-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δεν ξερω πως λεγεται η οδος ρε γμτ..ειναι ο δρομος που σε βγαζει στην μικρη πλατεια..στο δρομο που εχει κατι βιτρινες απο τη μια μερια και τον Κωτσοβολο απο την αλλη!Ο τυπος ομως δεν την παλευε με τιποτα ..απορω τι σκεφτοταν οταν προσπαθουσε να με κυνηγησει...!
Ναι η οδός Λετρίνων είναι,5 λεπτά από το σπίτι μου με τα πόδια.Εκεί γίνονται μερικές φορές καυγάδες,σαν το δικό σου περιστατικό.
-
Για αυτο οχι ξυλο, επρεπε να τον πατησεις αφου τοτε θα ειχες το δικιο με το μερος σου.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ενταξει...το σκεφτηκα αυτο..αλλα μετα τι θα γινοταν δηλαδη? (χωρια του οτι πιστευω οτι δεν λυνεται τιποτα με τετοιους τροπους, εκτος ππια κι αν ο αλλος παει γυρευοντας..και ο συγκεκριμενος πηγαινε μαλλον)Αν πχ επρεπε να παει νοσοκομειο(ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει, ειδικα οταν ο αλλος ειναι μεγαλος) και μετα μου εκανε καμια μηνυση, γιατι θα ελεγα οτι τον πλακωσα στο δικαστηριο?
Επειδη μου εβρισε τη μανα?Πιανει αυτο αραγε..?Δεν ξερω..Νομίζω πιάνει....
Προσβολή της οικογενειακής τιμής και κατι τετοια.... -
Π@π@ρια πιάνει. Αλλά σε κάποια πράγματα έχω την εντύπωση πως πρέπει να κοιτάμε την ουσία και όχι τους τύπους. Ένα από αυτά είναι και αυτό. Όποιος βρίζει μάνα επιδιώκει (και του αξίζει) να τις φάει.
-
E...Οσο να ναι.... Ψαχνεται να τις φαει:)
-
Μιας και όλο για ξύλο μιλάμε σε αυτό το θέμα, κοιτάξτε τι έπαθαν κάποιοι που πιθανότατα νόμιζαν ότι λόγω αριθμητικής υπεροχής θα είχαν 'εύκολο έργο': http://www.youtube.com/watch?v=fmn8ORCbgZc&NR=1
-
Κινδυνεύοντας να ξεφύγω από το θέμα, κοιτάξτε τι συνέβη στη Ρωσία μεταξύ οπαδών των εκεί 'Ολυμπιακού'-'Παναθηναϊκού': http://www.youtube.com/watch?v=69202hGRGGM
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μιας και όλο για ξύλο μιλάμε σε αυτό το θέμα, κοιτάξτε τι έπαθαν κάποιοι που πιθανότατα νόμιζαν ότι λόγω αριθμητικής υπεροχής θα είχαν 'εύκολο έργο': http://www.youtube.com/watch?v=fmn8ORCbgZc&NR=1' target='_blankΔεν υποστήριξα το ξύλο στα περισσότερα ποστ μου (δε γράφω σε όλα γιατί υπάρχουν και τα δυο τελευταία) αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο.
Ας βρίσει εμένα, με όποιο τρόπο θέλει ας με πει οτιδήποτε, αν έχει δίκιο δε, θα το δεχτώ με το κεφάλι κάτω. Αλλά όχι μέλη της οικογένειας.
Σκέψου αν γινόταν αυτό σε εσένα πως θα αντιδρούσες. -
Kαλα στο πρωτο βιντεο ο τυπακος ειναι τρελο γομαρι κατι λεει για μποξ ο εκφωνητης...αν ο τυπος αν δεν ειναι κανας τοπικος ηρωας σιγουρα σχολειται πολλα χρονια.
Στο δευτερο βιντεο απλα δεν εχει νοημα να πουμε κατι ο χουλιγκανισμος ειναι για τον φουτσο.
