-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μαρέσει που έκανα το καυτοτζόγλειο-σπίτι(~32km) σε 15 λεπτά
μαρέσουν τα καινούργια μου λαστιχάκια
μαρέσει γενικά το αμαξάκι μου
δε μαρέσει που γύρισα στις 8,30 απο τη δουλειά ενώ το πρωί κωλοβαρούσαδε μαρέσουν οι sunday drivers
δε μαρέσουν τα ιταλικά
δε μαρέσει που πήρε παράταση η παρουσίαση των διπλωματικώντι αμάξι έχεις αν επιτρέπεται?
μια τογιοτα g6...
περαστικά πες στο φίλο σου
το corolla έβγαζε τελικά πολλά προβλήματα κ το έδωσα κ πήγα κ πήρα ένα polo...
κριμα....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαρέσει που έκανα το καυτοτζόγλειο-σπίτι(~32km) σε 15 λεπτά
μαρέσουν τα καινούργια μου λαστιχάκια
μαρέσει γενικά το αμαξάκι μου
δε μαρέσει που γύρισα στις 8,30 απο τη δουλειά ενώ το πρωί κωλοβαρούσαδε μαρέσουν οι sunday drivers
δε μαρέσουν τα ιταλικά
δε μαρέσει που πήρε παράταση η παρουσίαση των διπλωματικώντι αμάξι έχεις αν επιτρέπεται?
μια τογιοτα g6...
περαστικά πες στο φίλο σου
το corolla έβγαζε τελικά πολλά προβλήματα κ το έδωσα κ πήγα κ πήρα ένα polo...
κριμα....
εσένα σε πάω
-
thanks man...
-
Δεν μου αρεσε αυτο το βιντεο
http://www.break.com/index/the-meanest- ... world.html
-
ηλιθιότητα για ξύλο μέχρι αναισθησίας
-
Νταξ αν ο μικρος αρπαζε κανα οπλο και τους καθαριζε επι τοπου εγω δεν θα ειχα προβλημα παντως.
Σαν αστειο θα μπορουσα να το δεχθω, αλλα τα σχολια ειναι πολυ ξεφτιλα για τον μικρο, και το τραβανε και σε καμερα
-
Δεν παιζουν ετσι με την ψυχη ενος παιδιου ρε...
-
Αν προσέξετε τις αντιδράσεις του πραγματικά του κατέστρεψαν την ψυχολογία... Και δυστυχώς ένα παιδί αυτά τα βιώματα τα κουβαλάει μια ζωή μετά.
-
Δε μ' αρέσει που κόπηκα με 3 στο τελευταίο μου μάθημα ως φοιτητής
Πάλι καλά που δεν έχω παραδώσει τη διπλωματική ακόμα αλλιώς θα είχα ξενερώσει ακόμα περισσότερο
-
Μην στενοχωριέσαι και τόσο πολύ. Θα παρατείνεις λίγο τη φοιτητική ζωή που δεν ξαναγυρνάει και είναι τέλεια
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ' αρέσει που κόπηκα με 3 στο τελευταίο μου μάθημα ως φοιτητήςΠάλι καλά που δεν έχω παραδώσει τη διπλωματική ακόμα αλλιώς θα είχα ξενερώσει ακόμα περισσότερο
Μην μου πεις; Μπιτσώρης ε;
Ρε μην ξενερώνεις, αφού θέλει περισσότερη τύχη παρά διάβασμα! Ο τύπος είναι εντελώς μουρλός!Εγώ πέρασα το ένα από τα δύο του μαθήματα, όταν έλυσα ένα θέμα από τα τρία και στα άλλα δύο του απέδειξα πως ...δεν λύνονται (χρονικά μεταβαλλόμενα κλπ....).
Κουράγιο, αφού έχεις ακόμη διπλωματική, συγκεντρώσου σ'αυτήν και το ξαναβλέπεις το μάθημα τον Ιούνιο. Κάνε και κάμια βόλτα στο γραφείο του και κάντου καμιά κουβέντα, ενώ αν δεν παρακολουθούσες, πέρνα καμιά βόλτα κι από κάνα μάθημα να σε κόψει φατσικά...
