-
ΚΕΖ 114* (στην Κεφαλονιά, που αλλού?)
-
ΚΙΖ 527* και ΡΝΕ 16. Ειδα και ενα ΙΜΚ 35αρι χαρτινο αλλα απ'οτι βλεπω εχουν δωθει ηδη σχεδον ολα.
-
XNX-350*
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XNX-350*rafi φανταζομαι παρακολουθεις και τα τεκτενομενα στο Ηρακλειο. Πιο ειναι το πιο μεγαλο που εχεις δει απο κλαδο Ξρακλειου;
Απο τα μερη σας εγω εχω δει μετα βίας ΧΝΧ 31**
Αρα αν θελουμε να πουμε αλλο ενα νουμερο πρεπει να περασουν αρκετες μερες/μηνες για να ερθει καινουργιο αμαξι στο Ηρακλειο. -
Στα Χανιά εχω δει ένα και μοναδικό ΗΚΡ-11** την προηγούμενη βδομάδα..
Το Σάββατο που έτυχε να έρθω Ηράκλειο είδα μέχρι ΗΚΡ-163*..
Όντως περνά αρκετός καιρός μέχρι να δω μεγαλύτερο νούμμερο του Ηρακλείου εδώ..
Πιστεύω ότι στο Ηράκλειο θα είναι πιο εύκολο να δεις τελευταία νούμμερα για Αγ.Νικόλαο και Ρέθυμνο από ότι στα Χανιά -
Λογικό είναι. Εδώ στο Ηράκλειο βλέπεις κυρίως Ηρακλειώτικες και Λασιθιώτικες πινακίδες. Οι Ρεθυμνιώτικες είναι πιο λίγες. Στα Χανιά θα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
-
Άλλα δυο ΗΑΜ 822* σε Daihatsu Terios και Opel Astra αντίστοιχα,συνεχόμενοι αριθμοί προς τη μέση της δεκάδας.
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω δει ακόμα από κλάδο Αμαλιάδας ΗΑΜ 3000. -
IHH 52** Merc CLS AMG 63 με σωφερ και επιβατη μετοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
IHH 52** Merc CLS AMG 63 με σωφερ και επιβατη μετοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ.Δεν θα έπαιρνα ποτέ σοφέρ πόσο μάλλον σε CLS 63 AMG.
Αυτό το αυτοκίνητο είναιΔεν έπαιρνε καμμιά BMW 750?
-
ΕΕΜ-963* χθεσινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Outlander diesel
-
Χθες κάτοικος της περιοχής έφερε passat με ΝΗΤ 85** απο pazaropoulos
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Χθες κάτοικος της περιοχής έφερε passat με ΝΗΤ 85** απο pazaropoulosΣωστά ! Κι εγώ αναφέρω ΝΗΤ-858* σε Outlander diesel-έκδοση άδειας 20/3/2008
-
ΙΜΚ 440* σε Toyota MR2.
-
ΙΝΤ-74
-
ΙΖΧ 637* 653*
ΙΜΚ 405* 44** 45**
ΑΚΗ 27**
ΚΡΜ 857*
ΖΧΖ 648*
ΥΝΜ 299* σε BMW M3 new
ΜΙΡ 52** από Λαμία
ΚΜΝ 55**
ΚΖΤ 18**
ΑΡΜ 333* το εύκολο σε Matiz
ΤΡΖ 272*
ΗΝΒ 820* -
Επιστροφή από υπέροχη τριήμερη εκδρομή στην Κόνιτσα με το σχολείο και...
