-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αν εβαζες και κατι αντιστοιχο για τους(ολους?) ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ θα μπορουσα να παρω σοβαρα τα εκ των υστερων κακοβουλα σχολια σου και να βελτιωσω τ**ην ,χαρακτηριζομενη κατ εσε, καραγκιοζοσυμπεριφορα μου **:xΑπο το τελευταιο bold να υποθεσω οτι τελικα οντως εισαι ενας απο τους καραγκιοζηδες που κανει αυτα που αναφερω? Γιατι ετσι αφηνεις να εννοηθει, δεν το λεω εγω...
Ψιτ μαστορα, να σου πω ενα μυστικο? Δεν ειναι 'χαρακτηριζομενη απο εμενα', ειναι 'χαρακτηριζομενη απο ολους'...
Απο κει και περα σε αυτο που γραφεις, ειναι ΠΑΡΑ πολλες οι κατηγοριες των καραγκιοζηδων στον δρομο. Εγραψα την συγκεκριμενη στιγμη για αυτην γιατι αυτο μου ετυχε εκεινο το απογευμα.
@bagus
Μωρε εγω το καταλαβα, δυστυχως ολοι αυτοι θα καταλαβουν με τον ασχημο τροπο ποσο ΔΕΝ ξερουν να οδηγουν και θα ησυχασουμε. -
@madox: το ό,τι υπάρχουν καραγκιόζηδες αυτοκινητιστές (αν δεν υπήρχαν δεν θα είχε φτάσει τις 1000 σελίδες το παρόν θέμα ) δε σημαίνει δεν υπάρχουν ΚΑΙ καραγκιόζηδες δικυκλιστές και πως αυτές οι συμπεριφορές που επισημαίνει ο kacey δεν εκπορεύονται από τέτοιους. Δυστυχώς Ζώα-ζώα-ζώα υπάρχουν σε όλους τους χώρους.
(Αφού συμφώνησε και ο After με τον kacey )
-
Eγω το δηλωσα πριν μερικες σελιδες, εχετε κανει εμενα και τον After να συμφωνουμε και το χαλασατε το παιδι...
Το θεμα ειναι το εξης: βριζετε τους μαλακες τους ΙΧηδες για αυτα που κανουν και σας βαζουν σε κινδυνο, αλλα **ταυτοχρονα **τσαντιζεστε οταν σας την λενε οι ΙΧηδες για αυτα που κανετε εσεις και βαζετε τους εαυτους σας σε κινδυνο,
Και μετα το παιρνετε προσωπικα βγαινοντας στην επιθεση επειδη καποιος σας την ειπε, αντι να κατσετε να σκεφτειτε, να καταλαβαιτε οτι οδηγειτε ΧΑΛΙΑ και να σταματησετε αυτα τα οδηγικα λαθη, που στην χειροτερη περιπτωση θα κοστισουν μια ποινη με αναστολη για τον ΙΧ αλλα την ακεραιοτητα την δικη σας...
Κλαψ'τε μετα οσο θελετε, εγω επισημαινω οτι ειναι μλκια να αλλαζεις λωριδες χωρις να ξερεις αν ερχεται καποιος απο πισω (τι πιο λογικο?) και εσυ βγαινεις και λες οτι αυτο ειναι λαθος ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ???
'Ο καριολης ο δολοφονος ο μαλακας ο ΙΧης που πηγε να με σκοτωσει, εμενα τον καημενο τον μηχανακια που εχω καθε δικαιωμα στο λαθος (αν και δεν κανω λαθη ΠΟΤΕ) και πρεπει ολοι να μου τα συγχωρουν και να κανουν ακρη/φρεναρουν για να περασω'. Ετσι ακουγεστε, πολυ κλαψα ρε πστ μου...
-
Ρε μάστορα, άσε το β΄πληθυντικό και τις γενικεύσεις
-
?
ΟΠΟΙΟΙ τα κανουν αυτα, να διαβασουν οτι εχω να πω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
?ΟΠΟΙΟΙ τα κανουν αυτα, να διαβασουν οτι εχω να πω.
Η εκφραση 'προς ολους τους καραγκιοζηδες μηχανακηδες', συντακτικα αναφερεται σε ολους τους μηχανακηδες που ειναι ταυτοχρονα και καραγκιοζηδες.Αλλα μην το κουραζεις σε αυτο το forum εσυ εχεις το πανω χερι.
