Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εντυπωση μου εκανε η μεγαλη διαφορα που επισημαινουν στη ρυθμιση των αναρτησεων μεταξυ coupe & CC..Παντα η ανοιχτη ειχε μαλακοτερες αναρτησεις ,αλλα μαλλον τωρα η διαφορα ειναι πιο εντονη και εχοντας απεναντι το Α5...
Δε ξερω,λιγο με προβληματισαν τα σχολια για την οδκη συμπεριφορα της 320.Λενε οτι στον επαρχιακο το αντισπιν δουλευε συνεχεια.Και ολα αυτα με το διλιτρο.Δηλαδη αμα μιλαγαμε για 330 ή ακομα χειροτερα για 335 τι θα γινοταν?
Κοίτα Κώστα επειδή είχα και την κουπέ Ε92 (και μάλιστα με το Μ πακέτο) μπορώ να πω πως αυτό όντως συμβαίνει αλλά όχι σε τόοοσο υπερβολικό βαθμό που λέει το περιοδικό. Και αυτό δεν το διαπιστώνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά όταν ζήσεις λίγο με τα δύο αμάξια.
Αυτή η διαφορά είναι λογική (μην ξεχνάς την διαφορά των περίπου 300 κιλών που έχουν) αν σκεφτείς ότι δεν είναι τόσο ίδια όσο δείχνουν αν εμβαθύνεις λίγο περισσότερο.
Δηλαδή εκτός των μηχανισμών της μεταλλικής οροφής δεν πρέπει να ξεχνάμε λεπτομέρειες στον εξοπλισμό τους που έχουν ως στάνταρ. Για παράδειγμα (αν δεν γίνομαι κουραστικός θα πω μερικές) όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο κλειδώνουν τα πάντα από το κεντρικό υποβραχιόνιο μέχρι το ντουλαπάκι του συνοδηγού (στην κουπέ όχι). Το πορτπαγκάζ έχει μηχανισμό που το κλείνει μόνο του (''το ρουφάει'' όπως η εφτάρα) και ο τρόπος που κλείνουν οι πόρτες είναι όχι χρηματοκιβωτίου αλλά θωρηκτού στην κυριολεξία (καμμία σχέση με την κουπέ). Ακόμα τα συστήματα ασφαλείας (ρολ μπαρ κλπ) είναι διαφορετικά και διαμορφώνουν το ''πάτωμα'' (τα δύο αμάξια άν τα δεις από κάτω έχουν ορατές διαφορές)
Ακόμα αν βάλεις στο διαγνωστικό μηχάνημα το κουπέ και το cabrio μέχρι και διαφορά στον χρονισμό των βαλβίδων θα δεις!
Με όλα αυτά θέλω να πω, να μην σου κάνει εντύπωση η διαφορετική συμπεριφορά των δύο. Από πίσω κρύβονται λεπτομέρειες που πραγματικά τα διαφοροποιούν αρκετά (σε σημείο που πιστεύω πως τα μόνα απείραχτα σημεία τους είναι το σασί και το κόκπιτ.
Τέλος σχετικά με το αντισπίν θα πω πως στην 116 των 122 ίππων που μου είχε δώσει η αντιπροσωπεία, σε κάθε ανωμαλεία του δρόμου δούλευε όντως σαν φωτορυθμικό. Στην 116 που έχω (η οποία έχει το Μ πακέτο) δεν έχει ανάψει ποτέ στους ίδιους δρόμους και είναι σαν να οδηγώ άλλο αμάξι από πλευράς οδικής συμπεριφοράς καλύτερο και απολαυστικότερο (βράχος σε αίσθηση) σε στροφιλίκι ακόμα και από την Ε93 με τις ρυθμιζόμενες!!!
Στην Ε93 τέλος δεν έχει ανάψει ποτέ λόγω ανωμαλειών του οδοστρώματος (αλλά δεν την είχα και ποτέ νορμάλ για να είμαι βέβαιος πως συμπεριφερόταν πριν )