-
Είναι αρκετά τα λεφτά θα έλεγα. Αν κάνουν καμιά γερή έκπτωση, σύμφωνοι.
-
Ο χρήστης kiroscrete έγραψε:
μη τυχον παρεις 307 με 17....
Γιατι;
γιατι θα φας ξυλο....
θα κανεις μεγαλη χαρη στη πεζω να της ακουμπησεις 17 χιλιαρικα για το 307 που εχει ηδη αλλαξει...
αμα κανει τεραστια και σοβαρη εκπτωση τοτε ισως αξιζει το κοπο...
-
το 307 όπως είναι τώρα με βαριά 13500 θα το έπαιρνα.
kiroscrete
ρωτάς γιατί; ΓΙΑΤΙ με το που θα βγεις από την έκθεση θα έχεις χάσει ένα 30-40% της αξίας του μιας και ήδη κυκλοφορεί το 308.
-
Καλησπερα
πριν απο 5 μιση περιπου χρόνια, η αδερφή μου, εκανε το τραγικο λαθος να αγοράσει ενα 307 XSi 1.6.
Δεν ξερω αν ετυχε αλλα το συγκεκριμενο αμαξι το εχει πληρωσει χρυσο και σαν να μην εφτανε αυτο, το περασμενο σαββατο, λιγα μετρα μετα απο ανεφοδισμο σε βενζιναδικο, πήρε φωτια. Εντελως ξαφνικά. Να σημειωσω πως τα service γινοντουσαν ολα κανονικά σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Η φωτια ξεκινησε απο μπροστα δεξια. Ευτυχως τα παιδια στο βενζιναδικο την εσβησαν αλλα οτι πλαστικο υπηρχε στο χωρο της μηχανης, εχει καταστραφει.
Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα. Στο συνεργειο εγινε μια προχειρη εκτιμηση και το κοστος φτανει στα 4000 ευρω. Μετα απο 2 μερες θα εχει λεπτομερη προσφορα. Με το σκεπτικο οτι η αξια του ειναι κατω απο 9000, δεν ξερω αν συμφερει να επισκευασθει το συγκεκριμενο οχημα. Ασε που ουτε να το δει δε θελει πια. Εχω αναλαβει ολη την αγγαρεια. Αν εχετε καμια προταση θα ημουν υποχρεος. -
τρακενκαρ τελεια τζι αρ.
Ρωτα ποσο στο παιρνουν.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
τρακενκαρ τελεια τζι αρ.Ρωτα ποσο στο παιρνουν.
Η καλυτερη τιμη που μου δινουν ειναι 2000 ευρω!!!!!
-
2+4 που λες η ζημια πας στα 6.....εχασες 3 χιλιαρικα....εγω δεν θα το εφτιαχνα παντως, σιγουρα τυχαιο γεγονος αλλα ψυχολογικα δεν θα εμπαινα μεσα.
-
Όχι βρε παιδιά αυτοί τα βαράνε κοψοχρονιά.
Βάλ'το αγγελία και παίξε λίγο με την τιμή. Γιατί θα γίνουν σίγουρα παζαρέματα. Αν η ζημιά είναι μόνο στο χώρο της μηχανής, κάποιος μηχανικός-φαναρτζής μπορεί να το αγοράσει και να το επισκευάσει με χαμηλό σχετικά κόστος.
Αλλιώς πάρε προσφορές για επισκευή και πούλησέ το επισκευασμένο αν δεις ότι σε συμφέρει καλύτερα.
-
Τα ηλεκτρικα ειναι περιεργη περιπτωση. Πρεπει να βρεθουν ολες οι πλεξουδες και να μπουν και σωστα. ποιος τα αναλαμβανει αυτα?
-
Επειδή έχω το ίδιο ακριβώς μοντέλο, μπορούμε να μάθουμε για ποιό λόγο ξεκίνησε η φωτιά? Έχετε βρεί - σας είπαν τον λόγο?
