-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Λοιποοοοον....Με Έκι, Νινη και Ιβανσιτς στον παγκο ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ χτυπα πρωταθλημα παιζοντας εντος εδρας με τον πανιωνιο ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. Και τωρα θα βαλει τον Εκι μεσα μπας και τον ξελασπωσει .... Εγω θελω να μπει και να βαλει δυο γκολ και μετα να παει και να φτυσει στα μουτρα και τον ασχετο τον προπονητη και τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ στα επισημα.τα είπα παραπάνω....
ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ....... -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
ενταξει το καλυψε αλλιως το πρωταθλημα ο κοκκαλης
Δεν ήταν πέναλντυ ; Δεν το βλέπω μόνο ακούω γι' αυτό ρωτώ.
Ασε ρε bujinkan, και κοιτα λιγακι την στραβομάρα της ομαδας σου...
Τα πεναλτυ ήταν πεντακάθαρα
Καλώς όρισες! Θα σου πρότεινα να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος, μέχρι να μας μάθεις! [kouk]
Νίκο,
καλά τα λέει ήταν πέναλντυ και τα δύο...... -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Hταν μωρε απλως εχω τα νευρα μου με αυτα που βλεπω
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Hταν μωρε απλως εχω τα νευρα μου με αυτα που βλεπω
να σου πώ κάτι ?
τα νεύρα μας πρέπει να τα ξεσπάσουμε στον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΖΙΓΚΕΡ και στον άσχετο προπονητή..... -
Το Μάη θα κουνάει κούπα ο Βagus OEOEOE!
-
τι εδωσε ρε ο ζωγραφος????
-
Σημερα μας εχει σωσει η διαιτησια απο τον διασυρμο. Εχει βγαλει 2-3 οφσαιντ στον πανιωνιο, που ηταν νομιμες φασεις
-
Κρατα τον στον παγκο ακομα μαλακα....εχεις χρονο....
-
4άρα και αλάτι....
Μάλλον ήταν χρήσιμος ο Λεμονής τελικά...
-
4-0 η ΑΕΚ
βλεπω αυτο το τοπικ να γεμησει με τον αριθμο 4 ΛΟΛ
-
4αρα και αλατι pasxos
Ω ρε μανα μου. Καλα να παθουμε. Κοκκαλη ετοιμασου για κορνεδες. Εμεις δεν ειμαστε βαζελακια να δεχομαστε τα παντα. Θα φας καλα και εσυ και ο κωλογερος ο Σαββας
-
Έχει χρόνο για κανά δυό ακόμα...
-
Μέγιστη μλκια του να διώξει τον Λεμονή πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Έχει αποσυντονιστεί όλη η ομάδα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
4αρα και αλατι pasxosΩ ρε μανα μου. Καλα να παθουμε. Κοκκαλη ετοιμασου για κορνεδες. Εμεις δεν ειμαστε βαζελακια να δεχομαστε τα παντα. Θα φας καλα και εσυ και ο κωλογερος ο Σαββας
Κορνεδες....αχαΧΑχΑχαΧαΧαχΑχαΧαΑ
Τι παλικαρι εισαι εσυ ρε γμτ
Πωωωωωωω ειμαι περιεργος να δω ποσες φορες θα γραψουν οι αεκτζιδες την προταση 4ρα και αλατι στον πασχο
-
τουλαχιστον με τετοιο ρεζιλικι ισως καταλαβει ο μαλακας οτι δεν παει αλλο ,κανενας δε θα ξαναπατησει, να δω τι θα κανει το νεο γηπεδο.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Λοιποοοοον....Με Έκι, Νινη και Ιβανσιτς στον παγκο ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ χτυπα πρωταθλημα παιζοντας εντος εδρας με τον πανιωνιο ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. Και τωρα θα βαλει τον Εκι μεσα μπας και τον ξελασπωσει .... Εγω θελω να μπει και να βαλει δυο γκολ και μετα να παει και να φτυσει στα μουτρα και τον ασχετο τον προπονητη και τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ στα επισημα.τον ειδαμε και τον εκι,απο μισο μετρο στα περιστερια
-
φτου ισοφαρισαμε
- φτου περασαμε μπροστα #2
-
τώρα που ανέβηκε η πίεση στον pasxo βλέπω να το κόβει το αλάτι
-
Απο φετος εχει υπογραψει ο τζιμπουρ στον παο
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--