-
Όποιος δεν έχει πάρει τους 4Τ αυτού του μήνα να πάει ΤΩΡΑ (και δεν τρέχουμε ως το περίπτερο, ΠΕΤΑΜΕ!!! )
Πέραν της γνωστής πλούσιας ύλης, έχει και 1,5 ώρα γευστικότατο DVD που με κάνει να... ανυπομονώ να έχω υπηρεσία ΠΣΚ για να το δω!!!
Όμως το κυριότερο για μένα (ξύπνησε ο ενεργειακός τεχνολόγος μέσα μου) είναι το 100σέλιδο ένθετο Περιβάλλον και Αυτοκίνητο. Απόσταγμα γνώσεων! Απορρώ πόσο καιρό το δούλευαν για να βγει τέτοιο διαμάντι! Στην 6ωρη υπηρεσία μου χθες στο γραφείο διάβασα τα 3/4 με πολλή προσοχή (πρώτη φορά πέρασε ΤΟΣΟ γρήγορα η ώρα!!). Πραγματικά, και αδιάφορος για το θέμα να είναι κανείς σίγουρα θα διαβάσει μεγάλο μέρος του! Πραγματικά χίλια μπράβο!!!
-
Όποιος δεν έχει πάρει τους 4Τ αυτού του μήνα να πάει ΤΩΡΑ (και δεν τρέχουμε ως το περίπτερο, ΠΕΤΑΜΕ!!! )
Πέραν της γνωστής πλούσιας ύλης, έχει και 1,5 ώρα γευστικότατο DVD που με κάνει να... ανυπομονώ να έχω υπηρεσία ΠΣΚ για να το δω!!!
Όμως το κυριότερο για μένα (ξύπνησε ο ενεργειακός τεχνολόγος μέσα μου) είναι το 100σέλιδο ένθετο Περιβάλλον και Αυτοκίνητο. Απόσταγμα γνώσεων! Απορρώ πόσο καιρό το δούλευαν για να βγει τέτοιο διαμάντι! Στην 6ωρη υπηρεσία μου χθες στο γραφείο διάβασα τα 3/4 με πολλή προσοχή (πρώτη φορά πέρασε ΤΟΣΟ γρήγορα η ώρα!!). Πραγματικά, και αδιάφορος για το θέμα να είναι κανείς σίγουρα θα διαβάσει μεγάλο μέρος του! Πραγματικά χίλια μπράβο!!!
-
-
Πραγματικά πάρα πολύ καλό.Δεν το έχω διαβάσει όλο αλλά εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα του. Άσε που έχω αρχίσει να φλερτάρω με το Prius...
-
..
-
Αλήθεια είναι εντυπωσιακό το ένθετο.
Το περιοδικό μας δεν ασχολείται πρώτη φορά με το θέμα. Κατά καιρούς έχουν τα περισσότερα αναφερθεί σε σχετικά άρθρα. Τώρα βέβαια είναι όλα συγκεντρωμένα μαζί και σου δίνουν μια ποιο πλήρη εικόνα.
Μπράβο σας.
Πάντα να μας εκπλήσσετε έτσι ευχάριστα. -
Και από μένα συγχαρητήρια για το ένθετο, ό,τι καλύτερο!
Και το απίστευτο είναι πως, όπως λέει και ο ΚΚ στο 'Εν λευκώ', το ΥΠΕΧΩΔΕ και η Υπουργός του χρηματοδότησαν τη δημιουργία του ενθέτου
-
Όντως απίστευτο που το χρηματοδότησαν!
Πολύ μου άρεσε εκτός από το Πρίους που θα οδηγήσω τον άλλο μήνα καλώς εχόντων, και το Αρ Εξ 8 με βενζίνη και υδρογονο!! 210 άλογα και 23 ροπή περίπου με βενζίνη, τα μισά με υδρογόνο.
Οπότε κάθε μέρα υδρογόνο στην πόλη και κουπέ αμάξωμα με επιδόσεις μέσου χάτσμπακ, ηρεμία και οικονομία - οικολογία, και ΣΚ στην βόλτα αναψυχής ( ) με ανεβασμένες επιδόσεις και τα μυαλά στα λάστιχα!!!
Αν βγεί κανένα Πάντα με τεχνολογία Πρίους, χαλαρά παίρνω διαζύγιο από το Ιμπιζάκι!!
SUPER WOW!!! Περιβάλλον και Αυτοκίνητο