ΗΜΧ-1061 (τυπωμένο) στη Βέροια
ΚΖΤ-172* στον Πεντάλοφο
ΗΝΒ-819*, ΙΝΤ *** (δίκυκλο) στην Κόνιτσα
ΙΝΤ-7655, ΚΤΕ-5938, ΚΤΖ 7* (δίκυκλο) στην πανέμορφη Καστοριά όπου οι κόκκινες
δε δόθηκαν με τη σειρά που τυπώθηκαν, ΡΑΥ-5301/5500 δόθηκαν πριν τις παλιότερες
ΜΟΟ-9750/9849. Είδα ΜΟΟ-980* σε πρόσφατο Χ3, αλλά όχι κάτι καλύτερο, όμως έχει πολύ
καιρό που ανέφερε ΜΟΟ-98 ο Σταύρος νομίζω, άρα ίσως να έχουν τελειώσει και τα ΜΟΟ και να
δίνεται πια κάτι άλλο.Επίσης είδα και ΒΙΚ-935* από τον κλάδο της Λιβαδειάς. Το ΒΙΚ θα τελειώσει εκεί γύρω
στον Αύγουστο (ο www2000 είχε ρωτήσει σχετικά).Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Αυτό που ήθελα να ζητήσω από τους φίλους που ζουν/κινούνται στην Αθήνα είναι το εξής: αν
κάποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση να πεταχτεί καθημερινή στο υπουργείο μεταφορών
(Χολαργός), να κάνει αίτηση να του δώσουν τις κατανομές των κόκκινων πινακίδων κατά
διεύθυνση συγκοινωνιών και συγκεκριμένα αυτών που μας λείπουν, ΡΑΥ-7700/9999, ολόκληρων
των ΚΧΟ,ΚΧΥ,ΚΧΧ και ΜΗΟ καθώς και των ΜΗΥ-1000/3150. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει εδώ
ή με πμ.Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν κινούμαι καθόλου από εκεί και δουλεύουν μόνο πρωί οπότε δεν γίνεται να πάει ένας εργαζόμενος καθημερινά
Δεν πειράζει, αν δε βρεθεί άλλος μάλλον θα πάω εγώ στην Πασχαλινή άδεια. Εντωμεταξύ
ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και για τις κόκκινες για να εντοπίσουμε τι δίνεται που,
πχ ο Kid θα μπορούσε να μας πει για τα Γιάννενα όπου τα ΡΑΟ-4001/4500 πρέπει να έχουν
τελειώσει, κάποιοι φίλοι από Πέλλα να εντοπίσουν ποια ΚΧΥ δίνονται σε καθεμία από τις
διευθύνσεις κλπ.sorry για το off-topic:Σε καινούριο όχημα, είμαι υποχρεωμένος να εκδόσω πινακίδες από το υπουργείο που ανήκω, ή μπορώ να εκδόσω και από το υπουργείο που ανήκει το κατάστημα πώλησης του οχήματος?
Δεν είσαι οφτόπικ βέβαια, αν δεις όχι πολύ παλιότερα μηνύματα έχουμε ασχοληθεί με το
θέμα. Ρώτησε στο κατάστημα πώλησης, είναι πιθανό έτσι κι αλλιώς να βολεύει τον
διεκπεραιωτή να πάει για τις πινακίδες σε κάποια διεύθυνση και όχι σε κάποια άλλη. -
PAY-7078 σε ford s-max και αυτό TdCi πολλά πουλάνε στο Ρέθυμνο
και το άλλο s-max είναι ΡΕΚ-753* και όχι 752*. Τελικά το βλεπω συχνά στα Χανιά
επίσης ΧΝΧ-357* και ΜΗΟ-774* σε bmw 520
-
Ξέχασα να γράψω ότι πριν από 5 μέρες είδα ΜΗΟ 428* σε VW Passat στη.....Γαστούνη.
Από ποιά περιοχή να είχε αγοραστεί άραγε;
-
ΚΧΥ-799χ το δικό μου, ταξινόμηση 21/3/08
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ξέχασα να γράψω ότι πριν από 5 μέρες είδα ΜΗΟ 428* σε VW Passat στη.....Γαστούνη.Από ποιά περιοχή να είχε αγοραστεί άραγε;
Ηλεία και Μεσσηνία αποκλείονται, θα μπορούσε να είναι Αχαΐα ή βέβαια κάτι πιο μακρινό...
@rafi: είναι λογικό πολλές από τις κόκκινες να τις βλέπουμε σε πολυμορφικά αφού τις
παίρνουν κυρίως, πλέον, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι.@stam69: καλορίζικο! Από ποια διεύθυνση πήρες πινακίδες; Θα μας βοηθήσει αν μας πεις
το διψήφιο νούμερο που την υποδηλώνει και βρίσκεται δεξιά από τον αρ. κυκλοφορίας στην
άδεια. ΚΧΥ-7*** δεν είχε ξανααναφερθεί...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008