-
Από ότι λέει, ο αντιπαθέστατος Στραβελάκης, τώρα στο Mega, το έγγραφο/email της Κινέζικης εταιρείας μάλλον είναι πλαστό!
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Εκει εχουν ΑΣΥΛΙΑ οι εταιρειες που παραγουν τετοιες ουσιες, απο εκει παραγγειλαν.
ΑΥΤΗ είναι η πληροφορία που περίμενα... Πάω να τζογάρω πάνω στους Κινέζους...φαίνεται ότι θα δούμε καλές επιδόσεις από τους λεγάμενους στους Αγώνες...
Kαι χωρίς ασυλία πάλι να ανέμενες μεγάλες επιδόσεις. Έχει ανοίξει φάμπρικα παραγωγής αθλητών στην Κίνα από την στιγμή που ανέλαβαν τους Ολυμπιακούς. Γνωστό ΚΑΙ αυτό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από ότι λέει, ο αντιπαθέστατος Στραβελάκης, τώρα στο Mega, το έγγραφο/email της Κινέζικης εταιρείας μάλλον είναι πλαστό! -
οι Κινεζοι ψαχνουν τροπο να ενσωματωσουν τη τελευταια λεξη της τεχνολογιας στους αθλητες τους:

-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Διωξτε τους χορηγους να δειτε ποτε σταματαει η ντοπα....
Διώξτε τους χορηγούς, να δείτε για πότε σταματάει ο αθλητισμός...
ρε συ Ηλία, τα παιδιά σου εκτός από εσένα ποιόν άλλον χορηγό εχουν και αθλούνται;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και πάλι όμως, δικαστικά δικαιώθηκαν... Η δε Θάνου πήρε την - κρύα, μια κι έτσι είναι πιο νόστιμη - εκδίκησή της με το μετάλλιο που αφαιρέθηκε από τη Marion Jones. Σε ό,τι αφορά δε το non show, γιατί δεν προσμετράται ΠΟΤΕ θετικά το ετσιθελικό και τσαμπουκαλάδικο non show της αμερικανικής μπασκετικής 'dream team';
αποφάσισες οτι οι θανοκεντέρηδες 'έχουν δίκιο' και το υποστηρίζεις με πάθος...
Αν το έβλεπες λίγο αλλιώς και σχημάτιζες άλλη γνώμη από την αρχή θα τους έριχνες κι αυτούς στην πυρά μαζί με τους παπάδες, τους ευθειάκηδες και το νέο C5...ξέρω, ad hominem...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ρε συ Ηλία, τα παιδιά σου εκτός από εσένα ποιόν άλλον χορηγό εχουν και αθλούνται;
Αθλούνται σε ερασιτεχνικό επίπεδο (ακόμα). Σε επίπεδο πρωταθλητισμού και στον επαγγελματικό αθλητισμό, δεν δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ χωρίς sponsoring. Στο εξωτερικό τουλάχιστον, γιατί στην Ελλάδα είμαστε ακόμα πίσω, και σε αυτό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αθλούνται σε ερασιτεχνικό επίπεδο (ακόμα). Σε επίπεδο πρωταθλητισμού και στον επαγγελματικό αθλητισμό, δεν δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ χωρίς sponsoring. Στο εξωτερικό τουλάχιστον, γιατί στην Ελλάδα είμαστε ακόμα πίσω, και σε αυτό.
για 'αθλητισμό' μίλησε ο Ηλίας
Μόνο που δεν μπορείς να 'διώξεις τους χορηγούς'. Εφόσον υπάρχει ο αθλητισμός, υπάρχει και ο πρωταθλητισμός (κάποιοι αγωνίζονται για να κερδίσουν ρε αδερφέ, και μάλιστα συστηματικά) και εφόσον υπάρχουν πρωταθλητές υπάρχει ενδιαφέρον του κοινού και αναγνωρισιμότητα των πρωταθλητών, άρα έχουμε και χορηγούς, δλδ πιο πολύ κοκό, άρα πιο μεγάλο κίνητρο για κάποιον να κερδίσει, άρα και διάθεση για κουτσουκέλες.
Γι'αυτό θα πρέπει να αφεθούν όλα ελεύθερα να κάνει ο καθένας τις επιλογές του και να παίρνει τα ρίσκα του...
Α, και να αφήσουν τους αρχαίους Ελληνες στην ησυχία τους... Ακου Ολυμπιακοί Αγώνες... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάτι σε Τσιαμήτα μου θυμίζειΓιααατιιι;;; Πιάστηκε ποτε; Το χειρίστηκε πολύ έξυπνα η κοπέλα πάντως. Έκανε το πυροτέχνημά της, αποκαταστάθηκε και μετά γειά σας.
Καλά, αν είναι πλαστό το mail των Κινέζων, τι να πω, είμαστε θεοί! Αυτοί που το σκέφτηκαν παίζει να ναι οι πιο ηλίθιοι απατεώνες ever.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ε και; Για εμένα πρωταθλητές ήταν και παραμένουν και θα έχουν πάντα την υποστήριξή μου.Αυτά είναι για όσους δεν ξέρουν από αθλητισμό, την κυρά Φρόσω και τον Επαμεινώνδα που περιμένουν απ΄την τηλεόραση να μάθουν τι συμβαίνει.
