-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
... ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ....
Έχει συζητηθεί πολλάκις, επειδή όμως βλέπω ότι είσαι νέο στο φόρουμ θα το ξαναπώ.
Το ότι κάποιος πάει σε ένα δρόμο με δύο λωρίδες ή περισσότερες λωρίδες με το όριο ταχύτητας ΔΕ δικαιολογεί ΕΠΟΥΔΕΝΙ το να μένει κολλημένος στην αριστερή λωρίδα ενώ η/οι δεξιά/ές είναι κενή/ές. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ οφείλει να μεταφερθεί στη δεξιά λωρίδα μετά την ολοκλήρωση του προσπεράσματος, πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να κινηθεί γρηγορότερα από αυτόν. Είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος και φαντάζομαι ότι θα στο επιβεβαιώσουν σχεδόν οι πάντες εδώ μέσα
Αλαρμ για προσπεραση ;Το αριστερο φλας ναι ,αλλα αλαρμ;Θα μπερδεψει οποιον το δει.
Μπορεί και να τρομάξει. Αλάρμ ανάβουμε συνήθως όταν κινούμαστε με μεγάλες ταχύτητες και χρειαστεί να φρενάρουμε απότομα!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
... ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ....
Έχει συζητηθεί πολλάκις, επειδή όμως βλέπω ότι είσαι νέο στο φόρουμ θα το ξαναπώ.
Το ότι κάποιος πάει σε ένα δρόμο με δύο λωρίδες ή περισσότερες λωρίδες με το όριο ταχύτητας ΔΕ δικαιολογεί ΕΠΟΥΔΕΝΙ το να μένει κολλημένος στην αριστερή λωρίδα ενώ η/οι δεξιά/ές είναι κενή/ές. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ οφείλει να μεταφερθεί στη δεξιά λωρίδα μετά την ολοκλήρωση του προσπεράσματος, πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να κινηθεί γρηγορότερα από αυτόν. Είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος και φαντάζομαι ότι θα στο επιβεβαιώσουν σχεδόν οι πάντες εδώ μέσα
Συμφωνω.Στην δεξια λωριδα πρεπει να μενουμε και να χρησιμοποιουμε την αριστερη για προσπερασμα.Εγω προσωπικα αυτο κανω παντα.Οταν ομως η δεξια λωριδα δεν ειναι καλη(εχει κατσει δηλαδη ο δρομος απο το βαρος των φορτηγων) η οταν βρισκονται εκει πολλες νταλικες μενω στην αριστερη αλλα πηγαινω στο οριο ταχυτητας,αμα ερθει ομως καποιος πιο γρηγορος θα κανω δεξια να με περασει,δεν το βρισκω λογικο να τον κρατησω πισω μου.Αμα θελει να περασει θα περασει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
webfox
εσυ δεν κατεχεις την λογικη των πραγματων. ΔΕΝ καρφωθηκα στα φρενα ΓΙΑ ΝΑ πεσει, για την ακριβεια ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι μπορουσε να πεσει και αυτο λογω ελαχιστης ταχυτητας. Καρφωθηκα στα φρενα επειδη τα πηρα οταν για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω'. Οπου εκει ο τυπος ΕΠΕΙΔΗ ειχε κολλησει απο πισω μου ενω εβρεχε ΚΑΙ δεν ειχε το μυαλο του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, στραγγαλισε το μπροστινο φρενο και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πεσει ενω πηγαιναμε με 5. Αντε 10 χαω.Προφανως δεν στεναχωρεθηκα για τον καημενο τον μηχανακια, αλλα τι να κανουμε. Δεν μπορει να απαιτει να νοιαστω κιολας ο καραγκιοζης. Αλλα βεβαια, οσο καραγκιοζηδες και αν ειναι αυτοι, οσο γαμιαδες και αν την εχουν δει, προς θεου μην γινει τιποτα 'γιατι ειναι με μηχανη'...
Νταξ' ρε Kacey, ο τύπος ήταν αρχιμ@λ@κας και με σφραγίδα...δε είπε κανείς τ' αντίθετο.
Αλλά βρε κουμπάρε, δε δικαιολογείται να 'ξαπλώνεις' τον κάθε τσοράφλα που στην δίνει...