-
Στο πρωτο βιντεακι ο τυπος 'τα σπαει'!!!!!!!
Α ΠΙ ΣΤΕ ΤΟΣ !!!!
Μπραβο του!!!!Για το βιντεο Β... Σορρυ, αλλα με μπαλα δεν ασχολουμαι!
-
Πέτυχα Jack pot σήμερα!
Ο τύπος όχι μόνο έχει παρκάρει σε θέση για ΑΜΕΑ αλλά πιάνει και 2 θέσεις! *(μια για αυτοκίνητο και το κενό ανάμεσα στις θέσεις αναπηρικών για να βγαίνει το καροτσάκι) * 2 φορές μακαρονάδα!Παραδίπλα το 106 έχει παρκάρει επίσης μισό σε θέση ΑΜΕΑ και μισό σε κανονική θέση! Άλλες δυό φορές μακαρονάδα!
Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός δεν έχει κινητική αναπηρία αλλά πνευματική. Μήπως τελικά δίκαια παρκάρει εκεί; Και αν ναι, γιατί το κράτος δεν του δίνει κόκκινες πινακίδες;Όταν έφυγε, πάρκαραν εκεί ένα Picanto κι ένα διαλυμένο King Cab με εξίσου αρτιμελείς αλλά ανεγκέφαλους οδηγούς...
-
Ούτε σωματικά ούτε διανοητικά ανάπηροι είναι. ΞΕΡΟΥΝ τι κάνουν. Απλά έχουν γραμμένο όλο τον κόσμο στα @@ τους.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πέτυχα Jack pot σήμερα!
Ο τύπος όχι μόνο έχει παρκάρει σε θέση για ΑΜΕΑ αλλά πιάνει και 2 θέσεις! *(μια για αυτοκίνητο και το κενό ανάμεσα στις θέσεις αναπηρικών για να βγαίνει το καροτσάκι) * 2 φορές μακαρονάδα!Παραδίπλα το 106 έχει παρκάρει επίσης μισό σε θέση ΑΜΕΑ και μισό σε κανονική θέση! Άλλες δυό φορές μακαρονάδα!
Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός δεν έχει κινητική αναπηρία αλλά πνευματική. Μήπως τελικά δίκαια παρκάρει εκεί; Και αν ναι, γιατί το κράτος δεν του δίνει κόκκινες πινακίδες;Όταν έφυγε, πάρκαραν εκεί ένα Picanto κι ένα διαλυμένο King Cab με εξίσου αρτιμελείς αλλά ανεγκέφαλους οδηγούς...
Μα γιατί να παρκάρει μακριά σε κανονική θέση και να περπατάει τόσα μέτρα μέχρι την είσοδο;; (συνήθως οι αναπηρικές θέσεις είναι κοντά στις εισόδους των καταστημάτων) και αν του έλεγες κάτι θα σου απαντούσε κάπως έτσι: 'έλα ρε φίλε δεν έγινε και τίποτα, ας παρκάρει παραδίπλα, άλλωστε έχει τόσες θέσεις άδειες το πάρκινγκ'. Μεγάλο πράγμα τελικά η έλλειψη παιδείας σε αυτή τη χώρα
-
Ελλειψις αστυνομευσης καθε ειδους μαλλον....... οδηγει σε τετοιες συμπεριφορές....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ελλειψις αστυνομευσης καθε ειδους μαλλον....... οδηγει σε τετοιες συμπεριφορές....Έλλειψη παιδείας που ξεκινάει από την οικογένεια και πλήρης άγνοια οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές...
-
Προσεξτε στο ΙΚΕΑ ποσοι παρκαρουν σε θεσεις αναπηρων
Τις περισσοτερες φορες δε, ειναι ακριβα αμαξια
Κοκκινο πανι για μενα, και φυσικα αυτοσχεδιαζω
Θελω να πετυχω κανεναν απο αυτους να τρωνε στο εστιατοριο και να με κοιτανε απο πανω , πολυ πλακα θα εχει -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ελλειψις αστυνομευσης καθε ειδους μαλλον....... οδηγει σε τετοιες συμπεριφορές....
