Mar 1, 2008, 10:31 AM

Εγώ πριν πάρω το Audi έλεγα κάπου ανάμεσα σε Audi και BMW είμαι και ήξερα ότι από την μια το υποψήφιο Audi ήταν αυτό που τελικά πήρα (Α4 2.0T Avant Quattro) και πήγα να δώ το αντίστοιχο BMW τετρακίνητο station.............. δεδομένου πάντα ότι μέχρι τότε (πριν από 1 χρόνο) η BMW δεν είχε λανσάρει μέχρι τότε τόσο πολύ την τετρακίνηση της ενώ από την άλλη εδώ και μια δεκαετία είχα βαρεθεί να ακούω για για το πολυδιαφημισμένο Quattro.
Πήγα στην αντιπροσωπεία της BMW και κατάλαβα ότι είμαι κάπου ανάμεσα σε 325ix και 330ix στεισον ενώ ο πωλητής επέμενε για X3 η οποία δεν μου άρεσε!!!!

Κάνοντας λίγο περισσότερη έρευνα κατέληξα ότι 330ix station είναι το αμάξι που μου έκανε την 'δουλειά' αλλά ήταν αρκετό στενό στις πίσω θέσεις δεν μου άρεσε και τόσο εμφανησιακά και το σημαντικότερο από όλα ήταν αισθητά πιο ακριβό από το Audi ενώ με τα extra που ήθελα η τιμή εκτοξευόταν!!!!

Τελικά είπα να σώσω λίγο χρήμα καθώς θεώρησα η σχέση τιμής απόδοσης στο Audi ήταν καλύτερη!!!

Τέλος κάτι άλλο που παίζει ρόλο στην επιλογή όσο ωμό και να είναι.......... είναι σε τι κύκλο βρίσκεται ή διάθεση κάθε προϊόντος για παράδειγμα τώρα μπορείς να πάρεις μια σειρά 3 sedan εύκολα ή να βρείς την καινούργια C της Merc ενώ σε Αudi A4 Quattro ακόμα δεν ξέρεις τίποτα για το πότε θα υπάρχει και σε τι τιμή και με τι παράδοση!!!!
Οπότε η BMW αυτή την χρονική στιγμή κερδίζει πόντους