-
Ε και που ειναι το κακο.Παρανομος δεν ειναι το εδεσε κιολας.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ε και που ειναι το κακο.Παρανομος δεν ειναι το εδεσε κιολας.Δεν καταλαβαινω για μιλας σε τριτο ενικο...
Βασικα γνωριζω οτι δεν πρεπει να μεταφερουμε πραγματα που υπερβαινουν το μεγεθος του αυτοκινητου
Τωρα θα μου πεις ''και οι σχαρες τι ρολο βαρανε?''
Δεν ξερω, ισως δεν υπαρχει προβλημα προς το υψος -
Μιλουσα σε γ ενικο γιατι μπερδευτικα με τις μ*****ες που μου ανοιγει ο explorer και αφαιρεθηκα.
Eγω ξερω πως απογορευεται η μεταφοα φορτιου που προεξεχει απο το αμαξωμα 2 μετρα(μπορει να ειναι λιγοτερο μπορει και περισσοτερο δεν ειμαι σιγουρος)
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μιλουσα σε γ ενικο γιατι μπερδευτικα με τις μ*****ες που μου ανοιγει ο explorer και αφαιρεθηκα.Eγω ξερω πως απογορευεται η μεταφοα φορτιου που προεξεχει απο το αμαξωμα 2 μετρα(μπορει να ειναι λιγοτερο μπορει και περισσοτερο δεν ειμαι σιγουρος)
Α ναι??
Δεν το ηξερα αυτοΦΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ θα ειχα φερει και τον τριθεσιο ετσι
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μα δειτε τι φορτωσε στο αμαξι το αρχιζωο!!!!
Διθεσιο καναπε!!!Βασικα ειπα να το παιξω και εγω για πρωτη φορα στην ζωη μου Ελληναρας
Εγινα και λιγο happening εηω απο το γνωστο πολυκαταστημα, αφου επεφταν στοιχηματα για το αν θα χωρεσει ο καναπες στο fabia ή οχι
Ο λογος ειναι οτι θα αργουσε πολυ η μεταφορικη(+αργια γαρ), και τον ηθελα οπωσδηποτε αυριο
Τουλαχιστον τον εδεσα καλα, κατοπιν επελεξα να ΜΗΝ γυρισω απο Α.Ο. και δεν περασα τα 80χλμ/ω
Ενιωθα πολυ ασχημα που δεν μπορουσα να τρεξω ή να στριψω κανονικα, και οτι οι κινησεις μου επρεπε να ηταν προσεκτικες(παρολο που δεν κουνηθηκε ουτε εκατοστο)
Αντε και 7θεσιο το fabiaΑπορω με αυτους που τους αρεσει να ταξιδευουν με τροχοσπιτο/τρειλερ κτλ
Και εγώ Fabia έχω το προηγούμενο μοντέλο.
,μου έβαλες ιδέες τώρα..... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αποψε πριν απο λιγο, στο P2 parking του El.Venizelos
Αδειο το παρκινγκ, και τουλαχιστον 5 αμαξια να εχουν πιασει θεσεις ΑΜΕΑΘα ηθελα να ανοιξω με ενα λοστο το κεφαλι τους, για να δω τι τυπου σκατα εχουν μεσα
Όχι, μη, θεωρείται αυτοδικία.
Όπως επίσης το να τους κολλήσεις αυτοκόλλητο με γάιδαρο.
Θα θεωρηθείς εσύ ζώο μετά. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Μιλουσα σε γ ενικο γιατι μπερδευτικα με τις μ*****ες που μου ανοιγει ο explorer και αφαιρεθηκα.
Eγω ξερω πως απογορευεται η μεταφοα φορτιου που προεξεχει απο το αμαξωμα 2 μετρα(μπορει να ειναι λιγοτερο μπορει και περισσοτερο δεν ειμαι σιγουρος)
Α ναι??
