-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΦΕΡΩ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ. ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΛΕΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΩΜΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 5 ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΜΕ ΠΕΖΟΥΣ . ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΦΤΑΙΧΤΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΕΕΕ ΑΘΗΝΑ. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ελα το φρέσκοοοο..
Χτές το βράδυ περιμένοντας να περάσω με τα πόδια σε φανάρι.
SLK compressor περνά με τον οδηγό μόνο μέσα να μιλάει στο κινητό και στην κεντρική κονσόλα να έχει flat οθόνη και να βλέπει Ευαγγελάτο!!! Λέτε να έκανε τηλεφωνική παρέμβαση
και εγω είδα αντίστοιχη φάση(δεν έβλεπε ευαγγελάτο) σε τζιπ σορέντο. Τί ηλίθια μόδα δημιουργείται πάλι! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ αλλά και απογοητευτικό. Δε μπορούμε καθόλου χωρίς το χαζοκούτι πια;
να δείτε ότι σε λίγο καιρό θα φέρουν και το Χιουντάι Μάτριξ Dual PS2, με Playstation και για τον οδηγό, να μην παραπονιέται μωρέ ο κακομοίρης....
Σπύρος[/b]
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ελα το φρέσκοοοο..
Χτές το βράδυ περιμένοντας να περάσω με τα πόδια σε φανάρι.
SLK compressor περνά με τον οδηγό μόνο μέσα να μιλάει στο κινητό και στην κεντρική κονσόλα να έχει flat οθόνη και να βλέπει Ευαγγελάτο!!! Λέτε να έκανε τηλεφωνική παρέμβαση
και εγω είδα αντίστοιχη φάση(δεν έβλεπε ευαγγελάτο) σε τζιπ σορέντο. Τί ηλίθια μόδα δημιουργείται πάλι! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ αλλά και απογοητευτικό. Δε μπορούμε καθόλου χωρίς το χαζοκούτι πια;
Πάνο , δυστυχώς , η οδήγηση κατάντησε fiction έκφραση της ζωής .
Δυστυχώς
Αποστόλης. -
εγώ πάλι σήμερα στο δρόμο συνάντησα όλη την ανδρική οδηγητική μ@@@@@@ μαζεμένη...μήπως να ανησυχώ...μήπως να σταματήσω να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο?
πρώτη φάση κοντά στο σπίτι μου, τύπος με Mercedes ενώ έχει ήδη στρίψει δεξιά στο φανάρι, κάνει όπισθεν για να ξαναμπεί στη λωρίδα που βρισκόταν αρχικά και χωρίς να βγάλει φλας [μα τι λέω , άντρας οδηγός και να χρησιμοποιήσει φλας ] στρίβει καπάκι αριστερά...το έφερε απο εδώ το έφερε απο εκεί παρόλο που δεν πολυχόραγε, έχοντας ακινητοποιήσει όλους εμάς που βρισκόμασταν πίσω του έκανε την δουλειά του σαν να μην συνέβαινε τίποτε.
δεύτερη φάση στην κηφισίας....να αναφέρω οτι γενικά προσπαθώ να είμαι προσεκτική και ήρεμη όταν οδηγώ, αφήνω προτεραιότητα σε μηχανάκια, σταματάω σε διαβάσεις πεζών [όταν δεν κινδυνέει να πέσει κανένα αυτοκίνητο πίσω μου], δεν κλείνω τη δίοδο στα φανάρια και προσπαθώ όταν οδηγώ να μην εκνευρίζομαι...αλλά μερικά τσογλάνια [και συγνώμη για την έκφραση που χρησιμοποιώ] δεν τα συνχωρώ με τίποτε...όπως ο σημερινός...είμαι στην κηφισίας στο ύψος του χαλανδρίου με κατεύθυνση προς αθήνα εκεί που οι 3 λωρίδες γίνονται 2. είμαι στην μεσαία λωρίδα και αριστερά μου αυτοκίνητο με τρείς επιβαίνοντες ενώ είναι πιο πίσω απο μένα όταν ανοίγει το φανάρι γκαζώνει για να μπεί μπροστά μου, του κορνάρω μία, τίποτε δεν σταματάει, ούτε όμως κι εγώ καθότι είμαι στα δεξιά του και έχω προτεραιότητα, ξανακορνάρω τίποτε, συνεχίζει το χαβά του και χώνετε μπροστά μου...