-
Για να μπει ο κος Μαυροθαλασσίτης ο οποίος είχε ξαναγράψει σε αυτό το thread εκπροσωπώντας την Γ.ΜΟΣΧΟΥΣ ΑΕ, να δούμε πως αιτιολογεί το ίδιο ακριβώς γεγονός ('λάθος' όπως το είχε αποκαλέσει) να επαναλαμβάνεται και με άλλους πελάτες... Ποιό είναι αυτό το 'λάθος' σας για το οποίο ταλαιπωρήθηκαν τόσοι πελάτες σας; Μήπως από τη στιγμή που ένα 'λάθος' επαναλαμβάνεται εσκεμμένα, αυτή καθαυτή η ενέργεια αντιστοιχεί σε στυγνή εκμετάλλευση και εξαπάτηση του πελάτη;
-
Έτσι είναι. Καιρός είναι να φτάσουν στ'αυτιά της Fiat τα παράπονα...
-
διάβασα καταχώρηση της Fiat Hellas σε σημερινή εφημερίδα οτι διακόπτει τη συνεργασία της με το συγκρότημα Μοσχούς ....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
διάβασα καταχώρηση της Fiat Hellas σε σημερινή εφημερίδα οτι διακόπτει τη συνεργασία της με το συγκρότημα Μοσχούς ....Ποιά εφημερίδα;
-
Βήμα νομίζω
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Βήμα νομίζωΣωστά. Φαίνεται ότι υπήρχαν προβλήματα εδώ και καιρο, τελικά.
-
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 481165.htm
μάλιστα...
-
H agora de shkwnei tosa 'la8h' ...
Htan apla 8ema xronou.
-
έχει αρχισεί το ξεκαθάρισμα....
Επιτέλους αφού πια τα προιόντα είναι καλά και υπάρχει σαφές πρόβλημα με το δίκτυο διανομής και υποστήριξης.
Στην Αγγλία πέρισυ τέτοια εποχή διακόψανε συνεργασία με 42 dealers (το 60% του δικτύου) γιατί δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις της εταιρίας. Είναι λίγο σκληρό αλλά για να μπορέσει τελικά η Alfa να συναγωνιστεί την Mercedes, ΒΜW, Lexus θα πρέπει πρώτα να πέσουν κεφάλια
-
Να πέσουν κεφάλια... Και μάλιστα ΠΟΛΛΑ...
Αλήθεια, εμένα γιατί μου φαίνεται ότι τα περισσότερα προβλήματα αξιοπιστίας των αυτοκινήτων της τελευταίας δεκαετίας οφείλονται σε μη τήρηση των προβλεπομένων κατά τη συντήρηση εκ μέρους του συνεργείου;
-
Εδω το καλο κανονι....1 μυριάκι λεει βαρεσε ο Μοσχους?
-
Άκουσα για 76 πελάτες που έχουν παραγγείλει αυτοκίνητο και περιμένουν!
Η FIAT έβγαλε ανακοίνωση ότι όσοι έχουν ορθά παραστατικά θα παραλάβουν το αυτοκίνητο τους..... συνεπώς θα καλύψει αυτή το άνοιγμα του εμπόρου!!!!Το θέμα είναι ότι η FIAT πως λέει στις εφημερίδες στην παλιά ανακοίνωση.... διακόπτω την συνεργασία ενώ εκρεμούν παραδόσεις???
Μήπως ο έμπορος έπαιρνε παραγγελίες δεν τις έβαζε στο σύστημα και με τα λεφτά που έπερνε εξοφλούσε αυτούς που περίμεναν στην ουρά για μήνες?? -
Δικο μου ποστ πριν 2-3 σελιδες.
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασιλη δεν ειναι η πρωτη φορα που πωλητης εχει φαει προκαταβολες η ακομα και εξοφλησεις απο πελατες.για αυτο λοιπον ΠΑΝΤΑ θα ζητατε λογαριασμο τραπεζης με δικαιουχο την εταιρια και θα κανετε καταθεση.
Αν παλι δνε μπορειται να πατε σε τραπεζα θα παιρνετε αποδειξη με σφραγιδα της ετιαρειας και υπογραφη.
Πολυ φοβαμαι οτι αρκετοι θα εχουν δωσει καποιο ποσο στον αερα και θα εχουν τραβηγματα....απο την αλλη...διαφοροι που εκλεισαν το αμαξι και δωσανε 500 € θα λενε οτι πηγαν προχτες και δωσανε αλλα 5.000
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δικο μου ποστ πριν 2-3 σελιδες.Βασιλη δεν ειναι η πρωτη φορα που πωλητης εχει φαει προκαταβολες η ακομα και εξοφλησεις απο πελατες.
για αυτο λοιπον ΠΑΝΤΑ θα ζητατε λογαριασμο τραπεζης με δικαιουχο την εταιρια και θα κανετε καταθεση.
Αν παλι δνε μπορειται να πατε σε τραπεζα θα παιρνετε αποδειξη με σφραγιδα της ετιαρειας και υπογραφη.
Πολυ φοβαμαι οτι αρκετοι θα εχουν δωσει καποιο ποσο στον αερα και θα εχουν τραβηγματα....απο την αλλη...διαφοροι που εκλεισαν το αμαξι και δωσανε 500 € θα λενε οτι πηγαν προχτες και δωσανε αλλα 5.000
Εύχομαι για αυτούς τους 76 να έχουν γνήσια και καλά χαρτιά στα χέρια γιατί αν έχουν μαϊμουδόχαρτα ... πάνε τα λεφτάκια!!!!
Ρε παίδες είναι δυνατόν να εξοφλείς αμάξι και να κάνεις κάτι άλλο πέρα από το να πηγαίνεις την τραπεζική επιταγή στο κατάστημα του αντιπροσωπου ή να καταθέτεις σε λογαριασμό με δικαιούχο την εταιρεία την ΜΕΡΑ που το ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ???
Εγώ έτσι πλήρωνω τις αγορές μου και έτσι έχουμε πληρώσει σε VW, Mercedes και Audi.........
Είδα το αμάξι στις αποθήκες ότι είναι ok!!!!! Με πήραν τηλέφωνο με νούμερο πινακίδας όταν τις πήραν στο χέρι μου είπαν ελάτε αύριο να εξοφλείστε και φύγατε!!!! πήρα προσωρινό ασφαλίστηριο μεταφορά στην τράπεζα και με το καταθετήριο πήρα εξοφληση και αυτοκίνητο!!!!! -
Εξελιξεις
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=69014
-
'Αποφύγαμε ωστόσο να ρίξουμε άλλο λάδι στην φωτιά, καθώς οι πληροφορίες ηταν ότι τελικά ύστερα από την δημοσιοποίηση τους θέματος από το autotriti.gr, τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά.'
Eίναι θεοί, τέλος.
-
Αυτό δεν πάει στο άλλο νήμα για τον dealer;
-
Όντως, φεύγει.
[mod drdino] -
35 αυτοκίνητα του Group Fiat στην πυρά χθες βραδυ......
σε ΛΑΜΔΑ, SPICAR, ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟ, ALFA ROMEO κλπ, κλπ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
35 αυτοκίνητα του Group Fiat στην πυρά χθες βραδυ......
σε ΛΑΜΔΑ, SPICAR, ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟ, ALFA ROMEO κλπ, κλπlkar???
Προβλήματα με τον dealer κο Γ.Μοσχού και τη Fiat Auto Hellas