Είναι συνταγές που δουλεύουν, αν κι εγώ ομολογουμένως δεν παρακολούθησα μάθημά του, αφού δυσκολευόμουν να κρατηθώ...ξύπνιος!
-
Ναι, Μπιτσώρης... έδωσα και τα Ι και τα ΙΙ σε αυτή την εξεταστική (τα δύο τελευταία) και δυστυχώς πέρασα μόνο τα Ι.
Σήμερα λοιπόν όπως είπες πήγα και παρακολούθησα και σκοπεύω να το συνεχίσω. Νοιώθω πάντως κάπως εκτός κλίματος μέσα στην αίθουσα με τα 3τοετάκια
Δε μ΄αρέσει που δεν έχει ρεύμα από το πρωϊ στο σπίτι και δε μπορώ να μαγειρέψω να φάω... ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Δεν μου αρεσε αυτο το βιντεοhttp://www.break.com/index/the-meanest- ... world.html
αλητες!
κοιταξτε τι γραφει πανω απο το βιντεο
I feel so bad for this poor kid that if I find out who it is I'll personally send him a new xBox 360. His parents borrowed a neighbors old xBox 360 box and gave it to their kid for Christmas with a couple shirts inside
ειδικα στο τελος η εκφραση του μου σουβλισε την καρδια, μακαρι να του εστελνα ενα καινουριο. Αν κ νεους γονεις θελει γμ την π@τανα μου
-
Δε μου αρέσουν τα αυτοκίνητα χωρίς τασάκι. 'Αναγκάζουν' τους συμπολίτες μας να πετούν τις γόπες από τα ανοικτά παράθυρα.
Δε μου αρέσει ο τρόπος που οι εργαζόμενοι στη Δ.Ε.Η. διεκδικούν το όποιο δίκιο τους.
Θα μου άρεσε να έχω τους γονείς του πιτσιρικά στο βίντεο για λίγες ώρες στη διάθεσή μου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσουν τα αυτοκίνητα χωρίς τασάκι. 'Αναγκάζουν' τους συμπολίτες μας να πετούν τις γόπες από τα ανοικτά παράθυρα.Αν δεν κάπνιζαν στο αυτοκίνητο, ίσως?
Δε μου αρέσει ο τρόπος που οι εργαζόμενοι στη Δ.Ε.Η. διεκδικούν το όποιο δίκιο τους.
+1
Θα μου άρεσε να έχω τους γονείς του πιτσιρικά στο βίντεο για λίγες ώρες στη διάθεσή μου.
+1000
Δε μ΄αρέσει που με βλέπω να ξαναστήνω το πισι.....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δε μου αρέσουν τα αυτοκίνητα χωρίς τασάκι. 'Αναγκάζουν' τους συμπολίτες μας να πετούν τις γόπες από τα ανοικτά παράθυρα.
Αν δεν κάπνιζαν στο αυτοκίνητο, ίσως?
Πρόσεξε τη λέξη αναγκάζουν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν δεν κάπνιζαν στο αυτοκίνητο, ίσως?
Πρόσεξε τη λέξη αναγκάζουν.
Σωστός. Βιάστηκα.
(BTW: αν δεν κάνω λάθος, σε χώρες σαν την Αγγλία, σε entry-level μοντέλα, τουλάχιστον, το τασάκι ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό...)
-
Δεν μου αρέσει που από το πρωί κάνει συνεχώς διακοπές ρεύματος!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Δεν μου αρέσει που από το πρωί κάνει συνεχώς διακοπές ρεύματος!είδες η ΔΕΗ ?????
μας άλλαξε τα φώτα....... -
Τελείωσε η εξεταστική χθες μετά απο 35 ημέρες...
Χθες μας εξέτασε ένας από τους δυσκολότερους καθηγητές της σχολής... Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις, κ χάρηκα που μπορούσα να απαντήσω κ τις ερωτήσεις των υπολοίπων 6 που μας εξέτασε προφορικά...
τώρα πλέον διακοπές...!
ουφ...
έμειναν κάτι μαθήματα επιλογής... δε θα τελειώσει το διάβασμα ποτέ...!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]