αρκετά εκνευρισμένη του ανάβω τα φώτα, ρίχνω και μια ωραία χειρονομία [όχι βαριά, απο αυτές με τα πεντε δάχτυλα]...ο εν λόγω τσογλ@@@@ όμως ανταπέδωσε με την επίδειξη του μεσοδακτύλου, ωραίος τρόπος δεν βρίσκεται? ιδίως όταν φταίει κι όλας...anyway...τα παίρνω και ανταποδίδω κι εγώ με την ίδια κίνηση, αλλά απο ότι φανηκε είχε όρεξη να βγάλει τα προσωπικά του κομπλεξ και τον καταπιεσμένο ανδρισμό του΄πάνω μου, οπότε και τραβάει χειρόφρενο και κατεβαίνει να μου ζητήσει τα ρέστα...εγώ έχω να αποφασίσω μεταξύ α) να κατέβω κι εγώ και ν' αρχίσω τις τσιρίδες ή β) να κάτσω στα αυγά μου, να κλειδωθώ και απλά να περιμένω να τελειώσει να σηκωθούμε να φύγουμε...προτίμησα τη δεύτερη αντίδραση και απλά κούναγα κοροιδευτικά το κεφάλι στις μ@@@@@ που είπε...προς στιγμή πήγε να κλοτσήσει και τον 'Περικλή' [κάτι που σίγουρα θα μετάνιωνε ακριβά...γιατι είπαμε ήρεμη-ήρεμη, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει καταστρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης 'Ξενοκράτης']...τέλος πάντων η επίδειξη ανδρισμού δεν κράτησε και πολύ γιατι είχε σχηματιστεί ουρά πίσω μου που κόρναραν κλπ.κλπ.και την έκανε...
και να ήταν και κανένας όμορφος ή με κανα αμάξι που φύσσαγε να έλεγα [που είσαι σαλώμηηηηηηη ]...αλλά ένας κακομοίρης,κακομοίρογλου και μισός ήταν...ποιος ξέρει τι κομπλεξ κουβαλούσε ο γελοίος -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...προς στιγμή πήγε να κλοτσήσει και τον 'Περικλή' [κάτι που σίγουρα θα μετάνιωνε ακριβά...γιατι είπαμε ήρεμη-ήρεμη, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει καταστρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης 'Ξενοκράτης']...Για πες, για πες!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ένας κακομοίρης,κακομοίρογλου και μισός ήταν...ποιος ξέρει τι κομπλεξ κουβαλούσε ο γελοίοςΡένα, η τακτική αυτή λέγεται: 'ξεσπάω στον πιο αδύναμο γιατί δε με παίρνει αλλού'. Συνοδεύεται συνήθως από αντίστοιχες καταστάσεις παραφροσύνης στις οποίες εμπλέκονται δύο ή περισσότερα άτομα, διαφορετικού φύλου.
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω για το 'Ξενοκράτης'. Ένας γνωστός μου είχε αντίστοιχο σχέδιο, ήταν όμως προερχόμενο εξ Αμερικής (ένα αλουμινένιο ρόπαλο του base-ball! Έφερε και σε μένα ένα, αλλά δεν το κρατάω μέσα στο αυτοκίνητο, επειδή μάλλον φέρνει περισσότερους μπελάδες απ'όσους σε απαλλάσσει.)
-
βασικά το θέμα είναι να μην κουβαλάμε τα προβληματα μας στο τιμόνι, γιατι είναι επικύνδυνο...το περι κακομοιριάς τα ανέφερα για να καταλάβετε περίπου το στύλ και ήθος/ύφος του συγκεκριμένου οδηγού...
η κακομοιριά του βγήκε και στην οδήγητική του συμπεριφορά... -
όσο για το σχέδιο 'Ξενοκράτης' δεν έχει να κάνει ούτε με ρόπαλα, ούτε με όπλα που μπορεί να κουβαλάει κάποιος στο αυτοκίνητο του...δεν λεέι, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να 'πατσίσεις' με κάποιον αν το θέλεις τόσο αλλά σιγά μη σας πώ...να αρχίσετε να το εφαρμόζετε όλοι
-
Έχω τύχει σε αντίστοιχη περίπτωση που ενας 'βλάκας' έκανε την μ@#$%κια και επειδή μια κοπελίτσα ηταν το θύμα και απλά του κόρναρε μια φορά....κατέβηκε ο τυπάς ο 'βαρύς' να δείξει τον περίτρανο ανδρισμό του.....