-
Σαφέστα, και ως εκ τούτου, δεν αναφέρεται σε όσους μηχανάκιδες δεν είναι καραγκιόζηδες. Το κακό πού είναι;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δηλωση
Μου αρεσαν οι μηχανες.... Καποτε
ΑΛΛΑ....
Εχω θαψει τοσο κοσμο, που πηγε απο μαλακια αλλου, που τις εχω μισησει οσο τιποτ αλλο στον κοσμο.
Πραγμα που συμαινει πως θα συνεχησω να την λεω στους διτροχους, για την, κατα την αποψη μου, λαθος επιλογη μεσου μετακινησης.Γιατι δεν εχεις μισησει και τα αυτοκινητα που ευθυνονται για τον θανατο του κοσμου που λες οτι εχεις θαψει?Ενταξει κατα την γνωμη σου να τα απαγορεψουμε τοτε για να σταματησουν και οι θανατοι.
-
Χωρίς να θέλω να σιγοντάρω στο 2Τ vs 4T να πω και το δικό μου μικρό περιστατικό.
Κινούμαι επί της Πέτρου Συνδίκα και ο μπροστινός μου βγάζει αριστερό φλας και περιμένει να σταματήσει το άλλο ρεύμα για να στρίψει.
Εγώ από πίσω βγάζω δεξί φλας και κινούμαι δεξιά για να τον περάσω και να συνεχίσω ευθεία.
Μηχανάκιας από πίσω μου παρά το δεξί μου φλας με περνάει από δεξιά, βγαίνει μπροστά μου και στρίβει αριστερά κόβοντας και τον μπροστινό μου που ήθελε να στρίψει και τελικά μόλις είχε αδειάσει ο δρόμος.Ρε αει στο διάλο!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαφέστα, και ως εκ τούτου, δεν αναφέρεται σε όσους μηχανάκιδες δεν είναι καραγκιόζηδες. Το κακό πού είναι;Το ΟΛΟΥΣ
Θα μπορουσε να γραψει 'προς τους μηχανακιδες που κανουν καραγκιοζιλικια'και να τελειωνει.Το δικαστηριο στηθηκε με συνοπτικες διαδικασιες και η αποφαση του καταδικαστικη.
-
Mα αφού θέλει να αναφερθεί σε όλους τους μηχανάκιδες που κάνουν καραγκιοζιλίκια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Προς ολους τους καραγκιοζηδες μηχανακηδες αυτης της ηλιθιας χωρας:α) οταν σε Κηφισο με δυο λωριδες αδειες, καθεστε πανω στις διαχωριστικες γραμμες, τοτε θα σας προσπερνουν ΚΑΙ απο τις δυο μεριες. Και προφανως αμα ειστε και με παπι, θα σας παιρνει και ο αερας σαν φυλαρακι...
η διαχωριστικη γραμμη δεν εχει προσφηση και κανενας μοταιος δεν θελει να βρεθει ξαπλα με τα αυτοκινητα διπλα να πηγαινουν με 100-130 σε δρομο με οριο 90.
β) Το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι δεν θα κατσουμε να περιμενουμε απο πισω σας, ειδικα οταν ειστε μεταξυ τερμα αριστερης και διπλανης λωριδας.
Πηγαινουμε στην μεση της λωριδας μας προσπερνανε ξυστα ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα.Πηγαινουμε τερμα δεξια παλι προσπερασμα με την ψυχη στο στομα.Πηγαινουμε μεταξυ των διαχωριστικων παλι φιλερ το προσπερασμα.Ε που στο διαλο ρε φιλε να παμε για να μην μας παρει κανεις παραμαζωμα και κυριως με ποσα πρεπει να τρεχουμε σε δρομους με οριο τα 90- για να κανεις εσυ την μεγαλοπρεπη σου προσπεραση?
γ) Οταν δε, αλλαζετε λωριδα χωρις να ελεγξετε αν περναει κανεις απο διπλα σας - πραγμα που φυσικα δεν μπορειτε να κανετε επειδη εχετε βγαλει τους καθρεφτες για να πουλατε μουρη - ειναι πολυ αναμενομενο καποιος να περασει ξυστα απο διπλα σας ή ακομα χειροτερα να σας παρει μαζι βολτα. ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενοι ολοι να πλακωνονται στα φρενα επειδη εσας σας κ@υλωσε να αλλαξετε λωριδα ενω ερχονται αλλοι 10 απο πισω.
