-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια κατεβαινω απο Αθηνα στο Αιγιο,για ενα γαμο.Που ειναι τα σημεια που τηστηνει η τροχαια?Εννοω κυριως σημεια που υπαρχει ατελειωτη ευθεια με οριο 70 κτλ.
Μη μου βγει ξινος ο επαναπατρισμος...Δεν ξερω αν σε προλαβα και δεν εχεις φυγει ακομα αλλα στην επιστροφη προσεχε μετα το Ξυλοκαστρο στο υψος του Μελισσιου (θα δεις μεγαλη εκκλησια και καμπαναριο αριστερα σου και στην ευθεια μια ανισοπεδη).Απο κει επανω με 'σκοπευσαν' πριν καιρο.Ισως το ξανακανουν,ισως οχι.
Α,ναι στον πηγαιμο στον Αθηνων Κορινθου,αμεσως ΜΕΤΑ το τριτο τουνελ.
Συχνα πυκνα τους βλεπω. -
DAP
Mε προλαβες...Το Σαββατο κατεβαινω.Ευχαριστω για τη βοηθεια να εισαι καλα. -
Σαββατο βραδυ κατα της 9 επεστρεφα Ηρακλειο απο Ρεθυμνο. Καθως εφτανα στη ΔΕΗ, βλεπω στο αντιθετο ρευμα στην ακρη του δρομου ενα αυτοκινητο σταματημενο με το μικρα φωτα και τα αλαρμ αναμενα στο σημειο ακριβως που σταματαει η Octavia κατα την διαρκεια της μερας. Πλησιαζοντας πιο πολυ ειδα οτι πραγματικα ΗΤΑΝ η Octavia!!!
Μα καλα 9 το βραδυ ο άτιμος;
Πόσοι αραγε να την 'πάτησαν' ; -
ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΜΕΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
Η πρώτη σταθερή επιβεβαιωμένη κάμερα για έλεγχο ταχύτητας στην Α.Ο είναι γεγονός.
Βρίσκεται στην αρχή της Αττικής Οδού μετά τα Διόδια Ελευσίνας, με το που βγαίνουμε από το υπόγειο τούνελ, στο δεξί μας χέρι.
Η κάμερα είναι τύπου Gatso και εκπέμπει σε K band συχνότητα. -
Με γεια μας
-
Αυτός ο τύπος που πέταγε πέτρες, κάπου εκεί κοντά στα διερχόμενα αυτοκίνητα, γιατί δε δοκιμάζει τη τύχη του επί σταθερού στόχου;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτός ο τύπος που πέταγε πέτρες, κάπου εκεί κοντά στα διερχόμενα αυτοκίνητα, γιατί δε δοκιμάζει τη τύχη του επί σταθερού στόχου; -
'Οι μπάτσοι πετάνε τις πέτρες'
** -Α-** -
ΤΟ 'κουφό'!!!
Μπλόκο-radar στην κάθοδο της Κηφισίας, στο φανάρι της Αγίας Βαρβάρας, στην κάθοδο προς Αθήνα, στην λωρίδα που, παλιά, έστριβε αριστερά!
Για να πιάσουν όσους, στις 10 το πρωί, κατεβαίνουν με υπερβολική ταχύτητα, από το φανάρι, 500 μέτρα πριν, του Κολλεγίου?!
-
Δε παιζονται ....
-
Στα τούνελ του Μαλιακού (μετά τον Αγ. Κωνσταντίνο και μετά τα Καμμένα Βούρλα προς Λαμία) πήγαινα με 120 και είδα ένα φωτάκι κόκκινο να ανάβει από μια κάμερα...με έπιασαν????
ΔΕΝ ήταν φλας...αλλά κόκκινο φωτάκι.
-
Μπα! Από εκεί περνάγαμε με 150+
-
Ευχαριστώ kouk!
-
Χμ, κι εγώ είχα ψαρώσει με εκείνο το κόκκινο φωτάκι, αλλά πήγαινα με μόλις +20. Πράγματι, τελικά δεν είναι τίποτα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στα τούνελ του Μαλιακού (μετά τον Αγ. Κωνσταντίνο και μετά τα Καμμένα Βούρλα προς Λαμία) πήγαινα με 120 και είδα ένα φωτάκι κόκκινο να ανάβει από μια κάμερα...με έπιασαν????ΔΕΝ ήταν φλας...αλλά κόκκινο φωτάκι.
καλημερα. και εγω εχω περασει με 120 νυχτα και χωρις κινηση και μου εκανε εντυπωση αυτο το κοκκινο led που ηταν σαν φωτοκυταρο.δεν εχει καμια σχεση με καμερα. μην ανησυχεις.καμερες ακουγεται οτι θα μπουν σταδιακα στα τουνελ προς το καλοκαιρι.δεν εχουν βρεθει ακομη κονδυλια για την αγορα τους......να προσεχετε πολυ την ημερα στις εξοδους απο τα τουνελ.εχει πολυ τακτικα μπλοκα. μην πατε πανω απο 120. εκει εχει οριο 100. για περισσοτερες λεπτομερειες μπειτε στο http://www.bloka.com' target='_blank' target='_blank'. εχει τα παντα....φιλικα. γιωργος.
-
Τις τελευταίες ημέρες η έξοδος Υ6* (Γλυκά Νερά) της Αττικής-Περιφερειακής Οδού έχει γίνει η αγαπημένη της Τροχαίας. Την περασμένη (ή προπερασμένη εβδομάδα, δε θυμάμαι ) είχε σχεδόν καθημερινά μπλόκο (α) το πρωί στην κατεύθυνση προς Ραφήνα και (β) το απόγευμα στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Την τρέχουσα εβδομάδα άλλαξαν συνήθειες και το πρωί στήνονται στο ρεύμα προς Αθήνα και το απόγευμα σε αυτό προς Ραφήνα.
*: σε μια ακτίνα 0,5-1χλμ εκατέρωθεν της εξόδου
-
Τις τελευταίες ημέρες έχουν τοποθετηθεί 3 φωτογραφικά ραντάρ, τα οποία δεν έχουν τεθεί ακόμα σε λειτουργία, στο δρόμο Τρίπολης - Καλαμάτας στην περιοχή πριν και μετά τον περιφερειακό της Μεγαλόπολης.
-
και γιατι δε τα εχετε ξηλωσει ακομη???
-
-
Radar και πού βρίσκονται.