(αν ήταν με Μπετονιέρα ο τύπως αντί με πραπρα ήθελα να' ξερα τι θάκανες;).Τες πάντων...να' σαι πάντα καλά...
Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
webfox
εσυ δεν κατεχεις την λογικη των πραγματων. ΔΕΝ καρφωθηκα στα φρενα ΓΙΑ ΝΑ πεσει, για την ακριβεια ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι μπορουσε να πεσει και αυτο λογω ελαχιστης ταχυτητας. Καρφωθηκα στα φρενα επειδη τα πηρα οταν για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω'. Οπου εκει ο τυπος ΕΠΕΙΔΗ ειχε κολλησει απο πισω μου ενω εβρεχε ΚΑΙ δεν ειχε το μυαλο του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, στραγγαλισε το μπροστινο φρενο και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πεσει ενω πηγαιναμε με 5. Αντε 10 χαω.Προφανως δεν στεναχωρεθηκα για τον καημενο τον μηχανακια, αλλα τι να κανουμε. Δεν μπορει να απαιτει να νοιαστω κιολας ο καραγκιοζης. Αλλα βεβαια, οσο καραγκιοζηδες και αν ειναι αυτοι, οσο γαμιαδες και αν την εχουν δει, προς θεου μην γινει τιποτα 'γιατι ειναι με μηχανη'...
Νταξ' ρε Kacey, ο τύπος ήταν αρχιμ@λ@κας και με σφραγίδα...δε είπε κανείς τ' αντίθετο.
Αλλά βρε κουμπάρε, δε δικαιολογείται να 'ξαπλώνεις' τον κάθε τσοράφλα που στην δίνει...
(αν ήταν με Μπετονιέρα ο τύπως αντί με πραπρα ήθελα να' ξερα τι θάκανες;).Τες πάντων...να' σαι πάντα καλά...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΤο χω κανει σε τριαξονικο.... ο μαλακας δεν μ αφηνε να τον περασω και προσπαθησε να με κολλησει πανω στα παρκαρισμενα.
Κοκαλωσα τον εβγαλα φωτο και του ευχηθικα καλο Πασχα.... -
λοιπον ενταξει τι να πω νομιζω πολλοι εδω μεσα πρωτα θελουν να κατηγορησουν και μετα να ακουσουν.
για να βρισκομαι στην αριστερη λωριδα παει να πει οτι εχω καποιο λογο. δεν ειμαι ο ελληναρας της υποθεσης.
συγκεκριμενα ο δρομος ειναι ο περιφερειακος θεσσαλονικης.
ολες οι αλλες λωριδες ειναι κατειλημμενες απο αμαξια που πανε αργοτερα απο εμενα. τι να κανω? να πατησω φρενο, να κοψω ταχυτητα και να χωθω αναμεσα στους αλλους επειδη ο αλλος εχει κ**λες και θελει να τρεξει? οχι φυσικα. αν εχει σοβαρο λογο πχ να παει καποιον στο νοσοκομειο, αναβει τα αλαρμ και φευγω κατευθειαν.
επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση σας ειπα οτι εκανα στην ακρη. ακριβως επειδη εκεινη τη στιγμη μπορουσα. γενικα ομως δεν κανω οχι επειδη μου αρεσει η αριστερη λωριδα αλλα επειδη απο κει παω πιο γρηγορα και δεν προκειται να μειωσω την ταχυτητα μου επειδη καποιος απο πισω μου θελει να τρεξει με 150 ή δεν ξερω ποσο αλλο. αν μπορω να παω με την ταχυτητα που θελω στη δεξια λωριδα, θα παω στη δεξια. για να καθομαι στην αριστερη σημαινει οτι δεν εχω αλλη λυση. και επαναλαμβανω σας το ειπα οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση πηγα δεξια γιατι μπορουσα να παω. αν δεν μπορουσα (οπως συνηθως συμβαινει στον περιφερειακο) δεν θα πηγαινα.αυτα αλλα βαρεθηκα να δικαιολογουμαι. μπαινω σ αυτο το θεμα για να πω το δικιο μου, αυτο που με σκαει. και αντι για να βρω το δικιο μου, βρισκω ενα ματσο κακοπροαιρετους που πρωτα πρεπει να πουν την κακια και μετα να ρωτησουν τις πραγματικες συνθηκες. αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο απο τον καθε ελληναρα που συναντω στο δρομο.
