-
Καλά η Maserati παίζει στην ίδια κατηγορία;
Και εγώ Quattroporte χαλαρά και μετά κάτι από τους άλλους κατασκευαστές (Mercedes, BMW, Audi) και μόνο αν μου το δίναν εταιρικό. -
Παρακαλώ τον technik να προσθέσει τη Maserati στην ψηφοφορία για να ψηφίσουμε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παρακαλώ τον Simth14 να προσθέσει τη Maserati στην ψηφοφορία για να ψηφίσουμεΘα είναι άδικο για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Ειδικά από τη στιγμή που η ψηφοφορία είναι συγκεκριμένα για σχεδίαση, είναι σα να κλέβεις εκκλησία.
-
Δε νομίζω ότι έχει νόημα κάτι τέτοιο. Η ψηφοφορία τρέχει για μήνες, ο κόσμος έχει ήδη ψηφίσει και δυνατότητα αλλαγής της ψήφου δεν υπάρχει, άρα π.χ. δεν θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου από το A8 στην QP, όπως θα ήθελα. Ανοίξτε νέα ψηφοφορία με περισσότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας κάθε εθνικότητας να ψηφίσουμε από την αρχή.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δε νομίζω ότι έχει νόημα κάτι τέτοιο. Η ψηφοφορία τρέχει για μήνες, ο κόσμος έχει ήδη ψηφίσει και δυνατότητα αλλαγής της ψήφου δεν υπάρχει, άρα π.χ. δεν θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου από το A8 στην QP, όπως θα ήθελα.Συγνώμη, δεν το γνώριζα. Μου έγινε paste ενός link για το thread και με έφερε κατευθείαν στη δεύτερη σελίδα χωρίς να προσέξω ημερομηνία κλπ.
-
και βεβαια δεν φτανει μονο η ομορφια φιλε technik (αλλα ηταν το θεμα του topic)...
Αλλα η Quattroporte και τιμη ανταγωνιστικη εχει (ποιον ανταγωνισμο?), και τρομερη συμπεριφορα ανταξια σπορ αυτοκινητου (η πρωτη λιμουζινα με 47%-53% στον πισω αξονα!), και κυριως... η τιμες μεταπωλησης των μεταχειρησμενων coupè&spider ειναι πλεον κοντα σε αυτες των αντιστοιχων porsche... αυτο πιστευω λεει πολλα για την καινουργια αξιοπιστια του gruppo ferrari maserati
Τελος... πιστεψτε με... το αυτοκινητο απο κοντα ειναι 60% πιο ομορφο απο οτι στις φωτογραφιες, δεν υπερβαλω. Οποιος το βλεπει μενει απλα μαγεμενος, θεικο!
-
Δυστυχώς, δεν μπορώ να αλλάξω την ψηφοφορία προσθέτοντας άλλα μοντέλα, θα ήταν άστοχο εφόσον η ψηφοφορία ''τρέχει'' αρκετό καιρό.
Η Maserati μπορεί να παίζει στην ίδια κατηγορία, αλλά προτίμησα να βάλω τους κυρίους ανταγωνιστές κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων απο Γερμανία.
Θα μπορούσε να υπήρχε και το Phaeton...
Mία άλλη ενότητα μπορεί να δημιουργηθεί με αυτοκίνητα κάθε εθνικότητας. -
Δεν χρειαζεται να απολογηθεις για τιποτα φιλε technik, αντιθετως εγω πρεπει να ζητησω συγνωμη που εισεβαλα στο thread με ουσιαστικα Οff Topic απαντηση... απλα μου ηταν αδυνατο να αντιστα8ω στον πειρασμο!
και παλι συγνωμη
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Δεν χρειαζεται να απολογηθεις για τιποτα φιλε technik, αντιθετως εγω πρεπει να ζητησω συγνωμη που εισεβαλα στο thread με ουσιαστικα Οff Topic απαντηση... απλα μου ηταν αδυνατο να αντιστα8ω στον πειρασμο!
και παλι συγνωμηNo problem.
Aλλωστε η Quattroporte ειναι πανεμορφη.
Για σχεδιασμο μιλαμε αλλωστε -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δε νομίζω ότι **έχει **νόημα κάτι τέτοιο. Η ψηφοφορία τρέχει για μήνες, ο κόσμος έχει ήδη ψηφίσει και δυνατότητα αλλαγής της ψήφου δεν υπάρχειΈχει,έχει νόημα για να ψηφίσω εγώ που δεν με κάλυπτε κανένα από τα παραπάνω,οπότε δεν έχω δώσει την ψήφο μου πουθενά
ΣΧΕΔΙΑΣΗ : AUDI A8, BMW ΣΕΙΡΑ 7, MERCEDES S CLASS