Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]
    • 1
    • 2
    • 53
    • 54
    • 55
    • 56
    • 57
    • 66
    • 67
    • 55 / 67
    Περί αυτοκίνησης
    146
    1323
    2748
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      silvio last edited by

οχι ειδικα στην ελλαδα, αμα εχεις τον τροπο, η αυτοδικια ειναι ο μονος τροπος δικαιοσυνης.
      γιατι πολυ απλα κανενας νομος δεν τηρειται. η αστυνομια και τα δικαστηρια ειναι για να μαζευουν ευρω. οποτε τι να κανει κανεις?
      ή κανει την παπια (οπως εγω απο δω και περα) μεχρι να βρει τροπο να φυγει απο τη κωλοχωρα ή προχωραει σε αυτοδικια, αμα εχει τον τροπο να το κανει.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        ratanplan last edited by

Ασερφ πρεπει να σε εχει βγαλει τελειως εκτος εαυτου και να μην εχεις σωστη κριση για να κανεις αυτο που λες, μονο και μονο το αισθημα της αυτοσυντηρησης θα σε κρατηση κα ιδεν θα το κανεις, ή θα το κανεις σε τετοιο ναθμο απλα για να τον τρομαξεις.
        Θα προτιμουσα να εχω ενα ΝΙΒΑ κα ινα τον παρω παραμαζωμα και να του πω μετα,sorry φιλε δεν σε ειδα.
        Παντως μην νομιζεις οτι θα τους νοιαξει δεν ειναι δικα τους τα συνοδευτικα.

• S
          silvio last edited by

ratanplan, αυτο που λες πριν απο το δικο μου ποστ με τους μπατσους μου ετυχε κι εμενα αλλα σε ηπιοτερη εκδοχη. εκει που πηγαινα με πολυ καλη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, μου κολλαει πισω μου ενα cherokee που ετρεχε βολιδα.. μου σπανε τα νευρα αυτοι οι τυποι (αλλωστε αν οντως βιαζονται για σοβαρο λογο, ο νομος λεει να αναβουν τα αλαρμ) και δεν αλλαζω λωριδα αλλα ευτυχως τοτε αλλαξα.. παλι καλα, γιατι μετα ειδα πινακιδες αστυνομιας στο cherokee.. φιου..
          δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις ρε γμτ.. παντα καποιος μαλακας θα βρεθει ή να σου κανει ζημια ή να σου κοψει κληση..
          πρεπει να εισαι αψογος και να εχεις νευρα απο ατσαλι για να βγεις σωος απο μια συνηθισμενη μερα στους ελληνικους δρομους..

• R
            ratanplan last edited by

Το θεμα ειναι να γυρισεις ζωντανος.
            Το να μην φας κληση ειναι πολυτελεια

• A
              aserf last edited by

Ο χρήστης Silvio έγραψε:
              ειχα λοιπον σημερα μπροστα μου εναν τετοιο τυπο. του κολλαω να παει στη δεξια λωριδα.

Να σου κάνω μια ερώτηση αν επιτρέπεται; Του κόλλησες κατευθείαν; Ήταν ώρα κολλημένος στην αριστερή λωρίδα και δεν έκανε δεξιά ενώ είχε χώρο; Του έπαιξες φώτα (ή του άναψες φλας) πριν του κολλήσεις;
              Προσωπικά το κόλλημα το θεωρώ γενικά απαράδεκτο! Αν ο μπροστινός φρενάρει γιατί του πετάχτηκε κάτι μπροστά του τι θα κάνεις; Αυτή είναι η μόνιμη απορία μου ήταν δεν ήταν κολλημένος στην αριστερή ο άλλος.
              Κολλημένος δε μένω ποτέ αριστερά χωρίς λόγο, όταν προσπερνάω όμως και φτάσει κάποιος με μεγαλύτερη φόρα από πίσω και μου κολλήσει παίζοντας φώτα γίνομαι έξαλλος.

Ασερφ πρεπει να σε εχει βγαλει τελειως εκτος εαυτου και να μην εχεις σωστη κριση για να κανεις αυτο που λες, μονο και μονο το αισθημα της αυτοσυντηρησης θα σε κρατηση κα ιδεν θα το κανεις, ή θα το κανεις σε τετοιο ναθμο απλα για να τον τρομαξεις.

Το έγραψα και γω στο Υ.Γ. ότι εν μέρει ελπίζω να επικρατήσει η λογική, η οποία και επικρατεί τελικά αλλιώς δε θα ήμουν χωρίς ατύχημα τα 5 χρόνια που οδηγώ (πλην ενός μηχανακίου που κινούταν ανάποδα σε μονόδρομο και έπεσε πάνω μου και μετά εξαφανίστηκε).

