-
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Παιδια για τις χρηματοδοτησεις τι ξερετε??Εμαθα οτι το 50/50 δεν ισχυει ακομα (+ οτι κρυβει παγιδες)
τι επιτοκιο παιζει??προκαταβολες κτλ??
Εχει ρωτησει κανεις??
Mε 8000 προκαταβολη το επιτοκιο ειναι 8%,τωρα δεν ξερω αν δεν δωσεις προκαταβολη αν ανεβαινει και αλλο!και μιλαμε για 3-4 μηνες παραδοση.
-
και μιλαμε για 3-4 μηνες παραδοση.
για να μη σου πω και 6...
-
Την Τετάρτη είδα μέσα σε 3 ώρες 2 νέα 500αράκια και χτες ένα παλιό κίτρινο με ανοιχτή την ηλιοροφή και έναν κοστουμαρισμένο κύριο να το οδηγεί...Όσον αφορά τα νέα 500αράκια το ένα εκινείτο στο Κολωνάκι και το οδηγούσε ένας νέος,ήταν μαύρο sport με διακοσμητική ταινία στο πλαϊνό μέρος και το έτερο κοντά στο σταθμό της Νέας Ιωνίας παρκαρισμένο σε λευκό χωρίς περεταίρω λεπτομέρειες...το Δεκέμβρη είχα δει στο κέντρο 5 στη σειρά...
-
Τωρα τελευταια βλεπω πολυ συχνα 500ρακια.
Τα περισσοτερα δε, με την σπορ ταινια στο πλαι. -
Τωρα τελευταια βλεπω πολυ συχνα 500ρακια.
Τα περισσοτερα δε, με την σπορ ταινια στο πλαι. -
και εγω ειδα ενα ασπρο με μαυρη ριγα στο πλαι στην Βαρης κοροπιου σημερα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
και εγω ειδα ενα ασπρο με μαυρη ριγα στο πλαι στην Βαρης κοροπιου σημεραΕσύ κοίτα για κανά Grand Espace και άσε τα 500αράκια.
-
Είδα ένα σήμερα...κόκκινο...που πέρασε το ΣΤΟΠ χωρίς να καταλάβει τι έγινε...παραλίγο να γίνουμε ένα!!!
Ωραίο είναι πάντως...ακόμα κι αν κάνει παρανομίες
-
Παρέλαβε χθες ο αδερφός μου ένα λευκό 1200 για τη σύζυγο του.
Σε μια πρώτη επαφή .... .... σου φτειάχνει τη διάθεση όταν είσαι μέσα με τα σωστά υλικά/χρώματα την οροφή κλπ. ... ενώ ο 8V δείχνει να έχει καλή απόκριση και ροπή στις χαμηλές στροφές.
Μου άρεσε ... περισσότερα όταν το οδηγήσω κανονικά -
Να γράψεις και τη κατανάλωση γιατί η εργοστασιακή μέσα στη πόλη είναι σε επίπεδα ντίζελ.
(αν ισχύει αυτή η κατανάλωση, ο 1.2 είναι ο σωστός κινητήρας)
-
Σκεψου να μπορουσαμε να δουμε και την πραγματικη καταναλωση του diesel που για Αθηνα και Θεσ/κη εινα απαγορευτικα ομως
-
-
Τον Οκτώβριο δεν είναι να έρθει το Abarthaki Ελλάδα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Να γράψεις και τη κατανάλωση γιατί η εργοστασιακή μέσα στη πόλη είναι σε επίπεδα ντίζελ.(αν ισχύει αυτή η κατανάλωση, ο 1.2 είναι ο σωστός κινητήρας)
Εννοείται ότι η 'σωστή' έκδοση αγοραστικά είναι η 1.2. Μέχρι την έλευση του 0,9 τούρμπο βέβαια. Το 100αράκι όσο ανοίγει το μοτέρ πάει σφεντόνα πάντως
-
το 100αρι τι λεει στο ταξιδι?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
http://www.autoblog.it/galleria/big/ginevra-2008-fiat-500-abarth/9http://www.autoblog.it/galleria/big/ginevra-2008-fiat-500-abarth/16
Ωραίο το εσωτερικό...και ποιοτικό!!!
Το τιμόνι: http://www.autoblog.it/galleria/big/gin ... -abarth/15
...θυμίζει Ζ4.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το 100αρι τι λεει στο ταξιδι?Το μοτεράκι λέει ό,τι και στο Panda. Ελαστικό χωρίς να εντυπωσιάζει ως τις 2.500-3.000, αλλά τραβάει γερά ως τις 7.000. Το αυτοκινητάκι μαζέυει χιλιόμετρα χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Ταξιδεύει μέχρι 160 πιθανότατα χωρίς να φθάνει το 10άρι σε κατανάλωση.
Από ανάρτηση είναι ΠΟΛΥ πιο άνετο από Panda, στρίβει σχεδόν εξίσου καλά, αλλά λιγότερο διασκεδαστικά. Στο ταξίδι το μικρό μεταξόνιο το πληρώνεις πάντα σε άνεση, το σημειώνω αυτό. Από Κούπερ με κούρασε λιγότερο πάντως. Καθίσματα άριστα, σασμάν joystick κανονικό, το blue & me εξαιρετικό όπως σε όλα τα φίατ.
Γενικά, Panda 100 και Fiat 5oo 100 είναι από τα πιο ευχάριστα αυτοκίνητα να συμβιώνει κανείς μαζί τους, σήμερα. ΕΥΚΟΛΑ είχα οποιοδήποτε από τα δύο για δικό μου. Δυστυχώς, το 500 είναι ακριβούλι (δεν λέω ακριβό, όσο υπάρχει το αγοραστικό έγκλημα που λέγεται Κούπερ). Εν αναμονή του 0,9...
-
και ποτε ερχεται ο σκορπιος?
-
-
sos!
μπήκα αισίως σήμερα στον 4ο (και κάτι) μήνα αναμονής για το 500αράκι. έτσι, είπα να τηλεφωνήσω στον παζαρόπουλο μήπως και είχαν καμιά ιδέα, κάτι καινούριο τέλος πάντων για την τύχη του. δυστυχώς, έμαθα πως ο πωλητής από τον οποίο το αγόρασα, δε συνεργάζεται πια με την εταιρεία. να ανησυχήσω;
επιπλέον, κανείς από εκεί δε μου λέει το παραμικρό για το status κατασκευής του αυτοκινήτου. κι εγώ τα βλέπω να αυξάνονται στους δρόμους
any ideas?
FIAT 5oo 2007