-
Επειδή απ ότι φαίνεται το topic έχει ήδη ξεχειλώσει από την σωρεία των άσχετων αναφορών, λέω να συνεισφέρω κι εγώ στο γενικό μπάχαλο:
Προσωπικά, ο ΚΚ που νοσταλγικά αναπολώ και ο ΚΚ που όσο περνά ο καιρός λιγότερο συχνά εμφανίζεται, ήταν εκείνος που διάβαζα στην ΠΤΗΣΗ πριν από 15 τόσα χρόνια. Ακόμα θυμάμαι το “απέραντο γαλάζιο” των ολοσέλιδων φωτογραφιών που χε τραβήξει πετώντας με F104 Starfighter (νομίζω ότι θυμάμαι καλά τον τύπο) πάνω από το Αιγαίο.
Παιδιά, νομίζω ότι ο άνθρωπος θα γούσταρε πολύ περισσότερο να γράφει για τα παιχνιδίσματα του ηλιοβασιλέματος στο κάθετο σταθερό κάποιου F4, παρά για τα κακώς κείμενα της θλιβερής νέο-ελληνικής ΜΑΣ πραγματικότητας. Βέβαια τότε, σίγουρα κάποιοι θα έλεγαν ότι “εξιδανικεύει ένα εργαλείο διεθνούς επιβολής του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού” αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό ζήτημα μάλλον.
-Ευτύχης
-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
Επειδή απ ότι φαίνεται το topic έχει ήδη ξεχειλώσει από την σωρεία των άσχετων αναφορών, λέω να συνεισφέρω κι εγώ στο γενικό μπάχαλο:Προσωπικά, ο ΚΚ που νοσταλγικά αναπολώ και ο ΚΚ που όσο περνά ο καιρός λιγότερο συχνά εμφανίζεται, ήταν εκείνος που διάβαζα στην ΠΤΗΣΗ πριν από 15 τόσα χρόνια. Ακόμα θυμάμαι το “απέραντο γαλάζιο” των ολοσέλιδων φωτογραφιών που χε τραβήξει πετώντας με F104 Starfighter (νομίζω ότι θυμάμαι καλά τον τύπο) πάνω από το Αιγαίο.
Παιδιά, νομίζω ότι ο άνθρωπος θα γούσταρε πολύ περισσότερο να γράφει για τα παιχνιδίσματα του ηλιοβασιλέματος στο κάθετο σταθερό κάποιου F4, παρά για τα κακώς κείμενα της θλιβερής νέο-ελληνικής ΜΑΣ πραγματικότητας. Βέβαια τότε, σίγουρα κάποιοι θα έλεγαν ότι “εξιδανικεύει ένα εργαλείο διεθνούς επιβολής του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού” αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό ζήτημα μάλλον.
-Ευτύχης
Αγαπητέ Ευτύχη!
Αν αγοράσεις τους 4Τ Δεκεμβρίου και αντέχεις τη 'γκρίνια' μου ίσως σε ενδδιαφερει ο Αντίλογος. Εκεί θα βρείς πολλές σελίδες από τη πτήση μου με ένα mig 25 'Foxbat' που με πήγε στα 85.000 (στα πρόθυρα σχεδόν του ...διαστήματος!) και στα 2.5 Mach.
ΚΚ -
Ο χρήστης cavathas έγραψε:
Αγαπητέ Ευτύχη!
Αν αγοράσεις τους 4Τ Δεκεμβρίου και αντέχεις τη 'γκρίνια' μου ίσως σε ενδδιαφερει ο Αντίλογος. Εκεί θα βρείς πολλές σελίδες από τη πτήση μου με ένα mig 25 'Foxbat' που με πήγε στα 85.000 (στα πρόθυρα σχεδόν του ...διαστήματος!) και στα 2.5 Mach.
ΚΚΕυχαριστώ για την απάντηση σας pilot!