καλο σαββατοκυριακο
edit: και φυσικα, αν εχω καταλαβει καλα την ψυχολογια του ελληνα, δεν προκειται να ακουσω απο κανεναν 'εχεις δικιο τελικα φιλε, τωρα που το εξηγησες'. απο τη στιγμη που ο ελληνας θα πει την αποψη του, πρωτα θα πεθανει και μετα θα την αλλαξει.
τελοσπαντων. καλο σαββατοκυριακο οπως ειπα. δεν εχω διαθεση να αφησω τις οδηγικες και να συνεχισω στις ιντερνετικες κοντρες.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το καλο ειναι οτι μεσα απο τις μαλακιες που πετανε οι παπακουλες εδω μεσα, φαινεται ξεκαθαρα ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι, που τους θηξαν τα παπιαΓεια σου Wagner λεβεντόπαιδο...
Ομολογώ ότι θεωρώ τον τρόπο αντιμετώπισής σου στην χρήση όπλων (όπως περιγράφεις παραπάνω) όχι μόνο εξαίσιο και λογικότατο, αλλά μακάρι εδώ στο νησί να είχαν κάποιοι μια τέτοια νηφαλιότητα με το 'σιδερικό' τους...
Αν τώρα αντέγραφες αυτή την λογική και στον τρόπο που 'αντιμετωπίζεις' τους άλλους στον δρόμο, μπορεί και να σε...παντρευτώ!
Καλά να περνάτε...
Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Αγαπητέ Silvio διαβάζοντας κανείς τα παραπάνω ποστ σου (πλην του τελευταίου) το μόνο συμπέρασμα που δε βγάζει είναι ότι οι υπόλοιπες λωρίδες είχαν κίνηση και γι' αυτό καθόσουν αριστερά ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ αργότερα αυτοκίνητα.
ΑΝ έβγαινε αυτό το συμπέρασμα προσωπικά ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε θα σχολίαζα το ότι δεν έκανες δεξιά αμέσως καθ'ως συμφωνώ μαζί σου στο ότι επειδή έρχεται γρηγορότερα δε μπορεί να σε υποχρεώσει να ξεκουμπιστείς ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ για να πάει αυτός γρηγορότερα. Ας περιμένει να τελειώσεις το προσπέρασμά σου κανονικά και αφού βρεις άνετο χώρο να κάνεις δεξιά να τον αφήσεις να περάσει.
Δεν είχα καμία κακή διάθεση εξαρχής μαζί σου, είναι όμως γεγονός ότι το πρώτο πράγμα που διάβασα στο ποστ σου ήταν ότι σε εκνεύρισε ο μεν οδηγός του Golf και του κόλλησες, ενώ απ' την άλλη εκνευρίστηκες που σου κόλλησε ο οδηγός του τζιπ και προσέθεσες ότι:
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
... ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ....Συγγνώμη, αλλά διαβάζοντας κανείς αυτό το συμπέρασμα που βγάζει είναι ότι θεωρείς ότι απ' τη στιγμή που πήγαινες με το όριο δεν είχες ΚΑΝΕΝΑ λόγο να κάνεις δεξιά είχες δεν είχες χώρο.
Επειδή εδώ είναι φόρουμ και οι συννενοήσεις γίνονται με γραπτά κείμενα κάποιος πρέπει να εξηγεί καλύτερα τι έγινε αν δε θέλει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Προσωπικά συνεχίζω πάντως να μη δικαιολογώ ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση το κόλλημα, το οποίο και θεωρώ άκρως επικίνδυνο. Χίλες φορές να περάσεις το λαλάκα από δεξιά όταν βρεις χώρο παρά να το πας στον πόντο θέλοντας να τον φοβίσεις για να κάνει δεξιά.
-
Aπό την άλλη βέβαια πάντα είχα την απορία πως ζητάμε από τον άλλο να σεβαστεί τον νόμο, όταν δεν τον σεβόμαστε εμείς.