εκει που πηγαινα με πολυ καλη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, μου κολλαει πισω μου ενα cherokee που ετρεχε βολιδα.. μου σπανε τα νευρα αυτοι οι τυποι (αλλωστε αν οντως βιαζονται για σοβαρο λογο, ο νομος λεει να αναβουν τα αλαρμ) και δεν αλλαζω λωριδα αλλα ευτυχως τοτε αλλαξα..

Γιατί στην έσπασε που σου κόλλησε το τζιπ; Το ίδιο δεν έκανες και συ στο Golf; Αφού μόνος σου λες ότι είχες χώρο, οπότε και τελικά έκανες δεξιά. Το ότι ισχυρίζεσαι ότι πήγαινες με 'πολύ καλή ταχύτητα' δε σημαίνει κάτι. Δεν υπάρχει κάποια ταχύτητα πάνω από την οποία έχεις δικαίωμα να κινείσαι συνεχώς αριστερά.

Γι' αυτό λέω ότι το κόλλημα είναι εκνευριστικό, όπως είδες και εσένα σε πειράζει. Δεν έχει διαφορά το να στο κάνουν από το να το κάνεις εσύ

• K
                kacey last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
                Χτες Παρασκευη,ειναι περιπου 13:00 και παω δουλεια, ειμαι στην Βαρης κορωπιου θελω κανα χιλιομετρο περιπου για το φαναρι του Κορωπιου...βλεπω μια μερσεντες και ενα οκταβια απο πισω να κανουν γρηγορες αλλαγες λωριδας, αν ηταν ενα αμαξι θα ελεγα οκ...αλλα αυτοι πηγαιναν σαν ενα αμαξι....σαν αποτελεσμα ειχε να ειναι πολυ επικυνδηνοι αν σκεφτουμε οτι ηταν και βρεγμενος ο δρομος. Στο φαναρι του κορωπιου κανουμε δεξια προς αεροδρομιο, στο καπακι εχει αριστερη στροφη στην οποια προσπαθησα να περασω απο αριστερα το οκταβια, ο τυπος ομως δεν ηθελε και μου τραβαει στεγνα κλησιμο (ξαναλεω σε βρεγμενο δρομο) του παταω κατι κορνες (αφου φρεναρα και ειχα ανεβασει 100 σφυγμους) στα @@ του ο τυπος. μας εχει πιασει φαναρι και περιμενουμε. Μετα το φαναρι ακολουθει μια ευθεια περιπου 800-1000 μετρα και αυτη, μπροστα το μερκεντε στη δεξια και απο πισω αυτος στην μεση του δρομου....εκει βλεπω οτι εχει βαση για κεραια CB....πηρα στροφες και καταλαβα οτι ειναι ασφαλητικο και συνοδευει καποιον κουραδοεπισημο.....παω αριστερα αριστερα να τον περασω με κληνει παω δεξια το ιδιο, με μια προσποιηση προς τα δεξια τον κανω να μου ανηξει την αριστερη λωριδα απο την οποια και περναω με φουλ γκαζι και τον τρωο στα φρενα στριβωντας δεξια για αεροδρομιο.

!. Στο κλισημο που μου εκανε αν ειχα αφερεθει για μισο δευτερολεπτο τωρα θα ετρεχα στους φαναρτζιδες.
                2. Αφου συνοδευουν καποιο μαλακα, γιατι δεν αναβουν ενα φαρο να καταλαβαινουμε τι γινεται και να μην παιζουν με τη ζωουλα μας?
                3. Εινα ιη 2ρη ή η 3η φορα που γινεται αυτο στον ιδιο δρομο.

Αστα διαλα πια ο καθε μαλακας την εχει δει εξουσια.

α) Εσυ πας στην δουλεια στην 1μμ? Ωραιοςςςςςς...
                β) Για αυτο εγω κυκλοφορουσα με την καμερα μεσα στο αμαξι, σε 2 τετοιους που την ειχα δειξει, τους ειχε κοπει η μαγκια αποτομα. Στο ενα σκηνικο δε, μπατσικο εκανε κοντρες με BMW 750 ΔΣ και μου την ειπαν επειδη τους ακολουθουσα

Δεν φτανει που κυκλοφορει ξεκρανοτος και φταιει γι αυτο ο kacey, δεν φτανει που βρηζει τον kacey και φταιει ο kacey γι αυτο, οταν σταματησε ο kacey επεσε αυτος ο κακομοιρος που δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας απο το προπορευωμονο οχημα και εφταιγε και γι αυτο ο kacey.....