-
Δεν βγαζουν ακρη. Στο συνεργειο ειπαν για βραχυκυκλωμα, αλλα γνωστος μηχανικος που το ειδε, κατι μου ειπε για τα σωληνακια της βενζινης που βρισκονται κατω δεξια.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Δεν βγαζουν ακρη. Στο συνεργειο ειπαν για βραχυκυκλωμα, αλλα γνωστος μηχανικος που το ειδε, κατι μου ειπε για τα σωληνακια της βενζινης που βρισκονται κατω δεξια.Αυτά τα σωληνάκια είναι κοντά στο φίλτρο ενεργού άνθρακα για τις αναθυμιάσεις;
-
Το αυτοκίνητο δεν καλυπτόταν από πυρκαγιά στο ασφαλιστήριο;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν βγαζουν ακρη. Στο συνεργειο ειπαν για βραχυκυκλωμα, αλλα γνωστος μηχανικος που το ειδε, κατι μου ειπε για τα σωληνακια της βενζινης που βρισκονται κατω δεξια.
Αυτά τα σωληνάκια είναι κοντά στο φίλτρο ενεργού άνθρακα για τις αναθυμιάσεις;
Βρίσκονται σίγουρα στην ίδια πλευρά.
-
Αν προσπαθήσεις να γεμίσεις το ρεζερβουάρ της βενζίνης μέχρι επάνω, περιμένεις να καθήσει και ξαναγεμίζεις, πλημμυρίζεις με βενζίνη το σύστημα αναθυμιάσεων (και το φίλτρο ενεργού άνθρακα). Είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ να πήρε από εκεί φωτιά.
-
Το οχημα πουληθηκε.
Το πηρε ενας ηλεκτολογος απ το συνεργειο, 3000 ευρώ.Εχει καποιες ακρες και θα του βάλει τα πραγματα απο RC.
-
θέλω και εγώ.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Καλησπεραπριν απο 5 μιση περιπου χρόνια, η αδερφή μου, εκανε το τραγικο λαθος να αγοράσει ενα 307 XSi 1.6.
Δεν ξερω αν ετυχε αλλα το συγκεκριμενο αμαξι το εχει πληρωσει χρυσο και σαν να μην εφτανε αυτο, το περασμενο σαββατο, λιγα μετρα μετα απο ανεφοδισμο σε βενζιναδικο, πήρε φωτια. Εντελως ξαφνικά. Να σημειωσω πως τα service γινοντουσαν ολα κανονικά σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Η φωτια ξεκινησε απο μπροστα δεξια. Ευτυχως τα παιδια στο βενζιναδικο την εσβησαν αλλα οτι πλαστικο υπηρχε στο χωρο της μηχανης, εχει καταστραφει.Και ένας γνωστός με το ίδιο μοντέλο είχε ολική απώλεια φρένων στην εθνική
και του είπαν οτι φταίει ο εγκέφαλος...
Δεν ήθελε να ξαναμπεί μέσα ...
Τυχαία είναι όλα? -
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Και ένας γνωστός με το ίδιο μοντέλο είχε ολική απώλεια φρένων στην εθνική
Τυχαία είναι όλα?Τι να πω!!!
Τα περισσοτερα αυτοκινητα εχουν προβληματα τωρα πια.Γ@@@@ τα ηλεκτονικα!!!!
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Καλησπερα
πριν απο 5 μιση περιπου χρόνια, η αδερφή μου, εκανε το τραγικο λαθος να αγοράσει ενα 307 XSi 1.6.
Η φωτια ξεκινησε απο μπροστα δεξια. Ευτυχως τα παιδια στο βενζιναδικο την εσβησαν αλλα οτι πλαστικο υπηρχε στο χωρο της μηχανης, εχει καταστραφει.Και ένας γνωστός με το ίδιο μοντέλο είχε ολική απώλεια φρένων στην εθνική
Τυχαία είναι όλα?Όχι είναι σχέδιο των γάλλων ώστε να εξοντώσουν την υφήλιο.
PEUGEOT FORUM