-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ginogsm γιατί σου φαίνεται περίεργο; Το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αγοράσεις. Εξάλλου για αυτό το σκοπό είναι τα test drive αυτοκίνητα. Για να διαμορφώνει άποψη για το προϊόν ο καταναλωτής. Αν εσύ, ακόμα και χωρίς να σε ενδιαφέρει άμεσα να προβείς σε αγορά, το κάνεις test drive και σου αφήσει θετικές εντυπώσεις, τότε όταν θα φτάσει η στιγμή να αγοράσεις αυτοκίνητο θα επικαλεστείς αυτές τις θετικές σου εντυπώσεις, ενώ όποιον ακούσεις ότι ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο θα του προτείνεις αυτό που σου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
Μου φαίνεται περίεργο απλώς , όχι και αδύνατο όμως.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα πήγαινα να κάνω test drive 1 χρόνο πριν την αγορά του αυτοκινήτου γιατί μέχρι τότε ακόμη και ο εξοπλισμός θα άλλαζε αν όχι όλο το μοντέλο.
Είναι και στο άτομο. Υπάρχουν άτομα που για μοντέλα που τους κινούν το ενδιαφέρον δεν θέλουν να περιορίζονται στα σχόλια των περιοδικών και θέλουν να το οδηγήσουν και οι ίδιοι για να σχηματίσουν άποψη. Στις μέρες μας δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι, οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι και οι πωλητές σε καλούν και σε προτρέπουν να οδηγήσεις ότι καινούριο μοντέλο παρουσιάζεται.
Αυτή η νοοτρόπια του να το οδηγήσεις μόνο όταν είσαι ένα βήμα πριν την αγορά, μάλλον έχει επικρατήσει από παλαιότερες εποχές, που έμπαινες σε αντιπροσωπεία και σε κοιτούσαν καχύποπτα, ενώ για να κάνεις test drive οι μισές ούτε για αστείο δεν το έδιναν και οι άλλες μισές θα το έκαναν σαν να σου κάνουν χάρη.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Βλεπω πολλοι προτεινουν το ceed..αραγε το εχουν οδηγησει; Η ροπη του πως τους φανηκε; Ξερω ειναι πολλα τα αλογα για 1400 κι επρεπε να κοψουν στην καμπυλη...
Πασχάλη οι περισσότεροι για να το λένε αυτό, το έχουν οδηγήσει στο δρόμο υπό κανονικές συνθήκες και όχι στην ευθεία του αεροδρομίου του Eλληνικού σε test drive ελάχιστων μέτρων στα πλαίσια μιας έκθεσης αυτοκινήτου.
Βασιλη plz give me a break,ειχα ξαναμιλησει για τη ροπη του και ειχαν συμφωνησει πολλοι σε καποιο θεμα.Το εγραψε κι ο krus.Το αμαξι ειναι ΝΕΚΡΟ χαμηλα.-
Το τεστ ελαχιστων μετρων σε αεροδρομιο η σε αλανα δε σου φτανει εσενα να δεις αν εχει χαμηλα ροπη; -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Σημερα πηγα στην peugeotΤο παιρνω με 480 euro + ασφαλεια ΑΜΕΣΑ κ μετα απο ενα χρονο δινω 8000-10000 (τοσα υπoλογιζω να εχω μαζεψει) + τα υπολοιπα πλεον με δοσεις
ΔΕΝ μαζεύεις ΠΡΩΤΑ ένα πεντοχίλιαρο (όχι παραπάνω, τόσα καλά είναι), λέω εγώ φίλε μου και να πας να διαλέξεις ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ότι σου αρέσει σε 10 μήνες από τώρα ας πούμε ;;;;;;
Γιατί από ότι κατάλαβα πέρα από τα 480+ασφάλεια ΔΕΝ έχεις τίποτε άλλο...
-
Προσωπικά έχω κάνει test drive το ι30 όταν ψάχναμε για αυτοκίνητο της κατηγορίας και μου κανε εντύπωση. Και το Auris είχα δοκιμάσει και δε μου άρεσε καθόλου παρόλο που γούσταρα ανεκαθεν τις τογιότες. Προσφέρει περισσότερα με λιγότερα λεφτά ενώ και σε θέμα αξιοπιστίας παίζει να ναι καλύτερο από auris/corolla καθώς έχουν πέσει πολύ τελευταία τη στιγμή που οι κορεάτες μόνιμα ανεβαίνουν. Δίνει και 10 χρόνια εγγύηση τωρα
Τα ίδια ισχύουν και για το ceed καθώς λίγο πολύ είναι τα ίδιο αυτοκίνητο
Σε ροπή χαμηλά δε μπορώ να πω πως υστερεί εκτός αν το συγκρίνουμε με μη ατμοσφαιρικά. Τα πράματα και εκεί είναι απλά: Αν θες ήρεμη οδήγηση και οικονομία το πας χαμηλά, Αν πάλι θες τα 110 άλογα που μπορεί να σου δώσει κατεβάζεις ταχύτητα και το πλακώνεις. Εξάλλου έτσι νομίζω συμπεριφέρονται και οι υπόλοιποι DOHC με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων
Και ναι εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τους κορεάτες απο τους ιταλούς σε θέματα αξιοπιστίας
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Σε ροπή χαμηλά δε μπορώ να πω πως υστερεί εκτός αν το συγκρίνουμε με μη ατμοσφαιρικά.