Πέρα από την ειρωνία, για όλα αυτά φταίει ο πάπιας. Ο kacey φταίει (νομικά και ηθικά) για τον απότομο ελιγμό.

Αντε παλι. Ποιος ειναι ο αποτομος ελιγμος? Που ενω πηγαιναμε με 5 αντε 10 χαω αποφασισα να σταματησω αποτομα επειδη για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω' και δεν σκεφτηκα οτι ειναι τοσο καραγκιοζης που μπορει να πεσει? Ε στα @@ μου τελικα, ειναι ακριβως αυτο που λεω τοσο καιρο οτι κανουν ενα καρο μλκιες και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους προσεχουν οι υπολοιποι ΟΤΑΝ τις κανουν γιατι 'ετσι πρεπει' επειδη 'ειναι με μηχανη'.

• S
                  silvio last edited by

Ο χρήστης aserf έγραψε:
                  Να σου κάνω μια ερώτηση αν επιτρέπεται; Του κόλλησες κατευθείαν; Ήταν ώρα κολλημένος στην αριστερή λωρίδα και δεν έκανε δεξιά ενώ είχε χώρο; Του έπαιξες φώτα (ή του άναψες φλας) πριν του κολλήσεις;
                  Προσωπικά το κόλλημα το θεωρώ γενικά απαράδεκτο! Αν ο μπροστινός φρενάρει γιατί του πετάχτηκε κάτι μπροστά του τι θα κάνεις; Αυτή είναι η μόνιμη απορία μου ήταν δεν ήταν κολλημένος στην αριστερή ο άλλος.
                  Κολλημένος δε μένω ποτέ αριστερά χωρίς λόγο, όταν προσπερνάω όμως και φτάσει κάποιος με μεγαλύτερη φόρα από πίσω και μου κολλήσει παίζοντας φώτα γίνομαι έξαλλος.

Γιατί στην έσπασε που σου κόλλησε το τζιπ; Το ίδιο δεν έκανες και συ στο Golf; Αφού μόνος σου λες ότι είχες χώρο, οπότε και τελικά έκανες δεξιά. Το ότι ισχυρίζεσαι ότι πήγαινες με 'πολύ καλή ταχύτητα' δε σημαίνει κάτι. Δεν υπάρχει κάποια ταχύτητα πάνω από την οποία έχεις δικαίωμα να κινείσαι συνεχώς αριστερά.

Γι' αυτό λέω ότι το κόλλημα είναι εκνευριστικό, όπως είδες και εσένα σε πειράζει. Δεν έχει διαφορά το να στο κάνουν από το να το κάνεις εσύ

εχεις εν μερει δικιο αλλα υπαρχει μια λεπτη διαφορα αναμεσα στις δυο περιπτωσεις.
                  με το γκολφ, μολις τον πλησιασα, ο τυπος αρχισε να επιταχυνει. ηταν φανερο οτι πηγαιναμε σε 'κοντρα'. αν δεν επιταχυνε, ή θα κρατουσα τη σωστη αποσταση ή θα τον περνουσα απο δεξια. απο τη στιγμη ομως που μπαινει στο κολπο, το να πατησει φρενο αποτομα για να πεσω πανω του μολις βλεπει οτι χανει, ειναι τουλαχιστον 'ομοφυλοφυλικο'..

στο τζιπ απο την αλλη, προτιμω να κραταω τη λωριδα μου και να μην παω δεξια γιατι αυτοι οι τυποι νομιζουν οτι ειναι οι αρχοντες των δρομων και ολοι οι αλλοι να παν να 'ζευγαρωσουν'.. ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ.

η διαφορα δηλαδη ειναι οτι με το γκολφ κανεις κοντρα, οποτε δεν εχω την απαιτηση να παει δεξια, απλα εχω την απαιτηση να μη με σκοτωσει.. (το ξαναλεω ο δρομος μπροστα του ηταν αδειος, πατησε φρενο για συγκεκριμενο γκει λογο)
                  στην αλλη περιπτωση προκειται περι νταβατζιλικιου απο τον μπατσο. παλι καλα βεβαια που εκανα στην ακρη και καταλαβα οτι ηταν στρουμφ.

αλλα, τελοσπαντων, επειδη γενικα βρισκω τον μπελα μου στους δρομους με τον δικο μου κωδικα οδηγικης συμπεριφορας, ειπα οτι απο δω και περα θα κανω την παπια οσο προκλητικος κι αν ειναι ο αλλος. ελπιζω να συγκρατιεμαι γιατι οπως το ξαναπα στο τελος καταληγεις ή να πληρωνεις τους προφυλακτηρες του μπροστινου ή να πληρωνεις κληση ή πολυ χειροτερα να πληρωνεις τον νεκροθαφτη..