Έλα μου ομως που εγώ και ο συνοδηγός μου είδαμε όλλη τη φάση και κατεβήκαμε γιατι πήγαινε με απειλητικες διαθέσεις στη κοπέλα.....
Η πλάκα ηταν ο ρυθμός ομαλής επιβράδυνσης του ψευτοθυμού και της ψευτομαγκιάς του και η τελική ατάκα περι γυναικίων οικιακών υποχρεώσεων.......και τέλος η 'μεταβολή' και δρόμοοοο.....
Πιθανών να είχε στραβώσει επειδή θα του είχε φορτώσει λάτζα,σφουγγάρισμα,κα η γυναίκα του σπίτι......
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσο για το σχέδιο 'Ξενοκράτης' δεν έχει να κάνει ούτε με ρόπαλα, ούτε με όπλα που μπορεί να κουβαλάει κάποιος στο αυτοκίνητο του...δεν λεέι, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να 'πατσίσεις' με κάποιον αν το θέλεις τόσο αλλά σιγά μη σας πώ...να αρχίσετε να το εφαρμόζετε όλοιMace?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Mace?η αγία!!!
όμως χάσατε αγαπητέ...δεν είναι η ράβδος!!! -
Ρένα δεν ξέρω αν κατάλαβες... το mace (προφέρεται μέις) είναι ένα δακρυγόνο σε σπρέι που έχουν πολλές κοπέλες στην τσάντα τους και το χρησιμοποιούν (θεωρητικά) όταν τους επιτεθεί κανείς. Άκουσα ότι είναι πλέον παράνομο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρένα δεν ξέρω αν κατάλαβες... το mace (προφέρεται μέις) είναι ένα δακρυγόνο σε σπρέι που έχουν πολλές κοπέλες στην τσάντα τους και το χρησιμοποιούν (θεωρητικά) όταν τους επιτεθεί κανείς. Άκουσα ότι είναι πλέον παράνομο.κωσταντίνε μου, λάθος κατάλαβα...νόμιζα οτι ενοούσες την 'αγία' ράβδο , πχ ο αδερφός μου έχει μια μέσα στο αυτοκίνητο του για καλό και για κακό και υπέθεσα οτι ενοούσες αυτό...
πάντως και πάλι λάθος έπεσες δεν εννοώ κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
. Άκουσα ότι είναι πλέον παράνομο.Από ότι ξέρω,θεωρείτε όπλο από τό νόμο.Γι'αυτό προσοχή!!!
-
Όπως και ότι άλλο χρησιμοποιήσεις...με το ρόπαλο που έχει ο αδερφός της kamil π.χ. εάν το χρησιμοποιήσει μπορεί να κατηγορηθεί για οπλοφορία - οπλοχρησία...
Αξίζει να μπλέξεις για έναν κομπλεξικό ;
-
Και οχι μονο οταν το χρησιμοποιησει, αλλλα και απλως οταν το εχει μεσα στο αυτοκινητο. Δηλαδη αν τον σταματησουν και το δουν, μπορουν να τον κατηγορησουν για οπλοφορια. Θα πρεπει εκεινος να αποδειξει οτι πχ επαιζε baseball πριν μπει στο αυτοκινητο για να μην εχει προβλημα!
Παντως κατι σαν mace (αλλα οχι mace) υπαρχει στην αγγλια. Ειναι ενα σπρευ που οταν το ψεκασεις σε καποιον (κατα προτιμηση στο προσωπο) βαφει το δερμα ΠΡΑΣΙΝΟ!!!! Και κραταει για 7 μερες περιπου, ΔΕΝ φευγει με πλυσιμο..... Καταλαβαινετε τι ρεζιλι (το λιγοτερο, το περισσοτερο θα ειναι οτι μπορει να τον βρει η αστυνομια....) εχει να φαει αυτος που θα υποστει ψεκασμο!!! Και επισης, χωρις να ξερω σγουρα, αυτο το σπρευ πρεπει να ειναι νομιμο γιατι δεν προκαλει καποια ζημια/ερεθισμο κλπ ουτε ειναι τοξικο οπως το mace.