Δεν το ηξερα αυτοΦΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ θα ειχα φερει και τον τριθεσιο ετσι
Εγω παλι θυμαμαι απο την παλια εκεινη εποχη που εδινα εξετασεις οτι απαγορευεται να μεταφερεις αντικειμενο που εξεχει περισσοτερο απο το 1/3 του μηκους του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
σημερα το πρωι στον Κηφισο,λευκο hyundai excel με 4 αλλοδαπους (μαλλον αλβανοι) αλλαζαν λωριδες αψυχολογητα και εκβιαστικα.ταυτοχρονα με το κλεισιμο που σου εριχναν σε κοιταζαν και οι 4 αγρια...κλεινουν τον μπροστινο μου,μετα απο λιγο κλεινουν και εμενα και ερχεται η σειρα μιας νταλικας.παει λοιπον το ζωο και ενω ειναι σταματημενη η νταλικα του χωνεται διαγωνια στην δεξια πλευρα της.ο οδηγος δεν μπορουσε να τους δει κατω δεξια κολλημενους στον προφυλακτηρα του...βαζει 1η και... παιρνει το excel αμπαριζα!πολυ γελιο! (δεν χτυπησε κανεις τους)Τι κρίμα.....
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Εγω παλι θυμαμαι απο την παλια εκεινη εποχη που εδινα εξετασεις οτι απαγορευεται να μεταφερεις αντικειμενο που εξεχει περισσοτερο απο το 1/3 του μηκους του αυτοκινητου.Το αυτό.
Οπότε αν οδήγησες με τη δέουσα προσοχή, κανένα πρόβλημα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
σημερα το πρωι στον Κηφισο,λευκο hyundai excel με 4 αλλοδαπους (μαλλον αλβανοι) αλλαζαν λωριδες αψυχολογητα και εκβιαστικα.ταυτοχρονα με το κλεισιμο που σου εριχναν σε κοιταζαν και οι 4 αγρια...κλεινουν τον μπροστινο μου,μετα απο λιγο κλεινουν και εμενα και ερχεται η σειρα μιας νταλικας.παει λοιπον το ζωο και ενω ειναι σταματημενη η νταλικα του χωνεται διαγωνια στην δεξια πλευρα της.ο οδηγος δεν μπορουσε να τους δει κατω δεξια κολλημενους στον προφυλακτηρα του...βαζει 1η και... παιρνει το excel αμπαριζα!πολυ γελιο! (δεν χτυπησε κανεις τους)
Τι κρίμα.....
+1000 Αν δε και το αυτοκινητο κατεληγε για πεταμα ακομα καλλυτερα!!!! Τα σαινια των τηλεπαραθυρων που ηταν να μας το δειξουν και να το φχαριστηθουμε!!!!! (θα ηθελα να ακουσω τον τροπο που θα το παρουσιαζαν για να μην θιξουν τους 'γειτωνες' μας) και χαρακτηρισθουν ρατσιστες απο τα γνωστα κεντρα........ Α!!! μα πια......
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
σημερα το πρωι στον Κηφισο,λευκο hyundai excel με 4 αλλοδαπους (μαλλον αλβανοι) αλλαζαν λωριδες αψυχολογητα και εκβιαστικα.ταυτοχρονα με το κλεισιμο που σου εριχναν σε κοιταζαν και οι 4 αγρια...κλεινουν τον μπροστινο μου,μετα απο λιγο κλεινουν και εμενα και ερχεται η σειρα μιας νταλικας.παει λοιπον το ζωο και ενω ειναι σταματημενη η νταλικα του χωνεται διαγωνια στην δεξια πλευρα της.ο οδηγος δεν μπορουσε να τους δει κατω δεξια κολλημενους στον προφυλακτηρα του...βαζει 1η και... παιρνει το excel αμπαριζα!πολυ γελιο! (δεν χτυπησε κανεις τους)
Τι κρίμα.....
+1000 Αν δε και το αυτοκινητο κατεληγε για πεταμα ακομα καλλυτερα!!!! Τα σαινια των τηλεπαραθυρων που ηταν να μας το δειξουν και να το φχαριστηθουμε!!!!! (θα ηθελα να ακουσω τον τροπο που θα το παρουσιαζαν για να μην θιξουν τους 'γειτωνες' μας) και χαρακτηρισθουν ρατσιστες απο τα γνωστα κεντρα........ Α!!! μα πια......