Φυσικα και δεν το συγκρινουμε με τουρμπο. Δεν ειναι δυνατο να γινει αυτο.Σε σχεση με ατμοσφαιρικα η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο νεκρο κι απο τον θανατο.
-
Πηγα κ στην toyota σημερα.
Ειδα το 5θυρο (μιας κ το 3θυρο δεν υπηρχε)
Γενικα μου αρεσε μεσα εξω.ο τεμπελης κ η θεση για αντικειμενα κατω απο τις ταχυτητες με προβληματισαν λιγο.
Εκπληξη παντως (ευχαριστη) μου εκανε το επιτοκιο.ΜΟΝΟ 4%
Δεν ειναι ασχημα....
Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι επιδοσεις γμτ ....Παντως οπως ειπε κ ο Silvio που προτεινει την λυση supermini στα 1400 σκεφτομαι πλεον κ το 207 95 hp (που λογικα θα πηγαινει καλυτερα απο το 308 με το ιδιο κινητηρα ε ?? ) λογο χρηματοδοτικου
Επισης με τοσα που λετε ισως παω το Σαββατο τελικα να δω το proceed αλλα αυτο το επιτοκιο της kia ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας...
Τελος αναρωτιεμαι...Στην κρισιμη στιγμη της αγορας ποιοι απο εσας θα προτιμουσατε ενα εκ των κορεατικων??Γιατι καλο να το προτεινεις σε τριτους αλλα...
-
Το Auris για το after sales, αξιοπιστία, ποιότητα, μεταπώληση, χρηματοδοτικό ...
Auris
Όλες οι εκδόσεις Auris μπορούν να αποκτηθούν χωρίς προκαταβολή, με 4% επιτόκιο(+0,6% εισφορά) και εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις
ή εναλλακτικά με 50 % προκαταβολή και εξόφληση έως και 36 άτοκες μηνιαες δόσεις.Απο το http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=68359
-
[quote='cosneo']Το Auris για το after sales, αξιοπιστία, ποιότητα, μεταπώληση, χρηματοδοτικό ...
[quote]- τις επιδοσεις μαλλον ε??
κανας κατοχος Auris υπαρχει για περισσοτερες πληροφοριες??
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ΔΕΝ μαζεύεις ΠΡΩΤΑ ένα πεντοχίλιαρο (όχι παραπάνω, τόσα καλά είναι), λέω εγώ φίλε μου και να πας να διαλέξεις ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ότι σου αρέσει σε 10 μήνες από τώρα ας πούμε ;;;;;;
Θελω κανα 3 μηνο για το ποσο που αναφερεις πιο πανω φιλε dpolal.
παρολα αυτα,σαν λυση, δεν μπορω να αγνοησω την Peugeot.
ταιριαζει γαντι στην περιπτωση μου εφοσον δεν υπαρχει αμεσα μεγαλο ποσο προς διαθεση... -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Τελος αναρωτιεμαι...Στην κρισιμη στιγμη της αγορας ποιοι απο εσας θα προτιμουσατε ενα εκ των κορεατικων??Γιατι καλο να το προτεινεις σε τριτους αλλα...
Εμείς σ αυτό είχαμε καταλήξει αλλα τελευταία στιγμή έκατσε φάση με μτχ SUV που άρεσε περισσότερο στην υπόλοιπη οικογένεια + του ότι πάμε off road πότε πότε
Τα χρηματοδοτικά της Hyundai ίδια με της KIA είναι?
-
Τα χρηματοδοτικά της Hyundai ίδια με της KIA είναι?
ολοιδια
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Επισης με τοσα που λετε ισως παω το Σαββατο τελικα να δω το proceed αλλα αυτο το επιτοκιο της kia ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας...Τελος αναρωτιεμαι...Στην κρισιμη στιγμη της αγορας ποιοι απο εσας θα προτιμουσατε ενα εκ των κορεατικων??Γιατι καλο να το προτεινεις σε τριτους αλλα...
Αν ήθελα να αγοράσω άμεσα ένα οικονομικό 1.4 της συγκεκριμένης κατηγορίας για καθημερινό αυτοκίνητο , κατά πάσα πιθανότητα θα επέλαγα κάποιο ανάμεσα σε Proceed, Ceed και i30. Πέρα από την εμφανή βελτίωση των μοντέλων σε όλους τους τομείς, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στο θέμα αξιοπιστία, κόστος συντήρησης, κατανάλωση καθώς και με όσα άτομα έχω γνωρίσει και απαρτίζουν το δίκτυο της εταιρείας.