-
Ο χρήστης Silvio έγραψε:
λοιπον ενταξει τι να πω νομιζω πολλοι εδω μεσα πρωτα θελουν να κατηγορησουν και μετα να ακουσουν.
για να βρισκομαι στην αριστερη λωριδα παει να πει οτι εχω καποιο λογο. δεν ειμαι ο ελληναρας της υποθεσης.
συγκεκριμενα ο δρομος ειναι ο περιφερειακος θεσσαλονικης.
ολες οι αλλες λωριδες ειναι κατειλημμενες απο αμαξια που πανε αργοτερα απο εμενα. τι να κανω? να πατησω φρενο, να κοψω ταχυτητα και να χωθω αναμεσα στους αλλους επειδη ο αλλος εχει κ**λες και θελει να τρεξει? οχι φυσικα. αν εχει σοβαρο λογο πχ να παει καποιον στο νοσοκομειο, αναβει τα αλαρμ και φευγω κατευθειαν.
επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση σας ειπα οτι εκανα στην ακρη. ακριβως επειδη εκεινη τη στιγμη μπορουσα. γενικα ομως δεν κανω οχι επειδη μου αρεσει η αριστερη λωριδα αλλα επειδη απο κει παω πιο γρηγορα και δεν προκειται να μειωσω την ταχυτητα μου επειδη καποιος απο πισω μου θελει να τρεξει με 150 ή δεν ξερω ποσο αλλο. αν μπορω να παω με την ταχυτητα που θελω στη δεξια λωριδα, θα παω στη δεξια. για να καθομαι στην αριστερη σημαινει οτι δεν εχω αλλη λυση. και επαναλαμβανω σας το ειπα οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση πηγα δεξια γιατι μπορουσα να παω. αν δεν μπορουσα (οπως συνηθως συμβαινει στον περιφερειακο) δεν θα πηγαινα.αυτα αλλα βαρεθηκα να δικαιολογουμαι. μπαινω σ αυτο το θεμα για να πω το δικιο μου, αυτο που με σκαει. και αντι για να βρω το δικιο μου, βρισκω ενα ματσο κακοπροαιρετους που πρωτα πρεπει να πουν την κακια και μετα να ρωτησουν τις πραγματικες συνθηκες. αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο απο τον καθε ελληναρα που συναντω στο δρομο.
καλο σαββατοκυριακο
edit: και φυσικα, αν εχω καταλαβει καλα την ψυχολογια του ελληνα, δεν προκειται να ακουσω απο κανεναν 'εχεις δικιο τελικα φιλε, τωρα που το εξηγησες'. απο τη στιγμη που ο ελληνας θα πει την αποψη του, πρωτα θα πεθανει και μετα θα την αλλαξει.
τελοσπαντων. καλο σαββατοκυριακο οπως ειπα. δεν εχω διαθεση να αφησω τις οδηγικες και να συνεχισω στις ιντερνετικες κοντρες.
Δεν ανεφερες πουθενα οτι ηταν πυγμενες οι αλλες λωριδες.
Αν το λεγες απο την αρχη, δεν θα σου λεγε κανενας τιποτα:) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aπό την άλλη βέβαια πάντα είχα την απορία πως ζητάμε από τον άλλο να σεβαστεί τον νόμο, όταν δεν τον σεβόμαστε εμείς.Σε ποιό συγκεκριμένα κομμάτι του νόμου αναφέρεσαι;
Ρωτάω γιατί καλώς ή κακώς είναι άλλο το να παρανομήσεις ξεπερνώντας το όριο ταχύτητας κατά 20-30 χλμ/ώρα στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να ενοχλήσεις κάποιον και άλλο το να μένεις κολλημένος στην αριστερή. Είναι άλλο το να παρκάρεις κάθετα στο πεζοδρόμιο κλείνοντας τη δίοδο και άλλο το να ανεβάζεις τις δυο πλαινές ρόδες πάνω έτσι ώστε και τα αμάξια να περνάνε και να μένει υπεραρκετός χώρος να περνάνε πεζοί, καρότσια, κτλ.
Ναι, συμφωνώ ότι αποτελεί υποκειμενική εκτίμηση της αξίας του νόμου, εν μέρει όμως κάποιος μπορεί να αντιληφθεί αν αυτό που κάνει ενοχλεί ή είναι απλά τυπική παράβαση.