Μακάρι να ακούγαμε συχνότερα τέτοιου είδους 'γκρίνιες' κυβερνήτα :-). Βεβαίως και θα σας διαβάσω στους 4Τ Δεκ! Ένα ταξίδι στο Zhukovsky είναι όνειρο ζωής άλλωστε! Μέχρι τότε όμως, η από πρώτο χέρι περιγραφή της πτήσης είναι ότι καλύτερο για όλους εμάς που μονάχα να φανταζόμαστε μπορούμε το απόκοσμο θέαμα ενός κατάμαυρου μεσημεριάτικου ουρανού ...
-Ευτύχης
-
Εγώ πάντως, αν δεν υπήρχε ο Καββαθάς, με την... 'γκρίνια' του, δεν θα αγόραζα τους 4Τ ποτέ.
Μπορεί οι απόψεις του Καββαθά να κουράζουν τα διάφορα βουτυρόπαιδα, μπορεί ορισμένα 'μάστερ της ευαισθησίας' (όπως πολύ επιτυχημένα τα αποκαλεί ο Τριάντης) να τον θεωρούν μέχρι και ρατσιστή, αλλά ο άνθρωπος απλά ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.
-
[list:1d2vecsy]Ακριβως [/list:u:1d2vecsy][list:1d2vecsy]Οι 4Τ βρισκονται στην κορυφη γιατι ειναι ο Κ.Καββαθας Προσωπικα, αν για οποιονδηποτε λογο απουσιασει, δεν αντικαθιστατε απο κανεναν.Δεν προκειτε να ξανααγορασω το περιοδικο.Δεν θελω κανεναν να μου χαιδευει τα αυτια.Σε μερικους μπορει να αρεσει η ευκολη ζωη και τα 'ετοιμα', οποτε η κριτικη πειραζει, μας φταει ο τροπος που μας τα λενε, γινομαστε ημιαγγιχτοι, κλπ κλπ.[/list:u:1d2vecsy][list:1d2vecsy]Σε οσους δεν αρεσει η κριτικη ας αγορασουν το 'μαρι κλαιρ'[/list:u:1d2vecsy]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Σε οσους δεν αρεσει η κριτικη ας αγορασουν το 'μαρι κλαιρ'Σωστός!
-
Τις αποψεις σας, για βουτυροπαιδα, μαρι κλαιρ και οτι αλλα λετε, κρατηστε τες για τον εαυτο σας και τα παιδακια σας.
-
Ώπα! Δεν κατάλαβα... Απαγορεύεται να λέμε την άποψή μας; Σαν πολύ πολιτικώς ορθοί δεν έχουμε αρχίσει να γινόμαστε;
-
Ο Καββαθάς δημιούργησε μια γενιά ανθρώπων που μπορούν και πηγαίνουν το 'μαγαζί' ένα βήμα παραπέρα!!
Αυτοί τρέχουν και ιδρώνουν τώρα!!
Το έχετε σκεφτεί αυτό Κωνσταντίνε και Μάκη?!Τι είναι σημαντικότερο?
Και αυτούς τους αφορισμούς αφήστε τους κατά μέρος ρε παιδιά!!Φτάνει πιά!
-
Διαβαζω αρκετους που υποστηριζουν οτι δεν προκειται να ξαναδιαβασουν τον περιοδικο,σε περιπτωση που φυγει ο κ.Καββαθας.
Δεν ειναι μονο ο κ.Καββαθας οι 4Τ.Τον εκτιμω,τον διαβαζω εδω και χρονια,τον σεβομαι,αρκετες(οι περισσοτερες) αποψεις του με βρισκουν συμφωνο.Ομως,στους 4Τ εχουν αρθρογραφησει κατα καιρους ακομη πιο αξιολογα ατομα,κατα την γνωμη μου.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Διαβαζω αρκετους που υποστηριζουν οτι δεν προκειται να ξαναδιαβασουν τον περιοδικο,σε περιπτωση που φυγει ο κ.Καββαθας.Δεν ειναι μονο ο κ.Καββαθας οι 4Τ.Τον εκτιμω,τον διαβαζω εδω και χρονια,τον σεβομαι,αρκετες(οι περισσοτερες) αποψεις του με βρισκουν συμφωνο.Ομως,στους 4Τ εχουν αρθρογραφησει κατα καιρους ακομη πιο αξιολογα ατομα,κατα την γνωμη μου.
