-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το μικρό ξανθό πράγμα μπροστά από τον **κύριο **είναι ένα κοριτσάκι που ούτε καν κρατιέται από τη μηχανή, αντίθετα διαβάζει ένα περιοδικό. Μάλιστα έκανε κανονικότατα διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα στο φανάρι οχήματα ενώ παρακάτω είχε αστυνομία που δεν του είπαν ΤΙΠΟΤΑ.
Ε, όχι και κύριος! Καραφλομαλαξ ο τρισμέγιστος, μάλιστα.
Ειναι πανω σε παπι, προσεχουν οι αλλοι μη παθει τιποτα αυτος και το καημενο το κοριτσακι....
Δεν είναι ακριβώς παπί το συγκεκριμένο TDM
Ούτε παπί είναι, ούτε κράνος φοράει και δεν σέβεται καν ο μλκ τη ζωή του κοριτσιού που εχει υπ' ευθύνη του...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το μικρό ξανθό πράγμα μπροστά από τον **κύριο **είναι ένα κοριτσάκι που ούτε καν κρατιέται από τη μηχανή, αντίθετα διαβάζει ένα περιοδικό. Μάλιστα έκανε κανονικότατα διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα στο φανάρι οχήματα ενώ παρακάτω είχε αστυνομία που δεν του είπαν ΤΙΠΟΤΑ.
Ειναι πανω σε παπι, προσεχουν οι αλλοι μη παθει τιποτα αυτος και το καημενο το κοριτσακι....
Ούτε παπί είναι, ούτε κράνος φοράει και δεν σέβεται καν ο μλκ τη ζωή του κοριτσιού που εχει υπ' ευθύνη του...
Έχει, όμως, - ζωντανό - αερόσακο
-
Αν ηταν σε παπι....θα μπορουσες να πεις...ενταξει ο ανθρωπος μπορει να μην εχει οικονομικη ανεση...ενα παπακι εχει προσπαθει να κανει ετσι την δουλεια του (ασχετα το χωρις κρανος κλπ) απο τη στιγμη που εχει μηχανη καποιον εκατομυριων δραχμων....ας την πουλησει και ας παρει ενα μεταχειρο αμαξακι ή να παιρνει ταξι!
-
Eνταξει παιδια τα εχουμε πει
Παιρνει ο καθε πικραμενος μια μοτοσυκλετα και την βλεπει easy rider
Γραφτε τους, περαστικοι ειναι απο το ''σπορ'' ετσι κι αλλιωςΤωρα να χαρακτηρισω σημερα το απογευμα το ζωο που ειχε κατασκηνωσει την 316 του στην αριστερη λωριδα της Αθηνων-Κορινθου?
Αναβω φωτα(μετα απο ωρα), τιποτα
Τελικα περναω απο δεξια
Το ιδιο και ο απο πισω
Αλλη ομως γνωμη ειχε ενας οδηγος απο πισω που δεν ειχε σκοπο να ελαττωσει, και λιγο πριν του τη σκασει απο πισω, εκανε τελικα δεξια(η 316)
Ολα αυτα με καπου 100χλμ/ω -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τσεκαρω τον καθρευτι και βλεπω τον παπαρα να τρεχει πισω μου με τα ποδια...
Σταματαω και ακουω 'ΓΔΟΥΠ' ....Εσκασε πανω!!!Εσύ τελικά δεν έχεις μαλακομαγνήτη, έχεις ηλεκτρομαλακομαγνήτη! Μιλάμε ευτυχώς που δεν κυκλοφορείς με δίκυκλο, όπου η ακεραιότητα σου εξαρτάται από την ικανότητα που έχεις να εντοπίζεις έγκαιρα τους κινδύνους και να τους αποφεύγεις*****. Εσύ τους έλκεις όπως τα έντομα το φως...
*: πχ. σήμερα το μεσημέρι κατεβαίνω την Εθνικής Αμύνης και παρατηρώ ότι το άσπρο Polo μπροστά μου έχει κλειστό τον αριστερό καθρέφτη. Αμέσως οι στρατηγικές για σωστή τοποθέτηση στη λωρίδα πάνε περίπατο, ο τύπος δεν έχει νεκρή γωνία αλλά σχεδόν νεκρό ημικύκλιο! Κόβω ταχύτητα και αυξάνω την απόσταση μας. Παρακάτω, φορτηγό που κάνει παράδοση έχει κλείσει ~1,5 λωρίδα αριστερά και μαζί τα ν-παρκαρισμένα δεξιά έχει απομείνει μόλις 1 λωρίδα. Το Πόλο δίχως σκέψη (ενώ ήταν πίσω από το φορτηγό) κόβει απότομα δεξιά, κλείνει ένα ταξί που ήταν δεξιά του και σταματάνε τελευταία στιγμή πριν αλληλοεμβολιστούν.