-
Σε αυτό που περιγράφεις. Εγώ προσωπικά νιώθω κάπως όταν με τα 140-150 πέσω σε κάποιον που πάει με 100-110 και έχω υποσυνείδητα την απαίτηση να κάνει δεξιά γιατί έτσι λέει ο νόμος. Τις περισσότερες φορές απλά περιμένω.
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Το καλο ειναι οτι μεσα απο τις μαλακιες που πετανε οι παπακουλες εδω μεσα, φαινεται ξεκαθαρα ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι, που τους θηξαν τα παπια
Γεια σου Wagner λεβεντόπαιδο...
Ομολογώ ότι θεωρώ τον τρόπο αντιμετώπισής σου στην χρήση όπλων (όπως περιγράφεις παραπάνω) όχι μόνο εξαίσιο και λογικότατο, αλλά μακάρι εδώ στο νησί να είχαν κάποιοι μια τέτοια νηφαλιότητα με το 'σιδερικό' τους...
Αν τώρα αντέγραφες αυτή την λογική και στον τρόπο που 'αντιμετωπίζεις' τους άλλους στον δρόμο, μπορεί και να σε...παντρευτώ!
Καλά να περνάτε...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΠροσπαθω... Αλλα δεν τα καταφερνω παντα
-
K εγω περιμενω αφηνοντας κ μεγαλη αποσταση μαλιστα. Οταν βλεπω οτι εχει αδειασει η δε3ια λωριδα απλα μειωνω την αποσταση. Τις περισσοτερες φορες πιανουν το νοημα κ δε χρειαζεται να κολλησω στον μπροστινο.
Το εκνευριστικο ειναι οταν σου κολλανε με φωτα, αλαρμ, κορνες ενω δεν εχεις που8ενα να πας, κ ας τους εχεις ειδοποιησει οτι 8α τους κανεις χωρο αναβοντας το δε3ι φλας. Εκει που βγαινω εκτος εαυτου ομως ειναι οταν τους ιδιους τους 3αναφτανω λιγο πιο κατω (πι8ανοτατα σε ανηφορα η στροφες) κ σε αγνοουν κανονικοτατα.
Επειδη ομως συνη8ως πηγαινω αργα κ δε3ια, το ιδιο τσαντιζομαι οταν βλεπω την ιδια συμπεριφορα κ σε αλλους. Το ιδιο η ισως κ μεγαλυτερο προβλημα ειναι με τους οδηγους που πανε πιο αργα απο μενα στην μεσαια λωριδα, κ ας ειναι η δε3ια αδεια. Ποιος ο λογος?
Ζωα παντως ειναι ολοι οσοι χανουν ευκολα την ψυχραιμια τους κ αναζητουν κα8ε ευκαιρια να 3εδωσουν. Αν τα προβληματα της κα8ημερινοτητας δεν μπορουν να τα αφησουν πισω τους, δεν τους φταινε οι αλλοι. Αλλα κ αυτο ειναι μερος της 'π@ιδει@ς' (συγγνωμη για την λε3η).
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
K εγω περιμενω αφηνοντας κ μεγαλη αποσταση μαλιστα. Οταν βλεπω οτι εχει αδειασει η δε3ια λωριδα απλα μειωνω την αποσταση. Τις περισσοτερες φορες πιανουν το νοημα κ δε χρειαζεται να κολλησω στον μπροστινο.Το εκνευριστικο ειναι οταν σου κολλανε με φωτα, αλαρμ, κορνες ενω δεν εχεις που8ενα να πας, κ ας τους εχεις ειδοποιησει οτι 8α τους κανεις χωρο αναβοντας το δε3ι φλας. Εκει που βγαινω εκτος εαυτου ομως ειναι οταν τους ιδιους τους 3αναφτανω λιγο πιο κατω (πι8ανοτατα σε ανηφορα η στροφες) κ σε αγνοουν κανονικοτατα.
Επειδη ομως συνη8ως πηγαινω αργα κ δε3ια, το ιδιο τσαντιζομαι οταν βλεπω την ιδια συμπεριφορα κ σε αλλους. Το ιδιο η ισως κ μεγαλυτερο προβλημα ειναι με τους οδηγους που πανε πιο αργα απο μενα στην μεσαια λωριδα, κ ας ειναι η δε3ια αδεια. Ποιος ο λογος?