• W
                    wagner669 last edited by

Ο χρήστης madox έγραψε:

Σήμερα με την βροχή διαρκείας στην Αθήνα, σε ώρα που είχε κοπάσει κάπως. Πάω λοιπόν ευθεία σε ένα δρομάκι και βλέπω πεζό ~50άρη λίγο πιο κάτω να περιμένει να περάσω για να διασχίσει κάθετα το δρόμο (ψιλόβροχο εκείνη την ώρα). Ακριβώς μπροστά του υπήρχε μεγάλη λακούβα με νερά οπότε φρενάρω να περάσω σιγά μην τον λούσω τον άνθρωπο.
                    Τι το'θελα; Όπως φρενάρω και περνάω μπροστά του με καμιά 10άρα χλμ μου φωνάζει 'Άντε πέρνα επιτέλους ρε μ@λ@κ@, σκατά έγινα να περιμένω εσένα'
                    Φυσικά κοκκαλώνω (δεν ερχόταν κανείς από πίσω) και απαντάω 'δεν φτάνει που φρέναρα για να μη σε βρέξω με βρίζεις κι από πάνω;' και απαντάει το επικό 'αν ήθελες να βοηθήσεις να φρέναρες πριν τα νερά και να με αφήσεις να περάσω παλιομ@λ@κ@'
                    Του τράβηξα ένα στολίδι και έφυγα.

Παρέλειψα να αναφέρω πως είχε ομπρέλα. Την οποία του πρότεινα μέρος να την τοποθετήσει.

Πεζος ηταν ε;;;
                    Μια χαρα εισαι, δεν εχεις προβλημα.
                    Δεν θα στην πεσουν οι παπακουλες του φουμ να στην πουν

ορεξη που την ειχαν να ασχολουνται με τον καθε κομπλεξικο

Το καλο ειναι οτι μεσα απο τις μαλακιες που πετανε οι παπακουλες εδω μεσα, φαινεται ξεκαθαρα ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι, που τους θηξαν τα παπια

• A
                      aserf last edited by

Ο χρήστης Silvio έγραψε:
                      ... ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ....

Έχει συζητηθεί πολλάκις, επειδή όμως βλέπω ότι είσαι νέο στο φόρουμ θα το ξαναπώ.

Το ότι κάποιος πάει σε ένα δρόμο με δύο λωρίδες ή περισσότερες λωρίδες με το όριο ταχύτητας ΔΕ δικαιολογεί ΕΠΟΥΔΕΝΙ το να μένει κολλημένος στην αριστερή λωρίδα ενώ η/οι δεξιά/ές είναι κενή/ές. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ οφείλει να μεταφερθεί στη δεξιά λωρίδα μετά την ολοκλήρωση του προσπεράσματος, πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να κινηθεί γρηγορότερα από αυτόν. Είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος και φαντάζομαι ότι θα στο επιβεβαιώσουν σχεδόν οι πάντες εδώ μέσα

• W
                        wagner669 last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
                        Χτες Παρασκευη,ειναι περιπου 13:00 και παω δουλεια, ειμαι στην Βαρης κορωπιου θελω κανα χιλιομετρο περιπου για το φαναρι του Κορωπιου...βλεπω μια μερσεντες και ενα οκταβια απο πισω να κανουν γρηγορες αλλαγες λωριδας, αν ηταν ενα αμαξι θα ελεγα οκ...αλλα αυτοι πηγαιναν σαν ενα αμαξι....σαν αποτελεσμα ειχε να ειναι πολυ επικυνδηνοι αν σκεφτουμε οτι ηταν και βρεγμενος ο δρομος. Στο φαναρι του κορωπιου κανουμε δεξια προς αεροδρομιο, στο καπακι εχει αριστερη στροφη στην οποια προσπαθησα να περασω απο αριστερα το οκταβια, ο τυπος ομως δεν ηθελε και μου τραβαει στεγνα κλησιμο (ξαναλεω σε βρεγμενο δρομο) του παταω κατι κορνες (αφου φρεναρα και ειχα ανεβασει 100 σφυγμους) στα @@ του ο τυπος. μας εχει πιασει φαναρι και περιμενουμε. Μετα το φαναρι ακολουθει μια ευθεια περιπου 800-1000 μετρα και αυτη, μπροστα το μερκεντε στη δεξια και απο πισω αυτος στην μεση του δρομου....εκει βλεπω οτι εχει βαση για κεραια CB....πηρα στροφες και καταλαβα οτι ειναι ασφαλητικο και συνοδευει καποιον κουραδοεπισημο.....παω αριστερα αριστερα να τον περασω με κληνει παω δεξια το ιδιο, με μια προσποιηση προς τα δεξια τον κανω να μου ανηξει την αριστερη λωριδα απο την οποια και περναω με φουλ γκαζι και τον τρωο στα φρενα στριβωντας δεξια για αεροδρομιο.