Σε τέτοια περιστατικά αξίζει να προσφερθείς ως μάρτυρας και να καταθέσεις ότι οδηγούσαν επικίνδυνα. Στο συγκεκριμένο μπορεί να βελτιωνόταν η θέση του νταλικέρη αφού, χωρίς την παραπάνω περιγραφή, μάλλον θα φανεί ότι έφταιγε αποκλειστικά αυτός!
-
δεν χρειαζεται...ηταν περιπολικο μπροστα...τα ειδαν ολα
-
2 ζωαρες ολκης σημερα.
Ανεβαινω απο Λ. Πεντελης και παω για μελησια, σε ενα κεντρικο φαναρι στα μελισια ειναι διπλα μου ενα φιεστα, ξεκιναμε μαζι βαζουμε δευτερα και βλεπω οτι την δεξια λωριδα την κλεινη σχεδον τελειως ενα φορτηγακι, οπως ειμαστε διπλα διπλα, παταω λιγο γκαζι για να μπει πισω μου και να μην κοψει και ξανξεκιναει, αλλα μενουμε διπλα διπλα...ειχε πατησει και αυτος γκαζι (παλιοκορσα 1200κ.εκ ) πλησιαζουμε το φορτηγακι και ο τυπος δεν φρεναρει....συνεχιζουμε και οι 2 στο γκαζι, λιγο πριν ακουμπησει το φορτηγακι και ενω παμε διπλα διπλα καταλαβαινω οτι δεν εχει προθεση να φρεναρει και φρεναρω εγω....μην κανει και καμια τιμονια τελευταια στιγμη και με αγκαλιασει! περναει το ζωο και εχει σηματακι Ν πισω.....ο τυπος γυρω στα 28-30 και ειχε και μια κοπελα μεσα....τον εφτασα πιο κατω τον κοιταξα περιμενοντας να κατεβασει κανα παραθυρο να γινουμε κωλος αλαλ δεν μου εκανε την χαρη!
Μετα απο κανα 2ωρο βγαινω σε αυτον τον δρομο απο εναν καθετο του, που εχει φαναρι για να παω προς λ.πεντελης (πρεπει να κοψω και τα 2 διαζοματα) αναβει το πρασσινο φευγω, εχουν σταματησει ολοι στο ρευμα της καθοδου και οπως φτανω το χωρισμα που εχει στην μεση για να χωριζει τα 2 ρευματα βλεπω ενα γραντε πουντο να ερχεται χωρις να κοβει.....ε κοβω εγω φυσικα και περναει μια κοτα γυρω στα 45 και με αγροιοκοιταει κιολας....προς στιγμην λεω να δεις που περασα με κοκκινο, ευτυχως που η κοπελα μου με διαβεβαιωσε οτι ειχα φυγει με πρασσινο γιατι ημουν στα προθυρα της τρελας, ποσα ζωα κυκλοφορουν ρε γμτ τελικα αναμεσα μας?
Αν οδηγουσα παντως εταιρικο αμαξι τον τυπο με το φιεστα θα τον αφηνα να γινει αφισα στο φορτηγακι μα το θεο.
-
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ
Ζητω συγνωμη απο το φορουμ, αλλα παραλιγο να ακουσετε για πολυνεκρο ατυχημα στην κηφησιας πριν απο λιγο
Ανεβαινα προς χαλανδρι την κηφησιας, και στην βυθιση του ψυχικου, ειχα πιασει την δεξια απο τις 2 λωριδες που μπαινουν στην βυθιση(δηλαδη την μεσαια απο πριν)
Λιγο πριν αρχισει η νησιδα, και οταν λεω πριν εννοω 5 μετρα πριν, και ενω ημουν με την ταχυτητα των ~60χλμ/ω(ειχα ξεκινησει απο το φαναρι και ημουν σε φαση επιταγχυνσης) μια mercentes απο τα δεξια, μου κανει σφηνα και χωνεται μπροστα στο 1εκ. την στιγμη που ειχα αλλο αμαξι μπροστα μου στα 3-4 μετρα!!!!