Ζωα παντως ειναι ολοι οσοι χανουν ευκολα την ψυχραιμια τους κ αναζητουν κα8ε ευκαιρια να 3εδωσουν. Αν τα προβληματα της κα8ημερινοτητας δεν μπορουν να τα αφησουν πισω τους, δεν τους φταινε οι αλλοι. Αλλα κ αυτο ειναι μερος της 'π@ιδει@ς' (συγγνωμη για την λε3η).
Εγω απλα παιζω μια-δυο φωρες τα φωτα απο μακρυα.
Αν δεν αποκρινεται το ζωντανο απο μπροστα, περναω απο δεξια.Εχω μια συνηθεια που αφορα το κινητο και την οδιγηση.
Δεν μπορω να κλεινω το κινητο μεσα στο αμαξι και καμια φορα ειμαι υποχρεωμενος να μιλαω την ωρα που οδιγω, πραγμα που δεν μ αρεσει.
Οταν με παιρνουν τηλ στο αυτοκινητο, καθομαι στη δεξια λωριδα και τσουλαω με 60-70-80 ΧΑΩ, κρατοντας αρκετη αποσταση ασφαλειας απο τον μπροστα μου, για οση ωρα μιλαω -μεσω ΒΤ η της ανοιχτης ακρωασης- στο κινητο.Μου τυχαινει πολυ συχνα, να σκανε στην δεξια λωριδα πισω μου και να μου παιζουν τα φωτα....
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?????
ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΡΕ ΖΩΑ???
ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ?????
Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ!!!!!!!
Μερικοι ανθρωποι πρεπει να μας απαλλαξουν απο τα γωνιδια τους.... -
Αν δεν αποκρινεται το ζωντανο απο μπροστα, περναω απο δεξιαΝομίζω ότι αυτή είναι η πιο πρακτική λύση...
-
wagner, έχω βρεθεί σε αντίστοιχο σκηνικό... ΕΟ με 3 λωρίδες, όλες άδειες, εγώ για κάποιον λόγο είμαι στην δεξιά με 70 πάνω κάτω, και έρχεται από πίσω τσόγλανος με πουντότζιτο και μου κολλάει, ανάβοντας φώτα. Αφού είδε και απόειδε, βγήκε αριστερή και με πέρασε ωρυόμενος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
wagner, έχω βρεθεί σε αντίστοιχο σκηνικό... ΕΟ με 3 λωρίδες, όλες άδειες, εγώ για κάποιον λόγο είμαι στην δεξιά με 70 πάνω κάτω, και έρχεται από πίσω τσόγλανος με πουντότζιτο και μου κολλάει, ανάβοντας φώτα. Αφού είδε και απόειδε, βγήκε αριστερή και με πέρασε ωρυόμενος.Mπορει να ηταν Εγγλεζος!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν δεν αποκρινεται το ζωντανο απο μπροστα, περναω απο δεξιαΝομίζω ότι αυτή είναι η πιο πρακτική λύση...
Σε όσα αυτοκίνητα έχω οδηγήσει με φώτα Xenon (εργοστασιακά, όχι aftermarket που 'τυφλώνουν'), έχω παρατηρήσει οι περισσότεροι να παραμερίζουν αμέσως όταν τους πλησιάζεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν χρειάζεται ούτε καν να παίξεις τα φώτα κτλ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
wagner, έχω βρεθεί σε αντίστοιχο σκηνικό... ΕΟ με 3 λωρίδες, όλες άδειες, εγώ για κάποιον λόγο είμαι στην δεξιά με 70 πάνω κάτω, και έρχεται από πίσω τσόγλανος με πουντότζιτο και μου κολλάει, ανάβοντας φώτα. Αφού είδε και απόειδε, βγήκε αριστερή και με πέρασε ωρυόμενος.
Mπορει να ηταν Εγγλεζος!!!
Αυστραλος πιθικο-καγκουρας....
-
Mπορει να ηταν Εγγλεζος!!!
Αυστραλος πιθικο-καγκουρας....
Και αυτοί δεξιοτίμονα οδηγούν.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]