!. Στο κλισημο που μου εκανε αν ειχα αφερεθει για μισο δευτερολεπτο τωρα θα ετρεχα στους φαναρτζιδες.
                        2. Αφου συνοδευουν καποιο μαλακα, γιατι δεν αναβουν ενα φαρο να καταλαβαινουμε τι γινεται και να μην παιζουν με τη ζωουλα μας?
                        3. Εινα ιη 2ρη ή η 3η φορα που γινεται αυτο στον ιδιο δρομο.

Αστα διαλα πια ο καθε μαλακας την εχει δει εξουσια.

Πινακιδα και καταγγελεια!

• ?
                          A Former User last edited by

Ο χρήστης aserf έγραψε:

... ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ....

Έχει συζητηθεί πολλάκις, επειδή όμως βλέπω ότι είσαι νέο στο φόρουμ θα το ξαναπώ.

Το ότι κάποιος πάει σε ένα δρόμο με δύο λωρίδες ή περισσότερες λωρίδες με το όριο ταχύτητας ΔΕ δικαιολογεί ΕΠΟΥΔΕΝΙ το να μένει κολλημένος στην αριστερή λωρίδα ενώ η/οι δεξιά/ές είναι κενή/ές. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ οφείλει να μεταφερθεί στη δεξιά λωρίδα μετά την ολοκλήρωση του προσπεράσματος, πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να κινηθεί γρηγορότερα από αυτόν. Είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος και φαντάζομαι ότι θα στο επιβεβαιώσουν σχεδόν οι πάντες εδώ μέσα

Αλαρμ για προσπεραση ;Το αριστερο φλας ναι ,αλλα αλαρμ;Θα μπερδεψει οποιον το δει.

• W
                            wagner669 last edited by

Ο χρήστης Silvio έγραψε:
                            ratanplan, αυτο που λες πριν απο το δικο μου ποστ με τους μπατσους μου ετυχε κι εμενα αλλα σε ηπιοτερη εκδοχη. εκει που πηγαινα με πολυ καλη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, μου κολλαει πισω μου ενα cherokee που ετρεχε βολιδα.. μου σπανε τα νευρα αυτοι οι τυποι (αλλωστε αν οντως βιαζονται για σοβαρο λογο, ο νομος λεει να αναβουν τα αλαρμ) και δεν αλλαζω λωριδα αλλα ευτυχως τοτε αλλαξα.. παλι καλα, γιατι μετα ειδα πινακιδες αστυνομιας στο cherokee.. φιου..
                            δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις ρε γμτ.. παντα καποιος μαλακας θα βρεθει ή να σου κανει ζημια ή να σου κοψει κληση..
                            πρεπει να εισαι αψογος και να εχεις νευρα απο ατσαλι για να βγεις σωος απο μια συνηθισμενη μερα στους ελληνικους δρομους..

Εισαι εντελος λαθος.
                            Ο νομος/ΚΟΚ λεει οτι η αριστερη ειναι για προσπερασεις.
                            Η προσπεραση απο δεξια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο τον ΚΟΚ
                            Εσυ τι εκανες στην αριστερη;
                            Αν δεν προσπερνουσες εκεινη την ωρα, καλα εκανε και σου κολλησε ο τυπος.
                            Ποιος σου πε οτι μπορεις να παιρνεις την αριστερη υπερ-εγρολαβια και να καθεσαι εκει μεχρι να βαρεθεις;;
                            Ο ΚΟΚ ειναι συγκεκριμενος.
                            Κινουμαστε οσο το δυνατον δεξιοτερα του οδοστροματος και προσπερναμε απο την αριστερη.

• ?
                              A Former User last edited by

Ο χρήστης Silvio έγραψε:

εχεις εν μερει δικιο αλλα υπαρχει μια λεπτη διαφορα αναμεσα στις δυο περιπτωσεις.
                              με το γκολφ, μολις τον πλησιασα, ο τυπος αρχισε να επιταχυνει. ηταν φανερο οτι πηγαιναμε σε 'κοντρα'. αν δεν επιταχυνε, ή θα κρατουσα τη σωστη αποσταση ή θα τον περνουσα απο δεξια. απο τη στιγμη ομως που μπαινει στο κολπο, το να πατησει φρενο αποτομα για να πεσω πανω του μολις βλεπει οτι χανει, ειναι τουλαχιστον 'ομοφυλοφυλικο'..

