-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Κρίμα ρε συ, δεν μπορώ να το καταλάβω....Τέτοιο αυτοκίνητο και να σκονίζεται έτσι, όταν άλλοι θα σκότωναν για να κάνουν μια βόλτα μαυτό...
Όπως καταλαβαίνεις κάτι δεν πάει καλά με τον κάτοχό του, αν υπάρχει πλέον
Ελεος βρε, τον πέθανες τον ανθρωπο?
Προφανώς έχει βρει κάτι πιο πρακτικό για τις μετακινήσεις του....Και ποιός ο λόγος να το κρατάει και να μην το πουλήσει;
Αλήθεια, αν πέθανε όπως λες, ποιός πληρώνει τα λευτά για το parking; -
Το να μένει ακίνητο ένα τέτοιο αυτοκίνητο 1,5 χρόνο κάτι δεν πάει καλά.
Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ προτιμά όταν εμφανιστεί να ζητήσει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην ως άνω περίοδο πάρα να το βγάλει έξω και μετά να διακινδυνεύει να ζητά ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αποζημίωση. Δεν νομίζεις?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ρε παιδια λιγο ασχετο με το θεμα, αλλα ειδα το corsa opc και μου ηρθε στον μυαλο
Μπορει να μου πει καποιος γιατι οσα εχω δει, πανε απελπιστικα αργα στον δρομο?
Κριμα και τα 192 αλογα δηλαδη, εχουν συννενοηθει ολα τα κουλαδια να τα αγοραζουνε?Υ.Γ. Καλα αυτος με το παπι πρεπει να εχει αρνητικο IQ
Αν έτρεχε θα λέγαμε ο κάγκουρας πήρε ενα Opc και νομίζει οτι είναι ο γρηγορότερος του δρόμου.
Εχω δεί αρκετά άτομα με M3-M5-M6,Ferrari,Porsche etc. που οδηγούν κανονικά ενω θα περίμενες να τα πηγαίνουν αεροπορία.
Ολες οι ώρες δεν είναι για να τρέχεις. Προσωπικά προτιμώ να οδηγώ γρήγορα σε ένα δρόμο με ελάχιστη κίνηση παρά σε ενα πηγμένο Κηφισσό και να αρχίσω να κάνω χαροτικές σφήνες για να αποδείξω οτι είμαι γρήγορος. -
stilskin
Συμφωνω απολυτα...
Γιατι να τρεξεις μεσα στην πολη?
Ασε που οταν αξιοποιεις τη δυναμη του η καταναλωση περνει τον ανηφορο. Αλλιως μπορεις να τη διατηρησεις περιπου στα 10λ/100χλμ... -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Ρε παιδια λιγο ασχετο με το θεμα, αλλα ειδα το corsa opc και μου ηρθε στον μυαλο
Μπορει να μου πει καποιος γιατι οσα εχω δει, πανε απελπιστικα αργα στον δρομο?
Κριμα και τα 192 αλογα δηλαδη, εχουν συννενοηθει ολα τα κουλαδια να τα αγοραζουνε?Υ.Γ. Καλα αυτος με το παπι πρεπει να εχει αρνητικο IQ
Αν έτρεχε θα λέγαμε ο κάγκουρας πήρε ενα Opc και νομίζει οτι είναι ο γρηγορότερος του δρόμου.
Εχω δεί αρκετά άτομα με M3-M5-M6,Ferrari,Porsche etc. που οδηγούν κανονικά ενω θα περίμενες να τα πηγαίνουν αεροπορία.
Ολες οι ώρες δεν είναι για να τρέχεις. Προσωπικά προτιμώ να οδηγώ γρήγορα σε ένα δρόμο με ελάχιστη κίνηση παρά σε ενα πηγμένο Κηφισσό και να αρχίσω να κάνω χαροτικές σφήνες για να αποδείξω οτι είμαι γρήγορος.Εννοειται δεν μιλαω να τρεξει σε δρομο που ΔΕΝ ειναι για αυτο, ουτε να κανει σφηνες
Μιλαω για κυκλοφορια σε αδειο δρομο εκτος πολεωςΤο λεω γιατι οσα εχω δει, τα ξεκινανε απο τα φαναρια με ρυθμους ''παππου'', και στην συνεχεια η ταχυτητα που διατηρουν ειναι η πιο αργη απο ολους
Και το λεω με κριμα, γιατι δεν εχω δει ουτε να ΜΗΝ οδηγειται ετσι -
Ρε παιδιά έλεος δηλαδή, τι σας νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τα αμάξια του? Μπορεί χίλια δυο, από που και ως που ασκούμε κριτική στον καθένα?
-
Κυριακη σημερα, λιακαδα, η τελεια μερα για μια βολτα με το ποδηλατακι μετα απο καιρο στα πανεμορφα νοτια προαστια της αττικης (ηλιουπολη, δαφνη, ν.σμυρνη και οσο αντεχουν τα πνευμονια και τα ποδια). Οι δρομοι σχεδον αδιοι, οι ρυθμοι χαλαροι, αλλα τα ζωα ακαθεκτα. Τυπικο παραδειγμα, κοντα στο σταθμο της Δαφνης.
Σημειωση: ειναι κυριακη μεσημερι, η κινηση ελαχιστη και τρυγυρω ολα αδεια, ή τουλαχιστον βρισκεις να παρκαρεις ευκολα. -
Ναι, αλλά η δημοτική αστυνομία δουλεύει ΚΑΙ σαββατοκύριακα...