Την διακοσμητικη χρηση των καθρεφτων και φλας την διδαξατε αριστα πρωτα εσεις.Αν προσεχατε περισσοτερο λιγοτεροι 'μηχανακιδες' θα σωριαζονταν στη ασφαλτο.
δ) Το να κανετε χειρονομιες σε ολους αυτους οταν τους φτανετε στην κινηση και μετα να την κανετε με ελαφρα πηδηματακια επειδη εχετε παπι και δεν μπορουν να σας ακολουθησουν, δεν αλλαζει το γεγονος οτι καποια μερα θα βρεθειτε κατω απο τις ροδες καποιου επειδη κανατε την ιδια μαλακια, και θα ψοφησετε.
Και στις χειρονομιες παλι πρωτοι εσεις.Και οσο για τα ελαφρα πηδηματακια που αναφερεις θυμησου με τι αλματα την κανουν οι αυτοκινητακιδες οταν παραταν τον ατυχο μηχανοβιο που μολις χτηπησαν στο ελεος του Θεου.
ευχαριστω.
-
Καλα με τις λεξεις θα παιζουμε τωρα?
Ειναι προφανες οτι ο kacey εννοει τους 'διτροχους 'που κανουν βλακιες στο δρομο,οχι ολους τους δικυκλιστες. -
Κατ'αρχας οι απαντησεις σου στα α) και β) ειναι αντιφατικες η μια προς την αλλη. Καθεστε ή δεν καθεστε στην διαχωριστικη?
Απο κει και περα:
α) Δεν ξερω τι θελει και τι δεν θελει, ειναι γεγονος οτι παρα πολλοι ακομα και σε ΑΔΕΙΟ δρομο καθονται πανω στην διαχωριστικη.
β) ειναι προφανες οτι ΠΡΕΠΕΙ να καθεσαι στο μεσον της λωριδας. Απο κει και περα αν στο σκηνικο που περιγραφω εγω, σε ΑΔΕΙΕΣ δυο λωριδες, καθεσαι στην μεση της μιας, δεν υπαρχει κανενας λογος να σε περασει καποιος ξυστα. Περναει απο την ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ. Οταν καθεσαι αναμεσα, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ οτι θα σε περνανε ξυστα και απο τις δυο.
γ) Μην μου συγκρινεις αυτους που δεν ελεγχουν τους καθρεφτες (ουδεποτε ειπα οτι δεν υπαρχουν παρα πολλοι τετοιοι μαλακες ΙΧηδες, συμφωνουμε σε αυτο) με τους δικους σας που ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ τους καφρεπτες και ως εκ τουτου ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ελεγξουν. Απο την στιγμη που ισχυει κατι τετοιο, δεν εχουν κανενα δικαιωμα να διαμαρτυρονται για το πως τους προσπερναει καποιος. Δεν εχεις καθρεπτη και αλλαζεις λωριδα? Ας προσεχες.
δ) Χειρονομιες κανουν ολοι. Μερικοι εχουν δικιο, μερικοι αδικο. Και ειναι προφανες οτι οποιος χτυπαει καποιον και φευγει, θελει εκτελεση. Ουτε εδω διαφωνουμε. Αυτο ομως δεν σας κανει λιγοτερο τσαμπα μαγκες και θρασυδειλους οταν βριζετε και φευγετε.
Εγραψα κατι στο προηγουμενο ποστ, οτι οι βλακες μηχανακηδες αντι να κατσουν να σκεφτουν σοβαρα τα παραπανω - πραγμα που θα κανουν γιατι θα τους σωσει - ψαχνουν αμεσως να βρουν απαντηση του τυπου 'ναι αλλα εσεις κανετε το ταδε'. Χαιρομαι που επιβεβαιωνεις τον κανονα, προσπαθωντας να αποριψεις πχ το ποσο μαλακια ειναι να κυκλοφορεις χωρις καθρεπτες με απαντησεις του στυλ 'και εσεις που εχετε δεν τους χρησιμοποιειτε'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
β) ειναι προφανες οτι ΠΡΕΠΕΙ να καθεσαι στο μεσον της λωριδας.'Στο μέσον και λίγο δεξιά'
Υ.Γ. Εγώ τι φταίω; Ο Κ.Ο.Κ. το γράφει!
Υ.Γ. 2. Ασχετο που οι λωρίδες πολλές φορές δεν έχουν καμμία σημασία πλέον, λόγω παρκαρισμένων, λακούβων, επειδή σβήνονται, επειδή κατασκευάζονται με λάθος τρόπο κ.λπ.
