-
Για μένα τέτοιοι δημοσιογράφοι είναι σκέτη λάσπη.
Αλλά ρε γαμώτο... έχει γέλιο η υπόθεση! 'Παίζανε' σκετσάκια ρε σεις!
-
Υπήρχε και το βίντεο, αλλά το κατέβασαν.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Για μένα τέτοιοι δημοσιογράφοι είναι σκέτη λάσπη.Αλλά ρε γαμώτο... έχει γέλιο η υπόθεση! 'Παίζανε' σκετσάκια ρε σεις!
και γω γιαυτο το ανεβασα. ασχετως του ονοματος , ή αν είναι αλήθεια , εχει γελιο
-
Και το βίντεο:
http://jalopnik.com/373884/f1-boss-max- ... eo-scandal
-
Εγώ εκτός του ότι δεν πείθομαι ότι είναι 100% ο Mosley... έχω να δηλώσω ότι ο καημένος παίζει ο ίδιος τον αιχμάλωτο! Δε βασανίζει Εβραίους, παίζει ο ίδιος τον Εβραίο!
-
Το θεωρώ πρακτικά αδύνατο να είναι ο Max καθώς 5 ώρες ούτε για τον MS δεν θα αφιέρωνε... πόσο μάλλον για sex....
-
Ουτε εγω πιστευω πως στο βιντεο ειναι ο Mosley.
-
Mod: Το θέμα διασπάστηκε μιας και προβλέπεται να μας απασχολήσει για καιρό, οπότε ας κρατήσουμε εδώ όλα τα σχετικά σχόλια
Κατά την ταπεινή μου γνώμη καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, αρκεί βέβαια τα πάντα να γίνονται με τη συναίνεση του παρτενέρ.
Πολύς πουριτανισμός και ηθικολογία πέφτει δυστυχώς.
-
...γνωριζουμε τον κομιστη του βιντεο ?
Πλακα κανω ... λοιπον εφοσον το ολο θεμα δεν εχει σχεση με Ναζι κτλ και εστιαζεται στο πως την βρισκει κανεις στο κρεβατι του κτλ και εφοσον δεν συμμετεχει η γυναικα μου και οι κορες μου , το θεμα ΔΕΝ με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ.
-
Μια τρύπα στο νερό... Καταρχήν το video δεν πείθει οτι είναι ο Mosley. Αλλά κ στην περίπτωση που συμμετέχει εκει, δεν κάνει κάτι παράνομο ούτε βασανίζει κανέναν.
Μια προσπάθεια κάποιου σιχαμερού λασπολόγου για χτύπημα στον Mosley....
Σκεφτείτε να πάτε πουθενά σε κάποιο 'ύποπτο' ραντεβουδάκι κ η άλλη να φοράει κρυφή κάμερα απάνω της... Όμορφα εε?
Ζούμε στην εποχή της απόλυτης ρουφιανιάς. Ούτε να φταρνιστείς σε λάθος κατεύθυνση δεν μπορείς....!Ακού να δεις... ότι θα υποστήριζα Mosley στο forum δεν μου είχε καν περάσει από το μυαλό....!
-
Μάλλον πρέπει να κλείσει εδώ το θέμα. Εκτός αν υπάρχει διάθεση για καλαμπούρι, ένεκα και της μέρας. Ας βάλω και το ανάλογο εικονίδιο, αν και άσχετο αφού αφορά μόνον τον Admin αλλά κολλάει με την επικαιρότητα που ανασύρει ναζιστικά φαντάσματα του παρελθόντος (αφίσες Σκοπίων, σκετσάκια σε υπόγεια κλπ κλπ)
Πάντως η Ελληνική Νομοθεσία νομίζω ότι δεν θεωρεί πλέον οπτικοακουστικό υλικό σαν τα διάφορα video, DVD κλπ που κυκλοφορούν ευρέως στο Διαδύκτιο ως αποδεικτικά στοιχεία και αφού η επίσημη FIA δεν δίνει καμμία απολύτως διάσταση στο γεγονός ας κρατήσουμε τα όποια συμπεράσματα για τον εαυτό μας.
-
Κοίταξε να δεις. Εγώ ως Βαγγέλης το θεωρώ όχι απλά κλεισμένο, αλλά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ επί της ουσίας. Από τη στιγμή ομως που γίνεται τόσος σαματάς παγκοσμίως για κάτι που 'έσκασε' μόλις προχτές, φαίνεται ότι παραμένει ορθάνοιχτο, και ως φόρουμ θα πρέπει να έχουμε το σχετικό χώρο συζήτησης.
Με δεδομένο μάλιστα ότι δε μιλάμε για πρόσωπα της εγχώριας σκηνής, ούτε είχαμε κάτι τραγικό όπως μια απόπειρα αυτοκτονίας, μπορούμε να συζητάμε και πιο ελεύθερα, εξ' ου και ο ελαφρώς χιουμοριστικός τόνος που έδωσα στον τίτλο του θέματος.
-
Αγαπητέ Βαγγέλη μπορείτε να το συζητήσετε το θέμα. Δημοκρατία έχουμε. Απλά κάτι ανέφερες για ηθικολογία και πουριτανισμό και όπως είπες το θέμα μοιάζει ανύπαρκτο και σίγουρα δεν αντέχει σε σοβαρή ανάλυση. Νομίζω ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι κάτι που αξίζει προσωπικά να ενημερωθώ ως fan της F1, και παράλληλα να αφήσω τους φίλους των μεσημεριανών κουτσομπολίστικων εκπομπών να ασχοληθούν με τα προσφιλή τους θέματα
Εντελώς φιλικά-
Αλέξανδρος -
Mosley asked to drop Bahrain trip
Motorsport boss Max Mosley has been advised not to travel to this weekend's Bahrain Grand Prix in the wake of allegations about his private life.
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsp ... 324236.stm
σιγα σιγα βλεπω να χανει και την θεσουλα του
-
Όσο βλέπω να το παίρνει σοβαρά ο κόσμος της F1 εκνευρίζομαι περισσότερο. Ήδη αρχίσανε διάφορα κοράκια να λένε τα δικά τους για καθαίρεση, ανηθικότητες κτλ. Θα περιμένω πάντως 1-2 μέρες ακόμα μήπως ήταν (εσκεμμένα) πρώωρο πρωταπριλιάτικο...
-
Δε θα με χάλαγε να φύγει ο Mosley, αλλά όχι έτσι.
Για να είμαι ειλικρινής, επειδή η πολιτική ορθότητα και ο πουριτανισμός μου τη δίνουν απίστευτα στα νεύρα, θέλω πολύ να μείνει ακούνητος, έτσι για σπάσιμο!
-
Η ΜακΛάρεν και συγκεκριμένα ο Ντενις φταίει και για αυτό. Αυτός του την έστησε!
-
μαγκες ειναι αληθεια, το παραδεχθηκε...
το περιμενα, γιατι κανενας δε θα εκανε κατι τοσο χοντρο με τοση σιγουρια αν ηταν μουφα.
-
Προσωπικά δεν είχα αμφιβολίες πως ήταν αλήθεια. Ούτε μπορώ να πω ότι με ξένισε όταν το έμαθα.
-
Βρείτε τις διαφορές:
Δε μοιάζουν πάρα πολύ?
O Max Mosley στα χνάρια του Ζαχόπουλου [Διάσπαση]