-
Ψωνίζει κανείς από το http://www.eastbay.com/ ?
Χρεώνει τελωνείο ή τη σκαπουλάρουμε;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ψωνίζει κανείς από το http://www.eastbay.com/ ?Χρεώνει τελωνείο ή τη σκαπουλάρουμε;
προτημησε το ebay καλυτερα, δεν το γνωριζω
-
Για εξηγήστε μου κάτι...
σε μια πιστωτική κάρτα, την χρεώνω με 1000 ευρώ.
Στο λογαριασμό που θα έρθει θα έχει μόνο τα 1000 ευρώ ή και κάποιο άλλο ποσό για το οποίο έχω χρεωθεί στο διάστημα που πέρασε μέχρι να βγει ο λογαριασμός?
-
Ότι κινήσεις έχεις κάνει μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για εξηγήστε μου κάτι...σε μια πιστωτική κάρτα, την χρεώνω με 1000 ευρώ.
Στο λογαριασμό που θα έρθει θα έχει μόνο τα 1000 ευρώ ή και κάποιο άλλο ποσό για το οποίο έχω χρεωθεί στο διάστημα που πέρασε μέχρι να βγει ο λογαριασμός?
κωστα οι τοκοι τρεχουν απ την ημερα πληρωμης μεσω καρτας
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για εξηγήστε μου κάτι...σε μια πιστωτική κάρτα, την χρεώνω με 1000 ευρώ.
Ο λογαριασμός έρχεται π.χ. στις 10 του επόμενου μήνα, οι αγορές που περιέχει όμως αφορούν το σύνολο του προηγούμενου μήνα. Από τη 1 μέχρι τις 10 θα χρεωθούν στον επόμενο λογαριασμό.
-
ωραία
και οι τόκοι κεφαλαίου που λέει, είναι τόκος στο ποσό που ΔΕΝ έχει πληρωθεί.
σωστά?δηλαδή έχω 1000 ευρώ να πληρώσω.
δίνω 800 άρα στα υπόλοιπα 200 θα χρεωθώ με τόκο στον επόμενο μήνα? -
Ναι αν καταθέσεις 800 €, τα 200 € μένουν ως ανεξόφλητο υπόλοιπο στην κάρτα και πληρώνεις τον τόκο που αντιστοιχεί σε αυτό το ποσό (και ξεκινάει μετά την ημερομηνία πληρωμής που θα λάβεις για τα 1000 €).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ναι αν καταθέσεις 800 €, τα 200 € μένουν ως ανεξόφλητο υπόλοιπο στην κάρτα και πληρώνεις τον τόκο που αντιστοιχεί σε αυτό το ποσό (και ξεκινάει μετά την ημερομηνία πληρωμής που θα λάβεις για τα 1000 €).ok.
αυτό ήθελαευχαριστώ
-
έχει κανείς εμπειρία από αγορά μέσω amazon από αμερική?
βλέπω αυτό το site με τις χρεώσεις...
σκέφτομαι αυτό το βιβλίο...
http://www.amazon.com/gp/product/007149 ... -1&seller=
από το ebay αγοράζω... από το amazon είναι η πρώτη φορά... φαίνεται πως το amazon είναι στην ίδια φιλοσοφία...
πρέπει να κάνω sign in για να το αγοράσω? το τελωνείο προβάλει πρόβλημα σε βιβλία?
ευχαριστώ.
-
Έχω αγοράσει μέχρις στιγμής τρεις φορές.
Εγώ έχω εγγραφεί, αλλά νομίζω πως γίνεται και χωρίς εγγραφή. Με το τελωνείο δεν είχα ποτέ πρόβλημα (νομίζω πως τα βιβλία δεν περνάνε) αλλά η μεγαλύτερη παραγγελία που έκανα κόστιζε $65. Για μεγαλύτερες δεν ξέρω τι παίζει. Επέλεξα το πιο απλό ταχυδρομείο και έκαναν 10-15 μέρες να φτάσουν.
Αυτά, και για ό,τι άλλο εντός.
-
Σήμερα πλήρωσα 94 ευρώ τελωνείο για εμπόρευμα αξίας 212 ευρώ. Δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια και ένα αθλητικό σάκο. Μου' φυγε η μαγκιά
-
Αν ήρθαν με κούριερ, ένα πολύ σημαντικό ποσό πήγε σε αυτό για το handling του εκτελωνισμού
-
Όχι με ταχυδρομείο ήρθαν.
Με τη UPS (η speedex τα έφερε σπίτι) είχα πληρώσει 169 ευρώ για αγορά αξίας γύρω στα 450 δολάρια. Πάλι αθλητικά είδη από το NBAstore.
Eίπα να πάρω μερικά πραγματάκια τώρα που έχει κατρακυλήσει το δολάριο αλλά μου βγήκαν ξινά. Αμέρικα τέλος για μένα. Δεν παλεύεται με τέτοιες τιμές. Κρίμα και έχουν ωραία πράγματα σε αυτά τα είδη
-
Μη παραγγέλενετε να ρθουν πράγματα απο ΗΠΑ με κούριερ. Μόνο EMS, το αντίστοιχο των ελτα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μη παραγγέλενετε να ρθουν πράγματα απο ΗΠΑ με κούριερ. Μόνο EMS, το αντίστοιχο των ελτα.Ναι ρε γμτ, το ξέρω, δίκιο έχεις αλλά εκείνο το ρημάδι το ΝΒΑstore δεν είχε επιλογή.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μη παραγγέλενετε να ρθουν πράγματα απο ΗΠΑ με κούριερ. Μόνο EMS, το αντίστοιχο των ελτα.
Ναι ρε γμτ, το ξέρω, δίκιο έχεις αλλά εκείνο το ρημάδι το ΝΒΑstore δεν είχε επιλογή.
δεν τα βρισκες σε κάποιο ebay store?
-
Ναι ρε γμτ, το ξέρω, δίκιο έχεις αλλά εκείνο το ρημάδι το ΝΒΑstore δεν είχε επιλογή.
δεν τα βρισκες σε κάποιο ebay store?
μπααααα όχι.
-
Μη παραγγέλενετε να ρθουν πράγματα απο ΗΠΑ με κούριερ. Μόνο EMS, το αντίστοιχο των ελτα.Απολύτως ορθό.....
-
Επειδή δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα, ανακάλυψα ένα πολύ καλό site στο οποίο μπορείς να πληρώνεις online λογαριασμούς (ΔΕΚΟ και Forthnet, On, Vodafone κλπ) χωρίς να τρέχεις σε ΠΡΟΠΟ ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς κάποιο κόστος και χωρίς να κάνεις λογαριασμό.
Πηγαίνετε εδώ: http://www.easypay.gr
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)