Πλακονομαι στα φρενα για να μην γινει το ατυχημα(θα τον εστελνα πανω στην νησιδα), και με τα νευρα μου στο τερμα(και την κοπελα μου να τα εχει παιξει με αυτο που ειδε) παω διπλα και βλεπω ενα μαλακιστηρι γυρω στα 23 να μιλαει στο κινητο και να γελαει!!!!!
Αν μας επιανε φαναρι, θα ημουν σιγουρα στο κρατητηριο αποψε
Παντως χωρις τιμωρια δεν τον αφησα και δεν γραφω τι εκαναΥ.Γ. Η αποθεωση της καταστασης, ειναι οτι μολις μπηκα μετα αριστερα απο την βλακεια που εκανε, πισω μου ειχε κολλησει ενα αλλο μαλακιστηρι(δεν τον εκλεισα, ειχα μπει πολυ πρωτου ερθει) και αρχισε να μου αναβοσβηνει τα φωτα για να περασει
Τα νευρα μου ειναι χαλια, ειλικρινα αν δεν ηταν η κοπελα μαζι μου, και αν δεν ερχοταν κανεις απο πισω, θα τον πεταγα πανω στις μπαριερες
Εγω χεστηκα, εταιρικο αμαξι εχω, οποτε....Καποια μερα ενας θα την πληρωσει για ολους, δεν υπαρχει περιπτωση
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Παντως χωρις τιμωρια δεν τον αφησα και δεν γραφω τι εκαναΠες ρε συ τι εκανες γιατι και γω θελω ωρες ωρες να τους κανω κατι αυτους τους ηλιθιους αλλα δεν ξερω τι.
Υ.Γ Παντως αυτοι οι μερσεντεζακιδες-bmwδακιδες θα μας σκοτωσουν καμια ωρα,νομιζουν οτι με τα λεφτα που δινουν για αυτα τα αυτοκινητα αγοραζουν και τον δρομο και κανουν οτι θελουν.
-
Το παιδι του μερσεντακια που το βρηκε ετοιμο, ο μπαμπας που μαλλον τα εχει δουλεψει τα € τα ποναει.
-
Aυριο το απογευμα παντως στο αμαξι μου θα βρισκεται μια εξαδα αυγα, ολο λεω και ολο το καθυστερω
Οσο παλιωνουν τοσο το καλυτερο, σαν το παλιο κρασι
Αμα βρεθει κανεις σαν τον σημερινο, θα τρωει ολη την εξαδα με supercombo hit finish -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το παιδι του μερσεντακια που το βρηκε ετοιμο, ο μπαμπας που μαλλον τα εχει δουλεψει τα € τα ποναει.Μπα, έχω πετύχει και τους ίδιους τους μαμπάδες να κάνουν κάτι τέτοια
-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΖητω συγνωμη απο το φορουμ, αλλα παραλιγο να ακουσετε για πολυνεκρο ατυχημα στην κηφησιας πριν απο λιγο
Kουράγιο! Δείτε το παρακάτω, απορώ πώς δεν το έχει αναφέρει κανείς:
http://news.ert.gr/c/3/382856.asp' target='_blank
Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Δευτέρας από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής 45χρονος οδηγός λεωφορείου ως υπεύθυνος του τροχαίου που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος των Γλυκών Νερών, όπου ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που επέβαινε συγκρούστηκε με το λεωφορείο που οδηγούσε άγνωστος, ο οποίος εγκατέλειψε το θύμα αβοήθητο. Οργή προκαλεί η στάση του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν αντιλήφθηκε το συμβάν, έσβησε τα φώτα του οχήματός του και απομακρύνθηκε με ταχύτητα. Εκτός από τον 17χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, νοσηλευόμενος παραμένει και ο 18χρονος οδηγός του δίτροχου, καθώς η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.Αντιγράφω από 2τροχο φόρουμ, από φίλο των παιδιών:
*Πριν λιγο γυρισα απο το ΚΑΤ, του λεω ρε μλκ αληθεια πες τι εγινε , μου λεει ημουν στην δεξια λωριδα με 100χιλ. και στην μεσαια ηταν το λεωφορειο και ξαφνικα αρχισε να στριβει προς την μερια μου οπου και βρηκαμε και πεσαμε,δε θυμοταν τιποτα μου λεει μετα ξυπνησα στο ΚΑΤ.