Εγώ σταματάω έγκαιρα πίσω του ντριφτάροντας οριακά όμως το πίσω λάστιχο (είναι κατηφορικός δρόμος, βρεγμένος σήμερα)... Πιο κάτω κολλάει στην ουρά του φαναριού, σταματάω αριστερά του και του χτυπάω το παράθυρο (knock, knock!). Γυρίζει, του δείχνω τον κλειστό καθρέφτη με το χέρι και αυτός απαντάει 'Το ξέρω, είναι χαλασμένος'...Ειναι πανω σε παπι, προσεχουν οι αλλοι μη παθει τιποτα αυτος και το καημενο το κοριτσακι....
Εγώ αν τον έβλεπα θα του την έλεγα, άλλο το να κυκλοφορεί αυτός ξεκράνωτος (ρισκάροντας το δικό του κεφάλι) και άλλο να εκθέτει το ανήλικο σε κίνδυνο! Μη σου πω -τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα- ότι θα έπαιρνα το 100 τηλ.
απο τη στιγμη που εχει μηχανη καποιον εκατομυριων δραχμων....ας την πουλησει και ας παρει ενα μεταχειρο αμαξακι ή να παιρνει ταξι!
Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι ο κάλος στον εγκέφαλο.
-
Δεν εχει 2 ροδες;;;
Εχει...
Δεν καθεται πανω στο μοτερ;;;
Καθεται...
Αν βρεξει τι γινεται;;;
Παπι...
Αρα ειναι παπι... -
οι ποδηλάτες που κινούνται στην λωρίδα κυκλοφορίας στην παραλιακή ενώ έχουν κοτζάμ πεζόδρομο που χωράει και ελέφαντας να κάνει τη βόλτα του
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν εχει 2 ροδες;;;
Εχει...
Δεν καθεται πανω στο μοτερ;;;
Καθεται...
Αν βρεξει τι γινεται;;;
Παπι...
Αρα ειναι παπι...Έγραψες!
-
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Eνταξει παιδια τα εχουμε πει
Παιρνει ο καθε πικραμενος μια μοτοσυκλετα και την βλεπει easy rider
Γραφτε τους, περαστικοι ειναι απο το ''σπορ'' ετσι κι αλλιωςΤωρα να χαρακτηρισω σημερα το απογευμα το ζωο που ειχε κατασκηνωσει την 316 του στην αριστερη λωριδα της Αθηνων-Κορινθου?
Αναβω φωτα(μετα απο ωρα), τιποτα
Τελικα περναω απο δεξια
Το ιδιο και ο απο πισω
Αλλη ομως γνωμη ειχε ενας οδηγος απο πισω που δεν ειχε σκοπο να ελαττωσει, και λιγο πριν του τη σκασει απο πισω, εκανε τελικα δεξια(η 316)
Ολα αυτα με καπου 100χλμ/ωΈτσι όπως το πάει και το κοριτσάκι από τη ζωή θα είναι περαστικό με πολύ σύντομη παρουσία.
-
-
Χθες το βραδυ ενας ηλιθιος ερχομενος απο την αγγελακη αντι στη διασταυρωση να συνεχισει ευθεια η να μπει στην εγνατια κανει αναστροφη και μπαινει στην εθνικης αμυνης και παραλιγο να με πατησει το ζωο γιατι ημουν στη μεση του δρομου,πανω στη διαβαση με πρασινο δικο μου φαναρι και χαζευα και αλλου.Που να περιμενω οτι θα μου ρθει απο κει ο καραγκιοζης,και μετα χαζογελουσε και με την γκομενα που ειχε μεσα λες και εκανε ΤΗΝ μαγκια.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εγώ αν τον έβλεπα θα του την έλεγα, άλλο το να κυκλοφορεί αυτός ξεκράνωτος (ρισκάροντας το δικό του κεφάλι) και άλλο να εκθέτει το ανήλικο σε κίνδυνο! Μη σου πω -τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα- ότι θα έπαιρνα το 100 τηλ.
Παρακάτω όπως έγραψα είχε περιπολικό της τροχαίας με 2 αστυνομικούς. Δεν έδωσαν δεκάρα, σε σημείο που σκέφτηκα να κατεβάσω το παράθυρο και να τους φωνάξω να του πουν καμιά κουβέντα αλλά τον έχασα γιατί έκανε διήθηση μέσα στην κίνηση. Απορώ τι μυαλό κουβαλάνε ορισμένοι αστυνομικοί πια.