Και κάτι άλλο, πρωταθλητή δεν σε κάνουν μόνο τα φάρμακα, αλλά και τα γονίδια-σωματική κατασκευή και ο απίστευτος πόνος και η απάνθρωπες προπονήσεις και η θέληση του καθενός να πετύχει τον στόχο του ζώντας μια αυστηρή ζωή, αλλιώς ο καθένας μας θα ήταν πρωταθλητής... μην λέμε και ότι θέλουμε.
+1. Και δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα το ντόπιγκ είναι θεμιτό (για να μην πω αναγκαίο μέσο) προκειμένου κάποιος να μπορέσει να ανταγωνιστεί.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Αλλά το 'ευ αγωνίζεσθαι' δεν πουλάει. Οπότε.....
Όσο ήταν 'ευ αγωνίζεσθαι' ήταν καλά, από τότε που έγινε 'fair play' χάλασε Νίκο.
Έχει γέλιο πάντως η υπόθεση
Μπα δεν έχει γέλιο, γελοία είναι.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όχι ο αθλητισμός, ο πρωταθλητισμός.
-
Όποιος έχει συνεργαστεί με Κινέζους ξέρει καλά ότι οι εταιρείες εκεί ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, και είναι πανεύκολο να κλείσουν, να ανοίξουν, και ο,τι άλλο χρειαστεί. Επίσης, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν.
Συνεπώς εγώ αν ήθελα να εισάγω τέτοια σκευάσμαα θα φρόντιζα να έχω φτιάξει με τον πρμηθευτή μου ένα 'σχέδιο ανάγκης'.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ντοπα, παντού και πάντα. Έπεσε χτες το μάτι μου σε μετάδοση αγώνα ενόργανης γυμναστικής. Μπορεί να έχω μείνει στην Κόρμπουτ, την Κομανέτσι και τη Μπιτσέροβα, αλλά αυτό που είδα χτες δεν παιζόταν. Κοριτσάκια 15 χρονών με σωματοδομή και μύς παλαιστή.... Και θα μου πεί κανείς ότι όλα αυτά έγιναν με κόπο και ιδρώτα ΜΟΝΟ?Περί ακμής: **θυμάται κανείς τη μούρη της Πατουλίδου όταν πήρε το μεταλλιάκι? (αυτό. ντε που είχε σκοντάψει η άλλη)? **
Η οποία κα Πατουλίδου, παρολίγον Νομάρχης ή/και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, τώρα περιδιαβαίνει τα κανάλια μιλώντας για το ντόπινγκ, τη μάστιγα του αθλητισμού.
Θυμάμαι μια ανταπόκριση από αγώνες υψηλού επιπέδου στους οποίους μια αθλήτρια από άλλη χώρα έλεγε ότι δεν θέλει να τρέξει σε ένα αγώνα με ανταγωνίστρια που μοιάζει με άντρα και βγάζει τρίχες σαν άντρας. -
Φταινει λοιπον οι Κινεζοι.
Θα ειναι αρα πολυ λογικο να αναμενουμε τις αμεσες ενεργειες των θιγομενων αθλητων, προπονητων ιατρων και στελεχων της ομοσπονδιας εναντιον της προμηθευτριας εταιριας.
Οι αθλητες λαμβαναν για πολλες εβδομαδες ενα οχι απλα απαγορευμενο, αλλα τοξικο και καρκινογονο σκευασμα, με σοβαρο κινδυνο της υγειας τους.
Οι προπονητες και η ομοσπονδια διασυρθηκαν παγκοσμιως.Αυτονοητο λοιπον ειναι οτι ολοι οι παραπανω βαρυτατα θιγομενοι θα αναζητησουν ποινικες ευθυνες και αστικες αποζημιωσεις απο τους υπαιτιους της κινεζικης πλευρας. Ή μηπως οχι;
ΥΓ: Ελπιζω να εγινε κατανοητο οτι η χθεσινη δημοσιευση μου ηταν ειρωνικη...
-
Είναι όπως και στη ζωή. Για να κονομήσεις ξεπουλάς ότι πιο
πολύτιμο έχεις. Το χρόνο σου, το χρόνο των παιδιών σου, την ησυχία σου,
την ζωή και την ψυχή σου.Ε, οι αθλητές πουλάν και την υγεία τους. Θέλετε αθλητισμό χωρίς ντόπα;
Εχουμε κι απ αυτό. Αλλα θα αρκεστείτε στο κλαδάκι ελιάς.(Μ αρέσει που κάποιοι πέφτουν απ τα σύνεφα μ αυτά που ακούν.
