Χθες και σήμερα το πρωί είχα χρέη καυσιμάρχη στο στρατόπεδο και ήρθα σε επαφή με όλη την αστυνομία και το λιμενικό του νομού Μαγνησίας. Ας αναφέρω κάποια γεγονότα.
Καταρχήν, να ξαναπώ στον ασφαλίτη με το μαύρο octavia ότι είναι πολύ . Χθες το πρωί, καθώς κατέβαινε από τις αντλίες προς το λόχο για να ειδοποίησει να πάμε να του βάλουμε βενζίνη, εγώ ανέβαινα προς τις αντλίες (γιατί τον είχα δει από μακριά). Όταν έφτασε στο ύψος μου και κατάλαβε ότι ανεβαίνω στις αντλίες θέλησε να κάνει αναστροφή. Δεν μπορούσε να την κάνει ήρεμα, όμως. Έπρεπε να δείξει ότι είναι μάγκας οπότε έστριψε το τιμόνι και πάτησε τέρμα γκάζι. Δεν ( ; ) υπολόγισε μια μικρή λεπτομέρεια, όμως: εκείνη τη στιγμή βρισκόμασταν σε αλάνα με χώμα. Το αποτέλεσμα ήταν να σηκώσει ένα σύννεφο σκόνης και να με κάνει άσπρο Προφανώς, του φώναξα ότι είναι πολύ μαλάκας αλλά μάλλον δε με άκουσε λόγω φασαρίας και κλειστών παραθύρων. Όταν τον έφτασα στις αντλίες, και πριν προλάβω να του την πω από κοντά, μου είπε 'Συγγνώμη φιλαράκι'. Οπότε τι να κάνω, αρκέστηκα σε ένα: 'Τι συγγνώμη ρε άνθρωπε'.
Σήμερα το πρωί ήρθαν για βενζίνη άλλα δύο ασφαλίτικα. Στο χαρτί με την εξουσιοδότηση που μου έδωσε για να βάλει βενζίνη το ένα από τα δύο αναγραφόταν ο (αστυνομικός και όχι πολιτικός) αριθμός κυκλοφορίας ενός οχήματος της δίωξης ναρκωτικών που ήρθε και έβαλε μετά από κανά 5λεπτο βενζίνη. Όταν αντελήφθηκα το γεγονός, ειδοποίησα τον αξιωματικό υπηρεσίας που με τη σειρά του τηλεφώνησε στην ασφάλεια. Ο αξ. υπηρ. της ασφάλειας μας έδωσε έναν άλλο αριθμό. Έλα, όμως, που ούτε αυτός ήταν σωστός αφού ανήκε στο δεύτερο ασφαλίτικο Δεύτερο τηλέφωνο στην ασφάλεια και μας δόθηκε νέος - μοναδικός αυτήν την φορά - αριθμός. Απ' ότι μου είπε ο αξ. υπηρ. μας, είναι πολύ πιθανό κάποιος ασφαλίτης να έφερε το προσωπικό του αυτοκίνητο για γέμισμα. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν
By the way, με το πρόσχημα της undercover έρευνας, σας φαίνεται σωστό (σίγουρα είναι παράνομο) να κυκλοφορεί ασφαλίτικο χωρίς καθόλου πινακίδες; Υποθέτω ότι ήταν στα πλαίσια του να δείχνει 'αλήτικο' (χαμηλωμένο, χωρίς τάσια, σιδερένιος κοτσαδόρος). Ήρθε κι ένα τέτοιο χθες για βενζίνη.