Για τα Χανιά αρκεί ένα τηλεφωνηματάκι στο 2821097567 (Δημοτική Αστυνομία). Πόσα ζώα έχουν φάει κλήση μετά από τηλεφώνημά μου για παρκάρισμα σε ράμπα αναπήρων ή στάση λεωφορείου ή διπλοτριπλοπαρκάρισμα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, αλλά η δημοτική αστυνομία δουλεύει ΚΑΙ σαββατοκύριακα...Για τα Χανιά αρκεί ένα τηλεφωνηματάκι στο 2821097567 (Δημοτική Αστυνομία). Πόσα ζώα έχουν φάει κλήση μετά από τηλεφώνημά μου για παρκάρισμα σε ράμπα αναπήρων ή στάση λεωφορείου ή διπλοτριπλοπαρκάρισμα...
Στο τέλος θα προσέχουν περισσότερο μην περάσεις εσύ παρά η αστυνομία!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Υ.Γ. Καλα αυτος με το παπι πρεπει να εχει αρνητικο IQΑπό την άλλη όμως, ενοχλεί λιγότερο από τους άλλους που πάρκαραν στο στενό πεζοδρομιο...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Ναι, αλλά η δημοτική αστυνομία δουλεύει ΚΑΙ σαββατοκύριακα...
Για τα Χανιά αρκεί ένα τηλεφωνηματάκι στο 2821097567 (Δημοτική Αστυνομία). Πόσα ζώα έχουν φάει κλήση μετά από τηλεφώνημά μου για παρκάρισμα σε ράμπα αναπήρων ή στάση λεωφορείου ή διπλοτριπλοπαρκάρισμα...
Στο τέλος θα προσέχουν περισσότερο μην περάσεις εσύ παρά η αστυνομία!
Να μάθουν να μην είναι κρετίνοι. Έτσι θα κοπούν και τα βύσματα που σβήνουν κλήσεις, γιατί θα βαρεθούν συνέχεια να παρακαλάνε!
-
-
Ε μα... Ούτε να κάθομαι να τους φωτογραφίζω ούτε να φωνάζει κανένας ότι... παραβιάζω τα προσωπικά τους δεδομένα όταν τους βγάζω στο διαδίκτυο με τις πινακίδες να φαίνονται. Από ένα ροζ χαρτάκι στον καθαριστήρα ο καθένας, να'χουν να πορεύονται!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε παιδιά έλεος δηλαδή, τι σας νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τα αμάξια του? Μπορεί χίλια δυο, από που και ως που ασκούμε κριτική στον καθένα?Eχω οικολογικη συνειδηση
Δεν μου αρεσει να αφηνουν μια φαρμα αλογα, αταϊστα -
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ε μα... Ούτε να κάθομαι να τους φωτογραφίζω ούτε να φωνάζει κανένας ότι... παραβιάζω τα προσωπικά τους δεδομένα όταν τους βγάζω στο διαδίκτυο με τις πινακίδες να φαίνονται. Από ένα ροζ χαρτάκι στον καθαριστήρα ο καθένας, να'χουν να πορεύονται!Μαζί σου... Το έχω κάνει και εγώ κάμποσες φορές...
-
Α, εγώ το κάνω πάντα. Όποτε περνάω από κάπου και βλέπω τέτοια φαινόμενα παλιανθρωπιάς, κατευθείαν τηλέφωνο. Ρίχνω την αυτοσχέδια κι άστονε τον άλλο να ψάχνει την προκήρυξη...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Κυριακη σημερα, λιακαδα, η τελεια μερα για μια βολτα με το ποδηλατακι μετα απο καιρο στα πανεμορφα νοτια προαστια της αττικης (ηλιουπολη, δαφνη, ν.σμυρνη και οσο αντεχουν τα πνευμονια και τα ποδια). Οι δρομοι σχεδον αδιοι, οι ρυθμοι χαλαροι, αλλα τα ζωα ακαθεκτα. Τυπικο παραδειγμα, κοντα στο σταθμο της Δαφνης.
Σημειωση: ειναι κυριακη μεσημερι, η κινηση ελαχιστη και τρυγυρω ολα αδεια, ή τουλαχιστον βρισκεις να παρκαρεις ευκολα.Σιγα μην παρκαρει την μ-α-ουναρα οπου και οπου...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ρε παιδιά έλεος δηλαδή, τι σας νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τα αμάξια του? Μπορεί χίλια δυο, από που και ως που ασκούμε κριτική στον καθένα?
Eχω οικολογικη συνειδηση
Δεν μου αρεσει να αφηνουν μια φαρμα αλογα, αταϊσταΜπορει να πεφτεις σε καινουρια που δεν εχουν κανει πολλα χλμ.
Παντως σε μαμα κατασταση μην νομιζεις οτι ξεμπαζωνει κιολας απο φαναρι, απλα σβελτο ειναι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eχω οικολογικη συνειδηση
Δεν μου αρεσει να αφηνουν μια φαρμα αλογα, αταϊσταΜπορει να πεφτεις σε καινουρια που δεν εχουν κανει πολλα χλμ.
Παντως σε μαμα κατασταση μην νομιζεις οτι ξεμπαζωνει κιολας απο φαναρι, απλα σβελτο ειναι.
Mα δεν ειναι ξεφτυλα που τα gti 15ετιας των 100 ιππων, ειναι πιο γρηγορα?
Ειδικα απο αυτα των 150 ιππων
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]