[list:36f38mpn]Οπως ο Σωμεριτης, ας πουμε [/list:u:36f38mpn]
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Τις αποψεις σας, για βουτυροπαιδα, μαρι κλαιρ και οτι αλλα λετε, κρατηστε τες για τον εαυτο σας και τα παιδακια σας.[list:2jv7832k]Δεν το καταλαβα?Ανεφερα κατι προσωπικα σε σενα?Αν ανηκεις σε αυτην την καστα ανθρωπων, καιρος να προβληματιστεις.[/list:u:2jv7832k][list:2jv7832k]Το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ειναι σπιρτο αναμενο.Κοιταξε τα δικα σου παιδια κι ασε το δικο μου ησυχο [/list:u:2jv7832k][list:2jv7832k]Και να σου πω και κατι αλλο?Ο πατερας μου δεν πουλησε κανενα οικοπεδο η σπιτι για να αλλαξω σε 13 χρονια αυτοκινητο, ουτε εβαλα καμια υποθηκη σε τραπεζα.Στα 20 μου ειχα μαγαζι, κατι το οποιο στην ηλικια σου ηταν προφανως αγνωστο, μιας και σας ταιζε ο μπαμπακας σας.Σημερα ξεκιναω παλι απ την αρχη χωρις να επιβαρυνω οικονομικα κανεναν.[/list:u:2jv7832k][list:2jv7832k]Οι πατεραδες μας, μας αφησαν εστω κατι, να δουμε η γενια του¨'μαρι κλαιρ' τι θα αφησει στα παιδια της.Μεχρι να τα πουλησουν φυσικα ολα..........εχει ο θεος [/list:u:2jv7832k]
-
Κακά τα ψέματα, ο Καββαθάς είναι η ψυχή του περιοδικού. Ο τρόπος γραφής, η στάση του και η άποψή του είναι που δίνουν τον γενικότερο τόνο και το στυλ στο έντυπο.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα υπάρξει άξιος διάδοχος σε περίπτωση που για κάποιο λόγο λείψει. Δεν θέλω καθόλου να υποτιμήσω εξαιρετικούς συνεργάτες όπως ο Τριάντης ή ο Καργάκος, αλλά ο Καββαθάς συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ικανότητα πραγματικά γλαφυρής γραφής για αυτοκίνητα με μια εξόχως πολιτικοποιημένη πένα.
-
Σημασία δεν έχει ο Καββαθάς σαν πρόσωπο αλλά σαν φιλοσοφία του περιοδικού, σαν τρόπος λειτουργίας, σαν τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων, τόσο στα στενά όρια του περιοδικού όσο και γενικότερα. ΑΥΤΟ είναι το αναντικατάστατο. Μακάρι να μπορέσει κάποτε ο Καββαθάς να εκπληρώσει κάποια από τα όνειρά του, να πάρει τη γυναίκα του και να πάνε να ζήσουν σε ένα νησί με αεροδρόμιο και όμορφο βυθό, αρκεί να αφήσει πίσω του αυτή τη φιλοσοφία, συνεργάτες-συνεχιστές που να έχουν διαποτιστεί από αυτήν. Δεν βλέπω γιατί τότε να μην συνεχίσω να αγοράζω το περιοδικό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Καββαθάς δημιούργησε μια γενιά ανθρώπων που μπορούν και πηγαίνουν το 'μαγαζί' ένα βήμα παραπέρα!!
Αυτοί τρέχουν και ιδρώνουν τώρα!!