Έλλειψη παιδείας που ξεκινάει από την οικογένεια και πλήρης άγνοια οδηγεί σε τέτοιες συμπεριφορές...
Αν η οικογενεια δεν καταφερε να την δωση τη παιδεια( και σιγουρα δεν το καταφερε!!!) τοτε ισως η αστυνομευση πρεπει να αναλαβει να τον εκπαιδευσει..... οι παλαιοι ελεγαν ' οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος'... Στη χωρα που ειμαι τωρα (εμιρατα) κυκλοφορουν ολες οι φυλες του Ισραηλ!!! αλλα κανεις δεν τολμα να παρκαρει εκει που δεν πρεπει.... γιατι ξερει οτι το περιφερομενο περιπολικο της περιοχης θα τον δωσει στο κεντρο και θα του ερθει μηνημα στο κινητο για το προστιμο που του εβαλαν συν το οτι θα πρεπει να παει αμεσως να το παρει απο εκει γιατι αλλοιως θα το παρει ο γερανος για καμποσες μερες.....
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Πέτυχα Jack pot σήμερα!
Μα γιατί να παρκάρει μακριά σε κανονική θέση και να περπατάει τόσα μέτρα μέχρι την είσοδο;; (συνήθως οι αναπηρικές θέσεις είναι κοντά στις εισόδους των καταστημάτων) και αν του έλεγες κάτι θα σου απαντούσε κάπως έτσι: 'έλα ρε φίλε δεν έγινε και τίποτα, ας παρκάρει παραδίπλα, άλλωστε έχει τόσες θέσεις άδειες το πάρκινγκ'. Μεγάλο πράγμα τελικά η έλλειψη παιδείας σε αυτή τη χώρα
Σιγά το πράγμα. Όταν έξω από τη τροχαία Αττικής ο μπάτσος παρκάρει το ασφαλίτικο στην μοναδική θέση για άτομα με κινητικά προβλήματα, όταν το ίδιο συμβαίνει παντού(υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες κτλπ από κρατικούς λειτουργούς) τι περιμένεις να κάνει ο απλός πωλήτης; Να βολευτεί και αυτός...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κινδυνεύοντας να ξεφύγω από το θέμα, κοιτάξτε τι συνέβη στη Ρωσία μεταξύ οπαδών των εκεί 'Ολυμπιακού'-'Παναθηναϊκού': http://www.youtube.com/watch?v=69202hGRGGM' target='_blankΈτσι έλυναν τις διαφορές του οι άντρες πριν να βγουν τα όπλα τα αεροπλάνα τα τανκς κτλ...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μιας και όλο για ξύλο μιλάμε σε αυτό το θέμα, κοιτάξτε τι έπαθαν κάποιοι που πιθανότατα νόμιζαν ότι λόγω αριθμητικής υπεροχής θα είχαν 'εύκολο έργο': http://www.youtube.com/watch?v=fmn8ORCbgZc&NR=1' target='_blank' target='_blank
Δεν υποστήριξα το ξύλο στα περισσότερα ποστ μου (δε γράφω σε όλα γιατί υπάρχουν και τα δυο τελευταία) αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο.
Ας βρίσει εμένα, με όποιο τρόπο θέλει ας με πει οτιδήποτε, αν έχει δίκιο δε, θα το δεχτώ με το κεφάλι κάτω. Αλλά όχι μέλη της οικογένειας.
Σκέψου αν γινόταν αυτό σε εσένα πως θα αντιδρούσες.Δεν υπάρχει λόγος να 'απολογείσαι'. Η δημοσίευσή μου δεν αναφερόταν σε εσένα. Εξάλλου κι εγώ είμαι της ίδιας γνώμης με εσένα (στη θεωρία τουλάχιστον γιατί στην πράξη δεν ξέρω τι θα έκανα).
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]