-
Δύο συνεχόμενες φάσεις σήμερα το πρωί:
-
Περίμενω σε παράδρομο με κόκκινο για να βγώ στον κενρτικό και σταματάω 8-10 πριν το κόκκινο επειδή ένας παππούς με την εγγονή του προσπαθεί να περάσει το δρόμο απέναντι αλλά στο φανάρι των πεζών το πεζοδρόμιο είναι γεμάτο μπάζα και βέβαια δεν μπορεί να περάσει ακριβώς από την διάβαση. Ενώ ο πάππούς έχει ξεκινήσει, με περνάει ένα matiz μπαίνοντας στο αντίθετο ρέυμα την ώρα που ο παππούς είναι ακριβώς μπροστά μου. Βλέποντας ότι πάει να τον 'φάει', κορνάρω του παππού και ευτυχώς που φοβήθηκε απ΄την κόρνα το κοριτσάκι (ήταν ακριβώς μπροστά) και σταμάτησε λίγο, τόσο που ο μ!@#$ς πρόλαβε να περάσει και βέβαια να περάσει και το κόκκινο και να μπεί στον κεντρικό.
-
Μόλις μπαίνω στον κεντρικό δρόμο είναι η γέφυρα του τραίνου (ηλεκτρικού). Έχει κολλήσει γερανός που δεν....χωράει να περάσει στο ύψος. Και έχει ακουμπήσει την γέφυρα. Ο τύπος είναι έξω και προσπαθεί να τον κατεβάσει λίγο, φωνάζοντας ότι δεν ξέρει να χειριζεται τον γερανό και είναι απλός οδηγός. Σκηνές απείρου κάλους με εκατοντάδες μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα. Όλοι έπρεπε να περάσουν από το αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς ημουν πολύ κοντά και καθάρισα γρήγορα. Πουθενά δεν είδα πινακίδα με το ύψος της γέφυρας.
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.... Μόλις μπαίνω στον κεντρικό δρόμο είναι η γέφυρα του τραίνου (ηλεκτρικού). Έχει κολλήσει γερανός που δεν....χωράει να περάσει στο ύψος. Και έχει ακουμπήσει την γέφυρα. Ο τύπος είναι έξω και προσπαθεί να τον κατεβάσει λίγο, φωνάζοντας ότι δεν ξέρει να χειριζεται τον γερανό και είναι απλός οδηγός. Σκηνές απείρου κάλους με εκατοντάδες μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα. Όλοι έπρεπε να περάσουν από το αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς ημουν πολύ κοντά και καθάρισα γρήγορα. Πουθενά δεν είδα πινακίδα με το ύψος της γέφυρας.-
Δηλαδη πηγαινε με τον γερανο σηκωμενο? Δεν θα επρεπε να ειναι στην σωστη θεση που (φανταζομαι) εχει προβλεψει ο κατασκευαστης για οταν κινηται το οχημα?
-
Τι σημαινει απλος οδηγος? Πως γινεται να οδηγαει απλως τον γερανο χωρις να ξερει τα βασικα τουλαχιστον?
-
Κατι μου λεει οτι και να ειχε πινακιδα για το υψος, το αποτελεσμα να ηταν το ιδιο γιατι α) ο οδηγος (ποσο μαλλον ο 'απλος' οδηγος...) δεν θα ηξερε ποσο ψηλος ειναι ο γερανος,ή β) αμα ηξερε οτι περνααει ισα ισα (ή και οτι δεν περναει για λιγα εκατοστα) και παλι θα προσπαθουσε να περασει, πονταρωντας στο γεγονος οτι οι πινακιδς στην Ελλαδα πολλς φορες δεν τα λενε και τοσο καλα...
-
-
Ο χρήστης NasDriver έγραψε:
Όπως και ότι άλλο χρησιμοποιήσεις...με το ρόπαλο που έχει ο αδερφός της kamil π.χ. εάν το χρησιμοποιήσει μπορεί να κατηγορηθεί για οπλοφορία - οπλοχρησία...Αξίζει να μπλέξεις για έναν κομπλεξικό ;
Γιά αυτό τό καλύτερο είναι ένας φακός MAGLITE!!!Δεν είναι όπλο,αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σάν όπλο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όπως και ότι άλλο χρησιμοποιήσεις...με το ρόπαλο που έχει ο αδερφός της kamil π.χ. εάν το χρησιμοποιήσει μπορεί να κατηγορηθεί για οπλοφορία - οπλοχρησία...
Αξίζει να μπλέξεις για έναν κομπλεξικό ;
Γιά αυτό τό καλύτερο είναι ένας φακός MAGLITE!!!Δεν είναι όπλο,αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σάν όπλο.
Κάποιος κέρδισε ένα στοίχημα που πίστευε ότι θα περάσει με την BMW του πάνω από τον Maglite και δεν θα σπάσει...
Για τον μεγάλο μιλάμε ε?! Αυτόν που έχουν και οι... αστυνομικοί
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!