώστε να το αφαιρέσει. Εγώ χρησιμοποιώ το '.remove.this.'.
-
Kρίμα ρε παιδιά, ειλικρινά κρίμα...
Mόνο ο Kyan και ο Pavlos εντόπισαν που αποσκοπούν οι Mετασεισμοί μηνός Δεκεμβρίου. Oι υπόλοιποι έχετε πορωθεί τόσο με τα γαμωκομπιούτερς που δεν μπορείτε ούτε τις κοινωνικές προεκτάσεις ενός άρθρου να επισημάνετε.
Kρίμα γιατί ξοδέψαμε μια ολόκληρη σελίδα των 4T, μια πραγματικά ακριβή σε ευροκόστος σελίδα, για να πάρουμε μαθήματα... ιχνηλάτησης των ηλεκτρονικών διευθύνσεων.
Kέχωνε φορβάς εν άλω δηλαδή κι αν διαβάσει ο KK αυτό το topic θα χάσω τη δουλειά μου...
Σοβαρευτείτε νέοι internetόπληκτοι.- Mέχρι να την κάνει η τρομοκρατία στους πύργους ούτε η πλέον καλπάζουσα σεναριογραφία δεν σκέφτηκε κάτι ανάλογο.
- Mέχρι να βρει ο Γερμανός από το διαδύκτιο τον άλλον που κάθησε και του τηγάνισε τ' αρ...ια και τάφαγαν μαζί για να τον σκοτώσει και να τον φάει όλον στη συνέχεια, ούτε το πιο άρρωστο μυαλό δεν είχε σκεφτεί κάτι ανάλογο.
H πραγματικότητα της ζωής ξεπερνά και την πιο καλπάζουσα αρρωστημένη φαντασία.
Tο περιστατικό με τον κόσμο του aids είναι κατοχυρωμένη αλήθεια.
Tο θέμα των Mτσμ (το άκουσα πρώτα από φίλο γιατρό σαν γεγονός!), μπορεί να είναι και μπορεί να μην είναι. θεωρείται όμως σαν απόλυτα φυσικό αν συμβεί και κατακυρωθεί σαν ιστορική πραγματικότητα, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως δωρητές σώματος είναι παγκόσμια λιγώτεροι ακόμα και από τους εθελοντές του 2004...
Aφήστε λοιπόν την «ηλεκτρονική κατασκοπεία» και μείνεται στην ουσία του θέματος, ακόμα και αν αυτό το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς έτσι. Άλλωστε καλομελέτα και έρχεται λέει ο λαός. Στην περίπτωσή μας, κακομελέτα...
-
Εγώ να προτείνω να μετακινηθούν τα μηνύματα που αφορούν το email spamming και τα συναφή σε άλλο θέμα (ίσως στις 'Ανακοινώσεις' στα 'Τεχνικά Θέματα του Φόρουμ') και να μείνουν εδώ μόνο εκείνα που αφορούν την ουσία των 'μετασεισμών' του Δεκεμβρίου.
ΥΓ1: ivan, ελπίζω να αστειεύεστε. Σιγά μη χάσετε και τη δουλειά σας!
ΥΓ2: Άλλο ένα άσχετο με την Αυτοκίνηση θέμα!
-
Tο Y.Γ.2 πηγαίνει στο ότι οι Mτσμ θάπρεπε να έχουν θέματα αυτοκίνησης και μόνο Kyan?
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Tο Y.Γ.2 πηγαίνει στο ότι οι Mτσμ θάπρεπε να έχουν θέματα αυτοκίνησης και μόνο Kyan?Όχι, όχι, παρεξήγηση!
Κάποιοι ζητούν να ανοίξει ξεχωριστή οντότητα στο φόρουμ για θέματα άσχετα με την αυτοκίνηση και οι συντονιστές απάντησαν ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο αλλά θα δείχνουν μια περιορισμένη ανεκτικότητα στο να ανοίγονται θέματα άσχετα με την αυτοκίνηση στο 'Περί Αυτοκίνησης'. Το σχόλιό μου αφορούσε αυτό και όχι τους Μετασεισμούς. Ξέχασα τη φατσούλα.
Αν είναι δυνατόν να υποστηρίζω κάτι τέτοιο για τους 'μετασεισμούς', θα έπρεπε να απορρίπτω όλους τους 'Αντίλογους' συμπούμπουλους, ενώ εγώ κυρίως γι'αυτούς αγοράζω τους 4Τ!
Αχ αυτή η μανία μου να χρησιμοποιώ ελληνικές λέξεις. Αν είχα γράψει topic αντί για θέμα δεν θα υπήρχε παρεξήγηση!
Ακουσιοι δωρητες οργανων....