-
Mόνο η Audi δίνει σωστά τις ονομασίες
Σωστες ονομασιες δινει μονο το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της εταιρειας (VW) ...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Mόνο η Audi δίνει σωστά τις ονομασίες
Σωστες ονομασιες δινει μονο το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της εταιρειας (VW) ...
no!
-
To αφεντικο ειναι ενα...
-
Η Porsche.
-
Λεω και εγω δεν θα πεταχτει?πολυ αργησε...
-
Απο πρωτοτυπία σκίσαμε όλοι.... Κολλίσαμε στο ποιός δίνει ονομασίες στο ίδιο αντίγραφο... μου θυμίζει τα κανάλια μας στα δελτία ειδήσεων (;) που ανταγωνίζονται ποιός θα μιλίσει περισσότερο για το ίδιο και μοναδικό θέμα. Και μιας και είναι επίκαιρη η κόντρα μεταξύ δημοσιογράφων (η μαφία έχει το χαρακτηριστικό οτι αυτοκαθαρίζεται!!!) είμαι πλέον της άποψης ότι τα της σύγχρονης Ελληνικής αυτοκινητοδημοσιογραφίας δεν είναι και τόσο αξιόπιστα και αυτό φαίνεται απο την αρθρογραφία τους που περιέχει λιγότερα νούμερα, πολύ σάλτσα και κόλλημα με μερικές μάρκες όπως είναι η AUDI. και για να δείτε οτι μόλις πέσατε στη παγίδα, παρατηρίστε πως εδω και καμιά 10ρια posts συζυτάτε για το πως λέγετε σωστα ένας πασπαρτου κινητήρας... ελεος.
-
Καλά...χαζοσυζήτηση ήταν.Γινόταν περισσότερο για πλάκα.Σιγά μην έχει διαφορά αν ο 1.4Τ με τα 122 θα λέγεται TSI, TFSI, TII κ.ο.κ.
-
τελικα ποτε βγαινει νεο Α3?
αλλου διαβαζω οτι βγαινει νεο μοντελο του χρονου και αλλου οτι αναμενεται f/l το καλοκαιρι με το νεο μοντελο να ερχεται το 2011...
ξερει καποιος κατι στανταρ? -
δεν εχω καταλαβει αν θαναι νεο μοντελο η φ/λ αλλα αυτο που βλεπω στα σκιτσα και στις σοπιες ειναι σαφως πιο ομορφο απο το τωρινο ψυγειο...εχει καμπυλες οσο εχω δει και θυμιζει 21ο αιωνα..
-
f/l θα είναι.
-
τοτε πιστευω οτι θαναι πολυ καλο φ/λ...αν βεβαια ειναι οπως δειχνει ως τωρα..
-
και ποτε ερχεται το fl?
-
-
το f/l του κλειστου εννοω...
αυτο το εχουμε δει και στην εκθεση της Γενευης -
αυτο το πρησμενο τερας στην φωτογραφια τι ειναι?απο γερμανικο πρωταθλημα τουρισμου? αυτες οι ζαντες του Α3 cabrio σαν τασια ειναι... η μηπως ειναι τασια...??
-
Παρουσιαση της ομαδας dtm στο Ντυσελντορφ.
-
Tελικα,ξερει κανεις κατι συγκεκριμενο επι του θεματος?
-
Τελικά έγινε γνωστό ότι η παραγωγή του Α3 facelift ξεκινά από τον Ιούλιο περίπου (συγκεκριμένα τέλη Ιουλίου), οπότε τα πρώτα A3 facelift θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από τέλη Σεπτέμβρη τουλάχιστον.
Εξωτερικά δεν θα έχει αλλαγές πέραν των γνωστών:
-τα πίσω φώτα θα είναι ίδια με αυτά των φωτογραφιών του Α3 cabrio που έχουν ήδη διαρρεύσει
-υπάρχει σκέψη να μπουν και led's (σαν φώτα ημέρας) στα εμπρός φανάρια.
-τα πλαϊνά φλας 'ανεβαίνουν' στους καθρέφτες (όπως ακριβώς στο ΤΤ, μία λεπτή γραμμή με led)
-αλλάζει λίγο ο εμπρός προφυλακτήρας
-αλλάζει λίγο ο πίσω προφυλακτήρας και στο ύψος της εξάτμισης θα μπει πλαστικό (όπως στο Sline περίπου)Το facelift θα είναι λίγο πιο ακριβό από την αντίστοιχη έκδοσή του τωρινού Α3 περίπου κατά 500-1000€.
ΥΓ:Προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου τα νέα φώτα.
-
εσωτερικο ολοιδιο δηλαδη?
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
εσωτερικο ολοιδιο δηλαδη?Why not?
@νδρέας
Νέο Audi A3 (2009);