Επίσης μ αρέσει που όσο εύκολο τόχουν να κορδώνονται, έτσι εύκολα λιθοβολούν) -
Όσοι ήθελαν 'νόμιμα' στεροειδή και δυσκολεύονταν να βρουν, να η ευκαιρία: http://www.steroid.com/legal_steroids.php --- μπορεί να βρεις τρόπο να τα πάρεις αλλά θα βρεθείς ντοπέ σε έλεγχο, είτε είναι 'νόμιμα' είτε όχι (μάλιστα, παραθέτουν και τη νομοθεσία μιας σειράς χωρών, ώστε να μην έχεις πρόβλημα στα τελωνεία, κ.λ.π.).
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι κατατοπιστικότατη σχετικά με όλα τα γνωστά στεροειδή (προς το παρών), άσχετα αν κάποια από αυτά δεν μπορεί να τα πάρει κανείς από εκεί, παρά μόνο με 'άκρες'.
Έχει κυριολεκτικά τα πάντα και τα χωρίζει και σε κατηγορίες καθώς και σε ποιο άθλημα θα χρησίμευευαν περισσότερο.
Εδώ τι λέει για την ουσία που βρέθηκε στην εθνική άρσης βαρών: http://www.steroid.com/Methyltrienolone.phpΒέβαια, πολλά και από αυτά που πωλούνται στα γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα(και τον κόσμο) περιέχουν επίσης ουσίες που απαγορεύονται από την παγκόσμια ομοσπονδία (όπως ma huang, κ.λ.π.).
Εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που ακούς στα γυμναστήρια: **ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!!! **
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Και πάλι όμως, δικαστικά δικαιώθηκαν... Η δε Θάνου πήρε την - κρύα, μια κι έτσι είναι πιο νόστιμη - εκδίκησή της με το μετάλλιο που αφαιρέθηκε από τη Marion Jones. Σε ό,τι αφορά δε το non show, γιατί δεν προσμετράται ΠΟΤΕ θετικά το ετσιθελικό και τσαμπουκαλάδικο non show της αμερικανικής μπασκετικής 'dream team';
αποφάσισες οτι οι θανοκεντέρηδες 'έχουν δίκιο' και το υποστηρίζεις με πάθος...
Αν το έβλεπες λίγο αλλιώς και σχημάτιζες άλλη γνώμη από την αρχή θα τους έριχνες κι αυτούς στην πυρά μαζί με τους παπάδες, τους ευθειάκηδες και το νέο C5...ξέρω, ad hominem...
Δηλαδή πώς να το δω; Δεν είμαι αρκετά ηλίθιος για να νομίζω ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι τίγκα στη ντόπα και να... πέσω απ'τα σύννεφα όπως τότε με τη 17Ν που κυριολεκτικά 'έβρεχε Έλληνες' και κράταγε κανείς κράνος και ομπρέλα μην του'ρθει στο κεφάλι ο γείτονάς του που θα'πεφτε απ'τα σύννεφα. Ούτε είμαι αρκετά υποκριτής για να λέω 'ναι, θέλω να παίρνω μετάλλια σε ένα χώρο που ΟΛΟΙ ντοπάρονται, αλλά θα πετάξω στην πυρά τους αθλητές μου αν είναι ντοπέ ή βγουν ισχυρισμοί ότι είναι ντοπέ'. Ούτε θα κλείσω τα μάτια μου στην 'ειδική άδεια' της αμερικανικής dream team του μπάσκετ να μην περνά από έλεγχο ντόπας, εξαιρούμενη αυτή σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες. Κι επιπλέον, θεωρώ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ζήτημα τη ντόπα των αθλητών σε σχέση με τη δράση πολλών εκ των 'αθανάτων' και τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαπλεκόμενα συμφέροντα (κατασκευαστικές εταιρείες, προμηθευτές 'συστημάτων ασφαλείας', διαφημιστές κλπ) που παίζονται σε κάθε ολυμπιάδα.
Πρώτα ας φωνάξουμε για τα πραγματικά κακώς κείμενα και μετά ας ψάξουμε τους αθλητές, οι οποίοι εν τέλει είναι και η τελευταία τρύπα του ζουρνά, τα ευκόλως παρεχόμενα εξιλαστήρια θύματα, οι αναλώσιμοι σ'αυτήν την κρεατομηχανή, αυτοί που θα πεταχτούν σα στιμμένες λεμονόκουπες, άφραγκοι κι ατιμασμένοι αν τους πιάσουν ντοπέ, ενώ ΟΛΟΙ οι συναθλητές τους είναι ντοπέ...
Off topic: Το C5 που έριξα στην πυρά είναι αυτό που αγοράσαμε πέρυσι... Το νέο δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει.
-
Αν κατάλαβα καλά σύμφωνα με τις δηλώσεις στα κανάλια........ Ότι σκόνη έστελναν οι κινέζοι την έκανε σκεύασμα ο φαρμακοποιός μας στο Περιστέρι και οι αθλητές την πίνουν εν λευκώ!
Μήπως στελνουν σουπερμαντολίνη όπως στην ταινία με τον Βουτσά??
-
Στα γυμναστήρια δηλαδή κάτι σαν σουπερμαντολίνη δε δίνουν;
Ντόπινγκ στον αθλητισμό