-
Αποψε πριν απο λιγο, στο P2 parking του El.Venizelos
Αδειο το παρκινγκ, και τουλαχιστον 5 αμαξια να εχουν πιασει θεσεις ΑΜΕΑΘα ηθελα να ανοιξω με ενα λοστο το κεφαλι τους, για να δω τι τυπου σκατα εχουν μεσα
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Αποψε πριν απο λιγο, στο P2 parking του El.Venizelos
Αδειο το παρκινγκ, και τουλαχιστον 5 αμαξια να εχουν πιασει θεσεις ΑΜΕΑΘα ηθελα να ανοιξω με ενα λοστο το κεφαλι τους, για να δω τι τυπου σκατα εχουν μεσα
Καλά μην είσαι σίγουρος ότι θα βρεις μόνο σκατά...
Στο αεροδρόμιο το έχουν παρακάνει... Στα διάλα πια! -
Ειμαστε με τον ξαδερφο μου στην παραλιακη Θεσσαλονικης και βρισκομαστε στο μεσαιο ρευμα.Απο μπροστα μας μια κυρια 40+ με ενα daihatsu terios η οποια ηθελε να στριψει στο Μακεδονια PALACE αλλα ηταν στη μεσαια λωριδα και απο την δεξια περνουσαν αυτοκινητα, και τι εκανε?????Κοκαλωσε το αυτοκινητο στη μεση της λεωφορου.Ο ξαδερφος μου πλακωθηκε στα φρενα και για χιλιοστα δεν ακουμπησαμε ουτε με αυτην αλλα ουτε και με τον αλλο που ερχοταν απο πισω μας.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ελλειψις αστυνομευσης καθε ειδους μαλλον....... οδηγει σε τετοιες συμπεριφορές....
Έλλειψη παιδείας που ξεκινάει από την οικογένεια και πλήρης άγνοια οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές...
Παντού υπάρχουν κάφροι, όχι μόνο εδώ ή σε υπανάπτυκτες χώρες.
Όμως στα ανεπτυγμένα κράτη τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές. Κι αν τυχόν λείπει το μακρύ χέρι του νόμου, φροντίζουν οι πολίτες να το καλούν αντί να πουν 'α τον αλήτη' και να συνεχίσουν αδιάφοροι. -
Σήμερα το απόγευμα στην κάθοδο της εθνικής μετά την Καβάλας,γίδι με ''υπερυψωμένο'' Jimny σερνόταν στην αριστερή...ήταν της φιλοσοφίας ''you can go fast but I can go anywhere'' ακόμη και στην αριστερή με 90...δωράκι οι αναμμένοι προβολείς -της ανύπαρκτης- ομίχλης!!!
-
Πόσο μαλάκας είσαι ρε;;;
Ναι σε εσένα μιλάω....
Σε εσένα που πας με το μηχανάκι σου στην αριστερή λωρίδα της εθνικής με 60 και αλλαγμένο φως που πρέπει να πλησιάσεις στα 5 μέτρα για να το δεις....
Τι σου φταίει ο άλλος να τον κάνεις δολοφόνο;;; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελλειψις αστυνομευσης καθε ειδους μαλλον....... οδηγει σε τετοιες συμπεριφορές....
Έλλειψη παιδείας που ξεκινάει από την οικογένεια και πλήρης άγνοια οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές...
Παντού υπάρχουν κάφροι, όχι μόνο εδώ ή σε υπανάπτυκτες χώρες.
Όμως στα ανεπτυγμένα κράτη τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές. Κι αν τυχόν λείπει το μακρύ χέρι του νόμου, φροντίζουν οι πολίτες να το καλούν αντί να πουν 'α τον αλήτη' και να συνεχίσουν αδιάφοροι.Εδω στην Ελλαδα και να το καλεσουν ποσο γρηγορα φανταζεσαι οτι θα ερθει!!!! και αν ερθει καποια στιγμη ποσο σιγουρος εισαι οτι θα κανει σωστα την δουλεια του??? (δλδ να δωσει κληση!!!) και αφου την δωσει ποσο σιγουρος εισαι οτι θα πληρωθει απο τον παραβατη!!!. βλεπεις λοιπον το γιατι και ο αλλος αδιαφορει.... στο να καλεσει το 'χερι του νομου'!!!!! και καταληγουμε στην κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα.....
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα στην κάθοδο της εθνικής μετά την Καβάλας,γίδι με ''υπερυψωμένο'' Jimny σερνόταν στην αριστερή...ήταν της φιλοσοφίας ''you can go fast but I can go anywhere'' ακόμη και στην αριστερή με 90...δωράκι οι αναμμένοι προβολείς -της ανύπαρκτης- ομίχλης!!!Εντάξει, είχα και εγώ παλιά Jimny... το καταλαβαίνω το κόμπλεξ του....