Το χερι απο τον ωμο εχει σπασει σε 2 σημεια, το κρανος του εφυγε μετα την συγκρουση ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ,και ειχε και ραμματα στο κεφαλι γιατι μετα την συγκρουση τον εσωσε το κρανος αλλα μετα του εφυγε το κρανος γιατι δεν το ειχε δεσει και βρηκε και λιγο κατω το κεφαλι του,γιατι του λεω ρε μλκ αφου φορουσες κρανος του λεω πως επαθες αυτα στο κεφαλι,μου λεει δε το ειχα δεμενο και μου εφυγε μετα,το ενα ματι ειναι μπλε απο χτυπημα, γρατζουνιες παντου,και το ποδι χτυπημενο,2 μηνες θα χρειαστει το χερι του και εχει 95% πιθανοτητες να ξανακολλησει χωρις επεμβαση.
Μου λεει ' ο Νωντας ειναι πιο σοβαρα απο εμενα,ειναι στην εντατικη' δεν του εχουν πει οτι εχει πεθανει (και καλα εκαναν).Ο μιχαλης πολυ τυχερος χτυπησε στα καγκελα μονο με το χερι, ο Νωντας ηταν ατυχος εφυγε μετα απο λιγα λεπτα,ειχε φοβερες κακωσεις στο σωμα του,δεν προλαβε ουτε το ασθενοφορο να φτασει....*
Νομίζω ότι η κοινωνία που όλοι φοβόμασταν, είναι ήδη εδώ... Όσο για τον 'επαγγελματία οδηγό', δεν έχω λόγια. Ακόμα και αν το ατύχημα ήταν απροσεξία, στιγμιαίο λάθος (που και πάλι ευθύνεται), το ότι είχε τη διαύγεια του νου ώστε να σκεφτεί να σβήσει τα φώτα για να τη σκαπουλάρει τον κάνει δολοφόνο. Ελπίζω να περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του σε ένα κελί και να μην ξαναγγίξει ποτέ τιμόνι.
Το παιδι του μερσεντακια που το βρηκε ετοιμο, ο μπαμπας που μαλλον τα εχει δουλεψει τα € τα ποναει.
Asymmetrical warfare: Τον πιτσιρικά μπορεί να μην τον νοιάζει, θα τον νοιάξει όμως τον μπαμπά --> θα καταλάβει το νόημα και ο μικρός. Πιθανόν όμως να είναι και τύπος 'το σπλάχνο μου πάνω απ'όλα' και το μαλακιστήρι να να μείνει ατιμώρητο και ακόμα χειρότερα με καινούριο ride...
-
Εκει αν ηταν αλλες 2 μηχανες παρεα με τα παιδια και η μια μηχανη τον ακολουθουσε τον σταματουσε παρακατω και τον σαπιζε στο ξυλο μεχρι λυποθυμιας θα τους τραβαγανε στα δικαστηρια?
Βασικα γενικευεται επικυνδηνα οχι οτι με βοιζει ο πατερας μου ενα ταπεινο αστρα εχει, αλλα κανετε σα να μην εχετε δει πιτσιρικια με αστρα, φοκους σενταν, αβενσις κλπ αμαξια του μπαμπα να κανουν μαλακιες τα bmwmercedes μας πειραξαν. Αντε λοιπον και οι κατοχοι των bmwmercedes ζωα. Μηπως σε αυτους να κολανε αυτοκολητα οι πανθηρες οπους τους βρουν καθως εινα ιβεβαιο οτι κανουν μαλακιες στο δρομο και οτι σιγουρα παρκαρουν παρανομα?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]