-
@ Neos
Μήπως ήταν συνάδελφός τους;Πάντως είναι για πολλές φουσκιές ο τύπος.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Παρακάτω όπως έγραψα είχε περιπολικό της τροχαίας με 2 αστυνομικούς. Δεν έδωσαν δεκάρα, σε σημείο που σκέφτηκα να κατεβάσω το παράθυρο και να τους φωνάξω να του πουν καμιά κουβέντα αλλά τον έχασα γιατί έκανε διήθηση μέσα στην κίνηση. Απορώ τι μυαλό κουβαλάνε ορισμένοι αστυνομικοί πια.
Τους ειχαν βαλει εκει να γραφουν για κινητο....
Δεν ηταν στη δικαιοδοσεια τους...
Τι θες να κανουν τα παιδια;;;
Πως θα δικαιολογησουν το γεγονος οτι σε μπλοκακι με κλησεις για κινητο βρεθηκαν κ αλλες κλησεις;;; -
Τρία ζώα γένους θυληκού εχθές στο Κηφισσό. (εντός Smart ForTwo)
Δύο ζώα στις κανονικές θέσεις. Πίσω ανοιχτό και το 3ο ζώο να ανεμίζει η ξανθιά του χαίτη.
Βέβαια όλοι αφήναμε τουλάχιστον τη διπλάσια απόσταση από το συγκεκριμένο όχημα καθώς η σχετική κατάσταση μαρτυρούσε την πνευματική κατάσταση του θυληκού ζώου πίσω από το τιμόνι.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τρία ζώα γένους θυληκού εχθές στο Κηφισσό. (εντός Smart ForTwo)Δύο ζώα στις κανονικές θέσεις. Πίσω ανοιχτό και το 3ο ζώο να ανεμίζει η ξανθιά του χαίτη.
Βέβαια όλοι αφήναμε τουλάχιστον τη διπλάσια απόσταση από το συγκεκριμένο όχημα καθώς η σχετική κατάσταση μαρτυρούσε την πνευματική κατάσταση του θυληκού ζώου πίσω από το τιμόνι.
Εγώ είχα δει 4 ζώα (γένους αρσενικού όμως) στην ίδια κατάσταση (2 εμπρός, 2 στριμωγμένοι στο πορτ μπαγκαζ) τις προάλλες
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τρία ζώα γένους θυληκού εχθές στο Κηφισσό. (εντός Smart ForTwo)
Δύο ζώα στις κανονικές θέσεις. Πίσω ανοιχτό και το 3ο ζώο να ανεμίζει η ξανθιά του χαίτη.
Εγώ είχα δει 4 ζώα (γένους αρσενικού όμως) στην ίδια κατάσταση (2 εμπρός, 2 στριμωγμένοι στο πορτ μπαγκαζ) τις προάλλες
Οι πίσω έκαναν @@@τούζα???? Πως είναι δυνατόν να καθίσουν δύο @@λοι σε τόσο μικρό χώρο???
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
@ Neos
Μήπως ήταν συνάδελφός τους;Πάντως είναι για πολλές **φουσκιές **ο τύπος.
Μου θύμισες τον πατέρα μου λέγοντας φουσκιές που είναι από τον Πύργο
Δεν ξέρω, ό,τι κι αν επαγγέλεται ο τύπος είναι το λιγότερο ανεύθυνος και επικίνδυνος για το κορίτσι. Αν φορτώνει το παιδί του έτσι σε μια μηχανή (δεν συζητάμε το γεγονός ότι δεν φοράει κράνος), φανταστείτε για τι επίπεδο σταρχιδισμού μιλάμε. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Περιμενα να δω ποιος θα πει την παπαρια πρωτος, και ολως τυχαιως ειναι καποιος με μηχανη στο avatar του...Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Οι συζητήσεις μοιραία καταλήγουν σε 2τροχοί vs 4 τροχοί. Βγαίνουμε κερατάδες και δαρμένοι.
Σιγα τα αιματα μεγαλε... Με ειχε παρει απο πισω φωναζωντας 'σταματα να σε γαμησω', οπως και εκανα. Αφου το ζηταγε ο βλακας, ετσι εκανα και εγω. Φρεναρα και επειδη ουτε αποστασεις ειχε, ουτε το νου του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, επεσε. Ολα αυτα με ταχυτητα 5 χαω. Μετα σηκωθηκε και εβριζε που λερωθηκε. Σιγα μην στεναχωρηθω κιολας. Χειροτερα για εκεινον θα ηταν αμα δεν επεφτε...
Καταρχήν ο kacey ήταν συνεργάσιμος. Ο άλλος απάιτησε να 'σταματήσει για σεξ' και ο kacey δεν θέλησε να του χαλάσει χατήρι. Έπειτα, ο άλλος γιατί δεν κράταγε απόσταση ασφαλείας; Αν ο kacey αναγκαζόνταν να πλακωθεί στα φρένα επειδή ένα παιδί πετάχτηκε στο δρόμο τι θα έλεγε; Ας το πάταγες το κωλόπαιδο;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]