-
ΖΩΟΝ μέγιστο ο παπάρας με την αγωνιστική εντούρο (ένας από τους έξι διαφορετικούς που έχω μετρήσει ως τώρα) που κάθε τόσο ξεσηκώνει τα Χανιά.
- ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερη εξάτμιση, να τον ακούνε ένα χιλιόμετρο μακριά.
- Σήμερα παραβίασε ΤΕΣΣΕΡΑ διαδοχικά κόκκινα με πάνω από 90 χ.α.ω.: Ελευθερίου Βενιζέλου και Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Δημοκρατίας, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Αποκορώνου και το φανάρι στα 'κεράδικα'. Και ναι, είχε κίνηση εκείνη την ώρα.
- Ως αγωνιστική που είναι η κωλομηχανή του, ΔΕΝ έχει φώτα.
- Δεν φορούσε κράνος.
- Δεν έχει τοποθετήσει πινακίδες.
- Δεν υπήρχαν καθρέπτες.
Επειδή έχω δει κάμποσους τέτοιους 'αγωνιζόμενους' (σιγά τους 'αγωνιζόμενους') και μπόλικα ινδιανάκια που τους μιμούνται με τα παπιά, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με όσα λέει ο kacey για τους μηχανόβιους (κατά 99% τέτοιοι είναι) και προσθέτω ότι και οι ΗΛΙΘΙΟΙ οι γονείς φταίνε για την ανυπαρξία αγωγής (πρώτα ΣΚΕΤΗΣ αγωγής - μετά έρχεται η κυκλοφοριακή) σ'αυτά τα κωλοπαίδια.
Κι αντί η κάθε χανιώτισσα μάνα να γράφει μαντινάδες για να θρηνήσει το 'βλαστάρι' της που έκανε τη μαλακία και κατασκοτώθηκε με το παπί ή τη μηχανή (χωρίς κράνος, χωρίς φώτα, με τη μαγκιά να χύνεται στο δρόμο απ'τα μπατζάκια), καλά θα κάνει να σκεφτεί τι βλακείες έκανε και βγήκε το 'καμάρι' της τέτοιος ηλίθιος.
Άντε, δεν ξέρουν σ'αυτό το νησί τι να την κάνουν τη μαγκιά τους (για να μη μεταχειριστώ καμμιά ΠΟΛΥ πιο βαριά κουβέντα) μου φαίνεται...
-
Και για να πούμε κι άλλα για τη φυλή των δίτροχων Απάτσι...
- Τι πάει να πει κόκκινο και στοπ ΔΕΝ ξέρουν οι περισσότεροι.
- Μονόδρομοι; Τι είναι αυτό;
- Τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πάρκινγκ για τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ σας τις μοτοσυκλέτες. Δε φτάνουν τα μαλακιστήρια που καταλαμβάνουν ράμπες αναπήρων, στάσεις λεωφορείων με τα ΙΧ τους, έχουμε και τους κρετίνους με τις μοτοσυκλέτες και τα παπιά.
- Αλλά και να μην υπάρχει μοτοσυκλέτα παρκαρισμένη, αν χωράει δυο πεζούς το πεζοδρόμιο, θα βρεθεί ΣΙΓΟΥΡΑ ένας μαλάκας με μηχανή να το χρησιμοποιήσει ως επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας!
- Τους καθρέπτες τους ΑΦΑΙΡΟΥΝ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
- Τα μισά παπιά πιτσιρικάδων ΔΕΝ έχουν φώτα.
Όταν λοιπόν βλέπω τέτοια ΑΣΕΒΕΙΑ/ΑΝΑΙΔΕΙΑ έναντι των πεζών, δεν θα σεβαστώ κι εγώ το μαλάκα με τη μοτοσυκλέτα. Θες σεβασμό κύριε; ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Δε λέω να πας αργά, λέω να πας στο ΡΕΥΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΣΤΟΠ, ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΦΑΝΑΡΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΘΟΡΥΒΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΑ, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ (και να τους χρησιμοποιείς) ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ. Δε μπορείς να συμμορφωθείς μ'αυτές τις απαιτήσεις; Να μην οδηγείς. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ Σ'ΕΜΕΝΑ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ΖΩΟΝ μέγιστο ο παπάρας με την αγωνιστική εντούρο (ένας από τους έξι διαφορετικούς που έχω μετρήσει ως τώρα) που κάθε τόσο ξεσηκώνει τα Χανιά.- ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερη εξάτμιση, να τον ακούνε ένα χιλιόμετρο μακριά.