στο τζιπ απο την αλλη, προτιμω να κραταω τη λωριδα μου και να μην παω δεξια γιατι αυτοι οι τυποι νομιζουν οτι ειναι οι αρχοντες των δρομων και ολοι οι αλλοι να παν να 'ζευγαρωσουν'.. ομοιως το τζιπ αν οντως ηθελε να τρεξει με ταχυτητα παρανομη (αφου εγω κινουμουν στο οριο) ας περνουσε απο δεξια ή αλλιως ας καθοταν στα αυγα του. αμα παλι ειχε σοβαρο λογο να κινειται με παρανομη ταχυτητα στην αριστερη λωριδα, ας αναβε τα αλαρμ και θα τον αφηνα να περασει ΑΜΕΣΩΣ.

η διαφορα δηλαδη ειναι οτι με το γκολφ κανεις κοντρα, οποτε δεν εχω την απαιτηση να παει δεξια, απλα εχω την απαιτηση να μη με σκοτωσει.. (το ξαναλεω ο δρομος μπροστα του ηταν αδειος, πατησε φρενο για συγκεκριμενο γκει λογο)
                              στην αλλη περιπτωση προκειται περι νταβατζιλικιου απο τον μπατσο. παλι καλα βεβαια που εκανα στην ακρη και καταλαβα οτι ηταν στρουμφ.

αλλα, τελοσπαντων, επειδη γενικα βρισκω τον μπελα μου στους δρομους με τον δικο μου κωδικα οδηγικης συμπεριφορας, ειπα οτι απο δω και περα θα κανω την παπια οσο προκλητικος κι αν ειναι ο αλλος. ελπιζω να συγκρατιεμαι γιατι οπως το ξαναπα στο τελος καταληγεις ή να πληρωνεις τους προφυλακτηρες του μπροστινου ή να πληρωνεις κληση ή πολυ χειροτερα να πληρωνεις τον νεκροθαφτη..

Δηλαδή η συμπεριφορά του κακού μπάτσου ήταν νταβατζιλίκι αλλά η δικιά σου συμπεριφορά που είχες καβατζώσει την αριστερή λωρίδα και ενοχλούσες χωρίς λόγο δεν ήταν;
                              Και αν δεν ήταν νταβατζιλίκι τότε τι ήταν;

Αλήθεια την αγόρασες τη λωρίδα σου και προτιμάς να την κρατήσεις;;;

Πολύ γαμάτη λογική!!!!

Λογικό να βρίσκεις το μπελά σου αν πηγαίνεις έτσι γενικά...

• L
                                lokatzis last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Αλαρμ για προσπεραση ;Το αριστερο φλας ναι ,αλλα αλαρμ;Θα μπερδεψει οποιον το δει.

Μπορεί και να τρομάξει. Αλάρμ ανάβουμε συνήθως όταν κινούμαστε με μεγάλες ταχύτητες και χρειαστεί να φρενάρουμε απότομα!

• panos2171
                                  panos2171 last edited by

Ο χρήστης aserf έγραψε:

Συμφωνω.Στην δεξια λωριδα πρεπει να μενουμε και να χρησιμοποιουμε την αριστερη για προσπερασμα.Εγω προσωπικα αυτο κανω παντα.Οταν ομως η δεξια λωριδα δεν ειναι καλη(εχει κατσει δηλαδη ο δρομος απο το βαρος των φορτηγων) η οταν βρισκονται εκει πολλες νταλικες μενω στην αριστερη αλλα πηγαινω στο οριο ταχυτητας,αμα ερθει ομως καποιος πιο γρηγορος θα κανω δεξια να με περασει,δεν το βρισκω λογικο να τον κρατησω πισω μου.Αμα θελει να περασει θα περασει.

• W
                                    webfox last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                                    webfox
                                    εσυ δεν κατεχεις την λογικη των πραγματων. ΔΕΝ καρφωθηκα στα φρενα ΓΙΑ ΝΑ πεσει, για την ακριβεια ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι μπορουσε να πεσει και αυτο λογω ελαχιστης ταχυτητας. Καρφωθηκα στα φρενα επειδη τα πηρα οταν για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω'. Οπου εκει ο τυπος ΕΠΕΙΔΗ ειχε κολλησει απο πισω μου ενω εβρεχε ΚΑΙ δεν ειχε το μυαλο του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, στραγγαλισε το μπροστινο φρενο και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πεσει ενω πηγαιναμε με 5. Αντε 10 χαω.