Το έχετε σκεφτεί αυτό Κωνσταντίνε και Μάκη?!Τι είναι σημαντικότερο?
Και αυτούς τους αφορισμούς αφήστε τους κατά μέρος ρε παιδιά!!Φτάνει πιά!
[list:2x89xg6l]Δηλ Νικο, εαν βλεπουμε ενα στραβο, εμεις πρεπει να λεμε......καλοοοοο?[/list:u:2x89xg6l][list:2x89xg6l]Ε εγω δεν μπορω, κι ας πειραζει μερικους.Κι εγω οταν δεχομαι κριτικη, πρωτα την επεξεργαζομαι για να γινω καλυτερος, προτου αμολυσω τα πυρα [/list:u:2x89xg6l]
-
Ένα λεπτό Νίκο. Δεν είπα ότι αν λείψει ο Καββαθάς δεν θα ξαναπάρω το περιοδικό. Όμως, αυτό που με τράβηξε και με κρατάει όλα αυτά τα χρόνια αναγνώστη του περιοδικού είναι ακριβώς ο Καββαθάς, με τον τρόπο σκέψης του και με την κατεύθυνση που έχει δώσει στο περιοδικό. Γι'αυτό και ξεχωρίζω τους 4Τ από τα άλλα περιοδικά (το Drive το ξεχωρίζω γιατί οι συντάκτες του είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟΙ μα τον Τουτάτη).
Αν δεν είχε τίποτα να μου πει ο τρόπος γραφής και η άποψη του Καββαθά, θα έπαιρνα κάποιο περιοδικό του συρμού - να, όπως ένα που το δίνουν δώρο με το Max .
-
Κωνσταντίνε,Μάκη....ο Χατζηπαναγιώτου ξέρετε τι δουλειά κάνει για τους 4Τροχούς?!!!
Αν ναι...για ξανασκεφτείτε τι λέτε και πως το λέτε!!!Το μεγαλύτερο επίτευγμα ενός ανθρώπου είναι να βρεί ή να δημιουργήσει τον διάδοχό του!!
Ο Καββαθάς τι λέτε?Δεν έχει διάδοχο?!!................
-
Δεν ξέρω βρε Νίκο. Η αλήθεια είναι ότι τον Στράτη τον ξέρω περισσότερο από τα θέματα των αγώνων. Τον Καββαθά από την άλλη τον βλέπω να έχει μεγαλύτερη εμπλοκή στα θέματα που έχουν σχέση με την πολιτική. Μου δίνεται μερικές φορές η εντύπωση ότι υπάρχει ένας καταμερισμός ρόλων.
Άσε που ο Στρατισσίνο έχει τη δική του προσωπικότητα και ο Καββαθάς τη δική του. Άλλη γραφή έχουμε μάθει να βλέπουμε από τον έναν, άλλη από τον άλλο. Και μ'αυτό δεν θεοποιώ ούτε μειώνω κανέναν. Απλά λέω ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι.
-
Ψάξε λοιπόν...και ρώτα αρμοδίως να σου πούνε!!
Και προσέχετε πριν αρχίζετε τα λιβάνια και τους αφορισμούς!!
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Διαβαζω αρκετους που υποστηριζουν οτι δεν προκειται να ξαναδιαβασουν τον περιοδικο,σε περιπτωση που φυγει ο κ.Καββαθας.
Δεν ειναι μονο ο κ.Καββαθας οι 4Τ.Τον εκτιμω,τον διαβαζω εδω και χρονια,τον σεβομαι,αρκετες(οι περισσοτερες) αποψεις του με βρισκουν συμφωνο.Ομως,στους 4Τ εχουν αρθρογραφησει κατα καιρους ακομη πιο αξιολογα ατομα,κατα την γνωμη μου.
[list:2r8m06yw]Οπως ο Σωμεριτης, ας πουμε [/list:u:2r8m06yw]
Oπως ο Ν.Δημου...
Γιατί γκρινιάζει ο Καββαθάς;