- Σήμερα παραβίασε ΤΕΣΣΕΡΑ διαδοχικά κόκκινα με πάνω από 90 χ.α.ω.: Ελευθερίου Βενιζέλου και Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Δημοκρατίας, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Αποκορώνου και το φανάρι στα 'κεράδικα'. Και ναι, είχε κίνηση εκείνη την ώρα.
- Δεν φορούσε κράνος.
- Δεν υπήρχαν καθρέπτες.
Επειδή έχω δει κάμποσους τέτοιους 'αγωνιζόμενους' (σιγά τους 'αγωνιζόμενους') και μπόλικα ινδιανάκια που τους μιμούνται με τα παπιά, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με όσα λέει ο kacey για τους μηχανόβιους (κατά 99% τέτοιοι είναι) και προσθέτω ότι και οι ΗΛΙΘΙΟΙ οι γονείς φταίνε για την ανυπαρξία αγωγής (πρώτα ΣΚΕΤΗΣ αγωγής - μετά έρχεται η κυκλοφοριακή) σ'αυτά τα κωλοπαίδια.
Κι αντί η κάθε χανιώτισσα μάνα να γράφει μαντινάδες για να θρηνήσει το 'βλαστάρι' της που έκανε τη μαλακία και κατασκοτώθηκε με το παπί ή τη μηχανή (χωρίς κράνος, χωρίς φώτα, με τη μαγκιά να χύνεται στο δρόμο απ'τα μπατζάκια), καλά θα κάνει να σκεφτεί τι βλακείες έκανε και βγήκε το 'καμάρι' της τέτοιος ηλίθιος.
Άντε, δεν ξέρουν σ'αυτό το νησί τι να την κάνουν τη μαγκιά τους (για να μη μεταχειριστώ καμμιά ΠΟΛΥ πιο βαριά κουβέντα) μου φαίνεται...
Αν σου πατησουν το καλο (βλεπε ιταλικη αυτοκινητοβιομηχανια) επαναστατεις.Γιατι γραφεις με τροπο που δεν θελεις οι αλλοι να γραφουν?Οι αποψεις σου ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ΖΩΟΝ μέγιστο ο παπάρας με την αγωνιστική εντούρο (ένας από τους έξι διαφορετικούς που έχω μετρήσει ως τώρα) που κάθε τόσο ξεσηκώνει τα Χανιά.- ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερη εξάτμιση, να τον ακούνε ένα χιλιόμετρο μακριά.
- Δεν φορούσε κράνος.
- Δεν υπήρχαν καθρέπτες.
Αν περνώντας με ΠΡΑΣΙΝΟ εγώ τον εμβολίσω ή με εμβολίσει και γίνει χυλός θα με τρέχουν μετά για φόνο εξ' αμελείας;
-
Αφού οι απόψεις μου είναι για τον πούτσο, όπως λες, τότε προφανώς είναι σωστό να:
- Μπαίνεις με το μηχανάκι σε μονόδρομο ανάποδα
- Παραβιάζεις στοπ, προτεραιότητες και φανάρια, γιατί απλά έχεις 'ευελιξία'
- Μη φοράς κράνος
- Ξεσηκώνεις τον τόπο με την ελεύθερη εξάτμισή σου
- Μην έχεις φώτα (και να οδηγείς και μέσα στη νύχτα έτσι)
- Μην έχεις πινακίδες
- Μην έχεις καθρέπτες
- Παρκάρεις πάνω σε πεζοδρόμια, κόβοντας χώρο απ'τους πεζούς (λες και είχαν δηλαδή)
- Κινείσαι με τη μηχανή πάνω στα πεζοδρόμια
Προφανώς, σύμφωνα με τη λογική σου, ΑΥΤΑ είναι τα σωστά. Σε πληροφορώ όμως ότι δε σου φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ να τρέχει στα δικαστήρια επειδή εσύ ήσουν ηλίθιος και σκοτώθηκες πάνω του. Εσύ έτσι κι αλλιώς θα πας στο χώμα. Ο άλλος θα ταλαιπωρηθεί, αλλά θα μείνει ζωντανός. Ούτε σου φταίει σε τίποτα ο πεζός που του κόβεις το χώρο που υποτίθεται ότι του έχει παραχωρηθεί (το πεζοδρόμιο), για να 'κόψεις δρόμο' και να πας πιο γρήγορα απ'τα ΙΧ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]