-
Καγκουρογκόμενα πάει να περάσει διάβαση χωρίς να ελέγξει για αυτοκίνητα, έρχομαι με καμιά 30άρα χλμ και φρενάρω σταματώντας 3-4 μέτρα πριν μιας και είχε διασχίσει το 1/3 της διάβασης ώστε να την αφήσω να περάσει. Αυτή με βλέπει και σταματάει εκεί ακριβώς που ήταν περιμένοντας να περάσω. Μιας και ήταν σε διάβαση της έκανα ευγενικά νόημα να περάσει και εισέπραξα ένα 'Στο δι@ολο... λιγούρια' την ώρα που περνούσε μπροστά από το αμάξι μου.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καγκουρογκόμενα πάει να περάσει διάβαση χωρίς να ελέγξει για αυτοκίνητα, έρχομαι με καμιά 30άρα χλμ και φρενάρω σταματώντας 3-4 μέτρα πριν μιας και είχε διασχίσει το 1/3 της διάβασης ώστε να την αφήσω να περάσει. Αυτή με βλέπει και σταματάει εκεί ακριβώς που ήταν περιμένοντας να περάσω. Μιας και ήταν σε διάβαση της έκανα ευγενικά νόημα να περάσει και εισέπραξα ένα 'Στο δι@ολο... λιγούρια' την ώρα που περνούσε μπροστά από το αμάξι μου.Κάτι τέτοιες πολύ απλά δεν παίζονται...
-
-
το μόνο καλό είναι όταν οι μπροστά σου περνάνε με κόκκινο σε φανάρι που κρατάει για λίγο
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Να τι γινεται οταν ενα ΖΩΟ παραβιαζει το κοκκινο.
Εγινε τον Ιουλιο στη διασταυρωση της β.γεωργιου.Η mercedes slk που επεσε πανω στο lancia βρισκοταν πιο κατω με διαλυμενη τη μουρη.
Κομπλεξικοι μερσεντακιδες.... Θα μας αφανησουν ολους!!!
το μόνο καλό είναι όταν οι μπροστά σου περνάνε με κόκκινο σε φανάρι που κρατάει για λίγο
Πως;;;;
-
-
Μαζουτ καιει?????Τι αμαξι ειναι?
-
για golf mk2 μου μοιάζει αλλά όντως καιγόνται τα σωθικά του
-
Golf 2 είναι, φορτωμένο τίγκα και 2-3 σπείρες στα πίσω ελατήρια κομμένα.
Η φωτό δεν δείχνει ακριβώς το μεγαλείο της προκάλυψης, αλλά πιάσατε την εικόνα... Πινακίδες Βουλγαρίας... -
σημερα το πρωι στον Κηφισο,λευκο hyundai excel με 4 αλλοδαπους (μαλλον αλβανοι) αλλαζαν λωριδες αψυχολογητα και εκβιαστικα.ταυτοχρονα με το κλεισιμο που σου εριχναν σε κοιταζαν και οι 4 αγρια...κλεινουν τον μπροστινο μου,μετα απο λιγο κλεινουν και εμενα και ερχεται η σειρα μιας νταλικας.παει λοιπον το ζωο και ενω ειναι σταματημενη η νταλικα του χωνεται διαγωνια στην δεξια πλευρα της.ο οδηγος δεν μπορουσε να τους δει κατω δεξια κολλημενους στον προφυλακτηρα του...βαζει 1η και... παιρνει το excel αμπαριζα!πολυ γελιο! (δεν χτυπησε κανεις τους)
-
Tο μεσημέρι πήγα μέχρι την Κυλλήνη για μια δουλειά.
Το τι καφριλίκια είδα στην εθνική Πύργου-Πατρών (ο Βούδας και ο Αλλάχ να την κάνουν τέτοια) από ''ασφαλίτικα'' και συνοδευτικά αυτοκίνητα δεν περιγράφεται.
Ειδικά μια Μercedes,λίγο πριν τη διασταύρωση προς Κυλλήνη και 117 ΠΜ με προσπέρασε σαν σταματημένο (πήγαινα με 90) εμένα και άλλα 3 αυτοκίνητα που ήταν μπροστά μου,χωρίς να έχει ανάψει φλας ή να μου παίξει φώτα.Μέσα μάλλον ήταν 5 άτομα από ότι πρόλαβα να δω.Το κορυφαίο όμως έγινε στον Πύργο,στα φανάρια του κόμβου της Φιλοθέης,μετά το στάδιο.
5 τροχαίοι με μηχανές,βαριόνταν φαίνεται να περιμένουν το κόκκινο και βγήκαν στην εθνική φόρα-παρτίδα.Η πλάκα είναι ότι πήγαιναν 2 χιλιόμετρα πιο κάτω στο εστιατόριο ''Αίγλη'' για φαγητό και δεν τους έκοψε να πάνε από τον βοηθητικό δρόμο για πιο γρήγορα. -
Μα δειτε τι φορτωσε στο αμαξι το αρχιζωο!!!!
Διθεσιο καναπε!!!Βασικα ειπα να το παιξω και εγω για πρωτη φορα στην ζωη μου Ελληναρας
Εγινα και λιγο happening εηω απο το γνωστο πολυκαταστημα, αφου επεφταν στοιχηματα για το αν θα χωρεσει ο καναπες στο fabia ή οχι
Ο λογος ειναι οτι θα αργουσε πολυ η μεταφορικη(+αργια γαρ), και τον ηθελα οπωσδηποτε αυριο
Τουλαχιστον τον εδεσα καλα, κατοπιν επελεξα να ΜΗΝ γυρισω απο Α.Ο. και δεν περασα τα 80χλμ/ω
Ενιωθα πολυ ασχημα που δεν μπορουσα να τρεξω ή να στριψω κανονικα, και οτι οι κινησεις μου επρεπε να ηταν προσεκτικες(παρολο που δεν κουνηθηκε ουτε εκατοστο)
Αντε και 7θεσιο το fabiaΑπορω με αυτους που τους αρεσει να ταξιδευουν με τροχοσπιτο/τρειλερ κτλ
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]