Προφανως δεν στεναχωρεθηκα για τον καημενο τον μηχανακια, αλλα τι να κανουμε. Δεν μπορει να απαιτει να νοιαστω κιολας ο καραγκιοζης. Αλλα βεβαια, οσο καραγκιοζηδες και αν ειναι αυτοι, οσο γαμιαδες και αν την εχουν δει, προς θεου μην γινει τιποτα 'γιατι ειναι με μηχανη'...

Νταξ' ρε Kacey, ο τύπος ήταν αρχιμ@λ@κας και με σφραγίδα...δε είπε κανείς τ' αντίθετο.

Αλλά βρε κουμπάρε, δε δικαιολογείται να 'ξαπλώνεις' τον κάθε τσοράφλα που στην δίνει...
                                    (αν ήταν με Μπετονιέρα ο τύπως αντί με πραπρα ήθελα να' ξερα τι θάκανες;).

Τες πάντων...να' σαι πάντα καλά...

Φιλικά από Κρήτη
                                    webfox

• W
                                      wagner669 last edited by

Ο χρήστης webfox έγραψε:

webfox
                                      εσυ δεν κατεχεις την λογικη των πραγματων. ΔΕΝ καρφωθηκα στα φρενα ΓΙΑ ΝΑ πεσει, για την ακριβεια ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι μπορουσε να πεσει και αυτο λογω ελαχιστης ταχυτητας. Καρφωθηκα στα φρενα επειδη τα πηρα οταν για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω'. Οπου εκει ο τυπος ΕΠΕΙΔΗ ειχε κολλησει απο πισω μου ενω εβρεχε ΚΑΙ δεν ειχε το μυαλο του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, στραγγαλισε το μπροστινο φρενο και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πεσει ενω πηγαιναμε με 5. Αντε 10 χαω.

Προφανως δεν στεναχωρεθηκα για τον καημενο τον μηχανακια, αλλα τι να κανουμε. Δεν μπορει να απαιτει να νοιαστω κιολας ο καραγκιοζης. Αλλα βεβαια, οσο καραγκιοζηδες και αν ειναι αυτοι, οσο γαμιαδες και αν την εχουν δει, προς θεου μην γινει τιποτα 'γιατι ειναι με μηχανη'...

Νταξ' ρε Kacey, ο τύπος ήταν αρχιμ@λ@κας και με σφραγίδα...δε είπε κανείς τ' αντίθετο.

Αλλά βρε κουμπάρε, δε δικαιολογείται να 'ξαπλώνεις' τον κάθε τσοράφλα που στην δίνει...
                                      (αν ήταν με Μπετονιέρα ο τύπως αντί με πραπρα ήθελα να' ξερα τι θάκανες;).

Τες πάντων...να' σαι πάντα καλά...

Φιλικά από Κρήτη
                                      webfox

Το χω κανει σε τριαξονικο.... ο μαλακας δεν μ αφηνε να τον περασω και προσπαθησε να με κολλησει πανω στα παρκαρισμενα.
                                      Κοκαλωσα τον εβγαλα φωτο και του ευχηθικα καλο Πασχα....

• S
                                        silvio last edited by

λοιπον ενταξει τι να πω νομιζω πολλοι εδω μεσα πρωτα θελουν να κατηγορησουν και μετα να ακουσουν.
                                        για να βρισκομαι στην αριστερη λωριδα παει να πει οτι εχω καποιο λογο. δεν ειμαι ο ελληναρας της υποθεσης.
                                        συγκεκριμενα ο δρομος ειναι ο περιφερειακος θεσσαλονικης.
                                        ολες οι αλλες λωριδες ειναι κατειλημμενες απο αμαξια που πανε αργοτερα απο εμενα. τι να κανω? να πατησω φρενο, να κοψω ταχυτητα και να χωθω αναμεσα στους αλλους επειδη ο αλλος εχει κ**λες και θελει να τρεξει? οχι φυσικα. αν εχει σοβαρο λογο πχ να παει καποιον στο νοσοκομειο, αναβει τα αλαρμ και φευγω κατευθειαν.
                                        επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση σας ειπα οτι εκανα στην ακρη. ακριβως επειδη εκεινη τη στιγμη μπορουσα. γενικα ομως δεν κανω οχι επειδη μου αρεσει η αριστερη λωριδα αλλα επειδη απο κει παω πιο γρηγορα και δεν προκειται να μειωσω την ταχυτητα μου επειδη καποιος απο πισω μου θελει να τρεξει με 150 ή δεν ξερω ποσο αλλο. αν μπορω να παω με την ταχυτητα που θελω στη δεξια λωριδα, θα παω στη δεξια. για να καθομαι στην αριστερη σημαινει οτι δεν εχω αλλη λυση. και επαναλαμβανω σας το ειπα οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση πηγα δεξια γιατι μπορουσα να παω. αν δεν μπορουσα (οπως συνηθως συμβαινει στον περιφερειακο) δεν θα πηγαινα.