-
Ναι μην την ψάχνεις σε ατμοσφαιρικό 1400αρι δεν υπάρχει καλύτερη συνολικά επιλογη απο ceed και i30 αυτό το καιρό.
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Πηγα κ στην toyota σημερα.
Ειδα το 5θυρο (μιας κ το 3θυρο δεν υπηρχε)
Γενικα μου αρεσε μεσα εξω.ο τεμπελης κ η θεση για αντικειμενα κατω απο τις ταχυτητες με προβληματισαν λιγο.
Εκπληξη παντως (ευχαριστη) μου εκανε το επιτοκιο.ΜΟΝΟ 4%
Δεν ειναι ασχημα....
Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι επιδοσεις γμτ ....Παντως οπως ειπε κ ο Silvio που προτεινει την λυση supermini στα 1400 σκεφτομαι πλεον κ το 207 95 hp (που λογικα θα πηγαινει καλυτερα απο το 308 με το ιδιο κινητηρα ε ?? ) λογο χρηματοδοτικου
Επισης με τοσα που λετε ισως παω το Σαββατο τελικα να δω το proceed αλλα αυτο το επιτοκιο της kia ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας...
140.000 ceed-proceed μεχρι τωρα εχουν πουληθει στην Ευρωπη.
-
Ψηφισα ΤΟΥΟΤΑ για εναν λόγο : 7 χρόνια εγγύηση .
Έχοντας αγοράσει 2 αυτοκίνητα της κατηγορίας που ψαχνεις τα προηγουμενα χρόνια έχω δει ότι μετά από 3-4 χρόνια χρήσης το αυτοκίνητο (έτσι κι αλλιώς) ούτε το ίδιο όμορφο θα σου φαινεται ούτε με τις επιδόσεις θα τρελλαίνεσαι (εκτός από τις ρεπρίζ που είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ) αλλά θα σε αποσχολεί τι προβλήματα θα αρχίσει να σου βγάζει , και πιστεψέ με είναι ψυχοθφόρο κ ΄πολυέξοδο να τρέχεις , έστω και για μικροβλάβες , στα συνεργεια .Γι αυτό κι εγώ που ψάχνω τώρα για καινούριο αμάξι , σε άλλη κατηγορία όμως , η εγγύηση παίζει πρωταρχικό ρόλο στις επιλογές μου...
Και βέβαια αν εσυ έχεις έστω κ τον παραμικρό δισταγμό για τα κορεάτικα , που σου προτείνουν , μην τα κοιτάς καθόλου .
-
H Τoyota 6 χρόνια εγγύηση έχει και όχι 7.
-
Και 10 χρόνια εγγύηση η Hyundai
-
να πω και εγω την αποψη μου...
Αναμεσα στα τρια προτιμω το auris λογω ιαπωνιας..
Και αν και γινεται στη τουρκια το ελεγχο ποιοτητας σιγουρα το κανει ο Ιαπωνας.
τωρα σε γενικες γραμμες για τη κατηγορια θα ελεγα και εγω οτι το ceed ειναι πολυ μπροστα στα 1400...
Το μονο που δεν εχω οδηγησει απο τα 3 ειναι το peugeot 308..
Τα αλλα τα εχω κανει μερικα χιλιομετρα και το ceed πιστευω ειναι πιο αυτοκινητο.
Τωρα φιλος που λεει παραπανω για τη κρισιμη ωρα της αποφασης..
Εμενα ηρθε δυο φορες αυτη η ωρα και πηρα δυο φορες kia.. ενα μικρο και ενα μικρομεσαιο τα οποια και διατηρω στη κατοχη μου εδω και 4 χρονια.
Και δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο
ελπιζω φιλε μου να σε βοηθησα.. -
Και 10 χρόνια εγγύηση η HyundaiΟχι, αυτή η εγγύηση ισχύει μόνον για Tuscon και SantaFe.
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Θελω κανα 3 μηνο για το ποσο που αναφερεις πιο πανω φιλε dpolal.
παρολα αυτα,σαν λυση, δεν μπορω να αγνοησω την Peugeot.
ταιριαζει γαντι στην περιπτωση μου εφοσον δεν υπαρχει αμεσα μεγαλο ποσο προς διαθεση...Αν όπως λές
3μήνες = 5000
τότε πιθανότατα
6μήνες = 10000
9μήνες = 15000Δίκο σου καπέλο είναι ούτως ή άλλως, περί ορέξεως έχουμε γλάρο.
Απλά τελευταία έχω δεί 3-4 καινούργια στην γειτονιά μου που φάγαν από ένα τρακάρισμα, όχι σοβαρό αλλά σίγουρα ακριβό και τώρα απλά κάθονται κουκουλωμένα και περιμένουν την εξόφληση πρώτα και την επισκευή μετά.
Και επειδή άνθρωποι είμαστε απλά σε συμβουλέυω να το δείς από την ασφαλή πλευρά το θέμα.
Φιλικά πάντα.
Μικρομεσαιο στα 1.4 . Help