αυτα αλλα βαρεθηκα να δικαιολογουμαι. μπαινω σ αυτο το θεμα για να πω το δικιο μου, αυτο που με σκαει. και αντι για να βρω το δικιο μου, βρισκω ενα ματσο κακοπροαιρετους που πρωτα πρεπει να πουν την κακια και μετα να ρωτησουν τις πραγματικες συνθηκες. αυτο ειναι που μου τη σπαει περισσοτερο απο τον καθε ελληναρα που συναντω στο δρομο.

καλο σαββατοκυριακο

edit: και φυσικα, αν εχω καταλαβει καλα την ψυχολογια του ελληνα, δεν προκειται να ακουσω απο κανεναν 'εχεις δικιο τελικα φιλε, τωρα που το εξηγησες'. απο τη στιγμη που ο ελληνας θα πει την αποψη του, πρωτα θα πεθανει και μετα θα την αλλαξει.

τελοσπαντων. καλο σαββατοκυριακο οπως ειπα. δεν εχω διαθεση να αφησω τις οδηγικες και να συνεχισω στις ιντερνετικες κοντρες.

• W
                                          webfox last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
                                          Το καλο ειναι οτι μεσα απο τις μαλακιες που πετανε οι παπακουλες εδω μεσα, φαινεται ξεκαθαρα ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι, που τους θηξαν τα παπια

Γεια σου Wagner λεβεντόπαιδο...

Ομολογώ ότι θεωρώ τον τρόπο αντιμετώπισής σου στην χρήση όπλων (όπως περιγράφεις παραπάνω) όχι μόνο εξαίσιο και λογικότατο, αλλά μακάρι εδώ στο νησί να είχαν κάποιοι μια τέτοια νηφαλιότητα με το 'σιδερικό' τους...

Αν τώρα αντέγραφες αυτή την λογική και στον τρόπο που 'αντιμετωπίζεις' τους άλλους στον δρόμο, μπορεί και να σε...παντρευτώ!

Καλά να περνάτε...

Φιλικά από Κρήτη
                                          webfox

• A
                                            aserf last edited by

Αγαπητέ Silvio διαβάζοντας κανείς τα παραπάνω ποστ σου (πλην του τελευταίου) το μόνο συμπέρασμα που δε βγάζει είναι ότι οι υπόλοιπες λωρίδες είχαν κίνηση και γι' αυτό καθόσουν αριστερά ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ αργότερα αυτοκίνητα.

ΑΝ έβγαινε αυτό το συμπέρασμα προσωπικά ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δε θα σχολίαζα το ότι δεν έκανες δεξιά αμέσως καθ'ως συμφωνώ μαζί σου στο ότι επειδή έρχεται γρηγορότερα δε μπορεί να σε υποχρεώσει να ξεκουμπιστείς ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ για να πάει αυτός γρηγορότερα. Ας περιμένει να τελειώσεις το προσπέρασμά σου κανονικά και αφού βρεις άνετο χώρο να κάνεις δεξιά να τον αφήσεις να περάσει.

Δεν είχα καμία κακή διάθεση εξαρχής μαζί σου, είναι όμως γεγονός ότι το πρώτο πράγμα που διάβασα στο ποστ σου ήταν ότι σε εκνεύρισε ο μεν οδηγός του Golf και του κόλλησες, ενώ απ' την άλλη εκνευρίστηκες που σου κόλλησε ο οδηγός του τζιπ και προσέθεσες ότι:

Ο χρήστης Silvio έγραψε:

Συγγνώμη, αλλά διαβάζοντας κανείς αυτό το συμπέρασμα που βγάζει είναι ότι θεωρείς ότι απ' τη στιγμή που πήγαινες με το όριο δεν είχες ΚΑΝΕΝΑ λόγο να κάνεις δεξιά είχες δεν είχες χώρο.

Επειδή εδώ είναι φόρουμ και οι συννενοήσεις γίνονται με γραπτά κείμενα κάποιος πρέπει να εξηγεί καλύτερα τι έγινε αν δε θέλει να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Προσωπικά συνεχίζω πάντως να μη δικαιολογώ ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση το κόλλημα, το οποίο και θεωρώ άκρως επικίνδυνο. Χίλες φορές να περάσεις το λαλάκα από δεξιά όταν βρεις χώρο παρά να το πας στον πόντο θέλοντας να τον φοβίσεις για να κάνει δεξιά.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 57
                                            • 66
                                            • 67